- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.581
Cihazda belki bir sorun olmuştur. Tekrarla istersen öyle çok düşük çıkarsa. Ama düzelmiş diyetle kontrol altına almışta olabilirsin. Güzel düşünelim26.haftada hastanede aclik 92, 1.saat tokluk 152 cikmisti. Bugun de dr. bebek iri, suyu artmis hemen diyetisyenden destek al dedi. Sancilari tetikliyormus. Bebegin seker maruziyeti cok dedi, gobek çapina bakarak. 26.hafta degerlerim icin seker yuklemesi yapilmaliydi, sekerin var dedi. 6.ayimda istahim ve seker istegiim coktu. Bir anda cok kilo aldim o ay. Sonra pek kalmadi. Sonradan duzeldi mi noldu, anlamadim. Ama bebegin ileri gitmesi son haftalarda oldu. Yanlis mi olctum desem, oyle kompleks bisey de degil
Banlanmak için illa hakaret, küfür vs gerekmiyor. Hakkını savunduğunda veya fikrini beyan ettiğinde de banlanabiliyorsun. Polemikte yasak. Benim de gidiş sebebim hep bunlar işte. Birde şikayet edilmiş ki zaten. Kim ediyorsa bu şikayetleri de kendisini allaha havale ediyorum. Hamile halimle. Gerisini de o düşünsün. Naptı da kız şikayet ettiniz?Valla ben bu banlanma işlerini anlamadım gitti... Gelir yarın Cerenim de, tutamamissa demek kendini dicem de , bişey de göremedim anlamadım yani...
Ahh ahh iyice kafam karisti. Bu bebek 1 haftada neden 450gr. aldi, seker yoksa. Son 2 haftada 2 hafta ileri gitti. Oncesinde de 1 hafta ileriydi. Kafamda deli sorularCihazda belki bir sorun olmuştur. Tekrarla istersen öyle çok düşük çıkarsa. Ama düzelmiş diyetle kontrol altına almışta olabilirsin. Güzel düşünelim
Doğumlarınız yaklaşmışken artık bir yere kaybolmak yok peşinizden geliyoruz bu güzel hoş sohpetleriniz ve tecrübelerinizden faydalanıyoruz kimse bu güzelliklerden mahrum olmasın
Şimdi ben olsam şu yolu izlerim. Nitekim bende böyle yaptım. Bebekte şeker etkisi var mı bilmiyorum en son yoktu bu cuma gidince öğreneceğim. Belirsiz durumlar beni rahatsız ediyor çünkü. Endokrine giderim. Dokotor bana açlık 1. Saat tokluk ve 2. Saat tokluk baktırdı kandan. Şeker yüklemesi gibi. Orası biraz sınıra yakın çıktı. Alette mesela ben 150 görüyordum kanda 170 mi ne öyle değerler çıktı. Ama yediğimiz şeylerden kaynaklı biraz. O yüzden aletten şüphelenmedim. Keşke yanımda götürseymişim de kan değerlerinden sonra birde ben ölçseymişim. Sen gidersen aklında bulunsun hem cihazıda kontrol etmiş olursun. Neyse sonra doktor ne diyecekse o net sonuçlara göre onu da uygularım. Gerisine takılmam. Anne yüreği hemen stres oluyoruz çünküAhh ahh iyice kafam karisti. Bu bebek 1 haftada neden 450gr. aldi, seker yoksa. Son 2 haftada 2 hafta ileri gitti. Oncesinde de 1 hafta ileriydi. Kafamda deli sorular
Benim 33. Hafta itibari ile dönmüş, geçen temmuz annelerinde ise birisi 35hafta gibi makat pozisyonuna geldi diye çok canı sıkılmıştıBenim daha 2 hafta var kontrolüme, o zaman sorcam pozisyonunu. Sen biraz dikkat et bakalım canım benim hıçkırık hep aynı yerde sol kasıkta oluyor, başka yerde hiç yok. Belki senin bebişin hep hareket ediyordur, 37ye kadar dönebiliyorlarmış. Bu arada normal doğum mu düşünüyorsun bilmiyorum ama bebeği döndürmek için çalışmalar var, nefes ve hipnoz teknikleriyle bütün kaslarını rahatlatıp bebeğinle konuşuyorsun doğru pozisyonu alması için, ben işe yaradığını düşünüyorum. Her gün telkin yapıyorum karnıma dokunup, en doğru pozisyonu bulacaksın diye, genelde meditasyon yaparken hareketleri artıyor, bence benimle iletişim kuruyor ben öyle düşünüyorum :)
Mekanın sahibi geri gelmiş, bebeleri pistten alalım pozitifim hoş geldin kuzum özlendin valla,Kiyamadilar bana sanırımteşekkür ederim yaptırımımdan indirim yaptıkları için sizi çok özlemiştim çünkü , yiğidi öldür hakkını ver demişler @Kazen eyvallah sağolasın
İnşallah hep beraber güzel haberlerle dönücez birbirimize sayfamızda konuşulacak bu güzellikler. Tamamen iyi niyetinten vuruldun olsun Sevenlerin o kadar çok ki kimse bu sevginin önüne geçemez.İnşallah kuzum , böyle bir durum yaşanmasını en son isteyecek kişi benim emin ol... Sizden ricam Allah esirgesin ama kötü bişey yaşarsanız özelden de olsa bana bir msj atın ki, burda topikte kalan arkadaslar sesi çıkmayan arkadaşlar için gerçekten telaslaniyoruz , sonra böyle uzak kalıyorum gruptan istemeden...talihsizce oluyor...
