2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kan sulandırıcıyı karnımdan vuruluyorum daha basit bazen yer bulamıyorum ama g

Gün içinde mi farklı parmaklardan yapmak lazım? Bir de ilk kanı silip ikinci damla ile yapın demiş bir yerde onu biliyor musun canım?
Merhaba canım, hamilelik için ölçülen farklı değildir sanırım. Benim tanıdığım (hamile değil) şeker hastası. O ölcerken ilk deldikten sonraki kani siliyor, sonra tekrar kani cikartip...alete okutuyor.

Iğne çok acimiyor, ama benim bildigim modelde 5 farkli ayar var...kanın kolay akiyorsa parmagin delinince normalde..en yüksek olanda vurma bence..biraz daha fazla acitir, gerek yok. Ama yoksa normal kisa bir batma hissi.

Ben coraspin kullanıyorum doğuma kadar da kullanacakmışım belki doğumdan bir süre önce keser bilemedim
Ben de coraspirin ve hibor kullaniyorum. Coraspirini 32.haftada keseceğiz. İğne ise doğuma kadar devam. Coraspirinin etkisi uzun sureligi olduğu için erken doğum ihtimaline karşı erken kestiriyorlar genelde. Ama iğnenin yarilanma ömrü çok kısa o yüzden iğneyi gönül rahatligiyla kullanmaya devam edebilirsiniz. Tabiki en iyisini doktorunuz bilir.

Yeni gördüm, delmissin bile. Gecmis olsun o zaman
3te delmiştim daha sıkmadan kanadı baya, yarın 2ye alıp deleceğim

Evet ben de öyle okumuştum ilk kanı silmek gerekiyor diye. Baya korkarak deldim alışınca acımaz herhalde bakalım :) Ben kendi kanımı görmeye dayanamıyorum ondan fena oldum.

Çok tatlı olmuş. Güle güle büyüsünler odalarında.

Bu arada, buradaki beşikler hangi marka, model acaba?

Benım risk olmasına rağmen vurulmadı
Devlet hastanesinde bazen pek söz hakkımız olmuyor ama özelde doktoruna hatirlatabilirsin sen de canım evet senin riskin var yani direkt olarak ihmal edilmesin belki gerek görmedi ama ileri haftalarda lazım olabilir sana da
Geçmiş olsun canım bende coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum aynı durumda bende korkuyorum acil doğum gerçekleşirse kanım nasıl durdurulcak diye Allahım yardımcımız olsun
Coraspin önceden kesiyorlar ama acil durumda kan için tersi ilaçlar da var yani pihtilastirmak değil de kan alışkanlığını durdurmak için çok gerekirse onu kullanıyorlar mesela tansiyonu olan hastalara da kullaniyorlar. Bir arkadaş yazmış iğnenin etkisi zaten kısa ona endise etme

kikelomo bence alışırsın canım günde 3 4 kez yapinca . Kan mi tutuyor seni
Kan tutması mı bilmiyorum canım ama kendi kanıma bakamıyorum kan verirken ya da elimi kesersem kanımı görünce içim bir tuhaf oluyor bayılacak gibi, başkasının kanına bakabiliyorum ama.

Donaxly bana hiç iyi gelmedi ya daha beter yaptı bıraktım. Arttırdı daha cok sanırım uygun fitil değil. Gynomax iyi geliyor bir de travazol krem. Ama ikisini de yazmadı bende doğal olarak kullanamıyorum. Aslında azalmıyor tamamen iyileşmesi gerekiyor.

Ben coraspin kullanıyorum doğuma kadar da kullanacakmışım belki doğumdan bir süre önce keser bilemedim
Olabilir ,32-33 den sonra keser galiba doktorunuz
Geçmiş olsun canım bende coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum aynı durumda bende korkuyorum acil doğum gerçekleşirse kanım nasıl durdurulcak diye Allahım yardımcımız olsun
Bende oksapar kullanıyorum.coraspirinle birlikte kullanmanın bi sebebi var mı acaba ikisi birlikte çok olmuyor mu ki
Kan sulandırıcıyı karnımdan vuruluyorum daha basit bazen yer bulamıyorum ama g
Ben göbekten korkuyorum biraz bi de derimi hiç kaldıramıyorum göbekte baya gerildi kendin mi vuruyorsun

Kan tutması mı bilmiyorum canım ama kendi kanıma bakamıyorum kan verirken ya da elimi kesersem kanımı görünce içim bir tuhaf oluyor bayılacak gibi, başkasının kanına bakabiliyorum ama.
Arkadaşım ölçüm yapıyordu canım şekeri normalde var onun gebelik harici. İlk başlarda zorlandı annesi deliyordu parmağını kendisi bakmiyordu onu kan tutuyor hiç bakamiyordu flash tv spikeri gibi fenalasiyordu kızcağız. Kısa süre Sonra alıştı kendi yapıyor hatta yanında taşıyordu dışarıda bisey yersem diyerek

Benimkini de eşim deldi ilk ben basamadım korkudan bir de aleti nasıl kullanacağımı öğrenene kadar 3 kez üst üste delince bi fena oldum yarını halledersem alışırım ya benim canım tatlıdır biraz abartıyor da olabilirim

Evet bende bu konuda tedirgin olmuştum bu kontrole gittiğimde soracağım

Ayyy ben de çok merak ediyodum bu çıtçıtlı bodyleri neden alıyoruz diye. Yani mesela onun yerine neden alt üst takım alıp giydirmiyoruz çok merak ediyorum. Uarım kollu uzun kollu çıtçıtlı body almamız gerek yazıyor listede ama direkt bir üst bir alt neden giydirmiyoruz

50 Gr glikoz şurubu var yarın içmem gereken. Daha öncekiler 100 150 ml içiyordum. Bu 330 ml kutu kola şişesinde ve çilek aromalı. Nasıl içeceğim hepsini mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…