- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.721
KIZLAARRRR ÇOCUMA İSİM BULAMIYORUM BEENNNDaha önce de sordum ama arada kaynadı, nolur kaynamasın bu sefer. İlla çok modern olmasına gerek yok, fakat akran zorbalığı görecek kadar eski olmasın. Sena, Güneş, Deniz, Beren, Nehir, Irmak gibi isimler ailelerde var o yüzden tekrar koymayı düşünmüyorum. Asel, Lina, Mina gibi yeni ama çok popüler, gözüme içi boş gelen (koyan varsa özür dilerim ) isimleri de düşünmüyoruz. Şakkk geriye isim kalmadı. Arkadaşlarım dalga geçiyo artık az daha bekleyin çocuk büyüyüp bir şey başarınca ödül olarak koyarsınız diye.
Ben yakın zamanda Sahra'ya bir ısındım. Ama herkes senin dediğin gibi EVET BU dersin dediği için emin olamıyorum gerçekten bu mu diye ahdgajshka İlk isim düşündüğümüz zaman Beliz, Beray da hoşumuza gitmişti. Zaten bir isim bulamamaktan ve doğum yapınca kaynanamların gidip kafasına göre isim koymasından korkuyorum bir de aynı anda iki isme EVET BU deyip iki isim koymaktan korkuyorumDefne, Ezgi, Gizem, Gülce, Bilge, Ece, İnci, İpek, Pelin benim aklıma gelenler canım ben de çok zorlandım ama bir yerde Güneş duyunca evet bu dedim. Böyle oluyor bu işler sanırım :)
KIZLAARRRR ÇOCUMA İSİM BULAMIYORUM BEENNNDaha önce de sordum ama arada kaynadı, nolur kaynamasın bu sefer. İlla çok modern olmasına gerek yok, fakat akran zorbalığı görecek kadar eski olmasın. Sena, Güneş, Deniz, Beren, Nehir, Irmak gibi isimler ailelerde var o yüzden tekrar koymayı düşünmüyorum. Asel, Lina, Mina gibi yeni ama çok popüler, gözüme içi boş gelen (koyan varsa özür dilerim ) isimleri de düşünmüyoruz. Şakkk geriye isim kalmadı. Arkadaşlarım dalga geçiyo artık az daha bekleyin çocuk büyüyüp bir şey başarınca ödül olarak koyarsınız diye.
Herkes beni her gördüğünde isim bulamadınız mı daha diyo vallahi sıkıldım ya. Bir de buldunuz da bizden mi saklıyorsunuzcular var fkslfnsl bi tane çarpıcam artık sıradaki talihliyeBende aynı durumdayım kuzum
Fikirlere bende açığım
Bu arada bende sağlık ocağına uğramıştım haftaya İstanbula aşılar gelecek dedi ebe hemşirem bilginiz olsun
Yalnız değilsin daha bizde bulamadikKIZLAARRRR ÇOCUMA İSİM BULAMIYORUM BEENNNDaha önce de sordum ama arada kaynadı, nolur kaynamasın bu sefer. İlla çok modern olmasına gerek yok, fakat akran zorbalığı görecek kadar eski olmasın. Sena, Güneş, Deniz, Beren, Nehir, Irmak gibi isimler ailelerde var o yüzden tekrar koymayı düşünmüyorum. Asel, Lina, Mina gibi yeni ama çok popüler, gözüme içi boş gelen (koyan varsa özür dilerim ) isimleri de düşünmüyoruz. Şakkk geriye isim kalmadı. Arkadaşlarım dalga geçiyo artık az daha bekleyin çocuk büyüyüp bir şey başarınca ödül olarak koyarsınız diye.
Ayy nasıl yaa ben de doğumdan sonra hemen giderim diyodumLazeri dogumdan sonra ilk 6 ay onermiyorlar cnm hormonlarin kendine gelmesi icin
Acaba içimize ne sinecekYalnız değilsin daha bizde bulamadik
Ben de oldukça şaşkınımİlk kez duyuyorum valla canım
Vallaha bende 2020 de gidiyordum gebe kaldım oylece kaldı hic bir azalma olmadı mübarek benimde göbekten zor alıyorum bu gidişle eşime diyecegim utaniyorum ama napiyim agdaya da alışık değilimAyy nasıl yaa ben de doğumdan sonra hemen giderim diyodumben eskiden yaptırmıştım lazer bikini ve koltuk altı bölgeme 2 sene falan gitmişimdir baya oldu. En son 3 sene önce gittim tek tük kalmıştı kalanları tıraş makinasıyla sıfırlıyorum jilet falan sürmüyorum hiç. Genital bölgede sanki biraz arttı gibi hamilelik hormonlarından benim göbekten zor temizliyorum makinayla orayı da aynayla falan inş daha da zorlaşmaz ilerde
Ben kendi ismimden cok memnunum valla kızım olsa laf olmicagini bilsem gene Bahar koyardim ismini ama malum koyamicagim icin Berra aklimda nasipse 2. Bebis kiz olursa onu dusunuyorumKIZLAARRRR ÇOCUMA İSİM BULAMIYORUM BEENNNDaha önce de sordum ama arada kaynadı, nolur kaynamasın bu sefer. İlla çok modern olmasına gerek yok, fakat akran zorbalığı görecek kadar eski olmasın. Sena, Güneş, Deniz, Beren, Nehir, Irmak gibi isimler ailelerde var o yüzden tekrar koymayı düşünmüyorum. Asel, Lina, Mina gibi yeni ama çok popüler, gözüme içi boş gelen (koyan varsa özür dilerim ) isimleri de düşünmüyoruz. Şakkk geriye isim kalmadı. Arkadaşlarım dalga geçiyo artık az daha bekleyin çocuk büyüyüp bir şey başarınca ödül olarak koyarsınız diye.
