2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    325
Bu arada hastane ucretleri konusulmus benim gittigim hastane 10 bin+1450 oda ucreti demisti ama sanirim bu ay itibariyle zam gelecek veya gelmistir gecen ay sormustum fiyati
Ben gider gitmez zaten muayene ücretinde bir şok yaşadım 350 civarı oduyordum 650 olmuş bir de bu sendika indirimli. Güzel bindirmisler doğum ücretini sordum ama haftaya güncellenecek dediler 11000 civarıydı fiyatı bakalım kaça çıkacak
 
Maşallah canım
 
34.haftada 2200 dü bnm ama ölçümler tam doğru değil canım yaklaşık verebiliyor anca zaten kilosunu önemseme ben hiç önemseyip araştırmıyorum artık kilosu kaç olmalı diye. Kimi bebek zayıf kimi bebek tombul olur bizler de öyle değil miyiz En önemli şey sağlıklı olsun vaktinde gelsin
 
Arkadaşlar duygu sömürüsü yazılmış , inanamıyorumlar yazılmış , buraya gaz almaya girildiler yazılmış.. yazilmista yazilmis. Evet burada wp grubu kurulmamasinin amaci insanlari bu platformda tutabilmek. Lakin ne kadar ban yicegimi bilsemde sunu demeliyim ki sagdan cikan reklam , soldan gelen reklam. En son hangi sayfada kaldigini anlamadigin bildirime tiklayinca giden kacan konusmalar... burada birbirimize destek olduk tanidik sevdik. Kanamasi gelen oldu bebegi icin endise eden oldu hepsini gectim bi urun alacakken tavsiye isteyen oldu. Hepimiz birbirimizi en icten sekilde yanitladik. Suan durum su aslinda rahatca banlanmadan ve daha kolay kullanimli birseyi mi tercih ettik yoksa burada kalip anonim olmayi mi sectik.
Bunda kirilacak nokta ne anlamlandiramiyorum. Sikayet edeni hakli bulma noktasi ilkokulda ogretmenim o da konustudan ote degil.
Simdi bisiler yazinca da avukat ilan edilicem sanirim ama edileyim ne diyim ki. Bende kendi gorusumu yazdim.
Son olarak hepimiz hamileyiz. Birbirimizi bizden daha cok anlayan kimse yok su aylarda. Kalp kirmayalim. Ben burdaki herkesi sevdim. Birbirimizi anlamadigimiz noktalari suan goruyor olsam da sevmeye de devam edecegim..
Hmmm son olarak dedim ama soyle bisi oldu aslinda soylemeden gecemeyecegim. Burada bi arkadasimizin son isinde kutlama yapilmamis ve kendisi cok uzulmustu. Aslinda wp grubu konusu da tam ozamanlara denk gelmisti acaba adresini bulabilir miyiz biz bisi gonderebilir miyiz diye de dusunmustuk bazi arkadaslarimla. Yani bazi seyler surecler dogal gelisiyor. Ama o arkadasimiz numara vermek istemedi konu kaldi. Pozitifimiz bu sirada banlandi. Ve inanin ki kimlere mesaj attim kimler kaldi numaralarini verip benim ekleyemedigim kisiler kaldi ama mesajlara giremiyorum dedi. O gun ben burda bana pozitifle ilgili yazanlara ozelden soyledim. Numaralari alinmamis kisiler aslinda sirasi gelememis (sorarken rastgele sirasiz sordu ya henuz soramadiklari demek istiyorum) yada ozlemin henuz kaydedemis oldugu kisiler. Inanin kotu niyet yok aslinda.
Hepinize sevgiler..
 
Maşallah canım, doğsa bile iki kiloyu geçtiği için risk çok azaldı, inşallah biraz daha durur minik, bugün aklıma geldin, gerginlikten dolayı bir şey yazmak gelmedi içimden, ama iyi olmanıza sevindim
 
Ben de bu konu da ilk ve son kez yorumumu yapmak istiyorum. Evet bunun bu kadar tartışma konusu olması beni rahatsız etti. İnsanlar kendi isteğiyle gitti diye sen şöylesin böylesin demek çok yanlış. Ama bu wp olanların çok doğru bir şey yaptığı anlamına gelmiyor kusura bakmayın. Hata kabul etmekte erdemliktir. Ben mesela öyle bir grup olduğunu bile bilmiyordum. Kaçırmışım. İlk defa duydum bugün. En azından biz artık orada takılacağız isteyeni alabiliriz demeliydiniz. Sessizce yok olmak garip. 8 aydır bu grupta olanlara haksızlık gibi geldi bana. Ya herkesi davet etmeli yada böyle bir grup olmamalıydı. Ama dediğim gibi kimsenin şahsına konuşamayız. Herkesin kendi tercihi gitmek isteyene grup ordaymış ben 8 aydır burada her derdimi paylaştım. Arkadaşlarım için burada kalmaya devam edeceğim
 

Rosemoon operadan girince reklamlar ve rahatsız olduğun herşey bitiyor. Bunun bir çözümü var. Bundan sonrasında girersen diye söylüyorum rahat kullanabilmen açısından.

