2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebeğinin başının nerde olduğunu anlayan var mı☺ bugün kontrolü olanlar bebekleriniz baş aşağı dönmüş mü döndüyse karnınızda nerde sertlik hissediyorsunuz
Ayyy benimki 28. Haftadan beri dönük sol kasığımda hissediyorum hatta bazen hıçkırırken direk ortalanmış başı aşağıda gibi hissediyorum ama bazen de sağ yukarıda sol yukarıda bi yumru oluşuyo o başı değilse dirseği falan mı acaba diyorum bakalım benim kontrol de yarın en son hangi pozisyon almış meraklıyım

Bebeğinin başının nerde olduğunu anlayan var mı☺ bugün kontrolü olanlar bebekleriniz baş aşağı dönmüş mü döndüyse karnınızda nerde sertlik hissediyorsunuz
Canım dönünce ayaklar üstte oluyor. Tekmeyi göğsüne doğru atıyor mesela. Eskiden göbek deliğinin oralardaydı

Ben de hıçkırıktan anladım ilk, sol kasık tarafında hissediyorum hıçkırığını. Tekmeleri de artık tam göbek çizgisinin iki yanına göğsümün altına denk geliyor, baya sertleşiyor o kısımlar

Kuzum zaten birbirimize değer vermesek buradan bu kadar açıklama yapma ihtiyacı da duymazdık, sorun tam olarak bu aslında herkes birbirine bir şekilde çok değer verdi ve hikayelerimiz birikti burada o nedenle tam final sezonunda TV den kaldırılmış dizi gibi olduk hikayeler yarım kaldı
(bu ortadan kaybolan kişiler de burda 1 gün yazıp 10 gün yazmayan kişiler değildi, aktif olan kişiler olunca birden burada bir sessizlik oluştu bütün bu sitemler bu yüzden)

Heh işte bendede öyle yumru oluşuyor bazen sertlik oluyor diyorum acaba sırtını mı dayıyor ya da poposunu anlayamadım ayy sen öğrende yarın bizede söyle ☺ bende çarşamba öğrenicem nasipse ☺benimde en son 28 de dönmüştü ama sonra kırk kere döndü içeride

Döndügünü hissetmistim tam kasiklarimda ve hareketleri hep bacak aramdaydi pazar gecesi acildeydim doktor da bebegin döndugunu soyledi yururken falan cok fazla asagi baski hissediyorum uzun sure artik dik oturamiyorum cunku hareketleri kasikda oldugu icin rahatsiz ediyor hep uzanmak istiyorum

Benimki bugün nstde bile yer değiştirdi o yüzden pek nerede anlayamıyorum balık gibi takılıyor içeride suyu da fazla buldu tabi

pozitif şikayet edilip engeli yemeseydi doğuma kalmadan sıra gelirdi herkese ona eminim ve bunda hiçbir yanlışlık yok kadının iki çocuğu var çalışıyor ve hamile her an numara alıp ekleyememiş olabilir art niyet aramak sana kalmış.
wp ın açılıp kapanmaması yanlış ben de wp açılmasına karşı çıkmıştım burayı kaybetmek istemem diye ama şartlar değişti kapalı bir grup kurulunca ses çıkarmadım. aktifleşince grup bütünlüğünü de bozdu evet ama ben hala bir hata göremiyorum. benim tercih dediğim sana hata geliyor sanırım. insanlar çünkü wp açılınca ordan çıkıp buraya gelmek istemediler bu onların hatası değil tercihidir. isteyen grubuna dönsün lafı da çok yanlış. isteyen nasıl istiyorsa onu yapıyodur zaten köyüne dön der gibi laflar hiç hoş değil.
son olarak da seni gerçekten anlamadım arkadaşım hem wp a yanlış diyorsun wp a çağırılmadın diye çok sinirlenmiş gibisin de bence önce ne hissetiğine karar versen daha iyi olur gibi