Murat Aras ( bunu kızıma hamileyken rüyamda görmüştüm)Acaba içimize ne sinecek
Benim kuzenimin ismi de Bahar. Kızı oldu Mevsim koydular ismi. Bence çok hoş olmuştu, bu da akılda kalabilir Bahar isimli annler için.Ben kendi ismimden cok memnunum valla kızım olsa laf olmicagini bilsem gene Bahar koyardim ismini ama malum koyamicagim icin Berra aklimda nasipse 2. Bebis kiz olursa onu dusunuyorum
Ben isimlerin karakteri olduğuna inandığım için de çok fazla isim seçeneği kalmıyor elimde ya. Mesela tanıdığım Ayşeler hep zor bir hayat geçiriyor, Beyzalar hep agresif oluyor, Evalar çok ağlıyor gibi gibi... Sabır ver Allah'ımMurat Aras ( bunu kızıma hamileyken rüyamda görmüştüm)
Metehan
Yiğit ali
Ben bunları düşünüyorum bakalım
Benim kızımın adı Defne maşallahı var çok akıllı defneden başka isim yakışmaz diye düşünüyorum iyi ki koymuşumBen isimlerin karakteri olduğuna inandığım için de çok fazla isim seçeneği kalmıyor elimde ya. Mesela tanıdığım Ayşeler hep zor bir hayat geçiriyor, Beyzalar hep agresif oluyor, Evalar çok ağlıyor gibi gibi... Sabır ver Allah'ım
bizde Elisa-Almina ile Doğa-Duru arasında gidip geliyoruz. Bir ara o kadar düşündük etraftan yorum geldiki bunaldım isim olayını rafa kaldırdım son gün çat diye koyucam sanırımKIZLAARRRR ÇOCUMA İSİM BULAMIYORUM BEENNNDaha önce de sordum ama arada kaynadı, nolur kaynamasın bu sefer. İlla çok modern olmasına gerek yok, fakat akran zorbalığı görecek kadar eski olmasın. Sena, Güneş, Deniz, Beren, Nehir, Irmak gibi isimler ailelerde var o yüzden tekrar koymayı düşünmüyorum. Asel, Lina, Mina gibi yeni ama çok popüler, gözüme içi boş gelen (koyan varsa özür dilerim ) isimleri de düşünmüyoruz. Şakkk geriye isim kalmadı. Arkadaşlarım dalga geçiyo artık az daha bekleyin çocuk büyüyüp bir şey başarınca ödül olarak koyarsınız diye.
Kuzenimin kizinin adi mevsim maalesef ya olmasa mevsim de guzel olurduBenim kuzenimin ismi de Bahar. Kızı oldu Mevsim koydular ismi. Bence çok hoş olmuştu, bu da akılda kalabilir Bahar isimli annler için.
Adıyla yaşasın inşallah fıstıkBenim kızımın adı Defne maşallahı var çok akıllı defneden başka isim yakışmaz diye düşünüyorum iyi ki koymuşum
En azından 4 isim var kafanızda, en kötü kura çekersiniz. Bizim şu ya da şu diyeceğimiz hiç bi isim netleşmedi. İsim güzel anlamı kötü, isim güzel ailede min2 kişide var, isim güzel babanın içine sinmiyorbizde Elisa-Almina ile Doğa-Duru arasında gidip geliyoruz. Bir ara o kadar düşündük etraftan yorum geldiki bunaldım isim olayını rafa kaldırdım son gün çat diye koyucam sanırım
hehehe kuzen piştiliğiKuzenimin kizinin adi mevsim maalesef ya olmasa mevsim de guzel olurdu
Olsun 6ay sonra giderimLazeri dogumdan sonra ilk 6 ay onermiyorlar cnm hormonlarin kendine gelmesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?