2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Düzelir diyo gittigimde. Biseye bakmadi ama. Üstünde durmadi pek. Cok sinir bozucu ya. Binac gön dikkat ediyom gecti galiba diyom sonra yine basliyo
Canım benim multivitamine başladığımdan beri öyle, ben içindeki demirden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum açıkçası

Canım eskidendi o pahalı şeyler kalitelidir mevzusu. Artık isime para veriliyor. Tabi araştırmak lazım.

Jdjshs alışmış kudurmuştan beter işte alıştırmışlar bizi gözümüzün içine bakmaya, en ufak bakılmadığında sinir boğuyor. Bence birşey olmuş kafasını dağıtma ihtiyacı hissetmiş. Sordun mu kuzum?

Kızlar sleepy 2. %40 indirime girmiş. Bes alacak olan var ise aklında bulunsun. Hepsiburada da. Alsak mı ya ne derseniz? Şu işi bi halledelim. Ortak karar verelim
Ay ben çok kararsızım.stok yapıp kullanamamaktan korkuyorum pişik yapar da marka değiştirmek zorunda kalırsam

Ay ben çok kararsızım.stok yapıp kullanamamaktan korkuyorum pişik yapar da marka değiştirmek zorunda kalırsam
Ya yapmazsak ve şuan 1.82 tl/adet olan bezi 5.67 tl/adetten alırsak Cerito

İçimize oturmayacak mı? Dğn kocam hesaplamış yaklaşık 18 ayda ortalama 2800 tane bez gidiyormul hesabı sen yap bacım aradaki farkı

Aa bi de soracak mıyım? Ben evde yatıcam on gündür beyefendi sabah akşam demeden gezip tozacak bi de sorununu mu sorcakmışım? Hiç de sormam. O bana sormalıydı nasılım, çok daraldım mı, ne yapmak isterim. Konuşmuyorum da onunla, normalde hiç ama hiç karışmam istediği saatte gelir eve O da ben de. Dışarda sabahlamayız tabi de 2 de geldi diye kimse olay çıkarmaz bizim evde. Ben bu rahatsızlıktan sonra evde yatıyorum O da biraz paylaşmalı bunu, benimle yatsın demiyorum ama her boş vaktini de koşa koşa sokağa çıkarak harcamasın bi de bana baksın. Yazarken bile sinirden yanaklarım alev alev oldu. Gerçekten sinirimi atamadım.

Kızlar sleepy 2. %40 indirime girmiş. Bes alacak olan var ise aklında bulunsun. Hepsiburada da. Alsak mı ya ne derseniz? Şu işi bi halledelim. Ortak karar verelim

Gratis indiriminden alamadım benim çok içimde kaldı giremedim websitesine, 23 nisanda bi daha olur ama ben onu beklicem

Kız levro dur azıcık. Normalde gözünün içine bakan adam kafa dağıtma ihtiyacı içine girmiş. Kesin bir sorun olmuş belli. Belki oda evet rahatsızsın ama bu sefer senin ilgini istemiştir yazık bak ben çok duygusalım bu ara yine yüklendi bana o hisler üzüldüm adama. Sana üzülmüyorum bacım yalan yok içindne geçmişsindir adamın eminim

Ayyy sana inanmıyorum ya nesine üzüldün allah aşkına bana üzülsene bebeğimle tek kaldık evde yattık durduk baba bizi terk etti evet ama sonra pişman ettim onu şimdi iş yemeğinden döncek aklı çıkıyo bişe dicem diye elli kere aradı iş yemeğine bişey demem ki asıl şimdi korkmaması lazım ama erkek işte

Ksjshshj ya napayım üzüldüm kızım belki birşey olmuştur yazık bir sorsaydın baktın hiçbişey yok keyiften o zaman x100 le silindir gibi ezseydin

Jsjshhsh ya hep böyle oluyor dilkat etmesi gereken yerde etmeyip sonrasında cılkını çıkartmak bu erkeklere özel ya

Cansın ya nasıl da hatırladın biz indirimden cybex aldık canım çok teşekkürler
Hangisini aldın
Anka bende aldım hatta ilk öğrendiğimin 3. Haftası dış gebelik, kimyasal vs olmadığını öğrendiğim an. Şuan hem çok memnunum hem de acaba mı diyorum. Çok verdim ya ama iyiki de aldım onu aldım kafam rahatladı ay karışığım

Yok ya ne derdi biye böyle bişey yaptın dedim önce sakin sakin hayvanlık yaptım özür dilerim dedi sebebi falan yok canı takılmak istedi onun, takılsın da benimle bi ilgilensin ondan sonra

Canım bence ramazan herkesi yoruyor üstüne bizim hassaslığımız bizi iyice kuruntulu yapıyor sakın kendini üzme bebiş hisseder 10 gün kaldı ramazan bitimine sonra daha iyi olacaksınız

Kızlar e bebek de bu ürünleri takip ediyordum indirime girmiş kacirmiyayim dedim. Kredi kartıma o kadar yuklendim ki bu ay bir de bayram geliyor memlekete fln gitcez eyvah eyvah. Bu masraflar hic bitmeyecek gibi

Eklentiler

• Screenshot_20230410-235106_ebebek.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…