2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben kendi adıma burayı önemsediğini hissettiğim herkese yeni, eski hiç farketmez elimden geldiğince destek olup, muhabbet edicem. Ama amacı farklı olanları anladığım anda yoksayacağım. Şurda iki lafın belini kırıcam diye kaosa bulaşmak istemiyorum. Herkes kalbinin ekmeğini yer gerek yok.

Neyse pozitifimizde dönsün toparlıcaz kızlar galiba Cerişte banlanmış uzun sürmez inşallah ya burada doğuma giderken günaydın gittim ben yazmazsam gözüm açık gider herkesi istiyorum tam takım üzgünüm

Cerito rüzgar gibi geldi geçti valla, ne olduğunu bile anlamadık

teyzelerii oğluşun nevresim kumaşları geldi çok güzeller. Ben şimdi bunlardan lastikli çarşaf ve yastık kılıfı diktiricem. Birkaç ay sonra da yani aynılarından alıp nevresim kılıfı diktiircem. Çok hoşuma gitti dokusu desenleri. İntaşlardan aldım. Müslinleri kumascı.com dan almıştım oda çok iyi çıktı. Kumaş arayışında olan var ise bakabilir.

Eklentiler

• IMG_0337.webp
    107,3 KB · Görüntüleme: 83
Çok güzeller güle güle kullansın insallah

Nasıl bir ağrı hangi noktada? Dinlenince geçiyorsa korkma hiç. Yorma kendini yavrum artık ekstra dikkat etmek lazım

Benim o şaseden 4. Kullanışım gecmiyor malesef kronik oldu. Evet suyu azaltınca baslıyor tekrardan.gecmis olsun

Nasıl bir ağrı hangi noktada? Dinlenince geçiyorsa korkma hiç. Yorma kendini yavrum artık ekstra dikkat etmek lazım
Adet olurken ağrı olur ya belde aynen öyle 4 saat sürdü parol içtim bol sivi aldım sanırım banyoda üşüttüm artik fazla eğilip kalkmıcam kiz kardeşim doğuma kadar yanımda sağolsun kızımı kaldırıp indiriyor
Cumartesi kontrolüm inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Şuan icin hafifledi devam ederse direk doktora gideceğim

Tabi tabi ihmal etme ama bence hafif yorgunluk ağrısıdır. Birde bebekler büyüyüp artık bele kasıklara baskı yapıyor oda ağrı sızı yapabilir. Sen uzat ayakları dinler ne güzel yalnızda değilsin kasılma olsa farklı olurdu diye düşünüyorum

Hic doğum sancısı yaşamadım bu konuda bilinçsizim umarım vaktinda gelir bebeklerimiz

Yahuuu yeriiim ne güzel kız desenleri renkleri
Arkadaşlar bişey soracağım tamamlayıcı sağlık sigortası(doğum dahil) isteğe bağlı sezeryani da karşılıyor mu?
Limiti dahilinde karşılar diye düşünüyorumm

İnşallah canım hepimizin bebekleri sağlıklı gelsin

Ben nagihan kayaya gittim canım, hastanedeki diger doktorlar mesai saati disinda geliyor para ile olsa da, ama nagihan hanim gelmiyormus parayla da olsa. Bu biraz sıkıntı iste. Hamileligin baslari olsa buna ragmen giderdim tavri konusmasi ilgisi beni cok tatmin etti, ve o hastanenin ebeleri hemsireleri de cok övülüyor, ama 33. haftada doguma girme garantisi olmadigi icin malesef onunla devam edemedim. Ama esimin de benim de aklimizda kaldi diyebilirim duygu ışıl diye bir doktora giden arkadaşım vardi, o da cok memnundu. Happy mom uygulamasinin forum bölümünde medipol mega diye aratirsan oldukca fazla yorum var hastane ve doktorlara dair canım

Fiyanas kuşum sen kaçırmışsın, stres attık ya biz me strese girmesi

İsteğe bağlı sezaryen diyemezler. Doktorda sıkıntıya girer. O yüzden gerekli gibi gösterilir. Kimse de sorgulamaz zaten.
Kafam şu yüzden karıştı festicim: sigortam var ama meraktan hastaneden doğum için fiyat almıştım;normal doğum, sezaryen doğum ve isteğe bağlı sezaryen olarak 3 fiyat verdiler.
Bugünki muayenemde de doktorum bebek normal doğuma uygun pozisyonda dedi, ama ben istemiyorum normal doğum dedim. İsteğe bağlı sezeryan yani dedi evet dedim tamam sıkıntı yok nasıl rahat hissedersen öyle dogurursun dedi.
Şimdi eşimle konusurken aklıma takıldı bir buraya sorayım dedim bilgisi olan varsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…