- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #23.841
Festi yaaaaa sen giidip gidip nerelerde alıyosun bu cezalarıKızlar sanırım yine ceza alıcam, kendimi tutamadım, dedikodulara karıştımbu sefer uzun sürer 3. Olacağı için sizi ziyaretçi olarak takip edeceğim beni unutmayın, arada selam söyleyin bana ulaşır
Canım ben olmadım 5 yıl önce olmuştum Drum olsan da olur olmasan da dedi ben de olmıcam sanırım ama tam karar da veremedimHangi sehirdesin canim? Ben hala aşı bulamadim 22 hafta doldu bugün. Saglik ocagi da 2 hafta daha gelmez dedieczanelerde de yok kac eczane aradim. Aşı olamayn bi ben kaldım galiba
Sirona i size s2 aldık canımHangisini aldın
Anka bende aldım hatta ilk öğrendiğimin 3. Haftasıdış gebelik, kimyasal vs olmadığını öğrendiğim an. Şuan hem çok memnunum hem de acaba mı diyorum. Çok verdim ya ama iyiki de aldım onu aldım kafam rahatladı ay karışığım
Yaaa yine miKızlar sanırım yine ceza alıcam, kendimi tutamadım, dedikodulara karıştımbu sefer uzun sürer 3. Olacağı için sizi ziyaretçi olarak takip edeceğim beni unutmayın, arada selam söyleyin bana ulaşır
Festi yaaaaa sen giidip gidip nerelerde alıyosun bu cezaları
Aaa bizimkisi de oCanım ben olmadım 5 yıl önce olmuştum Drum olsan da olur olmasan da dedi ben de olmıcam sanırım ama tam karar da veremedim
Sirona i size s2 aldık canımbenim için en çok keseyi açacağım nokta oto koltuğuydu, güvenlik önemli imkan varsa hiç acaba deme iyi yapmışsın
Hep pisi pisine gidiyorsun
İlk banımı goygoyu dualara açmışalr kısmet dua zinciri diye. Koca bulmak isteyen birisi. Bende dikkat etmedim nerede diye mizahta sandım. Meğerse dğeilmiş. Duacı kadınlar bizi şikayet edince konudaki herkes banlandı.
İkinci banımı esmalarla kendisine eski sevgilisini döndürmeye çalışan birisi yüzünden aldım. Ona yazdığım yorumlar kk ya uymamış. Millet nelerini konuşuyor ben bence doğru değil dedim diye polemik başlatmış oldum.
Şimdi birinin dedikodusunu yaptım tutamadım goygoya vurdum. Şikayet edildiğim an yokum
Napayım eğlenmeyi seviyorsam suç benim mi
Melis bacım benim oğlanın karışımı çok tehlikeliYaaa yine mi
Kız hiç sorma geçende birisi tam bir gerizekalısın ban yiyecekte olsam gerizekalısın demiş birisine banı yemiş tabiki ama içi rahat etmiş. Ben böyle değil içim soğumuyor hiçHep pisi pisine gidiyorsunbelki bu sefer şikayetçi olmazlar
Canım hafif oturur pozisyonda uyumak iyi geliyormuş denedin mi hiç? Bu şekilde midesi yanan hamile bir arkadaşım gaviscon artı bu yatış şekliyle rahatlıyormuşKızlar şu mide yanmasına çözüm yok mu ya şurupta fayda etmiyor artık yemek borum boğzım çayır çayıraksam olmasını istemiyorum artık
Melis bacım benim oğlanın karışımı çok tehlikelibabası balkon trabzanlarında geziyormuş, erkek kardeşim prizlere meraklıydı, bense bu kaçıncı banım çenemi tutamıyorum fırlama bir junior geliyor bence. Bana dua et
Aaa iyi fikir bu ağustosta dökelim işte bizim grubumuzun enerjisi yüksekAyy kuzum bir kurşun mi döksek sana,ne yapsakbu bela banlar seni peşine bırakmıyor
Canım benim bir kac kere ayni bu sekilde midem yandı,uykumdan ağızı dolu uyuandKızlar şu mide yanmasına çözüm yok mu ya şurupta fayda etmiyor artık yemek borum boğzım çayır çayıraksam olmasını istemiyorum artık
Valla ora iyiymişş canım ya yine burdakilere göreBen geçen ay sordum normal 9bin, sezaryen 11bin demişlerdi ağustosa kadar ne olur bilmiyorum
Aman Allahım fiyatlara bakın yaa gercekten inanamıyorumKızlar selam ben de bugün kendi doktoruma gittim de detaylı sonuçlarını göstermeye çok şükür bir sıkıntı yok doğum fiyatını sordum ben Ağustos’a 25000 TL olur diye düşünüyordum ama şu an 23.000 liraymış herhalde Ağustos’a 40.000 TL’yi bulacak şaşkınım hayırlısı ne diyelim idrar tahlili verdim bugün orada protein kaçağı olursa daha başka bir şey yapacakmış tansiyonum olduğu için D vitaminine başladı öbür ilaçlarım devam zaten ben de haberler şimdilik böyle doğrusun yüzünü detaylı da görememiştim bugün görmeyi umut ediyordum ancak yine d.tünü gösterdi herhalde doğumdan önce göremeyeceğim neyse sağlıklı olsun da
Şeker yüklemesini 29 Nisan’da yaptıracağım
KIZLAARRRR ÇOCUMA İSİM BULAMIYORUM BEENNNDaha önce de sordum ama arada kaynadı, nolur kaynamasın bu sefer. İlla çok modern olmasına gerek yok, fakat akran zorbalığı görecek kadar eski olmasın. Sena, Güneş, Deniz, Beren, Nehir, Irmak gibi isimler ailelerde var o yüzden tekrar koymayı düşünmüyorum. Asel, Lina, Mina gibi yeni ama çok popüler, gözüme içi boş gelen (koyan varsa özür dilerim ) isimleri de düşünmüyoruz. Şakkk geriye isim kalmadı. Arkadaşlarım dalga geçiyo artık az daha bekleyin çocuk büyüyüp bir şey başarınca ödül olarak koyarsınız diye.
