2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Deep senin mesajın üzerinden birşey söyleyeceğim. Sen üzerine alınma lütfen. Hata denilen durum pozitifin wp yi kapatmamasıydı.

Daha önce açsak mı diye düşündüğümüzde bizi uyaran grup zarar görmesin diyen insanken sonrasında böyle davranmasına kızgınım.

Açılan gruba giren insanlara kim ne diyelir ki? İnsanların girmesi değil ki sorun. At izi it izine karıştı. Neyin içine düştük böyle yarabbim. Bir kişide bize ne kadar kıymet veriyorlarmış ve üzülmüşler demedi ben buna üzülüyorum. Çünkğ gerçekten üzülmüştüm üstelik ben izne çıkınca gelmeyi düşünüyordum. Ona rağmen buranın bu kadar yalnız bırakılması beni üzmüştü. Ne desek boş.

Benimki bugün nstde bile yer değiştirdi o yüzden pek nerede anlayamıyorum balık gibi takılıyor içeride suyu da fazla buldu tabi
Haha valla bu çocuklarla ne yapacağız bakalım bide doktorlar çok dönmez artık derler ama son ana kadar kıpır kıpır olanlar var

İşte bu ya işte bu yav bir kişi de ne kadar değer vermişiniz bize demedi her şey yanlış yerlere çekildi hay Allah'ım yaa

E biz tercih ediyoruz işte, eşek başı mıyız biz burada yani adamdan sayılmıyor muyuz? Hiçkimse tercih etmese dünden beri bu konuşmalar da olmazdı herhalde. Bu kadar kişi kalkıp bize yanlış yapıldı diyorsa demek ki bi yerde bi sorun var. İstediğimizi istediğimiz gibi itham edebiliriz, size ne?

Haha valla bu çocuklarla ne yapacağız bakalım bide doktorlar çok dönmez artık derler ama son ana kadar kıpır kıpır olanlar var
Seninle Kasım anneleri grubundan geldik sat bile aynıydı yaa ayyyyyyy şimdi sürecin sonuna yaklaşıyoruz ama benimki geç döllenme olmuş işte belki doğumlar aynı denk gelmez jdjdjs

Seninle Kasım anneleri grubundan geldik sat bile aynıydı yaa ayyyyyyy şimdi sürecin sonuna yaklaşıyoruz ama benimki geç döllenme olmuş işte belki doğumlar aynı denk gelmez jdjdjs
Ayy evet ya nerden nereye geldik ayy hiç belli olmaz ya birimiz 40ı görüp birimiz 38 lerde doğurursa aynı güne bile denk gelebiliriz yani nasip tabi ama bu sıcaklsrda hiç 40 ı göresim yok tabi hayırlısı olsunda sen ne düşünüyorsun normal mi sezeryan mı

Merhaba arkadaşlar bugün benim tam 32. Haftam yarın 32+1 de çalışabilir raporu alabilir miyim yoksa bugün mü almam lazım ?
Ben 32+4 de aldım verdi doktor tam 32 de hastalandım 2 günlük rapor almıştım arayada hafta sonu girince pazartesi gel demişti çalışabilir için sorun olmadı yani zaten 32 hafta diye yazıyor

Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah Şu an için normal görünüyor dedi doktor canım dönmüş de olunca bebiş bakalım yarın ne diyecek sen ne düşünüyorsun?

Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah Şu an için normal görünüyor dedi doktor canım dönmüş de olunca bebiş bakalım yarın ne diyecek sen ne düşünüyorsun?
Ben de normal istiyorum en son 32 de doktor normale engel bir durum yok demişti inşallah pozisyonunu alır çok gecikmeden vaktinde gelirler

Kızlar hepatit b için test istendi mi sizlerden? Orada bakılan değer tam olarak nedir, antikor mu bakıyorlar? Geçen kan verdim hepatit b bakılmış, beni çağırdılar tekrar ama bu dil bariyeri yüzünden doğru düzgün bi şey anlamadım Bi şeyim yüksek çıkmış, enfeksiyon mu bağışıklık mı emin olamadık diyor, antikor mu bulmuşlar artık bilmiyorum. Hepatit b aşısı olup olmadığımı sordular, anneme yazdım hemen ama aşı kartımı bulamadı maalesef. E nabızda da yokmuş aşı kayıtları. Haftaya salı hastaneye gideceğim bunun için. Okuyunca çok korktum anneden bebeğe geçebiliyormuş hepatit b, inşallah aşıdan dolayı antikordur buldukları her ne haltsa

