2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
hepsonradan aşkım çok talihsizce bir aciklama yapmış o doktor ben de takip ettim seni. Allah yüzüne bakmis senin
Sorma cnm ya, gecenlerde de ameliyathaneden yine bir bebek fotosu paylasip, her bebegi annesiyle kavusturmak isteriz ama bazen mumkun olmuyor. Biz de uzuluyoruz ama napalim nasip diye de bisey var diye paylasim yapmisti. Bu da beni rahatsiz etmisti. Her dogumu paylasip bence hastaya ozel olan durumlari da yazip paylasiyor. Dogumdan sonra şu oldu, biz de rahmini aldik, sunu yaptik bunu yaptik gibi, hastalarin adi ve soyadiyla. Ben sosyal medya kullaniyorum takip ettigim haber ajanslari, gazeteciler, bilim insanlari ya da yemek/gezi sayfalari oluyor fakat kendim fotograf ya da kisisel seyler paylasmiyorum. Bu konuda doktoru uyaracaktim, bizi paylasma diye. Neyse bunca rahatsiz oldugum seye ragmen benim de basiretim baglanmis herhalde. Ben de kendime sasiriyorum. Boyle olmasi gerekiyormus demekki birakmam icin. Ben grupta cok aktif olamasam da donmene cok sevindim. Hosgeldin

Bende çol rahatsız oluyorum ya şu doğum paylaşan doktor ve fotoğrafçıdan. Öğrenci paylaşan öğretmenden. Ama sorup onay varsa paylaşılıyor diye düşünmüştüm hep.

Ben Feride hanıma gittim canım
Sanırım onla devam edeceğim artık sıkıldım doktor değiştirmekten de

Hoşgeldin cnm gözümüz seni aradı hep tadı kaçtı buranın meğer hiç kendini belli etmeyen fesatlar varmış
Sen nasılsin bebeğin nasıl gittin mi kontrole
Boşver bebeğim ya, yaninizdayim ya sonuçta önemli olan o. Bebişim iyi. En son 30. Haftada gitmiştim zaten siz yazmıştım. Gittikçe ağırlaşıyor sanırım zorlanmaya başladım artık. 3 temmuz da kontrolüm var teyzesi

Ay biri aydınlatsın ne olur çatı ağrısı nasıl bir şey yaşayan varsa ? 2 gün önce nst de sancı çıkmadı çatı ağrısı demek sancı mı demek cahilim kardeşler
Şöyle arkadaşım sanki orayı elleriyle ikiye ayırıyorlar gibi bir his olduğunda hissedersin ki inşallah hissetme bende nasıl ayırt edilir diye düşünüyodum ediliyomuş kalkarken dönerken canın acıyo zorluyo seni

Keşke birazcık da görgü,terbiye ve hoşgörüyü öğrenseymişiniz yüksek lisans yaparken. Malum sizdekisi 0

Pozitifim şöyle ilk göze çarpan yere koy lütfen girenlerin kem gözü gitsin hdjdj bide adımızı kısır seven analar klübü mü yapsaydık hdjdj
Boşver kız kısırı şimdi ayyy annem kurabiye getirmiş memleketten, zorla çay demletti bana yedirecek, ne güzel kilo da almiyordum ya üfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…