- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.861
Gerçekten çok büyük sorumluluk, o yüzden bu kadar endişeliyim zaten. Kedimize bile isim seçerken bizim için özel anlamı olan bir şey koymuştuk. Kaldı ki kızımız... Bir de mesela dün Karla çok hoşuma gitti, hemen eşime söyledim. Türk ve Müslüman ismi değil dedi ilk tepki olarak. Yani tek başına seçiyor olsa insan belki gerçekten içine sinecek ismi bulacak ama 2 kişinin aynı anda kriterlerini tamamlaması çok zor. Üstelik çoğu isim Arapça özlüyken...Canım büyük bir sorumluluk isim koymak. Hayatını etkileyecek. Çakralarına hizmet edicek. Yaşayacaklarını belirleyecek. Ama ben bizim değil bebeğimizin seçtiğine ve bize hissettirdiğine inanıyorum. O yüzden hiç gerilme sakinleş daha vaktimiz var. Elbet içimize sinen isimleri bulacağız.
Ayy soyisminizle gerçekten çok uyumlu ve isim de çok güzel. Hehheeh ya biz sevgiliyken 10 yıl sonra evleniriz deyip 3 yıla evlenmiş insanlarız, evlenip en az 5 sene çocuk yok deyip 2.senemizde hamile falan kaldım. Bizim zaman kavramında bu büyük konuşmalarımız yüzünden bırakın isim hayali kurmayı, cinsiyeti bile hiç konuşmamıştık öğrenene kadar o yüzden bizde öyle şeyler yok kdlskdlaslCanım biz eşimle sevgilik dönemimizden heri hep ikiz hayali kurardık ve Derin-Duru diye hep hayal kurduk şuan tek gebelik tabi önceliğimiz Derindi Derin olacak gibi inşallah soyadımızda demiroğlu baya asil geliyor bize derin demiroglu henüz bizde kimseye söylemedık herkes kendince yorumlar eder diyee
Ah kuzum gecmıs olsunn cok sen ishal ben kabız Allahımmm cok fena cekiyorum bende
Hayalimiz kız olursa Zeyno ZeynepKIZLAARRRR ÇOCUMA İSİM BULAMIYORUM BEENNNDaha önce de sordum ama arada kaynadı, nolur kaynamasın bu sefer. İlla çok modern olmasına gerek yok, fakat akran zorbalığı görecek kadar eski olmasın. Sena, Güneş, Deniz, Beren, Nehir, Irmak gibi isimler ailelerde var o yüzden tekrar koymayı düşünmüyorum. Asel, Lina, Mina gibi yeni ama çok popüler, gözüme içi boş gelen (koyan varsa özür dilerim ) isimleri de düşünmüyoruz. Şakkk geriye isim kalmadı. Arkadaşlarım dalga geçiyo artık az daha bekleyin çocuk büyüyüp bir şey başarınca ödül olarak koyarsınız diye.
İyiyim canım çok sağol işten fırsat bulamadım bu aralar sen nasılsın@Mryshn @myworld29 @brulit @Sinem56 @Chheesecake @hikoss @cheryblossommm @dahlia53 @Denizimin annesi @xname @gullcun @fsnckr @ElifEser @canimms @Kubra YENEN @Umayumayy @gulumse02 R rose7134 @esra51 @demo1907 @luluuu @Kadifekizim @BenCigdem @sanmarino @mismis16 @melegim40 @Sonyaz @deliminebu @Azra kayra @merhabakelebek @Busem06y @simurgggg @Mrsay @dimple91 @Niloyaaaa @sezerr @yadisim @gozde_87 @Mervenur277 kıızzzlaaaaarrrr orda mısınııııızzzz?? Ses verin yahu adınız var sesiniz yok. Herkes iyi mi ??
O zaman da otururuz ağlarız beYa yapmazsak ve şuan 1.82 tl/adet olan bezi 5.67 tl/adetten alırsak Cerito
İçimize oturmayacak mı? Dğn kocam hesaplamış yaklaşık 18 ayda ortalama 2800 tane bez gidiyormul hesabı sen yap bacım aradaki farkı
Evet 23 nişanda alalım bari biraz gözüm korktuGratis indiriminden alamadım benim çok içimde kaldı giremedim websitesine, 23 nisanda bi daha olur ama ben onu beklicem
İnşallah canım teşekkür ederimCanım bence ramazan herkesi yoruyor üstüne bizim hassaslığımız bizi iyice kuruntulu yapıyor sakın kendini üzme bebiş hisseder 10 gün kaldı ramazan bitimine sonra daha iyi olacaksınız
Aman arkadaşım bu erkekler vallahi bizden daha çok hamile.Benimki de başı ağrıyo beli ağrıyo midesi bulanıyor bazen falan.hep bi bahanesi varHayalimiz kız olursa Zeyno Zeynep
Erkek olursa Deniz ya da Ömer di.. inşallah Zeyno muz gelecek
. C Cerito benim de eşim odundu kalas olmuş. Eli telefondan çıkmıyor sürekli coin kovalıyor birakacam haberi yok. Ben de kendi halimdeyim zaten kendime zor gelmişim onla tartışıp da kendimi germiyorum relax takılıyorum. Bı de bana diyor yaw hamilelik sana yaradı çok efendi tatlı oldunula puştt suratıma bakmiyon ben hep boyleydim diyorum . Ama hormonlardan herhalde bana tatlı geliyor ve sürekli yatağa atasim var ama halim yok onun da hep başi ağrıyor.
