- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.301
Evet sezaryen de genelde 1 2 hafta önden alıyorlar bebeğiIyi geceler kızlar normalde doğum 10 ağustos ama doktor kendini 31 temmuz ayarla dedi sezaryen istediğim icinmi acaba 32 haftamda gittiğimde soracam
Ben düşükten sonra pıhtılaşma testime baktırmıştım tromboli paneline pıhtılaşma çıktı doktor da bu ikisini önerdiOlabilir ,32-33 den sonra keser galiba doktorunuz
Bende oksapar kullanıyorum.coraspirinle birlikte kullanmanın bi sebebi var mı acaba ikisi birlikte çok olmuyor mu ki
Ben göbekten korkuyorum biraz bi de derimi hiç kaldıramıyorum göbekte baya gerildikendin mi vuruyorsun
Canım endokrine gittin mi ? Naptın şeker için ?Kızlar morelim bozuldu seker yüklemesinde sonuclarim yuksek cikti. 75 gr 1. saat 229, 2. saat 233 sonuc çıktı. Gebelik şekeri çıkıp endokrine giden var mi? Ne önerdi, ekstra test vs yapiyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim
Aslinda benim akintimi azaltmadi o sekil anlattim ama koku olusmustu kokuyu kesti. O yuzden az rahatlayinca kokmayinca biraktim travazolu. Bide ne kadar sure kullanicam sormayi unutmusum. Endise ettim sure olarak uzun kullanmis olmayayim diye. Bilginiz var mi bu konuda ? Kremin daha 5 te 1 ini kullanmamisimdir.Donaxly bana hiç iyi gelmedi ya daha beter yaptı bıraktım. Arttırdı daha cok sanırım uygun fitil değil. Gynomax iyi geliyor bir de travazol krem. Ama ikisini de yazmadı bende doğal olarak kullanamıyorum. Aslında azalmıyor tamamen iyileşmesi gerekiyor.
Ay ben hiç bilmiyorum annem de bilmiyor anneannem deAyyy ben de çok merak ediyodum bu çıtçıtlı bodyleri neden alıyoruz diye. Yani mesela onun yerine neden alt üst takım alıp giydirmiyoruz çok merak ediyorum. Uarım kollu uzun kollu çıtçıtlı body almamız gerek yazıyor listede ama direkt bir üst bir alt neden giydirmiyoruz
Evet canım hepsini kola içer gibi dinlenerek iç50 Gr glikoz şurubu var yarın içmem gereken. Daha öncekiler 100 150 ml içiyordum. Bu 330 ml kutu kola şişesinde ve çilek aromalı. Nasıl içeceğim hepsini mi acaba
Çooook teşekkür ederim
Anladım , ikisi birlikte daha etkili demek kiBen düşükten sonra pıhtılaşma testime baktırmıştım tromboli paneline pıhtılaşma çıktı doktor da bu ikisini önerdi
Benim de anneannrm kundak kundak diyip duruyor yarım kundak yapalım orta yolu bulalım diyorum bendeBöyle giydiriyordum. Çok sıcak olunca tek zibinla bırakıyordum bazen. Ay küçüktum ben o zaman k.v kundağa saralım diyordu. Tuza banalim vs baya travamtik geçmişti
Bakalım yarını da hayırlısıyla atlatsam aşırı stres yaptim sebepsizAy ben hiç bilmiyorum annem de bilmiyor anneannem dekv de bilmiyor hepsi unutmuş sorunca ne bilelim diyorlar.Ayol ben büyüttüm o kadar çocuğu
Evet canım hepsini kola içer gibi dinlenerek içtadı güzel hele soğuk içersen süper
Çooook teşekkür ederim
Anladım , ikisi birlikte daha etkili demek ki
Benim de anneannrm kundak kundak diyip duruyor yarım kundak yapalım orta yolu bulalım diyorum bende
Bende ilk gebeliğimde ikisini birlikte kullanmıştım, 37.haftadan sonra idi yanlış hatırlamıyorsam coraspini kesmişti sadece oksapar ile devam etmiştik son haftaya gelince oksaparı da artık kesmiştiGeçmiş olsun canım bende coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum aynı durumda bende korkuyorum acil doğum gerçekleşirse kanım nasıl durdurulcak diye Allahım yardımcımız olsun
Hiiiç stres yapma tadı güzel inşallah sonuçlar da güzel gelirBakalım yarını da hayırlısıyla atlatsam aşırı stres yaptim sebepsiz. Ben de yarım kundak düşünüyorum ama sıcak olur diyede duruma bakacağız