Canisi benim gebeligin ilk haftasında test yapılmıştı kızamık işte Torch testi falan orada Hepatit B de bakıldı Benim de antikorum yüksek çıktı Hatta bayağı yüksek çıktı kendi kadın doğum doktoru kuzenim ve kendi doktorum Demek ki bağışıklığım var ya da aşım var dediler Ee nabızdan baktım Hepatit B aşım yapılmış gözüküyor Demek ki bebeklikten gelen bir bağışıklık Aslında Seninkini de gözükmesi lazım iyi baktın mı e nabiza

Baktım kuzum e nabızda çocukluk aşı kayıtlarınız bulunmamaktadır diyor annem de yaptırmışızdır diyor çünkü her aşımı eksiksiz yaptırmış o dönem, benim bile var senin kesin vardır aşın diyor ama kartı bulamadığım için hastaneye yönlendirdiler direkt. Bi de doğru düzgün açıklama yapmıyorlar burada bana, şimdi mail atıp sorcam tekrar ne bulduklarını, kan sonucumu atsınlar bari

Ben yakin arkadasim benimle ilgiyi kestiginde ona sitem edebiliyorum, o da ayni şekilde ben onu boslayinca bana tepki gösteriyor. Bu iki yakin arkadas arasinda olan normal bir sey. Aslinda senin yaptigin sey tam olarak buydu bahar ya Burda ben o kadar vakit gecirmedim acikcasi, ama sen gece gündüz burdaydin ve senin yakinmalarin arkadasina olan yakinmalardandi aslinda. Ben seni cok iyi anladim. Deger vermesen, sevmesen sallamazdin bile. Keşke seni anlasalardi, en cok uzuldugum noktalardan biri bu oldu. Sen esinin isi icin uzaklardasin, buradaki insanlari aile gibi görmüştün. Daha fazla anlam yüklemiştin. Keske ceren o sekilde cikismasaydi belki seni daha iyi anlayabilirlerdi. Ama biri cok tepki verince ister istemez genelin dusuncelerine yansiyor, yansidi da. Ben burdaki herkese deger verdigin icin teşekkür ediyorum, ama kirilmamak adina verdigin degerin dozunu ayarlamani tavsiye ediyorum arkadasim

Üslubuna dikkat et, kullandığın kelimelere de, ben sana o kelimeyi hiç kullanmadım, herkesin yanlşı doğrusu kendine, fikrini söylersin olur biter, ben de burdaysam siz biz diye bir şey yok, herkes var

Aslinda sira gelmemis kelimesini bilerek parantezle aciklamak istedim. Mesela pozitif benden de numara almamisti biliyor musun cok ciddiyim dedigim gibi son gununde kutlama yapilmayan arkadasa ulassak mi bisi mi yollasak diye ozleme yazinca bana yazdi. Yani demek istedigim o sira gelmeyenlerden biri de benim yani. Cunku tam o sirada ban yedi ve gercekten goz gore gore mesajlara nasil ulascam veren olduysa soramadiklarima da nasil ulasicam vs oldu. Birebir isin icinde oldugum bildigim icin bu denli net yazabiliyorum. Ama su acidan da gorebiliyorum dedigini bende gruba girememis haberim olmamis olanlardan olabilirdim. Kirilir miydim kirilirdim. Neden yalan soyleyeyim simdi. Ama olaya da soyle bakardim bu insanlar beni sevmedigi icin mi almadilar yoksa hakkaten bi aksilik oldu o siralar numara alan kisi buraya mi giremedi de alamadi. Bundan dolayi niyet diyip duruyorum aslinda. Bilmeden kalp kirildiysa inanki affola. Ama bu bi kapiydi kapandi degil ki olaya da ole bakmak lazim. ya insallah inanirsin ama burda olsaniz vala ole degil deyip sarilmak isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…