- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.821
Canım benim multivitamine başladığımdan beri öyle, ben içindeki demirden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum açıkçasıDüzelir diyo gittigimde. Biseye bakmadi ama. Üstünde durmadi pek. Cok sinir bozucu ya. Binac gön dikkat ediyom gecti galiba diyom sonra yine basliyo
Yalnız değilsin bende düşünüyorumyaa ben de ilk görünce ishal olsam bi siskinligim gecse, hafiflesem, rahatlasam nasil olur acaba diye geçirdim içimdenbunu düşünen tek kabız ben olamam dimi @mertugce35 canım isin sakasi bir yana cok gecmis olsun
Canım eskidendi o pahalı şeyler kalitelidir mevzusu. Artık isime para veriliyor. Tabi araştırmak lazım.Ne biliyim Carters olunca yıllarca kullanırım diye düşündüm ama belli de olmaz ki bu işler fiyata bakmıyor pek bi bakıcam ikisine de kızlar çok teşekkür ederim.
Haftanın iki üç günü şehir dışına çıkıyo işi dolayısıyla, bu hafta perşembe geldi eve cuma akşam çıktı, cts öğlen çıktı, cts gece de ikide eve geldi. Ben bu ara rahatsızlığımdan sonra yatıyorum çoğu zaman ama bana soran yok bi sahile inelim, caddeye gidelim, evde film izleyelim vs hiç sormadı ki normalde çok düşüncelidir gözümün içine bakar. Evdeyse eğer odadan odaya takip eder beni hiç abartmıyorum. Salona gitsem peşimden salona gelir, mutfağ gitsem mutfağa gelir hatta ben üff beni yalnız bırak der yollarım adama bişey oldu bi haftadır uyuz gibi dolaşıyo, burnundan getirdim ama bi daha o saatte gelsin asla açmıcam kapıyı.
Ay ben çok kararsızım.stok yapıp kullanamamaktan korkuyorumKızlar sleepy 2. %40 indirime girmiş. Bes alacak olan var ise aklında bulunsun. Hepsiburada da. Alsak mı ya ne derseniz? Şu işi bi halledelim. Ortak karar verelim
Ya yapmazsak ve şuan 1.82 tl/adet olan bezi 5.67 tl/adetten alırsak CeritoAy ben çok kararsızım.stok yapıp kullanamamaktan korkuyorumpişik yapar da marka değiştirmek zorunda kalırsam
Aa bi de soracak mıyım? Ben evde yatıcam on gündür beyefendi sabah akşam demeden gezip tozacak bi de sorununu mu sorcakmışım? Hiç de sormam. O bana sormalıydı nasılım, çok daraldım mı, ne yapmak isterim. Konuşmuyorum da onunla, normalde hiç ama hiç karışmam istediği saatte gelir eve O da ben de. Dışarda sabahlamayız tabi de 2 de geldi diye kimse olay çıkarmaz bizim evde. Ben bu rahatsızlıktan sonra evde yatıyorum O da biraz paylaşmalı bunu, benimle yatsın demiyorum ama her boş vaktini de koşa koşa sokağa çıkarak harcamasın bi de bana baksın. Yazarken bile sinirden yanaklarım alev alev oldu. Gerçekten sinirimi atamadım.Canım eskidendi o pahalı şeyler kalitelidir mevzusu. Artık isime para veriliyor. Tabi araştırmak lazım.
Jdjshs alışmış kudurmuştan beter işte alıştırmışlar bizi gözümüzün içine bakmaya, en ufak bakılmadığında sinir boğuyor. Bence birşey olmuş kafasını dağıtma ihtiyacı hissetmiş. Sordun mu kuzum?
Kızlar sleepy 2. %40 indirime girmiş. Bes alacak olan var ise aklında bulunsun. Hepsiburada da. Alsak mı ya ne derseniz? Şu işi bi halledelim. Ortak karar verelim
Gratis indiriminden alamadım benim çok içimde kaldı giremedim websitesine, 23 nisanda bi daha olur ama ben onu beklicemAy ben çok kararsızım.stok yapıp kullanamamaktan korkuyorumpişik yapar da marka değiştirmek zorunda kalırsam
Kız levro dur azıcık. Normalde gözünün içine bakan adam kafa dağıtma ihtiyacı içine girmiş. Kesin bir sorun olmuş belli. Belki oda evet rahatsızsın ama bu sefer senin ilgini istemiştir yazık bak ben çok duygusalım bu ara yine yüklendi bana o hisler üzüldüm adama. Sana üzülmüyorum bacım yalan yok içindne geçmişsindir adamın eminimAa bi de soracak mıyım? Ben evde yatıcam on gündür beyefendi sabah akşam demeden gezip tozacak bi de sorununu mu sorcakmışım? Hiç de sormam. O bana sormalıydı nasılım, çok daraldım mı, ne yapmak isterim. Konuşmuyorum da onunla, normalde hiç ama hiç karışmam istediği saatte gelir eve O da ben de. Dışarda sabahlamayız tabi de 2 de geldi diye kimse olay çıkarmaz bizim evde. Ben bu rahatsızlıktan sonra evde yatıyorum O da biraz paylaşmalı bunu, benimle yatsın demiyorum ama her boş vaktini de koşa koşa sokağa çıkarak harcamasın bi de bana baksın. Yazarken bile sinirden yanaklarım alev alev oldu. Gerçekten sinirimi atamadım.
