- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 63
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.201
Ayyy benimki 28. Haftadan beri dönükBebeğinin başının nerde olduğunu anlayan var mı☺ bugün kontrolü olanlar bebekleriniz baş aşağı dönmüş mü döndüyse karnınızda nerde sertlik hissediyorsunuz
Benimde öyleydi de sanki döndü tekrar ya inşallah baş aşağı pozisyonu alır midemin orda sertlik hissediyorum acaba poposu mu diyorum ama bilemedim bakalımBenim başı vajinamin ustunde. Hickirigindan anliyorum oramda atiyor
Canım dönünce ayaklar üstte oluyor. Tekmeyi göğsüne doğru atıyor mesela. Eskiden göbek deliğinin oralardaydıBebeğinin başının nerde olduğunu anlayan var mı☺ bugün kontrolü olanlar bebekleriniz baş aşağı dönmüş mü döndüyse karnınızda nerde sertlik hissediyorsunuz
Hah bak bende aynı öyleyim poposu da olabilir ya o hiç aklıma gelmedi benim sjdjjsjskBenimde öyleydi de sanki döndü tekrar ya inşallah baş aşağı pozisyonu alır midemin orda sertlik hissediyorum acaba poposu mu diyorum ama bilemedim bakalım
Ben de hıçkırıktan anladım ilk, sol kasık tarafında hissediyorum hıçkırığını. Tekmeleri de artık tam göbek çizgisinin iki yanına göğsümün altına denk geliyor, baya sertleşiyor o kısımlarBebeğinin başının nerde olduğunu anlayan var mı☺ bugün kontrolü olanlar bebekleriniz baş aşağı dönmüş mü döndüyse karnınızda nerde sertlik hissediyorsunuz
birkaç konu çok yazıldı ama tekrar etmek isterim grup kurulacağını hiçkimse bilmiyordu. poztif arada numara alıp grubu kurdu arada girip numara ekliyordu ve grup kapalıydı ki ben o zaman bile bu gruptan 2-3 kişiyi tanıyordum. engel yenilene kadar da grup hiç aktif olmadı. kimsnin bilerek dışarda bırakıldığını pozitifin o kadar kötü niyetli bir insan olduğunu düşünmüyroum bunu düşünen kişininde iyi niyetinden şüphe duyarım. çünkü hiçbirimizin kankası değildi burda da pozitifle bellki hiç muhattap bile olmamış olabilirim kk da o yüzden insan ayırt ettiğine ihtimal dahil vermiyorum.herneyse benim görüşümde engel kalktığında grup kapanabilirdi olmadı ama bu demek değil ki çok hain çok kötü bir insan o tahmin edemedi açtı ama kaptsada tekrar gruplaşma olurdu .ben burda sevdiğim arkadaşlarım olduğu için onlara her müsait olduğumda girdim yazdım ettim wp kk diye ayrım yapmadım ayrım yapanalrada saygım var kim nereyi isterse orda olur. wp ta olmak isteyenlere de hata yapıyor denilemez saygı duymak diye birşey var
Heh işte bendede öyle yumru oluşuyor bazen sertlik oluyor diyorum acaba sırtını mı dayıyor ya da poposunu anlayamadım ayy sen öğrende yarın bizede söyle ☺ bende çarşamba öğrenicem nasipse ☺benimde en son 28 de dönmüştü ama sonra kırk kere döndü içerideAyyy benimki 28. Haftadan beri dönüksol kasığımda hissediyorum hatta bazen hıçkırırken direk ortalanmış başı aşağıda gibi hissediyorum ama bazen de sağ yukarıda sol yukarıda bi yumru oluşuyo o başı değilse dirseği falan mı acaba diyorum bakalım benim kontrol de yarın en son hangi pozisyon almış meraklıyım
Benim de hıçkırıklar hep aşağıda, tekmeler göğsümün altında gibiBenim başı vajinamin ustunde. Hickirigindan anliyorum oramda atiyor
Döndügünü hissetmistim tam kasiklarimda ve hareketleri hep bacak aramdaydi pazar gecesi acildeydim doktor da bebegin döndugunu soyledi yururken falan cok fazla asagi baski hissediyorum uzun sure artik dik oturamiyorum cunku hareketleri kasikda oldugu icin rahatsiz ediyor hep uzanmak istiyorumBebeğinin başının nerde olduğunu anlayan var mı☺ bugün kontrolü olanlar bebekleriniz baş aşağı dönmüş mü döndüyse karnınızda nerde sertlik hissediyorsunuz
Benimki bugün nstde bile yer değiştirdiBebeğinin başının nerde olduğunu anlayan var mı☺ bugün kontrolü olanlar bebekleriniz baş aşağı dönmüş mü döndüyse karnınızda nerde sertlik hissediyorsunuz
