- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.041
Tesekkur ederim sabit yaticam ve parol icicem o kadarcikAa çok şaşırdım canım öyle koruk mı olurçoook geçmiş olsun, müdahale felan yapılacak mı yada sabit mi yatacaksın
Tesekkur ederiim tedavisi istirahat ve parol malesefdAy tövbe estagfurullah. Çok geçmiş olsun. Allahım şifa versin.
Ne olacak peki? Tedavi vs?
Yatarak dogumu bekleyenlere +1Ay çok geçmiş olsun.ne olacak peki ,nasıl geçecek ne kadar sürede geçecek
Benim yemek dışında oturmam da yasak olduğu içinonu da yapamadım
Cok tesekkur ederim yaticakmisim baska tedavisi yokmus malesefAy çok geçmiş olsunn nolcak şimdi ne dedilerr
Cok tesekkurleerSaka yapiyosun. Hakkaten saka yaptigini dusunup bisi yazmamistim ileriki sayfada gordum baya baya ciddisin. Eeee napilcak simdi mudahale edebiliyolar mi bu durumdayken. Inanmiyorum ya. Cok gecmis olsun.
Hayiir hic siddetli degildi sadece oho yaptim tak sesini duydum ve oyle kalakaldim. Hamilelikte kemiklerimizde degisiklik olusabiliyomus dikkat edinAaa cok şaşırdım vallaha çok geçmiş olsun kız şimdi öksürmekten korktum nasıl öksürdün çok mu şiddetli
Tesekkur ederim amin insallahÇok geçmiş olsun canım ay öksürükle mi olmuş çok üzüldüm Allah şifa versin
Ay hastaneye gidip sıra beklemek zor olabilir suan ama eczacı takar belkiKuzum decathlondan aldık ama doktorun uygulaması lazım. Youtube da var mı bilmiyorum uygulanışı. Varsa yapılır doktor eşime öğretti mesela ihtiyaç olduğunda yaparsın artık dedi. Araştırılıp yapılabilir. Gerçekten rahatlatıcağına eminim.
Bende de alerjik astim var o oksurugu cok iyi bilirim ama ben sadece oho yaptim ve ses geldiAaa geçmiş olsun canım. Alerjik astımım var benim de. 3 yıl önce tatile gttiğimizde benm de öksürmekten çatlamıştı o bile mahvetmişti beni kırığı düşünemiyorum
Bebek buyudugu icin baski olabilir kaburgalaraGecmiş olsun
Benimde surekli kaburgalarim bana batiyor
Ozellikle aksamlar ben diyorum haftam ilelemiş ondan
Bu sefer doktora soracam bakalim ne dicek
Cok da guzel beslendigimi dusunuyodum oysa ki
Parol ve istarahat onerildi sadeceAhh çok geçmiş olsunnnasıl tedavi olunacakmış peki doktorunuz bir şey dedi mi?
Aaa iyi fikir. Ara sor bebeğim yapıyorlarsa hem randevu gibi birşey de almış olursunAy hastaneye gidip sıra beklemek zor olabilir suan ama eczacı takar belki
Hiç hatırlamıyorum be kadar sürede geçtiğini ama iyi süründürmüştü nefes almak bile canımı yakıyoduBende de alerjik astim var o oksurugu cok iyi bilirim ama ben sadece oho yaptim ve ses geldine kadar surede toparlamisti peki catlak?
Bebek buyudugu icin baski olabilir kaburgalaracok tesekkur exerim
Cok da guzel beslendigimi dusunuyodum oysa kiistirahat ederek atlaticam insallah, tesekkur ederimm
Parol ve istarahat onerildi sadecetesekkur ederimm
Haaa iyi bari sorun olmasında canım daha erken bebiş KüçükBebek ağırlaştığı için olabilirmiş, kesin şu yüzden demedi yani ama serviksimde bir kısalma açılma yok, ben ondan şüphelenmiştim kısalma durumunda da batma oluyormuş çünkü
Cok tesekkur ederim. Ne kadar surede iyilesir peki? Bu nefes alamama beni cok yipratti iki gunde cunku
Evet odum kopuyo kemik akcigerime baticak diye, oyle de bi risk varmis cunku. Zaten agridan ziyade nefes alamamak cooook kotuHiç hatırlamıyorum be kadar sürede geçtiğini ama iyi süründürmüştü nefes almak bile canımı yakıyodu
Mayonez yemememiz mi gerekiyodukızlar pastörize yumurta yazan mayonez yedim artık aşırı canım çekmişti bunun bir zararı yoktu dimi
Zaten 9 ay dayanabilseydin bebeğim madalya takmaları gerekirdi. Takacak bir mercii de olmadığına göre yemediğinle kalırdın.Mayonez yemememiz mi gerekiyoduben nerdeyse hergün yedim valla ama tavsiye değildir, bilmediğim için yiyodum, devam da ederim herhalde, doktor bişe dememişti. Kahveyi söyledi bi tek ve kabuklu deniz ürünlerini.
