- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 63
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.281
Ben 8 ay boyunca enfeksiyon yaşadım korunmalı korunmasız her türlü ilişkiden uzak olduğum haldeSperm rahim duvarını yumuşatıyormuş cnm benim ilk gebeliğimde bir işe yaramadı ama sizde yarar inşallah
Evet sperm içerisindeki kimyasallar doğumun başlamasını tetikleyebiliyormuş. Bu konudaki araştırma ve yayınlardan bahsetti benim eşimin kaçındığını söyleyinceKorunmasız mı
Canım benim izlediğim ve okuduğum bir yerde ilişki bir hafta sonra etki ediyor gibi bişe diyodu. Belki size de etki etmiştir ama hemen olmadığı için fark etmediniz ya da etmedi zaten kesin bilemeyiz.Sperm rahim duvarını yumuşatıyormuş cnm benim ilk gebeliğimde bir işe yaramadı ama sizde yarar inşallah
Ben araştırmamı yapayım, gittiğimde masaj mı yoksa zar sıyrılması mı onu da sorayım. Sıyırma vs istemem bence doğal akışa o kadar müdahaleye gerek yok ama masaj gibi yardımcı bişeyse olur neden olmasın. Ben 18 kilo almışım, göbeğim çok çatladı, uykular haram oldu. O yüzden doktora baskı yaptım işte nolur nolur bişe yapalım da gelsin diye. 37de gelse bile prematüre sayılmıyor diye biliyorum zaten ama için rahat edecekse istediğin gibi bırak canım önemli olan içimize sinmesi ve huzurlu doğumZarların sıyrılması diye aratırsan bulursun canım, ben kesinlikle karşıyım ama yaptıranlar da var kendi isteğiyle. Ben 42ye kadar beklemeyi göze aldım yani kendi kendine başlaması için. Bi oku bakalım belki sen farklı düşünürsün. Diğerleri zaten doğal doğum tetikleyiciler, sıyırmada kanama olabiliyor, bi de yanlışlıkla keseni patlatabilirler bile, ben riskli buluyorum, hele de 37. hafta çok erken sıyırma için. Onun dışında masaj olarak farklı bi uygulama varsa bilemem ama son haftalar vajinama dokundurmazdım ben olsam, enfeksiyon riskine karşı.
İstersen eşin de bir görünsün canım ondan geliyor da olabilir enfeksiyon. Belki de küçük bir ilaçla tedavi edilecek basit bişedir. Genelde enfeksiyonlarda eşli tedavi yapıyorlar çünküBen 8 ay boyunca enfeksiyon yaşadım korunmalı korunmasız her türlü ilişkiden uzak olduğum haldeşimdi acaba daha kötü olur mu enfeksiyon olayı korunmasız ilişki de dur bi yarın sorayım bunuda doktora
Kız işte ben gebelik boyu uzak durdum ilişkiden hani o yüzden ondan kaynaklı değil eminim bundan ama doğumu kolaylaştırmak için mecbur yapcaz artık bir şeyler koca göbişlerle bi korunma olayını danışıyım yarınİstersen eşin de bir görünsün canım ondan geliyor da olabilir enfeksiyon. Belki de küçük bir ilaçla tedavi edilecek basit bişedir. Genelde enfeksiyonlarda eşli tedavi yapıyorlar çünkü
Yok değilmiş. Ben de festi yazdığında dün gece okumuştum ve sonra youtube dan baktım. O da kendimizin yapabileceği bişe değil kolay kolay. Bugün doltor bahsedince perine masajı mı diye sordum hayır dedi. Vajinanın içerisine yapılıyormuş duvarlara yumuşasın diye, iki parmağını gösterdi, sanırım o şekilde. Ben de bir sorayım dedim yaptıran ya da duyan, faydasını bilen var mı diye
Bebek nasıl gelmek istiyorsa gercekten öyle geliyor kızım keyfine çok düşkündü kanala girmişti 38 de 39 da doktor elini sokunca geri yukarı çıktı ya hanfendinin hic gelesi yoktu 41 de aldık kanamam başlamıştı zaten ameliyat günündeYeni bir bilgi öğrendim şuan
İnşallah kuzum tüm tuşlara basıcaz işte
Valla eşim de diyor ben yapmaya başlayayım o zamanBen iliskiye bile zar zor giriyordum bakın giriyordum hamile kaldigimdan beri girmedik de bu tarz bir masajı hiç yaptıramam herhalde
Mecbur yapacaz bişeler demen hahahahahahahhaha valla bi de son aylarda iyice tadsız, çok aralıklı ve zorla oluyordu ama şimdi biz de ortaya karışık çalışmalara başlarız.Kız işte ben gebelik boyu uzak durdum ilişkiden hani o yüzden ondan kaynaklı değil eminim bundan ama doğumu kolaylaştırmak için mecbur yapcaz artık bir şeyler koca göbişlerle bi korunma olayını danışıyım yarın
9 ay yaptım kıźEvet sperm içerisindeki kimyasallar doğumun başlamasını tetikleyebiliyormuş. Bu konudaki araştırma ve yayınlardan bahsetti benim eşimin kaçındığını söyleyince
Canım benim izlediğim ve okuduğum bir yerde ilişki bir hafta sonra etki ediyor gibi bişe diyodu. Belki size de etki etmiştir ama hemen olmadığı için fark etmediniz ya da etmedi zaten kesin bilemeyiz.