pozitif şikayet edilip engeli yemeseydi doğuma kalmadan sıra gelirdi herkese ona eminim ve bunda hiçbir yanlışlık yok kadının iki çocuğu var çalışıyor ve hamile her an numara alıp ekleyememiş olabilir art niyet aramak sana kalmış.Wp kurulması birini davet edip birini davet etmemek (sırayla soruyorduk vs muhabbeti) bu grupta olup insanların bu gruptan haberinin bile olmamasının normal karşılanması, size de söyleyecektik modunda konuşmalar ( Doğumdan sonra sıra gelecekti sanırım bize) tamamen yanlış. Wp doğru bulan herkeste yanlış ve hatalı. En azından bunun yanlış olduğunu grup bütünlüğünü bozduğunu kabul etmeliler. Ama dediğim gibi kimseyi yargılayamam. Laf söyleyemem. Burası zormuş reklam varmış vs. İsteyen wp grubuna geri dönsün. Herkesin kendi tercihi. Ben yola çıktıklarımı yarı yolda bırakmak istemem. Reklam izlerim daha iyi. Ben Kalanlarla devam edeceğim. Baktım kimse yok üyeliğimi kapatır çıkarım. Bu konuda son yorumumdu. Uzaması hoş olmuyor. Oradaki arkadaşlarımızı artık pek göremiyecek gibiyiz. Hepsine hayırlı doğumlar diliyorum
Canim sorun su ki, wp grubunda olmasaydin düşüncelerin bu sekilde olmazdi. Ben bu grup icin acmistim uyeligimi hamile kalinca, 700 küsür mesaj yazmisim hamilelik surecimde. Hepsi de bu grupta yazdiklarim. Kknin baska bir sayfasina bile girmedim hic. Wp grubundan haberim bile yoktu düne kadar. Soruyorum sana, benim yerimde olsan ne hissederdin? Sadece bu soruyu hepiniz dürüstçe cevaplayin, bana degil kendinize cevaplayin, baska bir sey istemiyorum. Kotu niyet yok diyorsunuz ama yasanan sey benim acimdan, benim hislerim acisindan kötüyse ben niyete nasil bakabilirim ki? Sira gelmemiş cümlesi size kurulsa ne kadar hoşunuza gider. Lütfen sadece düşünün. Herkes istedigi yerde mutlu olsun önemli degil. Ben yeter ki anlasildigimi bileyim, bu bana iyi gelecek.Arkadaşlar duygu sömürüsü yazılmış , inanamıyorumlar yazılmış , buraya gaz almaya girildiler yazılmış.. yazilmista yazilmis. Evet burada wp grubu kurulmamasinin amaci insanlari bu platformda tutabilmek. Lakin ne kadar ban yicegimi bilsemde sunu demeliyim ki sagdan cikan reklam , soldan gelen reklam. En son hangi sayfada kaldigini anlamadigin bildirime tiklayinca giden kacan konusmalar... burada birbirimize destek olduk tanidik sevdik. Kanamasi gelen oldu bebegi icin endise eden oldu hepsini gectim bi urun alacakken tavsiye isteyen oldu. Hepimiz birbirimizi en icten sekilde yanitladik. Suan durum su aslinda rahatca banlanmadan ve daha kolay kullanimli birseyi mi tercih ettik yoksa burada kalip anonim olmayi mi sectik.
Bunda kirilacak nokta ne anlamlandiramiyorum. Sikayet edeni hakli bulma noktasi ilkokulda ogretmenim o da konustudan ote degil.
Simdi bisiler yazinca da avukat ilan edilicem sanirim ama edileyim ne diyim ki. Bende kendi gorusumu yazdim.
Son olarak hepimiz hamileyiz. Birbirimizi bizden daha cok anlayan kimse yok su aylarda. Kalp kirmayalim. Ben burdaki herkesi sevdim. Birbirimizi anlamadigimiz noktalari suan goruyor olsam da sevmeye de devam edecegim..
Hmmm son olarak dedim ama soyle bisi oldu aslinda soylemeden gecemeyecegim. Burada bi arkadasimizin son isinde kutlama yapilmamis ve kendisi cok uzulmustu. Aslinda wp grubu konusu da tam ozamanlara denk gelmisti acaba adresini bulabilir miyiz biz bisi gonderebilir miyiz diye de dusunmustuk bazi arkadaslarimla. Yani bazi seyler surecler dogal gelisiyor. Ama o arkadasimiz numara vermek istemedi konu kaldi. Pozitifimiz bu sirada banlandi. Ve inanin ki kimlere mesaj attim kimler kaldi numaralarini verip benim ekleyemedigim kisiler kaldi ama mesajlara giremiyorum dedi. O gun ben burda bana pozitifle ilgili yazanlara ozelden soyledim. Numaralari alinmamis kisiler aslinda sirasi gelememis (sorarken rastgele sirasiz sordu ya henuz soramadiklari demek istiyorum) yada ozlemin henuz kaydedemis oldugu kisiler. Inanin kotu niyet yok aslinda.
