2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Murat Aras ( bunu kızıma hamileyken rüyamda görmüştüm)
Metehan
Yiğit ali
Ben bunları düşünüyorum bakalım
Ben hamile olduğumu öğrendim hep içime erkek doğuyordu o zamanlar başladım isim düşünmeye. Sonra eşim Metehan dedi .Bi an da birbirimize baktık aradığımız isim buydu .sanki bu güne kadar bir oğlum varmış ve Metehanmis ismi .öyle samimi öyle alışılmış geldi ki kulağıma. Bebis de erkek olunca Metehan aşağı Metehan yukarı. Duymayan kalmadı

Kızlar herkese tekrardan merhaba.bi kaç gündür yazsam mı yazmasam mı bilemedim ama sanırım depresyona giriyorum ve bunu paylaşacak kimsem olmadığını farkettim.Eşimle bi süredir çok bişey paylaşmıyor gibi hissediyorum.Ramazanın da araya girmesiyle yatak muhabbetlerimiz bitti gibi.Ama onu da geçtim bi iyi geceler öpücüğü modunu bile es geçmeye başladık.eve gidince iftar modu ,sonra telefonlara gömülmeye başladık.yatalım mı yatalım diyene kadar galiba konuşmuyoruz ağlamalı mıyım gülmeli miyim bilmiyorum.Bebek hareket ettiğinde geliyor elini koyuyor gülüyor falan ama ben sadece aracı gibi olmaya başladım .Yarın şeker yüklemesi için izin almak istemedi mesela.Kayınbabam ve görümcemle birlikte gidecektik ama ben de onu istemiyorum kendim gideceğim.Bunlar gerçekten ağır şeyler mi yoksa bana yüklenen hamilelikle mi gözümde büyüyor.bunları paylaştığımda da bi aydır ne haldesin farkında mısın dedi bana. evet pardon da hamileyim yani ,ister istemez ağırlaştım ,gece uykularım zaten burnumdan dolayı çok zor bi hal aldı.kaç kere uyanıp tuvalete gidiyorum bilmiyorum.tek başıma yaşıyor ,tek başıma mücadele ediyor gibi hissediyorum.zorlanıyorum biraz.Sizinle paylaşmak istedim umarım bir an önce düzelirim oğlumu da üzmek istemiyorum böyle kuruntularla.ama kayınvalideme vs de çok sinir olmaya başladım.Sineye çektiğim şeylere tahammül edememeye başladım.tüm bunlar biriktikçe ağlayarak uyuyup ağlayarak uyanıyorum.iş yerinde tüm gün ağladım bugün.hiçbişey yemedim.hiçbişey yapmak istemiyorum.çok bunaldım

Kizlar bende tetanoz oldum bugun bi araym dedim aradım 2 asi gelmis son 1 tane kalmis hemen gel dedi hemen gittim nasip benimmiş buz uyguluyorum bakalim
Hangi sehirdesin canim? Ben hala aşı bulamadim 22 hafta doldu bugün. Saglik ocagi da 2 hafta daha gelmez dedi eczanelerde de yok kac eczane aradim. Aşı olamayn bi ben kaldım galiba

İpek, öykü, leyla benim favori isimlerim bunlardi kiz olsaydi ama erkek

Lazer
Vallaha bende 2020 de gidiyordum gebe kaldım oylece kaldı hic bir azalma olmadı mübarek benimde göbekten zor alıyorum bu gidişle eşime diyecegim utaniyorum ama napiyim agdaya da alışık değilim
Lazer çok büyük rahatlık gerçekten iyi yerde yapılırsa ben çok pişmanım hamile kalmadan önce son bi seans daha gitseydim keşke böyle olcağını nerden bileyim doğuma kdar idare ederim diyodum aman utancak ne var yaptır eşine canım halimizi görüyo onlar da ben bazen çorabımı ayakkabımı bile giyemez oluyorum valla uzanamıyorum ondan yardım istiyorum

Isimin gücü bende cok inanırım,ben kizima Mira koycam- ısik saçan anlamina geliyormuş,aynı zamanda, hayat enerjisi yüksek, kendisi ve çevresindekilere yardım eden kişiyi ifade etmektedir. Hertürlü araştırdım renk olarak ,numerolojik olarak,tek tek harflerin gücü herşeyle çok güzel içime sindı ...Ama aklimda Gökçe,Masal,Meyrem,Irem,Sare,Almira,Lidya gibi isimlerim vardi

Canim selam biz gülce yada gülşah düsünmüstük. Gülce koyacağiz yuzde 90. Ama ben tuana ismini de cok seviyorum. Resmiyette olmasa da kulagina tuana da koyduracagim. Cenneye dusen ilk yagmur tanesi demekmis. Anlamida cok hosuma gidiyor gülce daha modern geliyor.

