- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.401
Acaba bebek kilo almadı mı dedim bi anBende de aynı durum var. Bence sıcaktan dolayı terledik ve ödem attık. Aklıma başka makul bir açıklama gelmiyor :)
Sen veriyorsundur bebiş alıyordur kuzum hiç dert etmeAcaba bebek kilo almadı mı dedim bi anevet çok terliyorum bu ara belkide öyledir canım
Ben de öyle düşünmüştüm ama Dr haftasına göre kilosu normal dedi. Bence endişelenmeAcaba bebek kilo almadı mı dedim bi anevet çok terliyorum bu ara belkide öyledir canım
Ben kraftın kenya modelini aldım. Ne olarak geçiyor emin değilim, alırken anlattılar ama ben teknik kısımları eşimin kafasına yedekliyorum benim beynim taş çatlasın 5mb son dönemlerdeKızlar kafam çok karıştı. Şimdi travel sistem hantal ağır vs diyorlar . Onun yerine baston tipi alsak arabaya da oto koltuğu. Ee bu çocuğu dışarı pusetsiz nasıl çıkarcaz ilk zamanlar yada hastaneden çıkarken. Ben anlamadım ne alicaz nasıl yapicaz .travel almicaz mi mecburen
Canım, bebeğinin adana da yaşaması gerekiyormuş. Bu süreci hepinizin orda geçirmesi lazımmış. İnşallah en güzel en mutlu şekilde geçirirsiniz. Yeni yuvanızda yeni düzeninizde bolluk bereket bve mutluluk hep sizinle olurKızlar ben İstanbuldan Adana ya taşındım. Daha evin yerleşme işleri (Perde, halı, tadilat vs) ve bebişin işleri var. Burda kayınvalidemler var iyi insanlar ama ben sürekli yardım istemek istemiyorum.
Diğer taraftan sürekli İstanbul’u ve eski evimi özlüyorum. İstanbul’da denize yakın bir yerde eski ve küçük bir evde oturuyorduk. Orayı çok seviyordum. Kardeşim ve bir sürü arkadaşım İstanbuldaydı..
Adana’da merkeze uzak oturuyoruz. Evimiz güzel hatta eşyalarımızın bir kısmını yeniledik ama hâlâ evime ve Adana’ya alışamadım. Bir sürü dışarı işimiz var ama eşim evden çalıştığı için ve çok iş biriktiği pek çıkmak istemiyor. Benim ehliyetim de yok. Tek başıma çıkamıyorum. Ev işleri konusunda da sürekli eşimin yardımına ihtiyaç duyuyorum..
Eşim de hem işe hem eve vakit ayırmakta zorlanıyor ve iş durumlarından dolayı bazen stresli oluyor. Dün de gerilmiştik. Bugün kahvaltıdan sonra tartıştık. Zaten sabah da kasıklarım ağrıyordu. Korktmuştum.. çok şükür ağrım geçti ama hâlâ tedirgin hissediyorum.
Annem de yeni gitti memlekete. Babam tek kalamıyor diye onu yalnız bırakamıyor.
Biraz yalnız ve depresif hissediyorum bu ara. Öyle içimi dökmek istedim sadece. Okuyan tüm hamişlere teşekkürler
İnsallah kuzumSen veriyorsundur bebiş alıyordur kuzum hiç dert etme
İçim rahatladı çok teşekkür ederim randevuya daha 10 gün var türlü türlü şeyler kuruyorumBen de öyle düşünmüştüm ama Dr haftasına göre kilosu normal dedi. Bence endişelenme
Yeni ev, yeni çevre ve bebişli yeni düzen harika olacak senin için belki de adana sizin için çok daha güzel olacak biraz zaman lazım. Ben aynı mahallede birkaç sokak aşağıda başka bir eve taşındığımda bile eski evimi çok özlemiştim hatırlıyorum da. Ama şimdi yeni evimde de anılar biriktirdikçe aynı mutluluğu hissediyorum hatta bebeğimin doğduğu ev olacakKızlar ben İstanbuldan Adana ya taşındım. Daha evin yerleşme işleri (Perde, halı, tadilat vs) ve bebişin işleri var. Burda kayınvalidemler var iyi insanlar ama ben sürekli yardım istemek istemiyorum.
Diğer taraftan sürekli İstanbul’u ve eski evimi özlüyorum. İstanbul’da denize yakın bir yerde eski ve küçük bir evde oturuyorduk. Orayı çok seviyordum. Kardeşim ve bir sürü arkadaşım İstanbuldaydı..
Adana’da merkeze uzak oturuyoruz. Evimiz güzel hatta eşyalarımızın bir kısmını yeniledik ama hâlâ evime ve Adana’ya alışamadım. Bir sürü dışarı işimiz var ama eşim evden çalıştığı için ve çok iş biriktiği pek çıkmak istemiyor. Benim ehliyetim de yok. Tek başıma çıkamıyorum. Ev işleri konusunda da sürekli eşimin yardımına ihtiyaç duyuyorum..