Kahveyi de gidip latte alıp içmeye başlamıştım, ama içinde iki tane espresso var, doktora sordum fazla dedi, artık günde bir tek türk kahvesi içiyorum bir tane
Onun dışında benim yeni başladığım daha doğrusu geri döndüğüm cola zerone güzel başlarda bırakmıştım hiç içmiyordum şimdi herşeyin yanında canım çekiyor. İçinde tatlandırıcı var hergün içmeye başladım, vicdan azabı çekiyorum
Dedim ya işte yicem zaten hahahah yeter be psikolojim bozuldu ilk üç dört ay yok kahve içme yok tatlıyı abartma yok su iç ama aşırı içme robot muyuz be üf. Sanki eskiler bizim gibi multivitamin almış üç öğün artı ara öğün yapmış. Şu an bir tek kafeine dikkat ediyorum yeter. Sigarayı bırakmışım daha ne olsun. Utanmasam belki bir kadeh bişe de içerdim özel günlerde de aman dedim yok o kadar şaapmayayımZaten 9 ay dayanabilseydin bebeğim madalya takmaları gerekirdi. Takacak bir mercii de olmadığına göre yemediğinle kalırdın.
Ben detayda boğulmaya karşıyım. Mayonez yiyorum. Mantığım almıyor çünkü. Evde yapılan mayonez tehlikeli evet. Ama hasır mayonezlerde salmonella riski olsa millet kırılırdı hastalıktan. Dikkat edilcek şeyler belli.
Onlar kırmızı çizgim. Ama gerisi abartılı geliyor bana.
Bı alamadım gitti.Belimde şöyle birşey var.
Görsel temsilidir hdjdjdjjd
Canım dinlenip ters hareket yapma bir de eğilme. Dikkat edersen 2 haftada ağrısı %90 azalır . 4 hafta sürmedi hiç belki alıştım ondanCok tesekkur ederim. Ne kadar surede iyilesir peki? Bu nefes alamama beni cok yipratti iki gunde cunku
El uyusmalari beni benden aliyor sabahlari. Bildgnz aciyor parmaklar uyusuk uyusukoff ne guzel bisey yoktu son 1 haftadir nerden geldi bu basima. Parmaklar sanciyor resmen
ben zorla açıyorum parmaklarımıve doktor malesef yapıcak birşey yok dedi onlar için ☹
Bende alışmaya başladım galibaBen o kadar alıştım ki kızlar. Artık kabullendım bunu. Bununla mutlu olmayı deneyinİnanın kabullenince dayanması daha kolay oluyor. Allah başka dert vermesin ben razıyım. Sonuçta geçici...
Teşekkür ederim canımHastahane çantası bebek için;
Battaniyeli (penye) tam teşekküllü hastahane çıkışı ( hemşireye verilecek )
3 adet yedek takım zıbın şapka çorap içinde
Kalın battaniye aşırı kalin değil nohut battaniye ve Müslin battaniye
10 tane bebek bezi
2-3 adet alt açma bezi
Yenidoğan ıslak mendil
Ağız mendili
(Emzik biberon sağma makinası vs koymuyorum öncelik benm mememi öğrenmeli)
Benim için koyacaklarım;
2 adet pijama takımı
Çorap atlet emzirme sutyeni külot
Eve giderken giymeye rahat birsey
Ped depent
Tarak saç açma spreyi (felaket saç dolanıyor)
Büyük ve küçük havlu
Aklıma gelen bunlar kızlar baska koymam gereken birşey varsa yazın mutlaka ben hatırladığım kadar yazdım
Benimkilerde kapkarabenimkiler karardılar bana çok çirkin geliyorlar ya süt gibi hatundum ben noldu anlamadım
Benimki 31temmuz tam zamanı olur,tabi normal dogum olursa15 temmuz ama çok erken olur yaa
Çok cok geçmiş olsunKızlar benim gen sonucum cıktı... Böbrekler calısmıyomus. Sirkülasyon dönmüyomus dolayısıyla cis üretemiomus vucut Bi yere kadar uretse de uretmeyi komple bırakmıs.
Genetik uzmanıyla görüştük tasıyıcı olabileceğimizi söyledi... Tasıyıcılık testiyle tüp bebege yonlenilebilir. Önce bebeginizle ilgili karar verin. Bi nefrologla da görüşün böbrekler İcin napılabilir tedavisi nedir diye ben arastırdgm kadarıyla nakil dısında tedavisini göremedim nakil olanların da akıbetini bilemiyoruz. Genin cok onemli Bi noktasında olusmus sıkıntı dedi.. Vs vss...
YaaaEvet bende 2013 te oğluma hamileyken izmitte bir kismini aldım sutlerimin. Anlaşmalı marketlerde çabuk tükeniyor ve son almam gereken miktarda sütü alamadım kalmadığı için yandı. Birde markasız veya ucuz sütler oluyor inşallah değişmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?