Canim sorun su ki, wp grubunda olmasaydin düşüncelerin bu sekilde olmazdi. Ben bu grup icin acmistim uyeligimi hamile kalinca, 700 küsür mesaj yazmisim hamilelik surecimde. Hepsi de bu grupta yazdiklarim. Kknin baska bir sayfasina bile girmedim hic. Wp grubundan haberim bile yoktu düne kadar. Soruyorum sana, benim yerimde olsan ne hissederdin? Sadece bu soruyu hepiniz dürüstçe cevaplayin, bana degil kendinize cevaplayin, baska bir sey istemiyorum. Kotu niyet yok diyorsunuz ama yasanan sey benim acimdan, benim hislerim acisindan kötüyse ben niyete nasil bakabilirim ki? Sira gelmemiş cümlesi size kurulsa ne kadar hoşunuza gider. Lütfen sadece düşünün. Herkes istedigi yerde mutlu olsun önemli degil. Ben yeter ki anlasildigimi bileyim, bu bana iyi gelecek.

Bu yazdıklarımı eşim görse vayy Bee sen neymişsin der (normalde duygusal biri değilim, mantık insanıyımdır ama bir yandan kamyon arkası sözler yazmak istiyorum, bir yandan çok duygusalım hala bebiş hikayelerinizi, eşinizin çocuklarınızın evdeki 4 ayaklı canlılarımızın bu süreci nasıl karşılayacak çok merak ediyorum bak şimdi de mahsun Kırmızı gül hepimiz kardeşiz şarkısı aklıma geldi )

Josei bosverrr caniiim..cidden bak bi faydasi yok görmüyor musun. Arkadaslar durumun bizim icin ne anlam ifade ettigini anlamiyorlar cunku. Kötu niyetli goruyorlar ama ben seni anliyorum emin ol. Kötü niyetli olsak en basinda oh iyi olmus derdikk banlanmada...bosver arkadasim ben bugunku hayal kirikligindan sonra cidden uzulemicem artik. Burdaki sagdan soldan cikan reklamlarda umrumda degil bahanede degil bana. hangi arkadasim dardaysa zordaysa ona destegime devam ederim hicte sıkılmam

Yaa benimkide her kontrolde bas asagiydi, gecen hafta bas yukaridaydi sonlara yaklastikca basin yukari geçmesi biraz moralimi bozmadi degil hani

evet farkındayım zaten konu ben hiç değilim zaten ben hiçbir zmaan o kadar aktif değildim ama ister istemez insan huzuurmuz geri gelsin istiyor yazıyoruz ama en iyisi hiç yazmamak sanırım bu konuda

Ya uzatmak istemiyorum da neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz ya da bilerek mi anlamazdan geliyorsunuz? İsteyen istediği yerde yazsın herkesin kendi tercihi. Sorun şu; Madem 3. sınıf çocukları değiliz o zaman gidip gelip artık burdayız artık aktifiz bayram tatil o şu bu ha geldik ha döndük gibi boş laflar etmeseydi kimse. Açık açık biz oradayız artık burada aktif olmayacağız kızlar denseydi kimse alınıp bozulmazdı. Şimdi biz ‘döndük dönüyoruz aman geldik bekleyin oradayız’ dendiği için beklenti içine girince ilkokul çocuğu olduk da siz ara ara gelip GAZIMIZI ALIP yine yok olduğunuzda çok mu yetişkin gibi davrandınız?
Bunu kabul etmek çok mu zor ben anlamıyorum, burada sizleri etiketleyip neredesiniz kızlar, dönün diyenleri yaa döncez diye kandırmak bu işin yanlış olan ve bizi kızdıran tarafı. Yoksa isteyen istediği yere gitmekte özgür, ayağınıza zincir mi vuracaktık gidiyoruz deseydiniz

Grup kurup buradan ayrılanların bahanelerine cevap vermeyip normal akışa dönsek mi? Ben buraya bahane okumaya değil, fikir almaya giriyorum. Doktordan gelenler var, heyecanla onları okumak istiyorum..
Biz de sizin deneyimlerinizi dinlemek isteriz

kikelomo Bazen istenilen durumla, yasanan farklı oluyor bunu da herkes kestiremez, herkesin temennisi buydu fakat daha kolay bir platform varken kimse kk yi tercih etmez, bu kural senelerdir böyledir artık kimse kimseyi doğru yanlış diye itham etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…