2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Iyi geceler kızlar normalde doğum 10 ağustos ama doktor kendini 31 temmuz ayarla dedi sezaryen istediğim icinmi acaba 32 haftamda gittiğimde soracam
Evet sezaryen de genelde 1 2 hafta önden alıyorlar bebeği

Ben düşükten sonra pıhtılaşma testime baktırmıştım tromboli paneline pıhtılaşma çıktı doktor da bu ikisini önerdi

Aslinda benim akintimi azaltmadi o sekil anlattim ama koku olusmustu kokuyu kesti. O yuzden az rahatlayinca kokmayinca biraktim travazolu. Bide ne kadar sure kullanicam sormayi unutmusum. Endise ettim sure olarak uzun kullanmis olmayayim diye. Bilginiz var mi bu konuda ? Kremin daha 5 te 1 ini kullanmamisimdir.

Ay ben hiç bilmiyorum annem de bilmiyor anneannem de kv de bilmiyor hepsi unutmuş sorunca ne bilelim diyorlar.Ayol ben büyüttüm o kadar çocuğu
50 Gr glikoz şurubu var yarın içmem gereken. Daha öncekiler 100 150 ml içiyordum. Bu 330 ml kutu kola şişesinde ve çilek aromalı. Nasıl içeceğim hepsini mi acaba
Evet canım hepsini kola içer gibi dinlenerek iç tadı güzel hele soğuk içersen süper
C Cerito oğlum temmuz ayında Aydın'da doğdu. Uzun kollu ince pamuklu giydirdim alt üst. Kot tavsiye etmem
Çooook teşekkür ederim
Ben düşükten sonra pıhtılaşma testime baktırmıştım tromboli paneline pıhtılaşma çıktı doktor da bu ikisini önerdi
Anladım , ikisi birlikte daha etkili demek ki
Böyle giydiriyordum. Çok sıcak olunca tek zibinla bırakıyordum bazen. Ay küçüktum ben o zaman k.v kundağa saralım diyordu. Tuza banalim vs baya travamtik geçmişti
Benim de anneannrm kundak kundak diyip duruyor yarım kundak yapalım orta yolu bulalım diyorum bende

Bakalım yarını da hayırlısıyla atlatsam aşırı stres yaptim sebepsiz . Ben de yarım kundak düşünüyorum ama sıcak olur diyede duruma bakacağız

Geçmiş olsun canım bende coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum aynı durumda bende korkuyorum acil doğum gerçekleşirse kanım nasıl durdurulcak diye Allahım yardımcımız olsun
Bende ilk gebeliğimde ikisini birlikte kullanmıştım, 37.haftadan sonra idi yanlış hatırlamıyorsam coraspini kesmişti sadece oksapar ile devam etmiştik son haftaya gelince oksaparı da artık kesmişti

Bakalım yarını da hayırlısıyla atlatsam aşırı stres yaptim sebepsiz . Ben de yarım kundak düşünüyorum ama sıcak olur diyede duruma bakacağız
Hiiiç stres yapma tadı güzel inşallah sonuçlar da güzel gelir

Ay ben hiç bilmiyorum annem de bilmiyor anneannem de kv de bilmiyor hepsi unutmuş sorunca ne bilelim diyorlar.Ayol ben büyüttüm o kadar çocuğu
Ay inanır mısın bugün annem bana dedi ki bebek bakımı vs de araştır öğren dedi dedim ki e sen gelmicek misin senden öğrenirim işte. O da dedi ki ohoooo ben unuttum çoğu şeyi son anda anne darbesi yememiz ben de anama güvenerek ohhh rahat ederim diyodum. 1 ay kalacaktı ama bu durumda yirmi gün bile fazla geldi bana

Böyle giydiriyordum. Çok sıcak olunca tek zibinla bırakıyordum bazen. Ay küçüktum ben o zaman k.v kundağa saralım diyordu. Tuza banalim vs baya travamtik geçmişti
ben hepsini yaptim iyikide yapmisim bulgarlar mesela tuzlanmıyor ve les gibi vücutları terleri kokuyor allahtan bizde tuzlanma var ve kundaklanan bebek daha sakin oluyor bebekler elini kolunu hareket etirince korkuyor ve uyanıyor kizim bebekten beri kendi uyuyor hiç salamadım bunda da allah nasip ederse öyle yapacağım

Bence yerin müsaitse kalsinkesinlikle isini görür
Ohooo iki elimde de 6. Ayın basindan beri gece gunduz güç kaybı uyuşma ağrı ne ararsan var. Carpal tünel sendromu oldum ben , her günüm her gecem ağrılı...
Benimde cok kötüyüm
Geçmiş olsun canım bende coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum aynı durumda bende korkuyorum acil doğum gerçekleşirse kanım nasıl durdurulcak diye Allahım yardımcımız olsun
Bende oksapar ve coraspirin kullanıyorum,oksapar doguma kadar vurulucam,coraspirin icin bisey demedi simdilik

Ben hergün göbekten yapıyorum,ama hemsire gösterdi karnin cok gerildi zaman bacaktan yapabilirsin dedi,diz kapağından yukarda 4 parmak dis yana doğru yapılıyor

Hahahah evet ya çocuk bakmayı unuttuysa yani kalıp ne yapacaklar bu anneler bizim evde belki bebek görünce hatırlarlar
Aaaa diz kapağı da iyiymiş ya bi süre sonra ona geçeyim bari ben

Bu gece uyuyamıcam sanırım, serviksimde tekme hissediyorum sürekli o kadar rahatsız oldum ki
Şu an bende tekme şovla başbaşayım.Çok vuruyor çok.bugün bi de dondurma yedim şu an içerde dans edip şarkılar söylüyor sanırım.İki üç gündür anneyi yıprattı sürekli vura vura tuvaletten çıkamıyorum geceleri

Benimkine de bi şey oldu bu gece dönüp duruyo içerde bi garip hareketler, bacağı serviksi delip çıkacak sanki çok baskı hissediyorum vajinamda

Benimkine de bi şey oldu bu gece dönüp duruyo içerde bi garip hareketler, bacağı serviksi delip çıkacak sanki çok baskı hissediyorum vajinamda
Bol bol uzan canım ,ben anca öyle rahat edebiliyorum.Kalkma hiç .inşallah azalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…