Bende böyle çılgınlar gibi araştırıyorum her detayını. Hatta ilk en içime sinen isim Belin'di. Sonra anlamına bi baktım peehh çok karanlık, çok boğdu beni. Bilmiyorum nasıl olacak

Hamilelikle hormonlar tavan yapıyor.Bu bir süreç bence kendini üzme,bebğinde hisseder.Eşinle herşeyi açık konuş,yanında olmanı istediğini söyle yalnız kaldığını ve bunlardan hoşlanmadığını dile getir.Erkekler bu konularda biraz odunlar,gözlerine sokmadan anlamıyorlar malesef.Arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış düşünme fazla..Zamanla herşey düzelecektir.

bizde Elisa-Almina ile Doğa-Duru arasında gidip geliyoruz. Bir ara o kadar düşündük etraftan yorum geldiki bunaldım isim olayını rafa kaldırdım son gün çat diye koyucam sanırım
Ben isimi ayarladım ama kimseye söylemedim,sirf yorum duymiyim diyebir ben bir eşim biliyor bide burda sizlere yazdım

Üçü de var ailede Benim tarafım değil ama eşimin tarafı çok kalabalık, online oyunlar gibi benden önce tüm isimleri kapmışlar pü. Gülce benim de çok beğendiğim bi isim, söylerken ağzımdan çiçek çıkıyor gibi... Bende kulağına sadece eşim ve benim bileceğimiz bir isim daha okutmayı düşünüyorum kimlikte yazmayacak.

Canım emin ol hormonsal. Evet kesinlikle esinle iletisiminde bi degisiklik olmustur. Bu kismi kuruntu degildir. Ama mesela belki de eskiden iyi geceler opucugu vermeden once sicacik 1 sn lik bi gulus yapiyodun ve opuyodu. Simdi sen de belki onu yapmiyosun ve surec farkli gelisiyor. Bu arada o gulusu yapmak icin eskiden enerjin vardi keyfin yerindeydi gece kalkmiyodun. Agrim sizin agirligin yoktu. Simdi var. Kisacasi evet karsi tarafim tavri degisiyor ama bunun degisimine belki de biz sebep oluyoruz. Sebep demeyeyim de katki sagliyoruz diyeyim.. Bide her insan her daim pozitif dusunemeyebiliyor. Bazen biraz daha uzun surse de aslinda mutlusun bunu gormen gerek donguden cikmak icin. farklilastirmak adina uzun zamandir sinemaya tiyatroya vs bi yere gitmediysen farkli bir etkinlik olarak evden cikip o sekil bir gun gecirebilirsiniz bence.

Çok teşekkür ederim bu akşam bi kere daha paylaşacağım bunları .Umarım anlar çok teşekkür ederim umarım iyi olur

O kadar haklısın ki.Sanırım benim de payım var bu süreçte.Bende yorgunluğumu ,halsizliğimi sanırım biraz eşimden çıkarıyorum .Tüm suçları ona yıkamam benim de değişen huylarım var kesinlikle.haftasonu bi sinema turu iyi gelebilir eski günlerdeki gibi.Çok teşekkür ederim

Sasirdim suan cunku kendi tanimimda sanki soylerken agzimdan cicek cikiyor gibiydi bole kirlarim cicek bahcelerinin arasinda kosan guleç bir kiz cocugu gozumde canlaniyor.
Kulagina isimde bence de o sekilde yapabilirsiniz ben oglumda da yaptim. Simdi de mantikli geliyor. Hatta kimsenin bilmemesi ile ilgili dini bi durumda vardi sanirim ama bizde 7 ceddim biliyor kulagina okunan ismi

bizde de durum ayni canim yaa. Geceleri uyurken birbirimize temas dahi etmiyoruz. Bekliyorum sarilsin, karnimi sevsin diye ama bosa bekliyorum. Bir iki defa soyledim ama ertesi gün yine aynı hatta az önce bebis asiri tekmeledi karnım dalgalandi baya. Actim gobegimi, baak artik dalgalandiriyor dedim. Kafasini telefondan kaldirip bakmadi bile ben de ‘ben zaten hissediyorum, sen gör diye acmistim’ deyip kapattim göbeğimi yan odaya gectim sinirden kendim de benzer seyler yasadigim icin sana asiri derecede hak veriyorum ve hormonal oldugunu düşünmüyorum sen cok haklisin arkadasim

Kızım olsaydı adını İlay koyacaktım canım. Beğenirsen ben çok seviyorum

Peki bunu doktora mi sordun,o mi yönlendirdi? ya da nerden öğreniyorsun,nerden basvuru yapıyorsun ? Hastanede ,Sigorta şirketi, e devlette mi?
Doktorun asistanı söyledi, diğerinde de hastaneyi arayıp sordum direkt, diğeri de giden arkadaşıma sordum fiyatları.
Canım benim hoşuma gitmeyen şey en başından beri muayeneye gitsen testleri yaptırsan da aynı fiyatı veriyorlar, herşeyi başka yerde yaptırıp sonlara doğru pakete başladan da aynı fiyat. Saçma yani o yüzden istemedim birkaç yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…