Ne kadardı canım tanesiGratis indiriminden alamadım benim çok içimde kaldı giremedim websitesine, 23 nisanda bi daha olur ama ben onu beklicem
Valla adedi 1.3 e geliyodu kuzm bekleyesim var bi de hırs yaptımNe kadardı canım tanesi
Ksksjsh üf mithiş fiyat ama artık oralara inmez bacım. Bende bir ara hepsinurada da 2. Si 1 tl indirimlerini kaçırdım bilin bakalım kim yüzünden tabiki kocam. Bak şuan sinirim depreştiValla adedi 1.3 e geliyodu kuzm bekleyesim var bi de hırs yaptım
Ayyy sana inanmıyorum ya nesine üzüldün allah aşkına bana üzülsene bebeğimle tek kaldık evde yattık durduk baba bizi terk ettiKız levro dur azıcık. Normalde gözünün içine bakan adam kafa dağıtma ihtiyacı içine girmiş. Kesin bir sorun olmuş belli. Belki oda evet rahatsızsın ama bu sefer senin ilgini istemiştir yazık bak ben çok duygusalım bu ara yine yüklendi bana o hisler üzüldüm adama. Sana üzülmüyorum bacım yalan yok içindne geçmişsindir adamın eminim
Ksjshshj ya napayım üzüldümAyyy sana inanmıyorum ya nesine üzüldün allah aşkına bana üzülsene bebeğimle tek kaldık evde yattık durduk baba bizi terk ettievet ama sonra pişman ettim onu şimdi iş yemeğinden döncek aklı çıkıyo bişe dicem diye elli kere aradı iş yemeğine bişey demem ki asıl şimdi korkmaması lazım ama erkek işte
Hangisini aldınCansın ya nasıl da hatırladınbiz indirimden cybex aldık canım çok teşekkürler
Yok ya ne derdi biye böyle bişey yaptın dedim önce sakin sakin hayvanlık yaptım özür dilerim dedi sebebi falan yok canı takılmak istedi onun, takılsın da benimle bi ilgilensin ondan sonraKsjshshj ya napayım üzüldümkızım belki birşey olmuştur yazık bir sorsaydın baktın hiçbişey yok keyiften o zaman x100 le silindir gibi ezseydin
Jsjshhsh ya hep böyle oluyor dilkat etmesi gereken yerde etmeyip sonrasında cılkını çıkartmak bu erkeklere özel ya
Canım bence ramazan herkesi yoruyor üstüne bizim hassaslığımız bizi iyice kuruntulu yapıyor sakın kendini üzme bebiş hisseder 10 gün kaldı ramazan bitimine sonra daha iyi olacaksınızKızlar herkese tekrardan merhaba.bi kaç gündür yazsam mı yazmasam mı bilemedim ama sanırım depresyona giriyorum ve bunu paylaşacak kimsem olmadığını farkettim.Eşimle bi süredir çok bişey paylaşmıyor gibi hissediyorum.Ramazanın da araya girmesiyle yatak muhabbetlerimiz bitti gibi.Ama onu da geçtim bi iyi geceler öpücüğü modunu bile es geçmeye başladık.eve gidince iftar modu ,sonra telefonlara gömülmeye başladık.yatalım mı yatalım diyene kadar galiba konuşmuyoruzağlamalı mıyım gülmeli miyim bilmiyorum.Bebek hareket ettiğinde geliyor elini koyuyor gülüyor falan ama ben sadece aracı gibi olmaya başladım .Yarın şeker yüklemesi için izin almak istemedi mesela.Kayınbabam ve görümcemle birlikte gidecektik ama ben de onu istemiyorum kendim gideceğim.Bunlar gerçekten ağır şeyler mi yoksa bana yüklenen hamilelikle mi gözümde büyüyor.bunları paylaştığımda da bi aydır ne haldesin farkında mısın dedi bana. evet pardon da hamileyim yani ,ister istemez ağırlaştım ,gece uykularım zaten burnumdan dolayı çok zor bi hal aldı.kaç kere uyanıp tuvalete gidiyorum bilmiyorum.tek başıma yaşıyor ,tek başıma mücadele ediyor gibi hissediyorum.zorlanıyorum biraz.Sizinle paylaşmak istedim umarım bir an önce düzelirim oğlumu da üzmek istemiyorum böyle kuruntularla.ama kayınvalideme vs de çok sinir olmaya başladım.Sineye çektiğim şeylere tahammül edememeye başladım.tüm bunlar biriktikçe ağlayarak uyuyup ağlayarak uyanıyorum.iş yerinde tüm gün ağladım bugün.hiçbişey yemedim.hiçbişey yapmak istemiyorum.çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?