2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ben İstanbuldan Adana ya taşındım. Daha evin yerleşme işleri (Perde, halı, tadilat vs) ve bebişin işleri var. Burda kayınvalidemler var iyi insanlar ama ben sürekli yardım istemek istemiyorum.
Diğer taraftan sürekli İstanbul’u ve eski evimi özlüyorum. İstanbul’da denize yakın bir yerde eski ve küçük bir evde oturuyorduk. Orayı çok seviyordum. Kardeşim ve bir sürü arkadaşım İstanbuldaydı..
Adana’da merkeze uzak oturuyoruz. Evimiz güzel hatta eşyalarımızın bir kısmını yeniledik ama hâlâ evime ve Adana’ya alışamadım. Bir sürü dışarı işimiz var ama eşim evden çalıştığı için ve çok iş biriktiği pek çıkmak istemiyor. Benim ehliyetim de yok. Tek başıma çıkamıyorum. Ev işleri konusunda da sürekli eşimin yardımına ihtiyaç duyuyorum..
Eşim de hem işe hem eve vakit ayırmakta zorlanıyor ve iş durumlarından dolayı bazen stresli oluyor. Dün de gerilmiştik. Bugün kahvaltıdan sonra tartıştık. Zaten sabah da kasıklarım ağrıyordu. Korktmuştum.. çok şükür ağrım geçti ama hâlâ tedirgin hissediyorum.
Annem de yeni gitti memlekete. Babam tek kalamıyor diye onu yalnız bırakamıyor.
Biraz yalnız ve depresif hissediyorum bu ara. Öyle içimi dökmek istedim sadece. Okuyan tüm hamişlere teşekkürler

Kızlar geçen hafta idrar tahlili yaptırmıştım idrarda glukoz +2 çıkmıştı doktorum idrarda şeker çıkmış bi şeker yüklemesi yaptıralım netleştirelim dedi yüklemede hiç sorun çıkmadı gayet normal. Bu hafta bi kontrol idrar yine bakalım demişti şimdi yaptırdım bu sefer glukoz +3 çıkmış kanda çıkmayıp idrarda neden şeker çıkar doktorum izinde soramıyorum kafamda deli sorular

Ben kraftın kenya modelini aldım. Ne olarak geçiyor emin değilim, alırken anlattılar ama ben teknik kısımları eşimin kafasına yedekliyorum benim beynim taş çatlasın 5mb son dönemlerde Çok kolay açılıp kapanıyor, kapanınca az yer kaplıyor ve bence işlevine göre gayet hafif tabii kul gibi bir şey de beklemeyin ama bence ortahafif yani. Sürüşü rahat kayıp gidiyor. Katlayıp çocuğun dolabının üsütne koyduk, oraya bile sığdı yani. Puseti ayrı satıldığı için ister pusetli ister pusetsiz alabiliyorsunuz bu arada. Üstüne eşim oturdu 1 metre kadar sürdük bir problem çıkarmadı en azından kısa sürüşte de epey ağırlık taşıdığı konusunu görmüş olduk ama uzun sürüşte önerilen ağırlığın üstüne çıkmamak daha iyi olur kullanım süresi açısından tabii.

Eklentiler

• IMG_20230520_142456.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 82
Canım, bebeğinin adana da yaşaması gerekiyormuş. Bu süreci hepinizin orda geçirmesi lazımmış. İnşallah en güzel en mutlu şekilde geçirirsiniz. Yeni yuvanızda yeni düzeninizde bolluk bereket bve mutluluk hep sizinle olur

Hepsi hallolur sıkma canını. Bizde bu eve 1 yıl önce taşındık. Çok severek aldık ama o süreçte eşimin kolu kırıldı ve resmen kendimizi zor attık. Hala evimizde eksiklikler var. O dönemde yapamayınca keyfim kaçtı, alasım gelmiyor. Bazen evimi benimseyemiyorum ama almakta ilgilenmekte istemiyorum. Bana o zor günleri hatırlatıyor. Ama olsun huzurumuz yerinde olsun, elbet tamamlanacak.