Ah kuzum gecmıs olsunn cok sen ishal ben kabız Allahımmm cok fena cekiyorum bendeSelam kizlar birkac gündür giremedim, iyisinizdir insallahhepsini de tam okuyamadim baya birikmis. Ayrintiliya girip bebisleri görenler olmus cok sevindim saglikli olmalarina
Ben de ishalim kac gündür gecmiyor bu kadar ishal olan var mi ya
Kuzum biz baby turcoda karar kıldık valla hatta birlac paket stoklamaya basladımda n11de güzel kupon vardı tane fıyatı 1.47 yemi ne geldKızlar sleepy 2. %40 indirime girmiş. Bes alacak olan var ise aklında bulunsun. Hepsiburada da. Alsak mı ya ne derseniz? Şu işi bi halledelim. Ortak karar verelim
Duacı kadınlar mı ahsudjusjjs koptummmmmmm
İlk banımı goygoyu dualara açmışalr kısmet dua zinciri diye. Koca bulmak isteyen birisi. Bende dikkat etmedim nerede diye mizahta sandım. Meğerse dğeilmiş. Duacı kadınlar bizi şikayet edince konudaki herkes banlandı.
İkinci banımı esmalarla kendisine eski sevgilisini döndürmeye çalışan birisi yüzünden aldım. Ona yazdığım yorumlar kk ya uymamış. Millet nelerini konuşuyor ben bence doğru değil dedim diye polemik başlatmış oldum.
Şimdi birinin dedikodusunu yaptım tutamadım goygoya vurdum. Şikayet edildiğim an yokum
Napayım eğlenmeyi seviyorsam suç benim mi
Neden baby turco canım? Seçim sebebiniz neydi? İyi almışsın valla depola tabi bu ara ondan hep 2. Si 1 tl görüyorum onuda kaçırma.Valla ora iyiymişş canım ya yine burdakilere göre
Aman Allahım fiyatlara bakın yaa gercekten inanamıyorum
Canım biz eşimle sevgilik dönemimizden heri hep ikiz hayali kurardık ve Derin-Duru diye hep hayal kurduk şuan tek gebelik tabi önceliğimiz Derindi Derin olacak gibi inşallah soyadımızda demiroğlu baya asil geliyor bize derin demiroglu henüz bizde kimseye söylemedık herkes kendince yorumlar eder diyee
Ah kuzum gecmıs olsunn cok sen ishal ben kabız Allahımmm cok fena cekiyorum bende
Kuzum biz baby turcoda karar kıldık valla hatta birlac paket stoklamaya basladımda n11de güzel kupon vardı tane fıyatı 1.47 yemi ne geld
Jsjshsh daha farklı nasıl anlatabilirim bilmiyorum arkadaşım. Yemin ederim yüzyüze olsak bizi parçalarlardı. Dalga geçtiğimizi düşündüler halbuki yeminle geçmedim. Dine saygılıyımdır. İçimde ukte kaldı haksızlığa uğradımDuacı kadınlar mı ahsudjusjjs koptummmmmmm
Innate kullanıyorum ben basından beri, tavsiye ederimSelam hanımlar hepinize sağlıklı bir süreç ve sağlıklı doğumlar. Benim size Bi sorum olcak. İçinizde Balık yağı hapı kullanan var mı? Markası Nedir. Hangisini önerirsiniz. Bugün alacağım. Cevap bekliyorum sizlerden?
Ay bende aldım baya şey persembe günüSelam kızlar bugün yine 101e gittim kışlıkları kaldırıyorum vakumlu hurç lazımdı bulamadım ama bebek malzemelerine bidaha bakıyım dedim kundak havlu pijama ve sütyen buldumikinci resimdeki geçen hafta aldıklarımdı
Tüm dozları olduysan 10 yıl olmana gerek yok diyorlar ama doğrusu nedir bilemiyorumCanım ben olmadım 5 yıl önce olmuştum Drum olsan da olur olmasan da dedi ben de olmıcam sanırım ama tam karar da veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?