2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Çok merak ediyorum. 32 haftalık hamileyken doktorunuz gelip dese ki ben bayramda yokum, küvez de yok hadi gel seni şimdi hemen doğurtalım dese, yine doktora karşı aynı saygıyı duyar mıydınız acaba? Bunu kabul edip sırf doktorun kendi keyfi için çocuğunuzun gelişiminden 2 ayı çalmasına müsaade eder miydiniz? Yoksa koşa koşa kısır yemeye ay pardon başhekime mi giderdiniz?

İnsanlar boşuna 3-5 doktorun görüşünü almıyor bence. Tıp mezunu olmuşlar diye yüzde yüz güvenilmemeli. Annemin gel yarın rahmini alalım zaten gereksiz şu saatten sonra diyen doktordan sonra başka bir doktor görüşü alıp rahim her yaş kadın için gereklidir şu an alınması gerekmiyor demesiyle annem yıllardır rahmiyle yaşıyor. Hepsi iyi olacak diye bir kural yok ne yazık ki.

3. Cogul sahisla kendinizi dahil ettiginiz (agzinizla soyluyorsunuz) kucumsediginiz bir kitle midir ? Bu kucumseme hakkini nereden kimden aldiniz. ?Hadi kucumseme olarak demedim diyip kivirin bizde gulelim. Yuksek lisans yapmis hanimefendi, hic mi size gorgu kurali ogretmediler ? Kendinizi siz degil baskasi yuceltsin. En cok ulkem adina uzuluyorum. Zihniyetleri maalesef ne kadar egitsekte degistiremiyoruz canli ornegi olarak sizi gorunce anliyorum.

Kadının biri de kanser diye göğüslerini almışlar. Sonradan ortaya çıkıyor ki kadın kanser falan değilmiş, boşuna almışlar göğüslerini yani. İnsan bunları duyup da nasıl koşulsuz şartsız kendini bir doktora emanet eder aklım almıyor.

Vala canim cok haklisin. Gecen baska bi doktora baska sebeple esim gitti. Antibiyotik yazayim mi demis. Yani bu bile bana cok garip geliyor. Egitimini alan sensin bu denli ciddi bi ilaci yazayim mi bilgisinde misin de yazmiyosun yada yaziyosun. Ben simdi bu doktorun dedigine ne derece guvenebilirim. Maalesef gelinen durum bu. Ama aklimin almadigi yukarida yazan zihniyetler. Nasil yani diyorum anlatsam anlar dedigim bilincli insanlarin da cahilce yaklasimi nasil olabilir. Bide demis tek kisinin boyle uzerine gelin diye. Yahu ben yanlis miyim acaba demek yokta boyle bi dusunce var.. once kendini sorgula demi. Sasiriyorum..

Gerçekten öyle hayır bir de eften püften sohbete banlanıyoruz. Geçen biri bana başka bir topicte okuduğunu anlaman yok mu tarzı söylemlerde bulundu. ne ceza var ne uyarı.

Gerçekten öyle hayır bir de eften püften sohbete banlanıyoruz. Geçen biri bana başka bir topicte okuduğunu anlaman yok mu tarzı söylemlerde bulundu. ne ceza var ne uyarı.
Çünkü şikayet edilmedi. Bende yaşıyorum onu benden daha ağır şeyler yazanlar bakıyorum ceza yememiş. Ben 3 gün 5 gün uzak kalıyorum. Ağustos annelerini ilk günden beri seviyorum. Gülüyorum, eğleniyorum. Sahipleniyorum. Eften püften şeyler yüzünden bundan mahrum kalmak üzüyoe insanı. Ve her seferinde haksızlığa uğradığımı hissetmeme rağmen sizler için geliyorum. Ama cidden artık tadı kalmadı. Kadın bana neden banlandığını anlıyorum diyor. Baktın mı ne yazıp ceza yemişim. Bir hakaret mi var bir küfür mü var bir saygısızlık mı var yok. Polemik bile ceza sebebi burada bundan bir haber. Gelmiş saçma sapan konuşuyor. Aşağılık kompleksinin böylesi.

Bu sistit belası bende de var doktor ilaç verdi mi ne dedi ya da
Ben öğretmenim okulda tuvalete girmekten nefret etsem de giriyordum sanırım ordan kaptım ya da az su içtim bilemiyorum nedenini Suda eriyen bir şase var ondan kullandım en güzel çaresi bol su içmek ve tuvalete beklemeden gitmek sanırım geçmiş olsun

Toparlanın kızlar takılmayın milletin dediğine grup bu kadar ay çok güzel ilerledi maşallah bundan sonrada ufacık sebeplerden bozmayalım kimsenin bozmasınada izin vermeden devam edelim inşallah
Doğumlar yaklaştıkça gruptan giden sayısı artıyor dikkat edelim birbirimize valla tartışmalarıda uzatmayalım bence yoksa banlanan çok olacak bu gidişle. Cevap vermeyelim sorun olabilecek yorumlara birbirimize destek ve yardım etmemiz gerekirken tartışma grubuna döndü resmen.
Bu grupta bir sürü meslek sahibi ve en önemlisi kadınlar var anneler var gerek yok her birimiz çok özeliz ☺

Hiçte düşük değil bende dün doktordaydim 33+5h 2300 dedi yani ayni. Olması gereken bu haftası ile gayet uyumlu canım bende boyunu sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…