- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.481
Ben kendi adıma burayı önemsediğini hissettiğim herkese yeni, eski hiç farketmez elimden geldiğince destek olup, muhabbet edicem. Ama amacı farklı olanları anladığım anda yoksayacağım. Şurda iki lafın belini kırıcam diye kaosa bulaşmak istemiyorum. Herkes kalbinin ekmeğini yer gerek yok.Hoşgeldin canım
Söylediklerine birebir katılıyorum canım. Başından beri fikir ayrılığı yaşadığımız konular oldu, hepimiz gayet saygılı ve nazik ifade ettik, polemik tartışma asla yoktu. Ne olduysa son bir iki aydır oldu. Buraya kafa dağıtmaya, eğlenmeye, muhabbete, fikir paylaşımına, dertleşmeye geliyoruz ama bazılarının amaçları bambaşka…
Hoşgeldin canım
Söylediklerine birebir katılıyorum canım. Başından beri fikir ayrılığı yaşadığımız konular oldu, hepimiz gayet saygılı ve nazik ifade ettik, polemik tartışma asla yoktu. Ne olduysa son bir iki aydır oldu. Buraya kafa dağıtmaya, eğlenmeye, muhabbete, fikir paylaşımına, dertleşmeye geliyoruz ama bazılarının amaçları bambaşka…
Neyse pozitifimizde dönsün toparlıcaz kızlar galiba Cerişte banlanmış uzun sürmez inşallah ya burada doğuma giderken günaydın gittim ben yazmazsam gözüm açık gider herkesi istiyorum tam takım üzgünümBen kendi adıma burayı önemsediğini hissettiğim herkese yeni, eski hiç farketmez elimden geldiğince destek olup, muhabbet edicem. Ama amacı farklı olanları anladığım anda yoksayacağım. Şurda iki lafın belini kırıcam diye kaosa bulaşmak istemiyorum. Herkes kalbinin ekmeğini yer gerek yok.
Cerito rüzgar gibi geldi geçti valla, ne olduğunu bile anlamadıkNeyse pozitifimizde dönsün toparlıcaz kızlar galiba Cerişte banlanmış uzun sürmez inşallah ya burada doğuma giderken günaydın gittim ben yazmazsam gözüm açık gider herkesi istiyorum tam takım üzgünüm
Çok güzeller güle güle kullansın insallahteyzelerii oğluşun nevresim kumaşları geldiçok güzeller. Ben şimdi bunlardan lastikli çarşaf ve yastık kılıfı diktiricem. Birkaç ay sonra da yani aynılarından alıp nevresim kılıfı diktiircem. Çok hoşuma gitti dokusu desenleri. İntaşlardan aldım. Müslinleri kumascı.com dan almıştım oda çok iyi çıktı. Kumaş arayışında olan var ise bakabilir.
Nasıl bir ağrı hangi noktada? Dinlenince geçiyorsa korkma hiç. Yorma kendini yavrum artık ekstra dikkat etmek lazımGeçmiş olsun cnm bende de bugun bi ağrı oldu cok kötüydüm bol sıvı al dinlen gecmezse gel dedi doktor doğum sancısı olabilir dedi korktum baya dinlendim baya geçti devamı gelirse gideceğim umarım birşey olmaz
Benim o şaseden 4. Kullanışım gecmiyor malesef kronik oldu. Evet suyu azaltınca baslıyor tekrardan.gecmis olsunBen öğretmenim okulda tuvalete girmekten nefret etsem de giriyordum sanırım ordan kaptım ya da az su içtim bilemiyorum nedeniniSuda eriyen bir şase var ondan kullandım en güzel çaresi bol su içmek ve tuvalete beklemeden gitmek sanırım geçmiş olsun
Adet olurken ağrı olur ya belde aynen öyle 4 saat sürdü parol içtim bol sivi aldım sanırım banyoda üşüttüm artik fazla eğilip kalkmıcam kiz kardeşim doğuma kadar yanımda sağolsun kızımı kaldırıp indiriyorNasıl bir ağrı hangi noktada? Dinlenince geçiyorsa korkma hiç. Yorma kendini yavrum artık ekstra dikkat etmek lazım
Tabi tabi ihmal etme ama bence hafif yorgunluk ağrısıdır. Birde bebekler büyüyüp artık bele kasıklara baskı yapıyor oda ağrı sızı yapabilir. Sen uzat ayakları dinler ne güzel yalnızda değilsinAdet olurken ağrı olur ya belde aynen öyle 4 saat sürdü parol içtim bol sivi aldım sanırım banyoda üşüttüm artik fazla eğilip kalkmıcam kiz kardeşim doğuma kadar yanımda sağolsun kızımı kaldırıp indiriyor