Eşim de hem işe hem eve vakit ayırmakta zorlanıyor ve iş durumlarından dolayı bazen stresli oluyor. Dün de gerilmiştik. Bugün kahvaltıdan sonra tartıştık. Zaten sabah da kasıklarım ağrıyordu. Korktmuştum.. çok şükür ağrım geçti ama hâlâ tedirgin hissediyorum.
Biraz yalnız ve depresif hissediyorum bu ara. Öyle içimi dökmek istedim sadece. Okuyan tüm hamişlere teşekkürler
Güzel temennilerin ve desteklerin için çok teşekkür ederimCanım, bebeğinin adana da yaşaması gerekiyormuş. Bu süreci hepinizin orda geçirmesi lazımmış. İnşallah en güzel en mutlu şekilde geçirirsiniz. Yeni yuvanızda yeni düzeninizde bolluk bereket bve mutluluk hep sizinle olur
Hepsi hallolur sıkma canını. Bizde bu eve 1 yıl önce taşındık. Çok severek aldık ama o süreçte eşimin kolu kırıldı ve resmen kendimizi zor attık. Hala evimizde eksiklikler var. O dönemde yapamayınca keyfim kaçtı, alasım gelmiyor. Bazen evimi benimseyemiyorum ama almakta ilgilenmekte istemiyorum. Bana o zor günleri hatırlatıyor. Ama olsun huzurumuz yerinde olsun, elbet tamamlanacak.
Kocalar konusu çok normal bebeğim hiç canını sıkma. Şurda tartışmayan anne sayısı bile o kadar az ki sanırım bu işin raconu tartışmak anlamadım hdjdj
İnşallah.Yeni ev, yeni çevre ve bebişli yeni düzen harika olacak senin için belki de adana sizin için çok daha güzel olacak biraz zaman lazım. Ben aynı mahallede birkaç sokak aşağıda başka bir eve taşındığımda bile eski evimi çok özlemiştim hatırlıyorum da. Ama şimdi yeni evimde de anılar biriktirdikçe aynı mutluluğu hissediyorum hatta bebeğimin doğduğu ev olacaksen de zamana bırak yaşamana bak Dışarı çıkmadığın için bunalmış olabilirsin biraz gez dolaş keşfet iyi gelir
Canım öncelikle hayırlı olsun yeni evinKızlar ben İstanbuldan Adana ya taşındım. Daha evin yerleşme işleri (Perde, halı, tadilat vs) ve bebişin işleri var. Burda kayınvalidemler var iyi insanlar ama ben sürekli yardım istemek istemiyorum.
Site yönetimi insaflıymış cezanı ertelenmişlerCanlarımşaşıracaksınız ama siyasetten değil başka bir konudan banlandım djjd normalde bugünde banlıydım ama doğum günüm olduğu için bugün yarın çekicem cezamı jdjdj kodesten ev iznine gelmiş ama dönecekmişim gibi hissediyorum djjd
Karpuz güzeli karpuzun memleketi hayırlı olsun hiç korkma ..yenilik iyidir hoşturİnşallah.Gerçekten değişimi kabullenebilmek kolay değil.. bebişlerimiz evlerimizi şenlendirecek. Yeni bir anlam katacak
Gezmek de istiyorum ama eşimin vakti yok şimdi. Tek başıma otobüsle de biraz korkuyorum. Bir kaç gün daha sabredecem
Canım ilk sayfadaki bilgileri yazarsan ekleyeyim seni de listemizeSelam anne adayları bende aranıza katılabilir miyim bebeğim erkek son adet tarihim 17 Kasım
Aah kuzum, ben de Adana ya ilk geldigimde çok yadırgadım, hala da zor gelen tarafları var ,trafiği sıcağı vs. Ama şu an çok alıştım. İyi ki burda yaşıyorumİnşallah.Gerçekten değişimi kabullenebilmek kolay değil.. bebişlerimiz evlerimizi şenlendirecek. Yeni bir anlam katacak
Gezmek de istiyorum ama eşimin vakti yok şimdi. Tek başıma otobüsle de biraz korkuyorum. Bir kaç gün daha sabredecem
İnşallah canım öyle olacakTeşekkür ederim bebeğim, ay bir sonraki doğum günümde Bulut mu kutlayacak duygulandım
Eveet ben deeeAmiin bebişimm, hepimiz çok mutlu günler görelim
Sjdjjd evet tam bir boğayımdır her konuda jdjd birebir yansıtırım. Sende mi öylesin yoksam
Merhaba canım, ben de çok kararsızım. Ama oturduğum binada asansörde yok, o yüzden daha rahat bir şey düsünerekten, baston alacagim ben de sanirim. Çoğu tanıdığım o şekilde büyüttü cocuklari.Kızlar kafam çok karıştı. Şimdi travel sistem hantal ağır vs diyorlar . Onun yerine baston tipi alsak arabaya da oto koltuğu. Ee bu çocuğu dışarı pusetsiz nasıl çıkarcaz ilk zamanlar yada hastaneden çıkarken. Ben anlamadım ne alicaz nasıl yapicaz .travel almicaz mi mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?