Ay inanır mısın bugün annem bana dedi ki bebek bakımı vs de araştır öğren dediAy ben hiç bilmiyorum annem de bilmiyor anneannem dekv de bilmiyor hepsi unutmuş sorunca ne bilelim diyorlar.Ayol ben büyüttüm o kadar çocuğu
ben hepsini yaptim iyikide yapmisim bulgarlar mesela tuzlanmıyor ve les gibi vücutları terleri kokuyor allahtan bizde tuzlanma varBöyle giydiriyordum. Çok sıcak olunca tek zibinla bırakıyordum bazen. Ay küçüktum ben o zaman k.v kundağa saralım diyordu. Tuza banalim vs baya travamtik geçmişti
Bence yerin müsaitse kalsinKızlar ya şimdi çocuk odası yaptığım yer önceden oturma odamdı.Şu an çocuğun dolabı şifonyeri beşiği ve ikili koltuk sığıyor.Sizce ikili koltuğu kaldırtayım mı dursun mu.tecrübeli anneler ,çocuğu odasına alıştırırken işimi kolaylaştırır mı ,ya da gündüz uykularını belki odasında yatırırım bende koltukta takılır mıyım ,emzirirken kullanır mıyım ne dersiniz .Şu an emzirme koltuğu alacak maddiyata değiliz o yüzden kaldırıp öyle bi koltuk da alamam Napsam bilemedim
BenimdeOhooo iki elimde de 6. Ayın basindan beri gece gunduz güç kaybı uyuşma ağrı ne ararsan var. Carpal tünel sendromu oldum ben , her günüm her gecem ağrılı...
Bende oksapar ve coraspirin kullanıyorum,oksapar doguma kadar vurulucam,coraspirin icin bisey demedi simdilikGeçmiş olsun canım bende coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum aynı durumda bende korkuyorum acil doğum gerçekleşirse kanım nasıl durdurulcak diye Allahım yardımcımız olsun
Hahahah evet ya çocuk bakmayı unuttuysa yani kalıp ne yapacaklar bu anneler bizim evdeAy inanır mısın bugün annem bana dedi ki bebek bakımı vs de araştır öğren dedidedim ki e sen gelmicek misin senden öğrenirim işte. O da dedi ki ohoooo ben unuttum çoğu şeyi son anda anne darbesi yememiz ben de anama güvenerek ohhh rahat ederim diyodum. 1 ay kalacaktı ama bu durumda yirmi gün bile fazla geldi bana
Aaaa diz kapağı da iyiymiş ya bi süre sonra ona geçeyim bari benBence yerin müsaitse kalsinkesinlikle isini görür
Benimdecok kötüyüm
Bende oksapar ve coraspirin kullanıyorum,oksapar doguma kadar vurulucam,coraspirin icin bisey demedi simdilik
Ben hergün göbekten yapıyorum,ama hemsire gösterdi karnin cok gerildi zaman bacaktan yapabilirsin dedi,diz kapağından yukarda 4 parmak dis yana doğru yapılıyor
Şu an bende tekme şovla başbaşayım.Çok vuruyor çok.bugün bi de dondurma yedim şu an içerde dans edip şarkılar söylüyor sanırım.İki üç gündür anneyi yıprattı sürekli vura vuraBu gece uyuyamıcam sanırım, serviksimde tekme hissediyorum sürekli o kadar rahatsız oldum ki
Benimkine de bi şey oldu bu gece dönüp duruyo içerde bi garip hareketler, bacağı serviksi delip çıkacak sanki çok baskı hissediyorum vajinamdaŞu an bende tekme şovla başbaşayım.Çok vuruyor çok.bugün bi de dondurma yedim şu an içerde dans edip şarkılar söylüyor sanırım.İki üç gündür anneyi yıprattı sürekli vura vuratuvaletten çıkamıyorum geceleri
Bol bol uzan canım ,ben anca öyle rahat edebiliyorum.Kalkma hiç .inşallah azalırBenimkine de bi şey oldu bu gece dönüp duruyo içerde bi garip hareketler, bacağı serviksi delip çıkacak sanki çok baskı hissediyorum vajinamda
bugün çok ayakta kaldım baya baskı oldu servikse doğru, geldiğimden beri yatıyorum, inş birazcık uyursa rahatlıcamBol bol uzan canım ,ben anca öyle rahat edebiliyorum.Kalkma hiç .inşallah azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?