2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu erkekleri iyi bi dövsek mi napsak.hayır biz hamileyiz zaten normal işlemiyor hiçbişey vücudumuzda.Ne var sanki biraz anlayışlı olsalar.Rol yapsalar bile yeter onunla bile kendimizi kandırabiliriz ama yok onun için bile yormuyorlar kendilerini çok üzücü gerçekten ..

Erkeklere hamilelik döneminde bir şeyler oluyor canım anlam veremiyorum geçen de ben yazdım işte bebek alışverişine anneni bekle o gelince gidersiniz dedi diye gizli gizli ağladım çünkü heveslenip bir şeyler almasını bekledim. Ben elini koymadan asla göbeğimi sevmiyor mesela anlamıyorum gerçekten plansız bir gebelik veya istenmeyen bir bebek de değil. Daha bunun yeni doğan dönemi zorlukları da var gözümde büyüyor her şey artık

Canım seni anlıyorum, ekstra ilgi bekliyoruz ama erkekler gerçekten odun bence. Benimki de kahvaltıda telefona bakıyordu, sürekli ben konuşup muhabbet açmaya çalışıyorum, en son saldım ve baktım ki telefonuna bakarak yemek yiyor. Daha önceden bundan hoşlanmadığımı dile getirmiştim. Kendimi gereksiz gibi hissediyorum ve bence saygısızca bir durum. Belli bir süre sonra aynı yüzü göre göre artık sallamıyorlar sanki yani belki de hormonlarım bana öyle söylüyor. Kahvaltıdan sonra da bulaşıkları lavaboya koydu, makineye koymasını söyledim düz bir sesle, ve tepki vermeyip çöp atmaya gitti. Ben koydum makineye. Öyle bir sinirlendim ki ama biliyorum patlasam bebeği etkilicem boşuna kavgaya karışmayayım deyip içeri geçtim konuşmuyorum. Bence ne yaptıklarının farkında olmaları gerek. Ekstra dikkatli ve hassas davranmaları gerek. Kavga etmemiz doğru değil ama hoşlanmadığımız bir şey varsa güzel bir dille anlatarak düzeltebiliriz. Mutsuzluğumuza odaklanmak yerine eğlenceli aktivitelere odaklanırsak işler kendiliğinden güzelleşir.
Benim olayda gidip konuşmadım çünkü iki olay da daha önce konuşup belirttiğim şeylerdi. Belki de benim hormonlardan çok abartıyorum bilmiyorum. Seni anladığımı bilmen için yazdım

canım bu aralar bizimde öyle. Dün mesela aşırı bulantım vardı yatak odasında bulantıdan ağlıyorum baya hıçkıra hıçkıra adam salonda telefonda oyun oynuyor. Gittim en son kafasına dikildim napıyosun dedi seni en kısa nasıl boşarım diye düşünüyorum dedim. Ama çok büyütmek istemedim çünkü bu ara herşeye takıyorum. Mesela evde oturmaktan nefret ederim ama bulantılarım yüzünden her haftasonu evdeyim. Ne evde elimi bişeye sürebiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum asla zaman geçiremiyorum mesela asıl taktığım durumun eski halimden eser kalmaması oldu. Ve zaten ikisi doğunca eski yaşantıma gezmelerime hemen dönemiyeceğim ya da yazın başında doğacakları için tatil yapamayacağım oldu. Sanırım hormonların tavan yaptığı bir dönemdeyiz bu dönemde destek olmaları gerekirken umursamaz olmalarına daha çok tahammülüm olmuyor kafasında vazo kırmadığıma dua ettim bugün koşa koşa işe geldim elimde kalıcak. Lütfen sen kendini üzüpte kendini güçsüz, halsiz bırakma olurmu 2-3 ay sonra biz yüzlerine bakmıcaz zaten

Ahh C Cerito kiyamam, senin hormonlar tavan yapmiscanim benim sen bosuna üzüyorsun,yıpratıyorsun kendini bu sekilde,Mahir de hisseder,üzülür,simdi senin en güzel dönemin,aynaya bak,gülümse ben en güzelim,en mutluyum,birtaneyim deseneHiç kimseyi umursama,en kıymetli seninle zaten su anHersey yoluna girecek
Bende tam tersi daha gamsız,umursamaz oldum galiba,daha kendimi beğenir oldum,hep esime arayan ben,simdi sadece bisey lazım oldu zaman arayıp siparis veriyorumSimdi o ariyor,soruyor nasilsin?kizim ne yapıyor?diyor ki vay be hic arayip sormuyorsun,simdiden papucumuz dama atıldı

Ay bak aklıma geldi madem erkekleri gömüyoruz bir tane daha ekleyeyim. Dün misafir vardı gittiler. Neyse dedim ki bebeğin bu haftaki gelişimini okuyayım mı? (Yeni haftaya girmiştik) Cevabı yok şuan dinleyemem kafam çok dolu oldu. İki dk sonra da instagrama girdi ‘kafası dolu’ adam. Hiç bozmadım gittim köşeme oturdum ama nasıl etkilendim neyse benim bozuk çaldığımı fark edince yanaştı sarılmak için falan ama anlamadı bile olay ne yani arada sorgulamıyor değilim acaba bu adam yeterince heyecanlı mı vs ama mesela geçen bebeğin hareketini hissetmiyorum dediğimde gece uyuyamamış ben şok. Vallahi anlam getiremiyorum gerçekten bi tuhaflar fsrklı bir yaradılış.

