- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.021
Gecmiş olsunEvelsi aksam oksururken tak diye bi ses geldi sirtimdan sonra o bolgem cok yandi. Kipirdayamiyorum oturamiyorum diye buraya da yazmistim. Dun doktora gittim kas spazmi ve dusuk ihtimal catlak demisti. Iki gecedir agridan 0 uyku oldugum icin bugun tekrar gittim MR cekildi ve nurtopu gibi bi kirigim var….. cok fazla agrim var, nefes alamiyorum battigi icin napicam bilmiyorumm
Dayanamadım aylardır yememiştimBen haftada bir yiyorum duramıyorum. Teslerimde bir sıkıntı çıkmadı
Ben aylardır yiyorum canım pastörize yazıyorsa korkmakızlar pastörize yumurta yazan mayonez yedim artık aşırı canım çekmişti bunun bir zararı yoktu dimi
Aynen yazıyor evde vardı zaten dışarda yemedimBen aylardır yiyorum canım pastörize yazıyorsa korkma
Üf bence de. Hatta o gün yazdım buraya hadi artık doğuralım diye de, aman dur dedi herkesBencede ya eksik oldukça kargoyla falan tamamlarız ya o kadar zaman geçti son ay bi türlü geçmiyo
Ben 74 le başladım suan 86 yım canım aldım bende vallaSağol canım bana da dedi doktor hamurişi falan kes dedi . Suyu içmeyi arttır dedi .Ben de 11 kilo aldımmSen de mi çok kilo aldın ?
Ben 2011 de doğum yaptım. O zaman detaylı çok yoktu olduğum yerdeElizabeth detaylıda vs nasıl görünmemiş ki?
Aaa etiketin olmamış ama tam önüme düştü mesaj, bu bir işaret. Hemen kalın bir tane de alıyorum@mjaka canım ben 29 Ağustos ta doğum yaptım. O kadın gibi düşünüp kalın koymadim. Yana yakıla eve gidip battaniye aramışlar. Çocuk donmuş. Sen o kadına bakma. Kalın bı tane ekle. Anne karnında sudan çıkıyor ve vücut ısılarını bir süre ayarlayamiyorlar. Üşütme çocuğu. Tecrübeyle sabit. Kalın battaniye şart hatta farz
Ben oturamiyorum bile sanki çatlamış gibi ağrıyor ölüyorum ağrıdanKalça kuyruk sokumu ağrıdı yaşayan var mi ya? Kuyruk sokumum sağ kalçama doğru fena ağrıyor özellikle kalkıp yatarken mahvetti
Benım adım atarken ilk kalktığımda daha çokBen oturmuyorum bile sanki çatlamış gibi ağrıyor ölüyorum ağrıdan
Ahh çok geçmiş olsunnEvelsi aksam oksururken tak diye bi ses geldi sirtimdan sonra o bolgem cok yandi. Kipirdayamiyorum oturamiyorum diye buraya da yazmistim. Dun doktora gittim kas spazmi ve dusuk ihtimal catlak demisti. Iki gecedir agridan 0 uyku oldugum icin bugun tekrar gittim MR cekildi ve nurtopu gibi bi kirigim var….. cok fazla agrim var, nefes alamiyorum battigi icin napicam bilmiyorumm
Kalça ağrısı ilk gebelikte de vardı bunda da var xnm bunlar normal çekeceğizBenım adım atarken ilk kalktığımda daha çokdoktora sordunuz mu hiç benım daha bi hafta var kontrole
Eczanede var Mıdır canımKızlar tek tek alıntılayamadım. Bel ağrısı ve kalça ağrısı için bir önerim var.
KİNEZYOLOJİ BANDI
İnanın benim normal fıtıklı bel ağrımı bile azalttı. İğnesiz ilaçsız haftalarca sürerdi eminimki ama şimdi çok şükür iyiyim. Sizin hele fıtık değil, ciddi bir tutulma durumu da yok. Çok daha iyi gelir.
Her gün yeni bir semptom yükleniyorKalça ağrısı ilk gebelikte de vardı bunda da var xnm bunlar normal çekeceğiz
Kuzum decathlondan aldık ama doktorun uygulaması lazım. Youtube da var mı bilmiyorum uygulanışı. Varsa yapılır doktor eşime öğretti mesela ihtiyaç olduğunda yaparsın artık dedi. Araştırılıp yapılabilir. Gerçekten rahatlatıcağına eminim.Eczanede var Mıdır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?