- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.061
Melis hatırlıyorsan benim koca karı cinsiyet tahmini yöntemim vardı, gögüs ucu kararıyorsa erkektir diye benimki de çok karardı cinsiyet kız biliyorsun acaba ben tam tersini mi söyledim acaba
Bende cok merak ediyorum ama hesabı kapatmış
Parol ic cnm bence doktora sormadan sürme kremKalça bel ve bacak agrimmm uyutmuyor. Yastık kullanıyorum bacak arama ..ne yapabilirim başka.Off kas gevşetici krem kullanamaz miyim l
Ya bebeğim bas ağrısı berbat bendede migren var bir tuttu mu geçiremiyorum, mentol taşı var bende onu sürüp sıkıca kafama bişeyler bağlıyorm kısa süreli rahatlatıyorDün gece saat 10dan beri geçmeyen baş ağrım var.Mahvolmuş haldeyim.Ağlamak istiyorum.Parol içtim ama fos bi işe yaramadı.Ne yapmalı ? Doktora gitmeli mi ? Dayanamıyorum çok ağrıyor
canim tansiyon ölctün mü ?Dün gece saat 10dan beri geçmeyen baş ağrım var.Mahvolmuş haldeyim.Ağlamak istiyorum.Parol içtim ama fos bi işe yaramadı.Ne yapmalı ? Doktora gitmeli mi ? Dayanamıyorum çok ağrıyor
Dünden beri aldığım nefes bile batıyor ,çok kötüyüm.bende bişeyler bağlamayı deneyeyimYa bebeğim bas ağrısı berbat bendede migren var bir tuttu mu geçiremiyorum, mentol taşı var bende onu sürüp sıkıca kafama bişeyler bağlıyorm kısa süreli rahatlatıyor
Baharcım evde tansiyon aletim yok.hep anneme gittiğimde ölçerdim çok düzenlidir aslında tansiyonum hep 11/6 çıkar ama bilemedim.Beni de çok gerdi aklıma kötü kötü şeyler geldi bilemiyorumcanim tansiyon ölctün mü ?
benimde gebelik öncesi hep 9 5 10 6 felandi canim. Ama özellikle son trimesterde 13 lere cikiyor büyük tansiyon. Doktora söyledm son kontrolde. Evde düzenli ölcüm yapmami istedi artik. 14/9 oluyorsa bana haber ver demisti. Bide tansiyon ölceceksen yemek yiyeli 1 saati gecmis olmasi ve 10 dk dinlenmis olman oturman lazimmis. Yoksa yuksek cikar endise olusturur sende dedi doktorum. Sen gene ölc bencede annecin getirsin canim. Icin rahat etsinBaharcım evde tansiyon aletim yok.hep anneme gittiğimde ölçerdim çok düzenlidir aslında tansiyonum hep 11/6 çıkar ama bilemedim.Beni de çok gerdi aklıma kötü kötü şeyler geldi bilemiyorumbelki annemden rica ederim getirmesini
Medih bey için de olumlu yorumlar varsa bekleme derim. Bu bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz canım. Sezeryan için de canını sıkma burda birçok kişi sezeryan olacağız önemli olan bebeğin sağlıkla gelmesiKızlar günaydın,
Daha önce bahsetmiştim. Detaylı ultrasonda doktor bebeişin beyin damarları ile ilgili bazı olumsuz değerlendirmeler yapmıştıBir kaç hafta sonra gel yine bakalım demişti. Ben taşındığım için Adana’dan randevu aldım. Yarın Güzelyalı hastanesinde Dr Medih Çeliktaş a randevum var.
Geçenlerde bir yerde otururken bu konu ile ilgili Adana’daki en iyi Dr Ebru tarım dediler. Ben de ondan randevu almak istedim ama haziran sonuna randevu alınabiliyor.
Daha önce Medih Bey’e detaylı ultrason yaptıran var mı acaba? Ne yapsam bilmiyorum.. acaba haziran sonunu mu beklesem diyorum
Bu durum doğumşekli bakımından önemli. Eğer bu Dr da sıkıntılı bir durum var derse sezeryan olmam gerekecek. Yani hem çok stresliyim hem çok kararsızım..
Gunaydın cnm. Aclik 90 üst sınır denilmisti bana. Bence söylemlisin doktoruna. Asiri yuksek degil ama diyet verebilir bence. Ihmal etmemeni oneririmgüzel anneler günaydın ben şeker yüklemesi zamanını kacırdım o arada doktor falan değişimi araştırması sorun oldu eczaneden bende kan şeker ölçüm aldım dün aç 118 tok 167 bugün 106 aç 179 tok çıktı doktor söylemem lazım mı
Cnm bi tansiyonunu ölc istersen aç mı kaldın ki acaba yemek ye bol su icDün gece saat 10dan beri geçmeyen baş ağrım var.Mahvolmuş haldeyim.Ağlamak istiyorum.Parol içtim ama fos bi işe yaramadı.Ne yapmalı ? Doktora gitmeli mi ? Dayanamıyorum çok ağrıyor
Baharcım çok teşekkür ederim bilgiler içinbenimde gebelik öncesi hep 9 5 10 6 felandi canim. Ama özellikle son trimesterde 13 lere cikiyor büyük tansiyon. Doktora söyledm son kontrolde. Evde düzenli ölcüm yapmami istedi artik. 14/9 oluyorsa bana haber ver demisti. Bide tansiyon ölceceksen yemek yiyeli 1 saati gecmis olmasi ve 10 dk dinlenmis olman oturman lazimmis. Yoksa yuksek cikar endise olusturur sende dedi doktorum. Sen gene ölc bencede annecin getirsin canim. Icin rahat etsin
Tansiyon ölçeceğim canım ,inşallah yolundadır herşey.Şimdi kahvaltı da yapacağımCnm bi tansiyonunu ölc istersen aç mı kaldın ki acaba yemek ye bol su ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?