- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.281
Kan sulandırıcıyı karnımdan vuruluyorum daha basit bazen yer bulamıyorum ama gSıkmaktan diş kalmadı beybiiunutma eline yaz ,bende hep unutuyorum çoğu şeyi.valla elime yazcam bende ptesi giderken
Aynen pozitif yönden bakarsak erken gelişmesi çok iyiaman inşallah kısa çıkmaz da doğal olarak Kendisi gelişir ama kısa çıkarsa sor bakalım ne diyecek.Ay artık ben iğne görmek hiç istemiyorum.Her gün koldan kan sulandırıcı vurmaktan mahvoldum ,kolumda yer kalmadı
Merhaba canım, hamilelik için ölçülen farklı değildir sanırım. Benim tanıdığım (hamile değil) şeker hastası. O ölcerken ilk deldikten sonraki kani siliyor, sonra tekrar kani cikartip...alete okutuyor.Gün içinde mi farklı parmaklardan yapmak lazım? Bir de ilk kanı silip ikinci damla ile yapın demiş bir yerde onu biliyor musun canım?
Ben de coraspirin ve hibor kullaniyorum. Coraspirini 32.haftada keseceğiz. İğne ise doğuma kadar devam. Coraspirinin etkisi uzun sureligi olduğu için erken doğum ihtimaline karşı erken kestiriyorlar genelde. Ama iğnenin yarilanma ömrü çok kısa o yüzden iğneyi gönül rahatligiyla kullanmaya devam edebilirsiniz. Tabiki en iyisini doktorunuz bilir.Ben coraspin kullanıyorum doğuma kadar da kullanacakmışım belki doğumdan bir süre önce keser bilemedim
Yeni gördüm, delmissin bile. Gecmis olsun o zamanAcıdı valla ya biraz da canım tatlı sankiilk günü atlatırsam alışırım herhalde
3te delmiştim daha sıkmadan kanadı baya, yarın 2ye alıp deleceğimYeni gördüm, delmissin bile. Gecmis olsun o zaman
Evet ben de öyle okumuştum ilk kanı silmek gerekiyor diye. Baya korkarak deldim alışınca acımaz herhalde bakalım :) Ben kendi kanımı görmeye dayanamıyorum ondan fena oldum.Merhaba canım, hamilelik için ölçülen farklı değildir sanırım. Benim tanıdığım (hamile değil) şeker hastası. O ölcerken ilk deldikten sonraki kani siliyor, sonra tekrar kani cikartip...alete okutuyor.
Iğne çok acimiyor, ama benim bildigim modelde 5 farkli ayar var...kanın kolay akiyorsa parmagin delinince normalde..en yüksek olanda vurma bence..biraz daha fazla acitir, gerek yok. Ama yoksa normal kisa bir batma hissi.
Çok tatlı olmuş. Güle güle büyüsünler odalarında.Kızlar kocam beye çok şükür yapıştırttım stickerlarıbu arada bugün dışarı çıkmıştık kahvaltı için dönüşe markete uğradık sadece 2 tane şey alıcaktım sırtımın ağrısından o kadar duramadım ki koşa koşa eve geldim sanırım ağır gelmeye başlıyorlar artık kuyruk sokumum kopuyor bide benimki duymuş biri 3 kilo birini 2800 doğurcakmışım he anam he kendi doğursun daha toplamları 2.600 taşıyamıyorum
Devlet hastanesinde bazen pek söz hakkımız olmuyor ama özelde doktoruna hatirlatabilirsin sen de canım evet senin riskin var yani direkt olarak ihmal edilmesin belki gerek görmedi ama ileri haftalarda lazım olabilir sana daBenım risk olmasına rağmen vurulmadı
Coraspin önceden kesiyorlar ama acil durumda kan için tersi ilaçlar da var yani pihtilastirmak değil de kan alışkanlığını durdurmak için çok gerekirse onu kullanıyorlar mesela tansiyonu olan hastalara da kullaniyorlar. Bir arkadaş yazmış iğnenin etkisi zaten kısa ona endise etmeGeçmiş olsun canım bende coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum aynı durumda bende korkuyorum acil doğum gerçekleşirse kanım nasıl durdurulcak diye Allahım yardımcımız olsun
Kan tutması mı bilmiyorum canım ama kendi kanıma bakamıyorum kan verirken ya da elimi kesersem kanımı görünce içim bir tuhaf oluyor bayılacak gibi, başkasının kanına bakabiliyorum ama.
