- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.561
Sen ayar vermeseydin olmazdıYa da baktılar ki işler çığırından çıkacak
Bileydim daha erken hallederdim hrjrjSen ayar vermeseydin olmazdı
Arada bi böyle ekşınlar bu grupa lazım iyi oluyor stres atıyoruzBileydim daha erken hallederdim hrjrj
Aaa foto da 3 lü olduÇıktı mı takvimimiz teyzoşlari
Aaa foto da 3 lü oldu
Hoşgeldin canım benimHeeeelllllõöö, kiiiiz sizi çok özledim ama her gün de ziyaretci olarak girip okudumm.ffestinalente ve @kikelomo nun ben gittiğimde benimle ilgili bazı cümlelerine vuruldummmm görmeden gönül bağı bu olsa gerek dedim çünkü bazı cümleler cuk cuk oturuyordu neyse aranızda olmak yeniden çok güzel. Allah biliyor ya hep size cevap veremediğim için kötü hissettim. Beğenmek istedim begenemedim, yardım için yazmak istedim yazamadım. Olsun , biraz işim vardı onları halletmiş oldum burdan ayrı kalmayı kural olarak haketmis olabilirim, ama gönül bağımızın buna engel olacağını düşünmüştüm demek ki bazı arkadaşları için yeterli değilmiş... Canları sağolsun. Keşke bana mertçe ben bundan hoşlanmadım yapma deselerdi de bu benim başıma gelmeseydi... Kısmet böyleymiş yeniden burdayım gelin bir sarılalım yavruşlar açın kollerinizi hakem
Aaa hoş geldin canımHeeeelllllõöö, kiiiiz sizi çok özledim ama her gün de ziyaretci olarak girip okudumm.ffestinalente ve @kikelomo nun ben gittiğimde benimle ilgili bazı cümlelerine vuruldummmm görmeden gönül bağı bu olsa gerek dedim çünkü bazı cümleler cuk cuk oturuyordu neyse aranızda olmak yeniden çok güzel. Allah biliyor ya hep size cevap veremediğim için kötü hissettim. Beğenmek istedim begenemedim, yardım için yazmak istedim yazamadım. Olsun , biraz işim vardı onları halletmiş oldum burdan ayrı kalmayı kural olarak haketmis olabilirim, ama gönül bağımızın buna engel olacağını düşünmüştüm demek ki bazı arkadaşları için yeterli değilmiş... Canları sağolsun. Keşke bana mertçe ben bundan hoşlanmadım yapma deselerdi de bu benim başıma gelmeseydi... Kısmet böyleymiş yeniden burdayım gelin bir sarılalım yavruşlar açın kollerinizi hakem
Hoşgeldin canım benim
Ayyyy bi de konusu geçmiş bitmiş olaya bile atıf etmek??? Bi de o an hiçbişe söylemeyip haftalar sonra dur şuna da laf sokayım mod. Kızıııömm biz döte döt diyoruz kimisi şok oluyor tabi ondanBu ara senle bana çok saran oldu farkında mısın jdjdjdj tarzına tikkkat et jdjdkdkkd
Ayyy böyle naifce uzun uzun yazmışsın ne güzel ama cımbızla laf çekip ona saldırıladabiliyor. Mesela geçende bir durumdan bahsederken yapamayanları tenzih ederim dediğim halde yapamayanlar bana laf söyledi falan.Bebişim ya okudum evet üzüldüm şaşırdım yazilanlara. Valla hayatta babanıza bile yüzde yüz güvenmeyin kızlarhele ki doktorlar... Ben ilk oğlumda 40. Haftada doktorumu degistirmedigime korktuguma hislerime guvenmedigime çok pişman oldum. Onlar sonuçta hizmet veriyorlar ve bizler begenmedigimizde değiştirme hakkına sahibiz, meslek etiğine uygunsuz bir durum gördüğümüzde şikayet hakkımızı mutlak surette kullanmalıyız. Kim olursa olsun herkes aldığı paranın hakkını versin İşini iyi yapsın. Amaan nasılsa şuna buna bişey olmaz demek yanlış. Olsun, olmayacağını da bilsem dile getirmeliyiz sorunumuzu. Sen belki kendini bir görürsün , senin gibi birler birleşir yüz olur. Hayattaki yerinizi asla küçümsemeyin. Bizler çok değerliyiz, tabii ki doktorlar da öyle. Ama siz kendinizi asla değersiz gormeyin
Bana da sekerin var dediler. Aksam yemekten sonra 1.saat tokluk 108, 2. saat tokluk 92 cikti, anlamadim. Cihazlar cok guvenilir degil herhalde.Yarin aclik kac cikacak merak ediyorum. Gunde kac kere olcum yapiyorsunuz.Kızlar iki farklı cihazdan ölçüm yapıyorum şeker için baya fark çıkıyorhangisi doğru bilmeyi m. Aynı anda aynı kanla yani
Ben 4 kere yapıyorum. Sabah açlık her öğünden 1 saat sonra tokluk.Bana da sekerin var dediler. Aksam yemekten sonra 1.saat tokluk 108, 2. saat tokluk 92 cikti, anlamadim. Cihazlar cok guvenilir degil herhalde.Yarin aclik kac cikacak merak ediyorum. Gunde kac kere olcum yapiyorsunuz.