Hepinize sevgiler..
Kuzum zaten birbirimize değer vermesek buradan bu kadar açıklama yapma ihtiyacı da duymazdık, sorun tam olarak bu aslında herkes birbirine bir şekilde çok değer verdi ve hikayelerimiz birikti burada o nedenle tam final sezonunda TV den kaldırılmış dizi gibi olduk hikayeler yarım kaldı
(bu ortadan kaybolan kişiler de burda 1 gün yazıp 10 gün yazmayan kişiler değildi, aktif olan kişiler olunca birden burada bir sessizlik oluştu bütün bu sitemler bu yüzden)
Josei bosverrr caniiim..cidden bak bi faydasi yok görmüyor musun. Arkadaslar durumun bizim icin ne anlam ifade ettigini anlamiyorlar cunku. Kötu niyetli goruyorlar ama ben seni anliyorum emin ol. Kötü niyetli olsak en basinda oh iyi olmus derdikk banlanmada...bosver arkadasim ben bugunku hayal kirikligindan sonra cidden uzulemicem artik. Burdaki sagdan soldan cikan reklamlarda umrumda degil bahanede degil bana. hangi arkadasim dardaysa zordaysa ona destegime devam ederim hicte sıkılmamCanim sorun su ki, wp grubunda olmasaydin düşüncelerin bu sekilde olmazdi. Ben bu grup icin acmistim uyeligimi hamile kalinca, 700 küsür mesaj yazmisim hamilelik surecimde. Hepsi de bu grupta yazdiklarim. Kknin baska bir sayfasina bile girmedim hic. Wp grubundan haberim bile yoktu düne kadar. Soruyorum sana, benim yerimde olsan ne hissederdin? Sadece bu soruyu hepiniz dürüstçe cevaplayin, bana degil kendinize cevaplayin, baska bir sey istemiyorum. Kotu niyet yok diyorsunuz ama yasanan sey benim acimdan, benim hislerim acisindan kötüyse ben niyete nasil bakabilirim ki? Sira gelmemiş cümlesi size kurulsa ne kadar hoşunuza gider. Lütfen sadece düşünün. Herkes istedigi yerde mutlu olsun önemli degil. Ben yeter ki anlasildigimi bileyim, bu bana iyi gelecek.
Yaa benimkide her kontrolde bas asagiydi, gecen hafta bas yukaridaydiAyyy benimki 28. Haftadan beri dönüksol kasığımda hissediyorum hatta bazen hıçkırırken direk ortalanmış başı aşağıda gibi hissediyorum ama bazen de sağ yukarıda sol yukarıda bi yumru oluşuyo o başı değilse dirseği falan mı acaba diyorum bakalım benim kontrol de yarın en son hangi pozisyon almış meraklıyım
evet farkındayım zaten konu ben hiç değilim zaten ben hiçbir zmaan o kadar aktif değildim ama ister istemez insan huzuurmuz geri gelsin istiyor yazıyoruz ama en iyisi hiç yazmamak sanırım bu konudaKuzum zaten birbirimize değer vermesek buradan bu kadar açıklama yapma ihtiyacı da duymazdık, sorun tam olarak bu aslında herkes birbirine bir şekilde çok değer verdi ve hikayelerimiz birikti burada o nedenle tam final sezonunda TV den kaldırılmış dizi gibi olduk hikayeler yarım kaldı
(bu ortadan kaybolan kişiler de burda 1 gün yazıp 10 gün yazmayan kişiler değildi, aktif olan kişiler olunca birden burada bir sessizlik oluştu bütün bu sitemler bu yüzden)
Yaa nerdeyse 3 kiloBiz kontrolden geldik. Yüzünü yine sakladı36.hafta 48 boy 2700 kilo. Biraz su azalmış sıkıntı bir durum yokmuş ama koruyalım su içmeni artır dedi
Biz de sizin deneyimlerinizi dinlemek isterizGrup kurup buradan ayrılanların bahanelerine cevap vermeyip normal akışa dönsek mi? Ben buraya bahane okumaya değil, fikir almaya giriyorum. Doktordan gelenler var, heyecanla onları okumak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?