Ndjdjdj ben bişey yapmadım ki ama fikrimi beyan ettim sadeceBenim 33. Hafta itibari ile dönmüş, geçen temmuz annelerinde ise birisi 35hafta gibi makat pozisyonuna geldi diye çok canı sıkılmıştı
37ye kadar bir ters bir düz devam edecekler sanki bizimkiler
Mekanın sahibi geri gelmiş, bebeleri pistten alalım pozitifim hoş geldin kuzum özlendin valla,
C Cerito ya da hangi akla hizmet, hangi mesajına karşılık ceza verildi 10 sayfa okudum ama anlamadım resmen inşallah kısa sürer
ffestinalente kuzum sen bu sefer sanki arada kaynadı, ses çıkarma sensiz de buralar çok sıkıcı oluyor
U umayumay da ve bebişler de iyidir inşallah
Anladim canim güzel haberlerle gel sende inşallahValla kuzum ben zaten 30+4 te gitmiştim size yazmıştım burdan. 1620 Gr çıkmıştı. Sonraki kontrolüm 3 temmuz da inşallah bayram ertesisenin durumları da okudum evet ama bence korktuğun kdr bişey yok kuzucum. Artık suların azalması yerlerin daralması çok normal. Allah'ın izniyle kötü bir durum olmayacak için rahat olsun ayrıca kilosu da maşallah gayet güzel anneciiisi
.
Valla ben bu banlanma işlerini anlamadım gitti... Gelir yarın Cerenim de, tutamamissa demek kendini dicem de , bişey de göremedim anlamadım yani...
Umayumay iyiymiş şükür bebisler kuvozdelermis. İnşallah daha da iyi olacaklarBenim 33. Hafta itibari ile dönmüş, geçen temmuz annelerinde ise birisi 35hafta gibi makat pozisyonuna geldi diye çok canı sıkılmıştı
37ye kadar bir ters bir düz devam edecekler sanki bizimkiler
Mekanın sahibi geri gelmiş, bebeleri pistten alalım pozitifim hoş geldin kuzum özlendin valla,
C Cerito ya da hangi akla hizmet, hangi mesajına karşılık ceza verildi 10 sayfa okudum ama anlamadım resmen inşallah kısa sürer
ffestinalente kuzum sen bu sefer sanki arada kaynadı, ses çıkarma sensiz de buralar çok sıkıcı oluyor
U umayumay da ve bebişler de iyidir inşallah
Yapalım kız valla , Cerenim de gelsin öyleAnladim canim güzel haberlerle gel sende inşallahbende bi sebep bulamadm ama tez vakitte gelir ceritom umarim. Yarın göbüş foto akımını yapalim sen gittin gideli atmadk yav
Aynen haklisin ceritom gelsin hemen yapalimmmYapalım kız valla , Cerenim de gelsin öyle
Ndjdjdj ben bişey yapmadım ki ama fikrimi beyan ettim sadecehanımefendinin anladığı dilden konuştum sonrasında da. Eğitimiyle ön plana çıkmak istiyordu çıkarttım. Gururunu okşadım herkesi kendisinden eğitim almaya yönlendirdim. Bu narin kalbim iyilik peşindeydi bugün hep hdjdjdj
Ceroma kıydılar ona kızdım ama neyseki kısadır onun banı yarın döner aramıza
Ağustos gerçekten özel bir grup hala da öyle böyle kıytırık şeyler bunu bozamaz bundan eminim. Keyif kaçırır, biraz soğutur ama buranın aurası başka. Biz burda sanki özelmiş, kimseye açık değilmiş gibi yazışıyoruz. Dediğin gibi en özel şeylerden en komik şeylere kadar. Bazılarının enerjisi uymuyor onlar eleniyor zaten. Çokta takılmamak lazımmış. Ben üzgüm değilim bugün neden böyle oldu diye eğlendik gözüyle bakıyorum. Gruba enerjisi uygun olmayan birisinden kurtulduk gözüyle bakıyorum. Olaylar sayesinde pozitifin banı erken açıldı oda mutlu oldu bizde mutlu olduk gözüyle bakıyorum.Yok şaka bir yana cidden hepimizin tek isteği burda birbirimizin iyiliği, elimizden geldiğince tecrübeleeimizi paylaşıyoruz
