2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba canım, ben evlenip geldim su an oturduğum şehire. Bizim ikimizin de aileleri farklı şehirlerde. Benim oturduğum yerde hiç tanıdığım yok. Eşimin tek tük birkaç akrabası var, ama çoğu yine bize uzak mesafede. Çok sicak, ve cok da alisamadim ben de henüz maalesef, ama zamanla olur illa.

Ben ise evden calisiyorum, o yüzden cok disari cikmaya vaktim olmuyor. Eşimin işi ise uzak..
Komşularım da maalesef hepsi "bana kimse dokunmasın" tarzinda insanlar...kendi hayatlarinda. Benim de özellikle simdi hamileyken bir tanidigim olsa da, danisabilsem yardim etse dedim cok. Özellikle ilk aylarda.

O yüzden seni çok iyi anliyorum - senin yine birkac tanidigin varmis es tarafi da olsa, hem evini düzenledikce insanin icine daha cok siniyor. Isleriniz haloldukca, sana da iyi gelecektir. Bebekler bereketiyle gelir, bize de iyi gelecekler insallah.

Selam hanımlar, küçük Başak burcu oğlum Osman la beraber beşiği kurmaya giriştik beceremeyince kocam bey geldiler catcatcat yaptılar , anlıyorsun işte bu işlerden ne meletiyon dimi ama ben çok beğendim FRED Mayer anne yani beşik diye almıştım benimki krem rengi gibi. Yatak odama uyar diye böyle aldım yoksa açık grisini de beğenmiştim. Kolay kurduk , malzemesini de beğendim
Kokusu yok. İş görür yani

Eklentiler

• IMG_20230520_165758.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20230520_165749.webp
    31 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20230520_165831.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20230520_165836.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20230520_165844.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20230520_165819.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 94
Yaa güle güle kullansın güneş hanım çok güzel gözüküyor

ffestinalente Mutlu yıllarr Daha az banlanmali bir yaş diliyorum, sohbetlerini burada okumayı özlüyoruz.
Teşekkğr ederim bebeğim
Amin mi desem bilemedim djjd eğleniyorum aslında baya ama sizi de özlüyorum banlanınca. Biraz durulacağım ya başka topiklere girmek bile içimden gelmedi normalde konu avında olmam lazımdı hdjd

Seninde bizlerin varız

Karpuz güzeli karpuzun memleketi hayırlı olsun hiç korkma ..yenilik iyidir hoştur zaten bir kaç aya bebiş de gelecek nasıl zaman geçer anlamayız

Kızlar destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Benim için çok anlamlı. Daha iyi hissediyorum.
Ben her şehrin tıpkı insanlar gibi bir karekteri olduğunu düşünüyorum. Zamanla Adana’yı daha çok tanıyıp daha çok sevecem inşallah
Ayrıca buradaki dayanışmayı çok seviyorum. Hepiniz çok tatlısınız

Valla bence herkesin düzeni kendine göre. Nasıl yetişkinlerde kaç günde bir duş alınacağı kendine göreyse bence biz de zamanla kendi rutinimizi oturturuz. En kötü internet var yani. Yapacak bişe yok tek tesellim herkesin zamanında bizim gibi hissetmiş olması yatırma konusunda da bilgim yok, sadece yan veya yüzüstü yatırmak boğulmaya sebepti galiba. Sırt üstü ayrı dert offf uyuyabilirsek helal
Canım hayırlı olsun. Beşiğin üstünü örtecek misin toz vs olur diye yoksa o kadar kuruntuya gerek yok mu dersin. Ben de beşiği çoktan kurdum ama ğstünü örttüm. Artık açmak istiyorum ya nevresimini vs kıyalım hazır dursun istiyorum ama iki ay öyle dursa tozlanır mı diye düşünmedim değil

Ortecegim canım , tabii ki toz olur korumak gerek. Size göstermek için açıkta bıraktım. Kızlar sizce cibinligi de yıkayım mi düşük ayarda misss mis kokar

Çok güzel ve kullanışlı görünüyor güneş hanım güzel uykular uyusun ,güzel rüyalar görsün inşallah

Ortecegim canım , tabii ki toz olur korumak gerek. Size göstermek için açıkta bıraktım. Kızlar sizce cibinligi de yıkayım mi düşük ayarda misss mis kokar
Ay yıka bence çok güzel olur ama ütüleme işi nasıl olur bilemedim ben kendi civinliğimi de nasıl ütülicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…