2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaaa kutlu olsunnn yeni yaşın oglusunla huzurlu mutlu ve bansız geçsin sen de boğasın demekkk anlamaliydim
bugun mumlar festi icin yaniyor

Yaaa kutlu olsunnn yeni yaşın oglusunla huzurlu mutlu ve bansız geçsin sen de boğasın demekkk anlamaliydim
bugun mumlar festi icin yaniyor
Amiin bebişimm, hepimiz çok mutlu günler görelim
Sjdjjd evet tam bir boğayımdır her konuda jdjd birebir yansıtırım. Sende mi öylesin yoksam

Doğum günün kutlu olsun festiciim nice güzel yaşların olsun sevdiklerinle birlikte

Ben bugun kendi doktorumu arayıp bi soracağım kullanabiliyor muyuz diye bakalım ne diyecek sürmedim daha öyle çekiyorum acısını. Koku bende de var bazen normal akıntım mı acaba diyorum çünkü bende kaşıntı yok. Akıntı süt kesiği şeklinde bir de su gibi geliyor bazen. Doğru ilacı bi bulamadım kullanmadığım fitil kalmadı valla. Sorayım da dönerim size şimdi bilmeden bir sey söylemek olmaz.

İyi ki doğdun kuzuuu nice yıllara yeni yaşın bebeğinle çok mutlu geçsin

Anlat valla ben bunu çok merak ediyorum erkek anneleri de cevaplasın ne zaman nasıl sünet yaptırdınız bende oğluşumu 2-3 aylık olunca yaptırmak istiyorum daha kolay ve sızısız oluyormuş dogru mu
Bende dönmeyi öğrenmeden yaptıracağım kısmetse

Onu ben de gördüm canım birkaç kez hemde. Dişlerimizi stresten sıktığımız için rüyaya o şekilde yansıyormuş

Tam bi cadı yaa peki Doğa’ya benim icimin cız etmesi neyse az kaldi kurtulacak cimcime ikizinden
Bende valla canım yavrum neyse azıcıkta olsa ablalık bunu gerektirir
Yaaa festimizzz doğum günüsün kutlu olsun musmutlu yaşların olsun sevdiklerinle, çekirdek ailenlee

Kızlar en son 17 gün önce gittiğimde tartıda 55 çıkıyordum şimdi 55.3 aslında birkaç gün önce 56 idi neden böyle oldu anlamadım umarım tartı bozuktur ya da kilolar bebeğe gitmiştir

Nice mutlu yıllara

Kızlar en son 17 gün önce gittiğimde tartıda 55 çıkıyordum şimdi 55.3 aslında birkaç gün önce 56 idi neden böyle oldu anlamadım umarım tartı bozuktur
Bende de aynı durum var. Bence sıcaktan dolayı terledik ve ödem attık. Aklıma başka makul bir açıklama gelmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…