Bazen şakalaşıyoruz, bazen özel hayatımız olsun cinsellik olsun duygu geçişlerimiz olsun her şeyi paylaşıyoruz, gelmişiz en güzel zamanlara bugün cidden farklı bir hava olmuş grubumuzda
Aynen cnm, ben de yarin hem cihazla olcum yapip, hem hastane ya da olmazsa en azindan saglik ocaginda aclik baktirayim diye dusundum. Cok da arada gezip yorulmak istemiyorum sancilar tekrar artmasin diye. Zaten cati agrisindan zor hareket ediyorum.Şimdi ben olsam şu yolu izlerim. Nitekim bende böyle yaptım. Bebekte şeker etkisi var mı bilmiyorum en son yoktu bu cuma gidince öğreneceğim. Belirsiz durumlar beni rahatsız ediyor çünkü. Endokrine giderim. Dokotor bana açlık 1. Saat tokluk ve 2. Saat tokluk baktırdı kandan. Şeker yüklemesi gibi. Orası biraz sınıra yakın çıktı. Alette mesela ben 150 görüyordum kanda 170 mi ne öyle değerler çıktı. Ama yediğimiz şeylerden kaynaklı biraz. O yüzden aletten şüphelenmedim. Keşke yanımda götürseymişim de kan değerlerinden sonra birde ben ölçseymişim. Sen gidersen aklında bulunsun hem cihazıda kontrol etmiş olursun. Neyse sonra doktor ne diyecekse o net sonuçlara göre onu da uygularım. Gerisine takılmam. Anne yüreği hemen stres oluyoruz çünkü
Ah o çatı ağrısı. Kusmaktan bile beter ya. Evet çokta yorulmaman lazım haklısın. Sağlık ocağı iyi fikir amaAynen cnm, ben de yarin hem cihazla olcum yapip, hem hastane ya da olmazsa en azindan saglik ocaginda aclik baktirayim diye dusundum. Cok da arada gezip yorulmak istemiyorum sancilar tekrar artmasin diye. Zaten cati agrisindan zor hareket ediyorum.
Yok şaka bir yana cidden hepimizin tek isteği burda birbirimizin iyiliği, elimizden geldiğince tecrübeleeimizi paylaşıyoruz
Bazen şakalaşıyoruz, bazen özel hayatımız olsun cinsellik olsun duygu geçişlerimiz olsun her şeyi paylaşıyoruz, gelmişiz en güzel zamanlara bugün cidden farklı bir hava olmuş grubumuzda
Aynen eşim bile farketti. Bu ara telde cok takilmiyosun sayfaniza girmiyosun diyordu kac gundur. Dedim az once yoneticimz geldi heh daha cikmassn diyorAğustos gerçekten özel bir grup hala da öyle böyle kıytırık şeyler bunu bozamaz bundan eminim. Keyif kaçırır, biraz soğutur ama buranın aurası başka. Biz burda sanki özelmiş, kimseye açık değilmiş gibi yazışıyoruz. Dediğin gibi en özel şeylerden en komik şeylere kadar. Bazılarının enerjisi uymuyor onlar eleniyor zaten. Çokta takılmamak lazımmış. Ben üzgüm değilim bugün neden böyle oldu diye eğlendik gözüyle bakıyorum. Gruba enerjisi uygun olmayan birisinden kurtulduk gözüyle bakıyorum. Olaylar sayesinde pozitifin banı erken açıldı oda mutlu oldu bizde mutlu olduk gözüyle bakıyorum.
Ama baharişko girmediniz girmediniz burda kurda kuşa yem olcaktık az kalsınAynen eşim bile farketti. Bu ara telde cok takilmiyosun sayfaniza girmiyosun diyordu kac gundur. Dedim az once yoneticimz geldi heh daha cikmassn diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?