- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.421
Merhaba canım, ben evlenip geldim su an oturduğum şehire. Bizim ikimizin de aileleri farklı şehirlerde. Benim oturduğum yerde hiç tanıdığım yok. Eşimin tek tük birkaç akrabası var, ama çoğu yine bize uzak mesafede. Çok sicak, ve cok da alisamadim ben de henüz maalesef, ama zamanla olur illa.Kızlar ben İstanbuldan Adana ya taşındım. Daha evin yerleşme işleri (Perde, halı, tadilat vs) ve bebişin işleri var. Burda kayınvalidemler var iyi insanlar ama ben sürekli yardım istemek istemiyorum.
Biraz yalnız ve depresif hissediyorum bu ara. Öyle içimi dökmek istedim sadece. Okuyan tüm hamişlere teşekkürler
Yaa güle güle kullansın güneş hanım çok güzel gözüküyorSelam hanımlar, küçük Başak burcu oğlum Osman la beraber beşiği kurmaya giriştikbeceremeyince kocam bey geldiler catcatcat yaptılar , anlıyorsun işte bu işlerden ne meletiyon dimi ama ben çok beğendim FRED Mayer anne yani beşik diye almıştım benimki krem rengi gibi. Yatak odama uyar diye böyle aldım yoksa açık grisini de beğenmiştim. Kolay kurduk , malzemesini de beğendim
Kokusu yok. İş görür yani
Yaa güle güle kullansın güneş hanım çok güzel gözüküyor
renginde çok güzel bence çok kullanışlıÇok sağol teyzesi, benim de içime sindi açıkçası...
renginde çok güzel bence çok kullanışlı
Yaa boşuna sevmiyorum demek ki seni, burç çekmiş djjdjd senin ne zamandı doğum günün kığğz kaçırdık mı?Eveet ben deeeama senin boga oldugun buram buram belliydi kizzz rafine zevklerinden oturu hissetmistim
Teşekkğr ederim bebeğimffestinalente Mutlu yıllarr Daha az banlanmali bir yaş diliyorum , sohbetlerini burada okumayı özlüyoruz.
Seninde bizlerin varızMerhaba canım, ben evlenip geldim su an oturduğum şehire. Bizim ikimizin de aileleri farklı şehirlerde. Benim oturduğum yerde hiç tanıdığım yok. Eşimin tek tük birkaç akrabası var, ama çoğu yine bize uzak mesafede. Çok sicak, ve cok da alisamadim ben de henüz maalesef, ama zamanla olur illa.
Ben ise evden calisiyorum, o yüzden cok disari cikmaya vaktim olmuyor. Eşimin işi ise uzak..
Komşularım da maalesef hepsi "bana kimse dokunmasın" tarzinda insanlar...kendi hayatlarinda. Benim de özellikle simdi hamileyken bir tanidigim olsa da, danisabilsem yardim etse dedim cok. Özellikle ilk aylarda.
O yüzden seni çok iyi anliyorum - senin yine birkac tanidigin varmis es tarafi da olsa, hem evini düzenledikce insanin icine daha cok siniyor. Isleriniz haloldukca, sana da iyi gelecektir. Bebekler bereketiyle gelir, bize de iyi gelecekler insallah.
Yeni ev, yeni çevre ve bebişli yeni düzen harika olacak senin için belki de adana sizin için çok daha güzel olacak biraz zaman lazım. Ben aynı mahallede birkaç sokak aşağıda başka bir eve taşındığımda bile eski evimi çok özlemiştim hatırlıyorum da. Ama şimdi yeni evimde de anılar biriktirdikçe aynı mutluluğu hissediyorum hatta bebeğimin doğduğu ev olacaksen de zamana bırak yaşamana bak Dışarı çıkmadığın için bunalmış olabilirsin biraz gez dolaş keşfet iyi gelir
Canım öncelikle hayırlı olsun yeni evinşuan böyle hissetmen çok doğal evlendiğimde bile eşim işe gidince hep yalnız hissederdim hatta şimdi bile zaman zaman öyle, sen şehir değiştirmişsin bunları hissetmemden normal olurdu. Ama bence orada vakit geçirdikçe, arkadaş çevre edindikçe her şey güzel olacak bir de bebiş gelince gör bak nasıl güzel vakitlerimiz olacak birlikte
Karpuz güzeli karpuzun memleketi hayırlı olsun hiç korkma ..yenilik iyidir hoşturzaten bir kaç aya bebiş de gelecek nasıl zaman geçer anlamayız
Aah kuzum, ben de Adana ya ilk geldigimde çok yadırgadım, hala da zor gelen tarafları var ,trafiği sıcağı vs. Ama şu an çok alıştım. İyi ki burda yaşıyorumzamanla sen de aynısını diyeceksin ama biraz zaman, biraz hoş anı, biraz güzellikler biriktirmeye basladiginda heryer gözüne güzel gorunecek
Kızlar destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Benim için çok anlamlı. Daha iyi hissediyorum.Merhaba canım, ben evlenip geldim su an oturduğum şehire. Bizim ikimizin de aileleri farklı şehirlerde. Benim oturduğum yerde hiç tanıdığım yok. Eşimin tek tük birkaç akrabası var, ama çoğu yine bize uzak mesafede. Çok sicak, ve cok da alisamadim ben de henüz maalesef, ama zamanla olur illa.