Kocalar konusu çok normal bebeğim hiç canını sıkma. Şurda tartışmayan anne sayısı bile o kadar az ki sanırım bu işin raconu tartışmak anlamadım hdjdj

Yeni ev, yeni çevre ve bebişli yeni düzen harika olacak senin için belki de adana sizin için çok daha güzel olacak biraz zaman lazım. Ben aynı mahallede birkaç sokak aşağıda başka bir eve taşındığımda bile eski evimi çok özlemiştim hatırlıyorum da. Ama şimdi yeni evimde de anılar biriktirdikçe aynı mutluluğu hissediyorum hatta bebeğimin doğduğu ev olacak sen de zamana bırak yaşamana bak Dışarı çıkmadığın için bunalmış olabilirsin biraz gez dolaş keşfet iyi gelir

Güzel temennilerin ve desteklerin için çok teşekkür ederim
Ben de kendi kendimi bu şekilde telkin ediyorum.zamanla daha iyi olacak diyorum. Evimi de daha çok sevecem diyorum.
Sizin de eviniz hayırlı olsun. Huzurla ve sağlıkla oturun
Eşimi de anlıyorum ama elimde değil.. gerçekten hamilelik başka bir dünya. İnşallah tüm hamişlerimiz huzurla bu süreci tamamlar

İnşallah. Gerçekten değişimi kabullenebilmek kolay değil.. bebişlerimiz evlerimizi şenlendirecek. Yeni bir anlam katacak
Gezmek de istiyorum ama eşimin vakti yok şimdi. Tek başıma otobüsle de biraz korkuyorum. Bir kaç gün daha sabredecem

Canım öncelikle hayırlı olsun yeni evin şuan böyle hissetmen çok doğal evlendiğimde bile eşim işe gidince hep yalnız hissederdim hatta şimdi bile zaman zaman öyle, sen şehir değiştirmişsin bunları hissetmemden normal olurdu. Ama bence orada vakit geçirdikçe, arkadaş çevre edindikçe her şey güzel olacak bir de bebiş gelince gör bak nasıl güzel vakitlerimiz olacak birlikte

Site yönetimi insaflıymış cezanı ertelenmişler
Festican doğum günün kutlu olsun bebişin ailenle nice mutlu yaşların olsun

Karpuz güzeli karpuzun memleketi hayırlı olsun hiç korkma ..yenilik iyidir hoştur zaten bir kaç aya bebiş de gelecek nasıl zaman geçer anlamayız

Selam anne adayları bende aranıza katılabilir miyim bebeğim erkek son adet tarihim 17 Kasım
Canım ilk sayfadaki bilgileri yazarsan ekleyeyim seni de listemize hoşgeldin

Aah kuzum, ben de Adana ya ilk geldigimde çok yadırgadım, hala da zor gelen tarafları var ,trafiği sıcağı vs. Ama şu an çok alıştım. İyi ki burda yaşıyorum zamanla sen de aynısını diyeceksin ama biraz zaman, biraz hoş anı, biraz güzellikler biriktirmeye basladiginda heryer gözüne güzel gorunecek

ffestinalente canisiii doğumgünün kutlu olsun kuzucugum , topikimizin anarşik annesi

Merhaba canım, ben de çok kararsızım. Ama oturduğum binada asansörde yok, o yüzden daha rahat bir şey düsünerekten, baston alacagim ben de sanirim. Çoğu tanıdığım o şekilde büyüttü cocuklari.

Bazi baston bebek arabalari (Joie, Chicco) direkt bebek dogdugundan itibaren uygun oluyormus kullanima. Bazilarina da puset takilabiliyormus, videolarda gördüğüm üzere.

ElizabethHarmon Canim bahsettigin modelde eski videolarda, üzerine puset baglamak icin yanlarda bir bantlar varmis, su anki modelde var mi? Bir de tente kisminda fermuar var mi daha fazla acilmasi icin, bir video da gördüm, baskasinda göremedim? Maalesef yakinimdaki magazalarda yokmus bakabilmem adina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…