- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.321
Bende onun için şu an yalvarıyorumbugün çok ayakta kaldım baya baskı oldu servikse doğru, geldiğimden beri yatıyorum, inş birazcık uyursa rahatlıcam
Yarım kundak ben de okeyim . Aynı senin gibi düşünüyorum Ya tamam banyo suyuna at ama kadın balık gibi tuza yatırdı bı de iri tuz .çocuğum kıpkırmızı oldu karardı kızardı 43 derece sıcakta tuzlu kundak imdaaatttben hepsini yaptim iyikide yapmisim bulgarlar mesela tuzlanmıyor ve les gibi vücutları terleri kokuyor allahtan bizde tuzlanma varve kundaklanan bebek daha sakin oluyor bebekler elini kolunu hareket etirince korkuyor ve uyanıyor kizim bebekten beri kendi uyuyor hiç salamadım bunda da allah nasip ederse öyle yapacağım
Geçen gün benmm de öyleydi. Rhatsiz edici oluyormuş aşşaa vurunca. İnan nerdeyse alttan ayaklarını çıkaracak siddetteydi . Yaramazlar bu z kuşağıBu gece uyuyamıcam sanırım, serviksimde tekme hissediyorum sürekli o kadar rahatsız oldum ki
Canım bende senin gibiyim bu gece ilk defa oluyor hiç uyutmadi oğluşum tekme showSağa yatsam sağa tekme sola yatsam sola tekme.Valla uykusuzluktan ağlamak üzereyim.
Kendim vuruyorum . Alıştım artıkOlabilir ,32-33 den sonra keser galiba doktorunuz
Bende oksapar kullanıyorum.coraspirinle birlikte kullanmanın bi sebebi var mı acaba ikisi birlikte çok olmuyor mu ki
Ben göbekten korkuyorum biraz bi de derimi hiç kaldıramıyorum göbekte baya gerildikendin mi vuruyorsun
Bacaktan vurmaya cesaretim yok kola geçicem bu aydan sonraBence yerin müsaitse kalsinkesinlikle isini görür
Benimdecok kötüyüm
Bende oksapar ve coraspirin kullanıyorum,oksapar doguma kadar vurulucam,coraspirin icin bisey demedi simdilik
Ben hergün göbekten yapıyorum,ama hemsire gösterdi karnin cok gerildi zaman bacaktan yapabilirsin dedi,diz kapağından yukarda 4 parmak dis yana doğru yapılıyor
ben genelde ayni parmaktan yapiyordum bazen sag sol degistiriyorum. Deldigin yerde ilk gelen kani hemen bi peceteye silip sonra parmagı sıkıp tekrar gelen kan ile ölcüyorsunGün içinde mi farklı parmaklardan yapmak lazım? Bir de ilk kanı silip ikinci damla ile yapın demiş bir yerde onu biliyor musun canım?
Gittim genel bi diyet listesi, uzak durmak gerekenler listesi vs. verdi bi hafta ölçüm yaptim, sonra ölçümlerimi gösterdim biraz yüksek degerler var ama genel olarak iyi dedi. O bana ölçcegim öğünleri isaretlemisti ben fazladan ölçtüm bu kadar ölçme bundan sonra haftada 2 öğün ölç yeter dedi, ne zaman kadin dogum doktorun bu boyle olmaz vs derse tekrar gel dediCanım endokrine gittin mi ? Naptın şeker için ?
Bende de durum aynı ama o kadar yorulmuşum ki uyanmadim tekmelere bayilmisim resmenSağa yatsam sağa tekme sola yatsam sola tekme.Valla uykusuzluktan ağlamak üzereyim.
Geçmiş olsun benim iki gün önce 2 saat boyunca böyle bir ağrı yaşadım, sıcak duş filan ve dinlenme ile geçen bir agriysa muhtemelen yalancı kasılmaKızlar normalde ağrım olunca pek takmamaya çalışırım hemen geçip gider zaten, bu sabaha karşı beni uykumdan uyandıracak kadar çok ağrım oldu. Sanki ovaryumlarımı sıkıp bırakıyolarmış gibi, adetim sökülüyomuş gibi bir ağrıydı. Karnım taş gibi olmuştu ve göbek deliğimin altındaki kısım sancılandı. Bebek de servikse doğru basıp durunca çok korktum, doğuruyorum sandım. Eşimi uyandırdım dedim bir şey oluyo bana, sıcak su torbası yaptı ayaklarıma koydu o biraz rahatlattı. Ama uzun bir süre ağrım devam etti. Sonra uyuyakalmışım, şu an ağrım yok. Yaşadığım braxton hicks kasılmaları mıydı sizce?