Donaxly bana hiç iyi gelmedi ya daha beter yaptı bıraktım. Arttırdı daha cok sanırım uygun fitil değil. Gynomax iyi geliyor bir de travazol krem. Ama ikisini de yazmadı bende doğal olarak kullanamıyorum. Aslında azalmıyor tamamen iyileşmesi gerekiyor.Canım ben ilk doktorumda donaxyl vermisti kullanmistim. Aradan zaman gecti sikayetim tekrar basladi ama doktorumu da degistirmistim. Yeni doktorumda travazol verdi. Ilk 3 4 gun istikrarli surdum. Simdi haftada bi falan suruyorum azaldi baya akintim. Ama aslinda daha duzgun surup komple kurtulsam daha iyi bi tedavi olcakti. Azalinca akinti sallamis oldum durumu.
Olabilir ,32-33 den sonra keser galiba doktorunuzBen coraspin kullanıyorum doğuma kadar da kullanacakmışım belki doğumdan bir süre önce keser bilemedim
Bende oksapar kullanıyorum.coraspirinle birlikte kullanmanın bi sebebi var mı acaba ikisi birlikte çok olmuyor mu kiGeçmiş olsun canım bende coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum aynı durumda bende korkuyorum acil doğum gerçekleşirse kanım nasıl durdurulcak diye Allahım yardımcımız olsun
Ben göbekten korkuyorum biraz bi de derimi hiç kaldıramıyorum göbekte baya gerildiKan sulandırıcıyı karnımdan vuruluyorum daha basit bazen yer bulamıyorum ama g
Arkadaşım ölçüm yapıyordu canım şekeri normalde var onun gebelik harici. İlk başlarda zorlandı annesi deliyordu parmağını kendisi bakmiyordu onu kan tutuyor hiç bakamiyordu flash tv spikeri gibi fenalasiyordu kızcağız. Kısa süre Sonra alıştı kendi yapıyor hatta yanında taşıyordu dışarıda bisey yersem diyerekKan tutması mı bilmiyorum canım ama kendi kanıma bakamıyorum kan verirken ya da elimi kesersem kanımı görünce içim bir tuhaf oluyor bayılacak gibi, başkasının kanına bakabiliyorum ama.
Yok öyle düşünme iç karnimiz geniş ondanBenımde o kadar çıkmadı ya bazen endişeleniyorum acaba bebek gelişmiyor mu diye
Teşekkür ederizzz tüm bebişler inşallahhÇok tatlı olmuş. Güle güle büyüsünler odalarında.
Bu arada, buradaki beşikler hangi marka, model acaba?
Benimkini de eşim deldi ilk ben basamadım korkudan bir de aleti nasıl kullanacağımı öğrenene kadar 3 kez üst üste delince bi fena oldumArkadaşım ölçüm yapıyordu canım şekeri normalde var onun gebelik harici. İlk başlarda zorlandı annesi deliyordu parmağını kendisi bakmiyordu onu kan tutuyor hiç bakamiyordu flash tv spikeri gibi fenalasiyordu kızcağız. Kısa süre Sonra alıştı kendi yapıyor hatta yanında taşıyordu dışarıda bisey yersem diyerek
Evet bende bu konuda tedirgin olmuştum bu kontrole gittiğimde soracağımDevlet hastanesinde bazen pek söz hakkımız olmuyor ama özelde doktoruna hatirlatabilirsin sen de canım evet senin riskin var yani direkt olarak ihmal edilmesin belki gerek görmedi ama ileri haftalarda lazım olabilir sana da
Coraspin önceden kesiyorlar ama acil durumda kan için tersi ilaçlar da var yani pihtilastirmak değil de kan alışkanlığını durdurmak için çok gerekirse onu kullanıyorlar mesela tansiyonu olan hastalara da kullaniyorlar. Bir arkadaş yazmış iğnenin etkisi zaten kısa ona endise etme
Sanırım öyle gidince doktora sorucamYok öyle düşünme iç karnimiz geniş ondan
Ayyy ben de çok merak ediyodum bu çıtçıtlı bodyleri neden alıyoruz diye. Yani mesela onun yerine neden alt üst takım alıp giydirmiyoruz çok merak ediyorum. Uarım kollu uzun kollu çıtçıtlı body almamız gerek yazıyor listede ama direkt bir üst bir alt neden giydirmiyoruzDeneyimli annelere benim bi sorum daha var ya bugün çok çenem düştü kusuruma bakmayın .Şimdi benim dümdüz beyaz aldığım alttan çıtçıtlı atletler var ,şimdi onun üstüne ben ne giydircem.ayaklı tulumları mı giydircem.Peki dışarı çıkarken de sadece o ikisini giyse mesela üşür mü ? Bu çocuk dışarı çıkarken ne giyecek Allah aşkına biri bana yardım etsinben birsürü çıtçıtlı saçma şeyler almışım ,onları napcam.kot pantolon falan alsam mı biraz küçük aylarda gerek var mı sizce şeker anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?