Doğum ücretleri konuşulmuş fiyatlar o civarda olursa gittiğim hastane de mecbur devlete gideceğim oğlum dershaneye yazılacak eve mobilya çamaşır makinesi lazım eşimin borçları var bakalım ne yapacağız. İçerde kalacak değil ya bı şekilde hallolur ama buradaki hastaneleri arsam telde fiyat verirler mi?
pozitifbiri geçmiş olsun. Ben de geçenlerde domuz gribi atlattım sanki ay ölümlerden döndüm de yeni toparladım. Bı şey de yiyip içemiyorum vitamin namına hala bulantılarım var. 19+1 olduk yeni
Hahah deliiiiŞeker yüklemesine gidiyorum eczaneden glükozlu çilekli içeceğimi aldımohhh keyfim olsun .
-Hocam yanına bi sigara yakabiliyo muyuz cips falan bişey yok mu boş gitmez
-yok mu tamam neyse sonra hallederiz onları
İyiyim iyiiiii beybimde çok iyi teyezeleri
Jsjhsjbizde Bulut koyacaktık bir arkadaşımız köpeğine Bulut ismini koymuş ya
Birce, mercan ve mihre yi de beğeniyorum ben . Ama Işık en favorim
İnşallah canım çok teşekkür ederim.sen şekerin olduğu için ekstra bişey yapıyor musun bu süreçteHahah deliiiiben yapmicam zaten şekerim olduğu için. İsnallah tertemiz çıkar sonuçlarınız kuzum ,,
Kişiden kişiye de değişiyor işte eşinizin öyle bi hassasiyeti varsa haklı bence de değil, biz tam aksini düşünerek, isteyerek Karla seçmiştik. Bir de Elay var Türkçe bir isim, ülkenin en güzel kızı demekmiş.Gerçekten çok büyük sorumluluk, o yüzden bu kadar endişeliyim zaten. Kedimize bile isim seçerken bizim için özel anlamı olan bir şey koymuştuk. Kaldı ki kızımız... Bir de mesela dün Karla çok hoşuma gitti, hemen eşime söyledim. Türk ve Müslüman ismi değil dedi ilk tepki olarak. Yani tek başına seçiyor olsa insan belki gerçekten içine sinecek ismi bulacak ama 2 kişinin aynı anda kriterlerini tamamlaması çok zor. Üstelik çoğu isim Arapça özlüyken...
Güneş harika bir isim. Hem kız hem erkek içinMaşallah annesi cinsiyetiniz neymiş çok güzel bir bebek maşallah :)
Ben de Hep Ece koymak isterdim, Gülce Birce Ama soyadı Yüce olacağından Öcü Böcü gibi olur diye koyamadımIşıl da güzel bak mesela Bize en iyisi Güneş YÜCE olacak inşallah.
Levrek azıcık erkek ismi de önerir misinKişiden kişiye de değişiyor işte eşinizin öyle bi hassasiyeti varsa haklı bence de değil, biz tam aksini düşünerek, isteyerek Karla seçmiştik. Bir de Elay var Türkçe bir isim, ülkenin en güzel kızı demekmiş.
Zor arkadaşım zor. Tekte olsan gerçekten %100 ü bulmak zor ama elbet olacak bende ona inanıp kendimi rahatlatıyorumGerçekten çok büyük sorumluluk, o yüzden bu kadar endişeliyim zaten. Kedimize bile isim seçerken bizim için özel anlamı olan bir şey koymuştuk. Kaldı ki kızımız... Bir de mesela dün Karla çok hoşuma gitti, hemen eşime söyledim. Türk ve Müslüman ismi değil dedi ilk tepki olarak. Yani tek başına seçiyor olsa insan belki gerçekten içine sinecek ismi bulacak ama 2 kişinin aynı anda kriterlerini tamamlaması çok zor. Üstelik çoğu isim Arapça özlüyken...
Ceri bezin tanesi min 5 olursa ben ağlamayı geç bezsiz yaşama dönerimO zaman da otururuz ağlarız besleepy kullanmayı düşünüyorum bende aslında ama işte bilemedim.18 ayda 2800 bez mi yavrum biraz az kakala
Evet 23 nişanda alalım bari biraz gözüm korktu
İnşallah canım teşekkür ederim
Aman arkadaşım bu erkekler vallahi bizden daha çok hamile.Benimki de başı ağrıyo beli ağrıyo midesi bulanıyor bazen falan.hep bi bahanesi varsaldım artık atlamicam adamın üstüne görecek o gününü kapıma gelecek yalvararak
Benim çantam bu. İki çocuk büyüttüm. 3. yü de büyütür 5. yi de. Taş gibi ve ben çok begeniyorum canım ben aldıgımda 500 TL falan mıydı hatırlamıyorum ama o zaman da pahalı gelmişti ama kat kat değdi. Okiedog un 3 çantasını daha kullanan arkadaşlarım var hepsi de çok memnun.Bişey danışmak istiyorum size ben çok iyi bi bebek çantası istiyorum. İyi bi bütçe de ayırıcam bu çantaya sağlam güzel bişey istiyorum. Carters’in çantasına baktım gözüme de hoş göründü. Sizin öneriniz ne olur? Carters 2.950 olmuş değer mi değmez mi? Bana fikir verirseniz çok sevinirim
Sağol kuzum bugün daha iyiyim az bişey öksürük ve ses kısıklığı var. Gribe çevirmedik neyse ki. İyiyim baya bugün.pozitifbiri geçmiş olsun. Ben de geçenlerde domuz gribi atlattım sanki ay ölümlerden döndüm de yeni toparladım. Bı şey de yiyip içemiyorum vitamin namına hala bulantılarım var. 19+1 olduk yeni
İyiyim ben de canım arada yazın yahu , katılın aramıza yaşam belirtisi gösterin, özletmeyin kendiniziİyiyim canım çok sağol işten fırsat bulamadım bu aralar sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?