Sağol canım, yalnız yalancı kasılmalar böyleyse gerçek sancıya nasıl dayancam bilmiyorum resmen ağlattı acıdanGeçmiş olsun benim iki gün önce 2 saat boyunca böyle bir ağrı yaşadım, sıcak duş filan ve dinlenme ile geçen bir agriysa muhtemelen yalancı kasılma
Sana bir sey diyim ben ilk defa bu gebeliğimde böyle bir sey yaşadım ve kızımda kendi kasılmam 5 cm e kadarki olan süreç, beni bu kadar rahatsız etmemişti, normal doğum sancıları pasif dediğimiz, dönemde daha tolere edilebilir, kıyas yapmak doğru değil canımSağol canım, yalnız yalancı kasılmalar böyleyse gerçek sancıya nasıl dayancam bilmiyorum resmen ağlattı acıdan
Benimki de aynı böyleAy inanır mısın bugün annem bana dedi ki bebek bakımı vs de araştır öğren dedidedim ki e sen gelmicek misin senden öğrenirim işte. O da dedi ki ohoooo ben unuttum çoğu şeyi son anda anne darbesi yememiz ben de anama güvenerek ohhh rahat ederim diyodum. 1 ay kalacaktı ama bu durumda yirmi gün bile fazla geldi bana
Canım travel hantal oluyor katlanınca flnda zor. Kabin boy ama üzerine puset takılanlar var. Prego solo, aria bir modeli daha var. Bir bak onlara ben öyle aldım. Kapanınca fazla yer kaplamıyor kabin boy gibi travel sistem. Bastonlar uzun kapanınca bir de puset takılmıyor onlaraKızlar kafam çok karıştı. Şimdi travel sistem hantal ağır vs diyorlar . Onun yerine baston tipi alsak arabaya da oto koltuğu. Ee bu çocuğu dışarı pusetsiz nasıl çıkarcaz ilk zamanlar yada hastaneden çıkarken. Ben anlamadım ne alicaz nasıl yapicaz .travel almicaz mi mecburen
Canım bu dönemde yalancılar sancılar da olur ama gaz sancısıyla da karıştırılabilirmiş. Gece yatarken bağırsaklara da baskı oluyor ya kramp şeklinde kımıldatmayan ağrılar giriyor bazen.Kızlar normalde ağrım olunca pek takmamaya çalışırım hemen geçip gider zaten, bu sabaha karşı beni uykumdan uyandıracak kadar çok ağrım oldu. Sanki ovaryumlarımı sıkıp bırakıyolarmış gibi, adetim sökülüyomuş gibi bir ağrıydı. Karnım taş gibi olmuştu ve göbek deliğimin altındaki kısım sancılandı. Bebek de servikse doğru basıp durunca çok korktum, doğuruyorum sandım. Eşimi uyandırdım dedim bir şey oluyo bana, sıcak su torbası yaptı ayaklarıma koydu o biraz rahatlattı. Ama uzun bir süre ağrım devam etti. Sonra uyuyakalmışım, şu an ağrım yok. Yaşadığım braxton hicks kasılmaları mıydı sizce?
Biz de bu konuda baya krarsız kalmıştık en sonunda travel aldık pusetiyle falan bi tanıdıktan canım ilerde rahat edemezsek uygun fiyatlı bitane baston falan bakarız diye düşündükKızlar kafam çok karıştı. Şimdi travel sistem hantal ağır vs diyorlar . Onun yerine baston tipi alsak arabaya da oto koltuğu. Ee bu çocuğu dışarı pusetsiz nasıl çıkarcaz ilk zamanlar yada hastaneden çıkarken. Ben anlamadım ne alicaz nasıl yapicaz .travel almicaz mi mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?