2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar iki farklı cihazdan ölçüm yapıyorum şeker için baya fark çıkıyor hangisi doğru bilmeyi m. Aynı anda aynı kanla yani

Hoşgeldin canım benim

Aaa hoş geldin canım gelir gelmez sayfanın havası değişti hemen pozitiflik yüklendi

Bu ara senle bana çok saran oldu farkında mısın jdjdjdj tarzına tikkkat et jdjdkdkkd
Ayyyy bi de konusu geçmiş bitmiş olaya bile atıf etmek??? Bi de o an hiçbişe söylemeyip haftalar sonra dur şuna da laf sokayım mod. Kızıııömm biz döte döt diyoruz kimisi şok oluyor tabi ondan en sevmediğim şey politik ve sahte olmak. İsterse hiç kimse sevmesin onaylamasın nolcak ki gene söylerim çattt diye böyle haftalarca çıkmaz acısıahajajajaj
Ayyy böyle naifce uzun uzun yazmışsın ne güzel ama cımbızla laf çekip ona saldırıladabiliyor. Mesela geçende bir durumdan bahsederken yapamayanları tenzih ederim dediğim halde yapamayanlar bana laf söyledi falan.
Neyse boşverelim arada çekirdek çitlemeli tartışmalar da oluyor işte böyle
Cidden şaka maka bir gittin herkes dağıldı üzülüyodum eski neşesi kalmadı diye ama birkaç güne toparlarız bence.
Ay ben ne itiraf edicem, gebelik eğitimine gittim ben geçen haftalarda bir devlet hastanesinde. Neyse devam edemedim yarıda bıraktım neden? Bizim şurdaki ortam gibi ortam yoktu çok kasıntıydı, bişe sorsan bi tuhaf sormasan bi tuhaf. Aklıma hep bizim grup geliyodu falan hiç sevmedim düşün o kadar alışmışım. Eminim çoğu kişi de burda böyle

Kızlar iki farklı cihazdan ölçüm yapıyorum şeker için baya fark çıkıyor hangisi doğru bilmeyi m. Aynı anda aynı kanla yani
Bana da sekerin var dediler. Aksam yemekten sonra 1.saat tokluk 108, 2. saat tokluk 92 cikti, anlamadim. Cihazlar cok guvenilir degil herhalde.Yarin aclik kac cikacak merak ediyorum. Gunde kac kere olcum yapiyorsunuz.

Bana da sekerin var dediler. Aksam yemekten sonra 1.saat tokluk 108, 2. saat tokluk 92 cikti, anlamadim. Cihazlar cok guvenilir degil herhalde.Yarin aclik kac cikacak merak ediyorum. Gunde kac kere olcum yapiyorsunuz.
Ben 4 kere yapıyorum. Sabah açlık her öğünden 1 saat sonra tokluk.
Değerlerinde çok iyiymiş kan testinden mi dediler şekerin var dşye

Bizim topik zor günlerden de geçse en güzel en özel topik valla kimse kusura bakmasın

baharrr34 bahar kuzuuuummmm şen beni çok mu öşledin bakiiim
Pozitifiiimmm sen gittin cidden bi ugursuzluk cöktü gruba...hoşgeldin iyi ki geldin. Yeriim yaa ben niye duygulandim suan bu kdr bilmiyorum gecti gitti diyelim artik. Güneşimiz nasil kontrolün nasil gecti canim? Benim canm skkn azcik. Bebisin suyu azalmiş. Bol su vs tuketiyorum ama yarari ne kdr olur bilmiyorum. En son dün gittm 33+5 2157 cikti teyzesi

Ay kızlar 15 sayfa birikmis anca okudum. Birdaha polemik icin yazmak istemiyorum ama Ceritonun haksiz yere banlandigini dusunuyorum. Yazik olmuş!
Biz bu grubu kac aydir öyle guzel kullandikki. En popüler grupduk ve bence cidden nazara geldik. Kem gözler kış kış zaten son 1 haftadir yeni yeni isimler görmeye baslamistm selamsiz seysiz pat diye isini görüp sorusunu sorup gidenler. Iyi oldu pozitifimde geldi toplarizz hemencecik. Ceritomda hemen gelsin insallah

Ben 4 kere yapıyorum. Sabah açlık her öğünden 1 saat sonra tokluk.
Değerlerinde çok iyiymiş kan testinden mi dediler şekerin var dşye
26.haftada hastanede aclik 92, 1.saat tokluk 152 cikmisti. Bugun de dr. bebek iri, suyu artmis hemen diyetisyenden destek al dedi. Sancilari tetikliyormus. Bebegin seker maruziyeti cok dedi, gobek çapina bakarak. 26.hafta degerlerim icin seker yuklemesi yapilmaliydi, sekerin var dedi. 6.ayimda istahim ve seker istegiim coktu. Bir anda cok kilo aldim o ay. Sonra pek kalmadi. Sonradan duzeldi mi noldu, anlamadim. Ama bebegin ileri gitmesi son haftalarda oldu. Yanlis mi olctum desem, oyle kompleks bisey de degil

Valla kuzum ben zaten 30+4 te gitmiştim size yazmıştım burdan. 1620 Gr çıkmıştı. Sonraki kontrolüm 3 temmuz da inşallah bayram ertesi senin durumları da okudum evet ama bence korktuğun kdr bişey yok kuzucum. Artık suların azalması yerlerin daralması çok normal. Allah'ın izniyle kötü bir durum olmayacak için rahat olsun ayrıca kilosu da maşallah gayet güzel anneciiisi
.
Valla ben bu banlanma işlerini anlamadım gitti... Gelir yarın Cerenim de, tutamamissa demek kendini dicem de , bişey de göremedim anlamadım yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…