2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hangi sehirdesin canim? Ben hala aşı bulamadim 22 hafta doldu bugün. Saglik ocagi da 2 hafta daha gelmez dedi eczanelerde de yok kac eczane aradim. Aşı olamayn bi ben kaldım galiba
Canım ben olmadım 5 yıl önce olmuştum Drum olsan da olur olmasan da dedi ben de olmıcam sanırım ama tam karar da veremedim
Sirona i size s2 aldık canım benim için en çok keseyi açacağım nokta oto koltuğuydu, güvenlik önemli imkan varsa hiç acaba deme iyi yapmışsın

Festi yaaaaa sen giidip gidip nerelerde alıyosun bu cezaları

İlk banımı goygoyu dualara açmışalr kısmet dua zinciri diye. Koca bulmak isteyen birisi. Bende dikkat etmedim nerede diye mizahta sandım. Meğerse dğeilmiş. Duacı kadınlar bizi şikayet edince konudaki herkes banlandı.

İkinci banımı esmalarla kendisine eski sevgilisini döndürmeye çalışan birisi yüzünden aldım. Ona yazdığım yorumlar kk ya uymamış. Millet nelerini konuşuyor ben bence doğru değil dedim diye polemik başlatmış oldum.

Şimdi birinin dedikodusunu yaptım tutamadım goygoya vurdum. Şikayet edildiğim an yokum

Napayım eğlenmeyi seviyorsam suç benim mi

Aaa bizimkisi de o yeşil rengini aldık bide aşık oldum onu görünce. Zaten 3 çocuk büyütücem kendileriyle ona gğveniyorum

Hep pisi pisine gidiyorsun belki bu sefer şikayetçi olmazlar

Kızlar şu mide yanmasına çözüm yok mu ya şurupta fayda etmiyor artık yemek borum boğzım çayır çayır aksam olmasını istemiyorum artık

Kızlar şu mide yanmasına çözüm yok mu ya şurupta fayda etmiyor artık yemek borum boğzım çayır çayır aksam olmasını istemiyorum artık
Canım hafif oturur pozisyonda uyumak iyi geliyormuş denedin mi hiç? Bu şekilde midesi yanan hamile bir arkadaşım gaviscon artı bu yatış şekliyle rahatlıyormuş

Ayy kuzum bir kurşun mi döksek sana,ne yapsak bu bela banlar seni peşine bırakmıyor

Canım benim bir kac kere ayni bu sekilde midem yandı,uykumdan ağızı dolu uyuand
im (affedersin) hep 3yudum soguk süt bana iyi gelmişti

Ben geçen ay sordum normal 9bin, sezaryen 11bin demişlerdi ağustosa kadar ne olur bilmiyorum
Valla ora iyiymişş canım ya yine burdakilere göre
Aman Allahım fiyatlara bakın yaa gercekten inanamıyorum
Canım biz eşimle sevgilik dönemimizden heri hep ikiz hayali kurardık ve Derin-Duru diye hep hayal kurduk şuan tek gebelik tabi önceliğimiz Derindi Derin olacak gibi inşallah soyadımızda demiroğlu baya asil geliyor bize derin demiroglu henüz bizde kimseye söylemedık herkes kendince yorumlar eder diyee
Ah kuzum gecmıs olsunn cok sen ishal ben kabız Allahımmm cok fena cekiyorum bende
Kızlar sleepy 2. %40 indirime girmiş. Bes alacak olan var ise aklında bulunsun. Hepsiburada da. Alsak mı ya ne derseniz? Şu işi bi halledelim. Ortak karar verelim
Kuzum biz baby turcoda karar kıldık valla hatta birlac paket stoklamaya basladımda n11de güzel kupon vardı tane fıyatı 1.47 yemi ne geld

Duacı kadınlar mı ahsudjusjjs koptummmmmmm

Neden baby turco canım? Seçim sebebiniz neydi? İyi almışsın valla depola tabi bu ara ondan hep 2. Si 1 tl görüyorum onuda kaçırma.

Bende şaşkınım hastaneye ortak olucaz sanki

Ay bende aldım baya şey persembe günü alt üst takım almadım çünkü baya stok yapmıstım ama ceket, müslin örtü, papa, emzirme sütyeni, önlük falan aldım çok iyi oldu kumaşlarıda çok güzel şubede bulamayanlar internett sitesinden alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…