- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.381
Yaaa kutlu olsunnn yeni yaşın oglusunla huzurlu mutlu ve bansız geçsinCanlarımşaşıracaksınız ama siyasetten değil başka bir konudan banlandım djjd normalde bugünde banlıydım ama doğum günüm olduğu için bugün yarın çekicem cezamı jdjdj kodesten ev iznine gelmiş ama dönecekmişim gibi hissediyorum djjd
Amiin bebişimm, hepimiz çok mutlu günler görelimYaaa kutlu olsunnn yeni yaşın oglusunla huzurlu mutlu ve bansız geçsinsen de boğasın demekkk anlamaliydim
bugun mumlar festi icin yaniyor
Teşekkür ederim bebişim jdjdjffestinalente iyi ki doğmuşsun. Grubumuzun yaramaz annesi bulut beyle sağlık güzellik huzur başarı dolu nice güzel yaşlar dilerim .
Doğum günün kutlu olsun festiciim nice güzel yaşların olsun sevdiklerinle birlikteCanlarımşaşıracaksınız ama siyasetten değil başka bir konudan banlandım djjd normalde bugünde banlıydım ama doğum günüm olduğu için bugün yarın çekicem cezamı jdjdj kodesten ev iznine gelmiş ama dönecekmişim gibi hissediyorum djjd
Ben bugun kendi doktorumu arayıp bi soracağım kullanabiliyor muyuz diye bakalım ne diyecek sürmedim daha öyle çekiyorum acısını. Koku bende de var bazen normal akıntım mı acaba diyorum çünkü bende kaşıntı yok. Akıntı süt kesiği şeklinde bir de su gibi geliyor bazen. Doğru ilacı bi bulamadım kullanmadığım fitil kalmadı valla. Sorayım da dönerim size şimdi bilmeden bir sey söylemek olmaz.Aslinda benim akintimi azaltmadi o sekil anlattim ama koku olusmustu kokuyu kesti. O yuzden az rahatlayinca kokmayinca biraktim travazolu. Bide ne kadar sure kullanicam sormayi unutmusum. Endise ettim sure olarak uzun kullanmis olmayayim diye. Bilginiz var mi bu konuda ? Kremin daha 5 te 1 ini kullanmamisimdir.
İyi ki doğdun kuzuuu nice yıllaraCanlarımşaşıracaksınız ama siyasetten değil başka bir konudan banlandım djjd normalde bugünde banlıydım ama doğum günüm olduğu için bugün yarın çekicem cezamı jdjdj kodesten ev iznine gelmiş ama dönecekmişim gibi hissediyorum djjd
Bende dönmeyi öğrenmeden yaptıracağım kısmetseAnlat valla ben bunu çok merak ediyorum erkek anneleri de cevaplasın ne zaman nasıl sünet yaptırdınız bende oğluşumu 2-3 aylık olunca yaptırmak istiyorum daha kolay ve sızısız oluyormuş dogru mu
Teşekkür ederim bebeğim, ay bir sonraki doğum günümde Bulut mu kutlayacak duygulandımDoğum günün kutlu olsun festiciim nice güzel yaşların olsun sevdiklerinle birlikte
Teşekkür ederim kuşum, hepimiz inşalalh en güzel günlerimizi görelimİyi ki doğdun kuzuuu nice yıllarayeni yaşın bebeğinle çok mutlu geçsin
Teşekkür ederim bebişim
Onu ben de gördüm canım birkaç kez hemde. Dişlerimizi stresten sıktığımız için rüyaya o şekilde yansıyormuşGünaydın çok kötü bir rüya gördüm dişlerim elime dökülüyordu kötü diyorlar ama hayır olsun inşallah gerçi ben en son 6 ay öncede böyle bir rüya gördüm sonra hamile kaldım hiç kötü bir şey oldu mu hatırlamıyorum
Aaa öyle mi belki de canım psikolojik açıdan olabilir gerçektenOnu ben de gördüm canım birkaç kez hemde. Dişlerimizi stresten sıktığımız için rüyaya o şekilde yansıyormuş
Bende valla canım yavrum neyse azıcıkta olsa ablalık bunu gerektirirTam bi cadı yaapeki Doğa’ya benim icimin cız etmesi neyse az kaldi kurtulacak cimcime ikizinden
Yaaa festimizzz doğum günüsün kutlu olsun musmutlu yaşların olsun sevdiklerinle, çekirdek ailenleeCanlarımşaşıracaksınız ama siyasetten değil başka bir konudan banlandım djjd normalde bugünde banlıydım ama doğum günüm olduğu için bugün yarın çekicem cezamı jdjdj kodesten ev iznine gelmiş ama dönecekmişim gibi hissediyorum djjd
Nice mutlu yıllaraCanlarımşaşıracaksınız ama siyasetten değil başka bir konudan banlandım djjd normalde bugünde banlıydım ama doğum günüm olduğu için bugün yarın çekicem cezamı jdjdj kodesten ev iznine gelmiş ama dönecekmişim gibi hissediyorum djjd
Bende de aynı durum var. Bence sıcaktan dolayı terledik ve ödem attık. Aklıma başka makul bir açıklama gelmiyor :)Kızlar en son 17 gün önce gittiğimde tartıda 55 çıkıyordum şimdi 55.3 aslında birkaç gün önce 56 idi neden böyle oldu anlamadım umarım tartı bozuktur
Ya bebişim teşekkür ederim, hepimiz inşallahYaaa festimizzz doğum günüsün kutlu olsun musmutlu yaşların olsun sevdiklerinle, çekirdek ailenlee
Teşekkür ederimNice mutlu yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?