Bence bu da normal yani erkeklerin genel olarak yapisi bu sekilde. Tabiki ilgilendikleri donem yada ilgi seviyesi degisik erkeklerde var ama bende esime bak bak nasil tekmeliyor diyorum. Elini koyuyor 1 dk icinde tekmelemezse aldigim hissiyat kolum agridi seklinde oluyor. Demese bile ben azcik pozisyon degistirirsem milim bile hemen cekiyor elini. 1 dk ya topu topu. Elini cekince vuruyor bebis bende kendi kendime tutsan elini gorcektin iste dayanamadin ki modunda oluyorum. Ya belki de ben kabullendim. Bilmiyorum boyleler agzindan bir kere tekme atiyor mu bakim duymadim mesela. Ben dicem o da tutarken atcak falan. Oleyken bile ben bekliyorum ki uzun uzun konusalim ama tepki gene hmm evet hissettim seklinde oluyor. Neyse ben gene kabullenme seklime buruneyim. Bole uzulmemis oluyorum..

İ
İnanmıyorum hamileliğin başında aynısını birebir yaşadım ve sanırım ben tartışmıştım vallahi burayı okudukça birbirlerinin kopyalarıyla mı evlendik anlamadım

Bizde de gece temas yok. Ben ayağımı popomu falan dokunuyorum da öyle. Adam k.çını dönüp yatıyor gece direkt. İlk başlarda benden sonra yatağa geliyorsa, uykumda öperdi karnımı tutardı vs şimdi alıştı heyecanı gitti galiba. Ben öğretmesem kavgayla tartışmayla, sabahları günaydın öpücüğü de yoktu. Bir gün en son patladım bu ne be askerlik arkadaşımla aynı koğuşta uyanıyorum gibi diye. Ondan sonra ayıp olmasın diye sabahları eh işte hızlıca günaydınlaşıp kaçıyor. İlişkiden sonra da mesela direkt kalkar ayağa banyoya. Sonra da gelip üstünü giyinir. Sanarsın paramı ödemiş de işi bitmiş tövbe tövbe. Allahım nolur hormonlarım olsun yoksa yazdıkça sinir oluyorum

Off gerçekten bunun bi zorunlu okulu olsa da yollasak şu adamları

Yaa ne güzell kabullenmissin canim sen keske ben de kabullenebilsem varsa bir formülü bana da öğret allah rizasi icin normalde ilgi düşkünü bir insan da degilim ben aslinda, ki benimle degil de bebegimizle ilgilensin istiyorum. Ama malesef basaraamadim henüz

Gülce isimli bir kız çocuğu tanıyorum, tam tanımızdaki gibi güleç bir çocuk. Çok zeki ve bıcır bıcır da konuşuyor hep. Bence inandığımız isim enerjisi gerçek.
Ben de dini yönünden dolayı yapmayı istiyorum. Eskiden göbek adı derler geçerlermiş kimlikte yazmadığı için, onun gibi bir açıklaması olur artık. Muhtemelen kulağına ismi babam okuyacak, o yüzden eşim ben ve babam biliriz gibi o ismi. Ama o an başka biri okursa da mutlaka tembihlerim kimseye söylemeyeceğiz diye.

Ben de isinmak icin yanasiyordum falan ama son birkac gündür gurur yaptim, kendi kendime isinmaya calisiyorum yatakta Herkesin yorumunu okudukca ben de hem teselli buluyorum hem de sinirlerim depreşiyor yalniz bende var saniyordum bu sorunlar. İyi ki C Cerito yazmis da dertlesebildik valla yaa

anam hepsi de aynı herhalde bunların ya. bir iki farklı davranışları var kabul ama şurda kaç kadınız hepimizin kocalarından aynı cümlelerle ve konuda şikayet ediyoruz. Ya sabır ya selamet

Demek ki bir sorun herkeste varsa o şey sorun değildir

Kızım olsaydı adını İlay koyacaktım canım. Beğenirsen ben çok seviyorum
Aklımda bulunsun hemen eşime söyliyim. Ben beğensem de eşim bazen söylediğim şeylere öyle bir suratla bakıyor ki zıbınla dövesim geliyor dinlenerek. İlay aklımda teşekkür ederim

mydreams93 _PinaColada_ kızlar o kadar iyi geldi ki yazdıklarınız.demek ki gerçekten kronik problemleri bu ya.çok yoruyorlar insanı.bende net tavır yapıyorum şu an anlasın ayılığını.günlerdir yalnız hissetmek o kadar bunalttı ki beni.herşeyi batıyor ama batacak kadar da var işte yapıyor ki batıyor.vallahi biraz bebekleri onlar taşısa acaba ne halde olurlardı nazlarından geçilir miydi bilemiyorum.
Evet yaa hep böyle pozitif olmaya çakışıyorum ama bu sefer yapamadım .bu süreçleri herkesten duyup yok ya ne kadar etkileyebilir ki hamilelik falan diyordum ama gerçekten insanı alt üst edebiliyormuş.biraz kendime odaklanayım pozitif basayım bünyeye çok teşekkür ederim çok iyi geldi yazdıklarını okumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…