2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
bugün çok ayakta kaldım baya baskı oldu servikse doğru, geldiğimden beri yatıyorum, inş birazcık uyursa rahatlıcam
Bende onun için şu an yalvarıyorum yoksa sabaha kadar tepişik içinde takılıcaz ve ben de çok yorgunum gerçekten bugün

Yarım kundak ben de okeyim . Aynı senin gibi düşünüyorum Ya tamam banyo suyuna at ama kadın balık gibi tuza yatırdı bı de iri tuz .çocuğum kıpkırmızı oldu karardı kızardı 43 derece sıcakta tuzlu kundak imdaaattt hemen müdahale ettim. Ayy.
Bu gece uyuyamıcam sanırım, serviksimde tekme hissediyorum sürekli o kadar rahatsız oldum ki
Geçen gün benmm de öyleydi. Rhatsiz edici oluyormuş aşşaa vurunca. İnan nerdeyse alttan ayaklarını çıkaracak siddetteydi . Yaramazlar bu z kuşağı

Sağa yatsam sağa tekme sola yatsam sola tekme.Valla uykusuzluktan ağlamak üzereyim.
Canım bende senin gibiyim bu gece ilk defa oluyor hiç uyutmadi oğluşum tekme show 20 dk önce minik iki parça meyve yedim son beş dakikadır sakın uyudu sanırım ya da meyve işe yaradı

Kendim vuruyorum . Alıştım artık

Bacaktan vurmaya cesaretim yok kola geçicem bu aydan sonra

Kızlar kafam çok karıştı. Şimdi travel sistem hantal ağır vs diyorlar . Onun yerine baston tipi alsak arabaya da oto koltuğu. Ee bu çocuğu dışarı pusetsiz nasıl çıkarcaz ilk zamanlar yada hastaneden çıkarken. Ben anlamadım ne alicaz nasıl yapicaz .travel almicaz mi mecburen

Gün içinde mi farklı parmaklardan yapmak lazım? Bir de ilk kanı silip ikinci damla ile yapın demiş bir yerde onu biliyor musun canım?
ben genelde ayni parmaktan yapiyordum bazen sag sol degistiriyorum. Deldigin yerde ilk gelen kani hemen bi peceteye silip sonra parmagı sıkıp tekrar gelen kan ile ölcüyorsun
Canım endokrine gittin mi ? Naptın şeker için ?
Gittim genel bi diyet listesi, uzak durmak gerekenler listesi vs. verdi bi hafta ölçüm yaptim, sonra ölçümlerimi gösterdim biraz yüksek degerler var ama genel olarak iyi dedi. O bana ölçcegim öğünleri isaretlemisti ben fazladan ölçtüm bu kadar ölçme bundan sonra haftada 2 öğün ölç yeter dedi, ne zaman kadin dogum doktorun bu boyle olmaz vs derse tekrar gel dedi Kadın dogumcum da su an icin diyete devam dedi. Sabahlari genelde yüksek çıkıyor benim onda da bi dilim tam bugday ekmegi yiyordum, ekmeksiz yiyince normal oluyor doyuyor musun desen NO ya da son zamanlarda kizartip yiyorum ekmegi o daha az etkiliyor galiba

Bebeği nasil etkileyecek onu merak ediyorum 26+0da 947 gramdi burdaki arkadaslara gore ortalama ya da az üstünde gibi ama bilemiyorum Kafası da bi hafta önde şekere bagli da olabilir, yapısal da olabilir dedi

Eklentiler

• 41F1546F-2DCF-4956-92E6-5591253B7A5A.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Kızlar normalde ağrım olunca pek takmamaya çalışırım hemen geçip gider zaten, bu sabaha karşı beni uykumdan uyandıracak kadar çok ağrım oldu. Sanki ovaryumlarımı sıkıp bırakıyolarmış gibi, adetim sökülüyomuş gibi bir ağrıydı. Karnım taş gibi olmuştu ve göbek deliğimin altındaki kısım sancılandı. Bebek de servikse doğru basıp durunca çok korktum, doğuruyorum sandım. Eşimi uyandırdım dedim bir şey oluyo bana, sıcak su torbası yaptı ayaklarıma koydu o biraz rahatlattı. Ama uzun bir süre ağrım devam etti. Sonra uyuyakalmışım, şu an ağrım yok. Yaşadığım braxton hicks kasılmaları mıydı sizce?

Geçmiş olsun benim iki gün önce 2 saat boyunca böyle bir ağrı yaşadım, sıcak duş filan ve dinlenme ile geçen bir agriysa muhtemelen yalancı kasılma

Geçmiş olsun benim iki gün önce 2 saat boyunca böyle bir ağrı yaşadım, sıcak duş filan ve dinlenme ile geçen bir agriysa muhtemelen yalancı kasılma
Sağol canım, yalnız yalancı kasılmalar böyleyse gerçek sancıya nasıl dayancam bilmiyorum resmen ağlattı acıdan

Sağol canım, yalnız yalancı kasılmalar böyleyse gerçek sancıya nasıl dayancam bilmiyorum resmen ağlattı acıdan
Sana bir sey diyim ben ilk defa bu gebeliğimde böyle bir sey yaşadım ve kızımda kendi kasılmam 5 cm e kadarki olan süreç, beni bu kadar rahatsız etmemişti, normal doğum sancıları pasif dediğimiz, dönemde daha tolere edilebilir, kıyas yapmak doğru değil canım

Benimki de aynı böyle şok oldum “unuttuk artık biz” diyince. Kayınvalidem daha iyi hatırlıyor gibi ama hiç kaldıramam o muhabbetleri. Aklımda birkaç soru var aslında. Yenidoğan döneminde Geceleri 2-3 saatte bir uyanıp bebişi besleyeceğiz, gazını çıkartıp 20 dk kadar sonra yatırıcaz. Peki her defasında alt değiştirme yapacak mıyız, Yoksa sadece bezi doluysa mı yapacağız? Yatırırken sırt üstü yatırmak reflüyü tetiklemez mi? Sırt üstü yatıp başı yana çevrili olması daha iyi olmaz mı? Haftada kaç gün banyo yaptıracağız?

Canım travel hantal oluyor katlanınca flnda zor. Kabin boy ama üzerine puset takılanlar var. Prego solo, aria bir modeli daha var. Bir bak onlara ben öyle aldım. Kapanınca fazla yer kaplamıyor kabin boy gibi travel sistem. Bastonlar uzun kapanınca bir de puset takılmıyor onlara

Canım bu dönemde yalancılar sancılar da olur ama gaz sancısıyla da karıştırılabilirmiş. Gece yatarken bağırsaklara da baskı oluyor ya kramp şeklinde kımıldatmayan ağrılar giriyor bazen.

Biz de bu konuda baya krarsız kalmıştık en sonunda travel aldık pusetiyle falan bi tanıdıktan canım ilerde rahat edemezsek uygun fiyatlı bitane baston falan bakarız diye düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…