Cumartesi kontrolüm inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Şuan icin hafifledi devam ederse direk doktora gideceğim
Hic doğum sancısı yaşamadım bu konuda bilinçsizim umarım vaktinda gelir bebeklerimizTabi tabi ihmal etme ama bence hafif yorgunluk ağrısıdır. Birde bebekler büyüyüp artık bele kasıklara baskı yapıyor oda ağrı sızı yapabilir. Sen uzat ayakları dinler ne güzel yalnızda değilsinkasılma olsa farklı olurdu diye düşünüyorum
Amin canım inşallah bir 37 yi görsek sağlıkla sonra istediği zaman gelsinlerHic doğum sancısı yaşamadım bu konuda bilinçsizim umarım vaktinda gelir bebeklerimiz
Yahuuu yeriiim ne güzel kız desenleri renkleriteyzelerii oğluşun nevresim kumaşları geldiçok güzeller. Ben şimdi bunlardan lastikli çarşaf ve yastık kılıfı diktiricem. Birkaç ay sonra da yani aynılarından alıp nevresim kılıfı diktiircem. Çok hoşuma gitti dokusu desenleri. İntaşlardan aldım. Müslinleri kumascı.com dan almıştım oda çok iyi çıktı. Kumaş arayışında olan var ise bakabilir.
Limiti dahilinde karşılar diye düşünüyorummArkadaşlar bişey soracağım tamamlayıcı sağlık sigortası(doğum dahil) isteğe bağlı sezeryani da karşılıyor mu?
İnşallah canım hepimizin bebekleri sağlıklı gelsinO ilerledikçe kilo alacak canım merak etme sen iyi düzenli beslen kilo aldıracak şeyler ye kuveze alacaklar diye düşünme
43 cm çıktı benimkinin de boyu 31+2 işte
Benim eşimin tarafı boyu uzun ona çekti sanırım
İsteğe bağlı sezaryen diyemezler. Doktorda sıkıntıya girer. O yüzden gerekli gibi gösterilir. Kimse de sorgulamaz zaten.Arkadaşlar bişey soracağım tamamlayıcı sağlık sigortası(doğum dahil) isteğe bağlı sezeryani da karşılıyor mu?
Ben nagihan kayaya gittim canım, hastanedeki diger doktorlar mesai saati disinda geliyor para ile olsa da, ama nagihan hanim gelmiyormus parayla da olsa. Bu biraz sıkıntı iste. Hamileligin baslari olsa buna ragmen giderdim tavri konusmasi ilgisi beni cok tatmin etti, ve o hastanenin ebeleri hemsireleri de cok övülüyor, ama 33. haftada doguma girme garantisi olmadigi icin malesef onunla devam edemedim. Ama esimin de benim de aklimizda kaldi diyebilirimCanım sen hangi doktora gittin megada.
Ben internetten öyle rastgele araştırdım gittim doktoru yani bir öneriyle tavsiyeyle gitmedim.
Hastane güzel genel anlamda ama doktordan pek tatmin olamadım belki yorgundu belki geç saatte gittim ondan oldu bilemedim ama kararsızım her an değiştiredebilirim yani ama tecrübeli bir doktora benziyordu
Fiyatlar makul liv hospital ben de düşünüyordum ama medipol mega evime çok yakın o yüzden onu tercih ettim.
Muayenesi de 650 tl istanbul şartlarına göre iyi.
Fiyanas kuşum sen kaçırmışsın, stres attık ya biz me strese girmesiForumun son haliyle ilgili sunu demek istiyorum sakin kalın güzel anneler mümkün oldukça sizi strese sokan insanlardan kaçın burada bileama buralar pozitifbiri dönmeden eskisi gibi olmayacak gibi sanki inşallah biran önce döner
Kafam şu yüzden karıştı festicim: sigortam var ama meraktan hastaneden doğum için fiyat almıştım;normal doğum, sezaryen doğum ve isteğe bağlı sezaryen olarak 3 fiyat verdiler.İsteğe bağlı sezaryen diyemezler. Doktorda sıkıntıya girer. O yüzden gerekli gibi gösterilir. Kimse de sorgulamaz zaten.
Ay ben çok hassasim galiba valla okurken gerildimmFiyanas kuşum sen kaçırmışsın, stres attık ya biz me strese girmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?