Ben ise evden calisiyorum, o yüzden cok disari cikmaya vaktim olmuyor. Eşimin işi ise uzak..
Komşularım da maalesef hepsi "bana kimse dokunmasın" tarzinda insanlar...kendi hayatlarinda. Benim de özellikle simdi hamileyken bir tanidigim olsa da, danisabilsem yardim etse dedim cok. Özellikle ilk aylarda.
O yüzden seni çok iyi anliyorum - senin yine birkac tanidigin varmis es tarafi da olsa, hem evini düzenledikce insanin icine daha cok siniyor. Isleriniz haloldukca, sana da iyi gelecektir. Bebekler bereketiyle gelir, bize de iyi gelecekler insallah.
Teşekkür ederim bebeğiiim
Valla bence herkesin düzeni kendine göre. Nasıl yetişkinlerde kaç günde bir duş alınacağı kendine göreyse bence biz de zamanla kendi rutinimizi oturturuz. En kötü internet var yani. Yapacak bişe yokBenimki de aynı böyleşok oldum “unuttuk artık biz” diyince. Kayınvalidem daha iyi hatırlıyor gibi ama hiç kaldıramam o muhabbetleri. Aklımda birkaç soru var aslında. Yenidoğan döneminde Geceleri 2-3 saatte bir uyanıp bebişi besleyeceğiz, gazını çıkartıp 20 dk kadar sonra yatırıcaz. Peki her defasında alt değiştirme yapacak mıyız, Yoksa sadece bezi doluysa mı yapacağız? Yatırırken sırt üstü yatırmak reflüyü tetiklemez mi? Sırt üstü yatıp başı yana çevrili olması daha iyi olmaz mı? Haftada kaç gün banyo yaptıracağız?
Canım hayırlı olsun. Beşiğin üstünü örtecek misin toz vs olur diye yoksa o kadar kuruntuya gerek yok mu dersin. Ben de beşiği çoktan kurdum ama ğstünü örttüm. Artık açmak istiyorum ya nevresimini vs kıyalım hazır dursun istiyorum ama iki ay öyle dursa tozlanır mı diye düşünmedim değilSelam hanımlar, küçük Başak burcu oğlum Osman la beraber beşiği kurmaya giriştikbeceremeyince kocam bey geldiler catcatcat yaptılar , anlıyorsun işte bu işlerden ne meletiyon dimi ama ben çok beğendim FRED Mayer anne yani beşik diye almıştım benimki krem rengi gibi. Yatak odama uyar diye böyle aldım yoksa açık grisini de beğenmiştim. Kolay kurduk , malzemesini de beğendim
Teşekkür ederim bebeğiiim
Hsjjs kız anarşiklikten yemedim. O kadar varoş bir konudan yedim ki namım zedelendi jdjdjd
Valla bence herkesin düzeni kendine göre. Nasıl yetişkinlerde kaç günde bir duş alınacağı kendine göreyse bence biz de zamanla kendi rutinimizi oturturuz. En kötü internet var yani. Yapacak bişe yoktek tesellim herkesin zamanında bizim gibi hissetmiş olması yatırma konusunda da bilgim yok, sadece yan veya yüzüstü yatırmak boğulmaya sebepti galiba. Sırt üstü ayrı dert offf uyuyabilirsek helal
Canım hayırlı olsun. Beşiğin üstünü örtecek misin toz vs olur diye yoksa o kadar kuruntuya gerek yok mu dersin. Ben de beşiği çoktan kurdum ama ğstünü örttüm. Artık açmak istiyorum ya nevresimini vs kıyalım hazır dursun istiyorum ama iki ay öyle dursa tozlanır mı diye düşünmedim değil
Çok güzel ve kullanışlı görünüyorSelam hanımlar, küçük Başak burcu oğlum Osman la beraber beşiği kurmaya giriştikbeceremeyince kocam bey geldiler catcatcat yaptılar , anlıyorsun işte bu işlerden ne meletiyon dimi ama ben çok beğendim FRED Mayer anne yani beşik diye almıştım benimki krem rengi gibi. Yatak odama uyar diye böyle aldım yoksa açık grisini de beğenmiştim. Kolay kurduk , malzemesini de beğendim
Ay yıka benceOrtecegim canım , tabii ki toz olur korumak gerek. Size göstermek için açıkta bıraktım. Kızlar sizce cibinligi de yıkayım mi düşük ayarda misss mis kokar
Ay yıka benceçok güzel olur ama ütüleme işi nasıl olur bilemedim ben kendi civinliğimi de nasıl ütülicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?