Empati kurulabilse zaten bu noktaya gelinmezdi. Ancak burda kalan kişiler yalnız hissetti kendisini çünkü wp olmadan önce böyle değildik. Birden kimse gelmez oldu. Konu wp ye girilmesi değil. O konu yanlış anlaşılıyor bence şuan. Ben kendi adıma kaç yaşında insanlarız nereye girip girmeyeceğimize karışamayız böyle düşünüyorum ama orda full aktif olup buraya gelmeyenlere kırgınım. Ben hepinizi özledim burda eski günlerimizi özledim. Bunu dile getirdiğim için de üzgün değilim. Kırgın olma sebebim zaten sizlere çok değer veriyor olmam.

Hayat meşguliyetiyle girmeyenlere kimsenin lafı yok orası karıştırılmasın. Ama burayı 2. Plana atan kişiler bizleride atmış oldu gibi hissettik. Buda bizi kırdı.

Senin cümlelerinde avukatlık yok arkadaşım sen bakış açını aktarmışsın kimseyi savunayım diye kınadığı davranışı yapanlardan olmamışsın.

Pozitife kızılma sebebi ise bambaşka. Onu zaten anlattık. Tekrar etmeye gerek yok
 
herhangi bir hata yapmış olsam okey hatamı kabul etmek erdemdir ama bu konuda nasıl bir hata yapmışım bilmek isterim
 
birkaç konu çok yazıldı ama tekrar etmek isterim grup kurulacağını hiçkimse bilmiyordu. poztif arada numara alıp grubu kurdu arada girip numara ekliyordu ve grup kapalıydı ki ben o zaman bile bu gruptan 2-3 kişiyi tanıyordum. engel yenilene kadar da grup hiç aktif olmadı. kimsnin bilerek dışarda bırakıldığını pozitifin o kadar kötü niyetli bir insan olduğunu düşünmüyroum bunu düşünen kişininde iyi niyetinden şüphe duyarım. çünkü hiçbirimizin kankası değildi burda da pozitifle bellki hiç muhattap bile olmamış olabilirim kk da o yüzden insan ayırt ettiğine ihtimal dahil vermiyorum.herneyse benim görüşümde engel kalktığında grup kapanabilirdi olmadı ama bu demek değil ki çok hain çok kötü bir insan o tahmin edemedi açtı ama kaptsada tekrar gruplaşma olurdu .ben burda sevdiğim arkadaşlarım olduğu için onlara her müsait olduğumda girdim yazdım ettim wp kk diye ayrım yapmadım ayrım yapanalrada saygım var kim nereyi isterse orda olur. wp ta olmak isteyenlere de hata yapıyor denilemez saygı duymak diye birşey var
 
Bizimde muayene ucreti %25 indirimli 390 lira adam soyuyor bu hastaneler resmen
 
herhangi bir hata yapmış olsam okey hatamı kabul etmek erdemdir ama bu konuda nasıl bir hata yapmışım bilmek isterim
Wp kurulması birini davet edip birini davet etmemek (sırayla soruyorduk vs muhabbeti) bu grupta olup insanların bu gruptan haberinin bile olmamasının normal karşılanması, size de söyleyecektik modunda konuşmalar ( Doğumdan sonra sıra gelecekti sanırım bize) tamamen yanlış. Wp doğru bulan herkeste yanlış ve hatalı. En azından bunun yanlış olduğunu grup bütünlüğünü bozduğunu kabul etmeliler. Ama dediğim gibi kimseyi yargılayamam. Laf söyleyemem. Burası zormuş reklam varmış vs. İsteyen wp grubuna geri dönsün. Herkesin kendi tercihi. Ben yola çıktıklarımı yarı yolda bırakmak istemem. Reklam izlerim daha iyi. Ben Kalanlarla devam edeceğim. Baktım kimse yok üyeliğimi kapatır çıkarım. Bu konuda son yorumumdu. Uzaması hoş olmuyor. Oradaki arkadaşlarımızı artık pek göremiyecek gibiyiz. Hepsine hayırlı doğumlar diliyorum
 
Dün sitemi ben başlattim, bugünde gune gayet guzel baslamistim buraya sevgi dolu yazdim. Ama pozitifin yok kirildim ama genede yazayim laflarina dayanamadigm icin neden kirildin yaptiginla soylediginin celistigini kendisine yazdim diye sonrada samimiyet lafi ettim diye suçlu ben mi oldum? Ben hala arkasindayim laflarimin. Ban olayi kalkinca ikili ayrilmalar son bulmaliydi bence. Ama bunu derken 8 aydir ozelimi paylastgm insanlarda hatrim vardir belki diye soyledim kötü niyetle degil. Ama işi "coluk cocuk tavirlari" adi altinda kücümseyenleri gördukce yazik diyorum sadece. Simdi gidiyorum dahada yazmayacagim demekle malesef hakli konumunda olunmuyor. Benimde uzuntuden karnim kasiliyor, batmam var bunlari yazinca elime ne gecicek? Karsi taraftakini suclu mu cikaracagim vicdan mi cektirecegim? Çok manipülatif geliyor bana bunlar....ben ordaki arkadaslarda suc bulmuyorum benim kizdigim nokta ve kisi gayet acik ve net.
ben buraya yazmaya devam edecegim biyerede gitmiyorum. Başindan ortasina nasil varsam sonunda da bi habersiz olan arkadaslari yalniz birakmam.

VEFA da bunu gerektirir
 
Bebeğimin başının nerde olduğunu anlayan var mı☺ bugün kontrolü olanlar bebeklerimiz baş aşağı dönmüş mü döndüyse karnınızda nerde sertlik hissediyorsunuz
Benim başı vajinamin ustunde. Hickirigindan anliyorum oramda atiyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…