Cidden şaka maka bir gittin herkes dağıldıüzülüyodum eski neşesi kalmadı diye ama birkaç güne toparlarız bence.
Ay ben ne itiraf edicem, gebelik eğitimine gittim ben geçen haftalarda bir devlet hastanesinde. Neyse devam edemedim yarıda bıraktım neden? Bizim şurdaki ortam gibi ortam yoktu çok kasıntıydı, bişe sorsan bi tuhaf sormasan bi tuhaf. Aklıma hep bizim grup geliyodu falan hiç sevmedim düşün o kadar alışmışım. Eminim çoğu kişi de burda böyle
Pozitifiiimmm sen gittin cidden bi ugursuzluk cöktü gruba...hoşgeldin iyi ki geldin. Yeriim yaa ben niye duygulandim suan bu kdr bilmiyorum
26.haftada hastanede aclik 92, 1.saat tokluk 152 cikmisti. Bugun de dr. bebek iri, suyu artmis hemen diyetisyenden destek al dedi. Sancilari tetikliyormus. Bebegin seker maruziyeti cok dedi, gobek çapina bakarak. 26.hafta degerlerim icin seker yuklemesi yapilmaliydi, sekerin var dedi. 6.ayimda istahim ve seker istegiim coktu. Bir anda cok kilo aldim o ay. Sonra pek kalmadi. Sonradan duzeldi mi noldu, anlamadim. Ama bebegin ileri gitmesi son haftalarda oldu. Yanlis mi olctum desem, oyle kompleks bisey de degilBen 4 kere yapıyorum. Sabah açlık her öğünden 1 saat sonra tokluk.
Değerlerinde çok iyiymiş kan testinden mi dediler şekerin var dşye
Doğumlarınız yaklaşmışken artık bir yere kaybolmak yok peşinizden geliyoruz bu güzel hoş sohpetleriniz ve tecrübelerinizden faydalanıyoruz kimse bu güzelliklerden mahrum olmasınHoş bulduk canım benim özledim sizi
Valla kuzum ben zaten 30+4 te gitmiştim size yazmıştım burdan. 1620 Gr çıkmıştı. Sonraki kontrolüm 3 temmuz da inşallah bayram ertesiPozitifiiimmm sen gittin cidden bi ugursuzluk cöktü gruba...hoşgeldin iyi ki geldin. Yeriim yaa ben niye duygulandim suan bu kdr bilmiyorumgecti gitti diyelim artik. Güneşimiz nasil kontrolün nasil gecti canim? Benim canm skkn azcik. Bebisin suyu azalmiş. Bol su vs tuketiyorum ama yarari ne kdr olur bilmiyorum. En son dün gittm 33+5 2157 cikti teyzesi
Valla ben bu banlanma işlerini anlamadım gitti... Gelir yarın Cerenim de, tutamamissa demek kendini dicem de , bişey de göremedim anlamadım yani...Ay kızlar 15 sayfa birikmis anca okudum. Birdaha polemik icin yazmak istemiyorum ama Ceritonun haksiz yere banlandigini dusunuyorum. Yazik olmuş!
Biz bu grubu kac aydir öyle guzel kullandikki. En popüler grupduk ve bence cidden nazara geldik. Kem gözler kış kışzaten son 1 haftadir yeni yeni isimler görmeye baslamistm selamsiz seysiz pat diye isini görüp sorusunu sorup gidenler. Iyi oldu pozitifimde geldi toplarizz hemencecik. Ceritomda hemen gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?