- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.441
Kısır kısır dediniz vallahi canım kısır çektiNe olmuş kısır seviyorsakaristokrat aileden gelen Burhan Altıntop havası aldım senden
Benim kimseyi beğenmediğim de şikayet ettiğim de olmadıonu da benden bilirsiniz. Bi fikrimizi söyledik herkes üşüştü. Geçenlerde de böyle birşey olmuştu. Herkes tek kişinin üstüne gitmişti. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Neyse ben konu hakkında artık konuşmayacağım. Herkes kendi bebesiyle ilgilensin, önüne baksın. Allah herkesi muvaffak etsin.
Yok kuzum. Bel fıtığı ağrısı gibi. Kuyruk sokumunda. Ama alt tarafta çatı ağrısı olduğunu düşündüğüm başka bir ağrı var o nedir ben bilmiyorum tarifi çok zor.ffestinalente cnm senin bel ağrıların adet olacak gibi mi ağrıyor ?
3. Cogul sahisla kendinizi dahil ettiginiz (agzinizla soyluyorsunuz) kucumsediginiz bir kitle midir ? Bu kucumseme hakkini nereden kimden aldiniz. ?Hadi kucumseme olarak demedim diyip kivirin bizde gulelim. Yuksek lisans yapmis hanimefendi, hic mi size gorgu kurali ogretmediler ? Kendinizi siz degil baskasi yuceltsin. En cok ulkem adina uzuluyorum. Zihniyetleri maalesef ne kadar egitsekte degistiremiyoruz canli ornegi olarak sizi gorunce anliyorum.Okuduğunuzu anlamıyorsunuzKadınlar kulübü iken Kısırcı kadınlar kulübüne döndürmeyelim diyorum hatta üçüncü çoğul şahısla kendimi de dahil ediyorum. Siz duyar kasmaya devam biraz öteye gider misiniz? Konuyu kapatalım artık. Anlayan anlamayana anlatsın.
Yaaaa hayal ettim suan ve olsun istedim gözünün önünde dimi o tabak hahshdjdfjAyy tam şuan bir gün masasında olmamız lazımdı hdjdjd
Yemekleri sayamıyorum canımız çekmesin ama varyaa üf. Ne goygoy dönerdi yeminle 6 ay hepimize yeterdi jdjdjd
Kadının biri de kanser diye göğüslerini almışlar. Sonradan ortaya çıkıyor ki kadın kanser falan değilmiş, boşuna almışlar göğüslerini yani. İnsan bunları duyup da nasıl koşulsuz şartsız kendini bir doktora emanet eder aklım almıyor.İnsanlar boşuna 3-5 doktorun görüşünü almıyor bence. Tıp mezunu olmuşlar diye yüzde yüz güvenilmemeli. Annemin gel yarın rahmini alalım zaten gereksiz şu saatten sonra diyen doktordan sonra başka bir doktor görüşü alıp rahim her yaş kadın için gereklidir şu an alınması gerekmiyor demesiyle annem yıllardır rahmiyle yaşıyor. Hepsi iyi olacak diye bir kural yok ne yazık ki.
Kısırın k sını duyduğum anda ne tabak ne o muhabbet gitmiyor özlem duyuyorumYaaaa hayal ettim suan ve olsun istedim gözünün önünde dimi o tabak hahshdjdfj
Kız cerito nereye gitti festi sen burdasın bacım sen nası afaroz edilmedin ay bu işte bi terslik oldu hahsjdkff noluyo noluyoooKısırın k sını duyduğum anda ne tabak ne o muhabbet gitmiyor özlem duyuyorum
Bacım çaptan düştüm herhalde bende anlamış değilimKız cerito nereye gitti festi sen burdasın bu işte bi terslik oldu hahsjdkff noluyo noluyooo
Vala canim cok haklisin. Gecen baska bi doktora baska sebeple esim gitti. Antibiyotik yazayim mi demis. Yani bu bile bana cok garip geliyor. Egitimini alan sensin bu denli ciddi bi ilaci yazayim mi bilgisinde misin de yazmiyosun yada yaziyosun. Ben simdi bu doktorun dedigine ne derece guvenebilirim. Maalesef gelinen durum bu. Ama aklimin almadigi yukarida yazan zihniyetler. Nasil yani diyorum anlatsam anlar dedigim bilincli insanlarin da cahilce yaklasimi nasil olabilir. Bide demis tek kisinin boyle uzerine gelin diye. Yahu ben yanlis miyim acaba demek yokta boyle bi dusunce var.. once kendini sorgula demi. Sasiriyorum..Kadının biri de kanser diye göğüslerini almışlar. Sonradan ortaya çıkıyor ki kadın kanser falan değilmiş, boşuna almışlar göğüslerini yani. İnsan bunları duyup da nasıl koşulsuz şartsız kendini bir doktora emanet eder aklım almıyor.
Gerçekten öyle hayır bir de eften püften sohbete banlanıyoruz. Geçen biri bana başka bir topicte okuduğunu anlaman yok mu tarzı söylemlerde bulundu. ne ceza var ne uyarı.Arkadaşım altına imzamı atarım şu söylediklerinin. Kimse bu şikayet edip edip duranlar kıskandıkları için başka bir sebebi yok. Kendisini açıklamaktan aciz insanlar gelip ancak şikayet yoluyla huzur kaçırıyor.
Çünkü şikayet edilmedi. Bende yaşıyorum onu benden daha ağır şeyler yazanlar bakıyorum ceza yememiş. Ben 3 gün 5 gün uzak kalıyorum. Ağustos annelerini ilk günden beri seviyorum. Gülüyorum, eğleniyorum. Sahipleniyorum. Eften püften şeyler yüzünden bundan mahrum kalmak üzüyoe insanı. Ve her seferinde haksızlığa uğradığımı hissetmeme rağmen sizler için geliyorum. Ama cidden artık tadı kalmadı. Kadın bana neden banlandığını anlıyorum diyor. Baktın mı ne yazıp ceza yemişim. Bir hakaret mi var bir küfür mü var bir saygısızlık mı var yok. Polemik bile ceza sebebi burada bundan bir haber. Gelmiş saçma sapan konuşuyor. Aşağılık kompleksinin böylesi.Gerçekten öyle hayır bir de eften püften sohbete banlanıyoruz. Geçen biri bana başka bir topicte okuduğunu anlaman yok mu tarzı söylemlerde bulundu. ne ceza var ne uyarı.
Ay güldüm valla kız allah affetsin delirmiş bunlar bu hikayede yanan cerito olduBacım çaptan düştüm herhalde bende anlamış değilim
Enerjimiz bozuldu ya üf ne güzel grubumuz vardıAy güldüm valla kız allah affetsin delirmiş bunlar bu hikayede yanan cerito oldu
Ben öğretmenim okulda tuvalete girmekten nefret etsem de giriyordum sanırım ordan kaptım ya da az su içtim bilemiyorum nedeniniBu sistit belası bende de vardoktor ilaç verdi mi ne dedi ya da
İyiymiş çok şükür. Bebeler küvezdeymiş. Sütün gelmesini ge genel anestezi olduğu için onun etkisinin geçmesini bekliyormuş
Hiçte düşük değilDoktordan geldik biz 34. Hafta kilomuz 2300 haftasından 200 gr düşükmüş ama herkesin bu haftalarda düşmüş gibi sanki. Kilou sallamıyorum zaten ben boyumuz 47 cm. Sağlığı yerinde dedi doktorumuz benim için tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?