Ben araştırmamı yapayım, gittiğimde masaj mı yoksa zar sıyrılması mı onu da sorayım. Sıyırma vs istemem bence doğal akışa o kadar müdahaleye gerek yok ama masaj gibi yardımcı bişeyse olur neden olmasın. Ben 18 kilo almışım, göbeğim çok çatladı, uykular haram oldu. O yüzden doktora baskı yaptım işte nolur nolur bişe yapalım da gelsin diye. 37de gelse bile prematüre sayılmıyor diye biliyorum zaten ama için rahat edecekse istediğin gibi bırak canım önemli olan içimize sinmesi ve huzurlu doğum
Bunu daha önce de söylemiştin galiba, ilk aklıma bu geldi doktor masaj deyince, hadi geri kaçarsa diyeBebek nasıl gelmek istiyorsa gercekten öyle geliyor kızım keyfine çok düşkündü kanala girmişti 38 de 39 da doktor elini sokunca geri yukarı çıktı ya hanfendinin hic gelesi yoktu 41 de aldık kanamam başlamıştı zaten ameliyat gününde
Doktoruna sor cnm enfeksiyon cok zor normal dogumda bebeğe geçme olasılığı vile var dikkat etBen 8 ay boyunca enfeksiyon yaşadım korunmalı korunmasız her türlü ilişkiden uzak olduğum haldeşimdi acaba daha kötü olur mu enfeksiyon olayı korunmasız ilişki de dur bi yarın sorayım bunuda doktora
Evde yaptığın masaj bence o kadar derine gitmiyordur doktor çatalda derinden bakıyor sanmam kaçacağınıBunu daha önce de söylemiştin galiba, ilk aklıma bu geldi doktor masaj deyince, hadi geri kaçarsa diye
Ya aslında normal başlangıcı olması için yapacaksın, başlayınca da evde biraz zaman geçirip sıkacaksın iyice, son anda doktora gitsen mecbur yaptırmak zorunda kalırlar9 ay yaptım kıźyok etmedi bende etki bu garibimde de yapmıyorum yazık kocama napayım zaten bir bebek var bunda yapsam kesin normal olurda işte normal yapacak doktor yok beni de
20 haziranda doğum yaptım
Kontrolunu yazmani bekliyorum canim. Hayir olsun insallahSlm kizlar. Tum gun doktor, hastane derken eve gec geldim. Tum sayfalari okuyamasam da kendi fikrimi soylemek isterim. Ben 2013 agustos annesi olarak basladim kkya. O zaman o kadar yazisirdim ki, basparmagimda sivi birikmesi olmustu gebelik ve kilolarin da etkisiyle. Bu gebeligim cok zor gectigi icin bu grupta hicbir zaman aktif olamadim, karakterimi ortaya koyamadim. Her ne kadar icinizde kendimi yakin hissettiklerim olsa da bence şu tartisilan konuya disaridan bir göz olarak objektif bakabiliyorum. Birincisi, grubun kurucusu wp grubu kurarak kendi kurdugu gruba ihanet etti. Bunu baska bir uye yapsa ok, ama yonetici nasil yapar anlasilir degil. Hangi amacla kurulmus olursa olsa bunun boyle bir sonuc doguracagini cocuk bile bilir. Kkda sayfa acip burdan arkadas devsirerek sayfayi imha etmektir bu yapilan. Ikincisi, Wpye gidenler, hic oyle kolaylik zorluk vs. bahanesi uretmesin, zorsa o zorlugu buradaki herkes yasiyor. Onlar ayricalikli olmak istedikleri icin orada yaziyorlar. Ozel msjlasmak isteyenler, ozelini grupta paylasmak istemeyenler msj kutusunu kullanabilir. Benim oyle arkadaslarim vardi. Bunun icin wp grubu elzem degil. Sonucta o kisiyle bu platform araciligiyla tanisiyorsun. Eger her sayfa tanistiktan sonra bir sebeple wpye gecse, kk yillarca varligini surduremezdi. Birkac yilda yok olurdu. Ucuncusu, gidenlerin lafini etmeye gonul koymaya kirilmaya gerek yok. Giden gitmistir zaten, donun diye cagri yapmaya gerek yok. Ama gonul bagi kuran insan da buradan sitemini hakli olarak eder. Buna da kimse bi zahmet laf etmesin. Bu kadar uzun yazmayi dusunmemistim aslinda ama en cirkini de grubun yoneticisinin gruptan ayrilmasidir. Gidecek yerin varsa gitmek kolaydir her zaman. Burasi da siradan bir grup degil, 7-8aylik ha dogurdu ha doguracak insanlarin oldugu bir sayfa. Insanlarin duygulariyla oynanmamali. Gebelik zaten basli basina zorlu bir surecken, burada haksiz yere kimsenin kimseye sert sozler soylemeye hakki yok. Yapilan sitemleri gorursun, susarsin, bi de ustune lafla adam dovmeye calismazsin. Zaten grubu terketmissin, kime neyi neden ispatlamaya calisiyorsun. Polemik yaratmak icin yazmadim, kimsenin cvp vermesine gerek yok. Ben dis kapinin dis mandali olarak yazdim.
Kizlar bu arada bugunku kontrolum tam bir dejavu. Fikirlerinize ihtiyacim var. Cok yoruldum, aklim karisik. Biraz dinleneyim, yazacagim
Nasılsın şimdi canım20 haziranda doğum yaptım
2021 de sezeryan oldum cnm devlet direk sezeryan diyor benim doktorda öyle bir doktor varmış koru hastahane ama nece sonra duydum doktordan birde benimde cesaretim yok acıları çekip sonunda yine sezeryan olursam cesaret yokYa aslında normal başlangıcı olması için yapacaksın, başlayınca da evde biraz zaman geçirip sıkacaksın iyice, son anda doktora gitsen mecbur yaptırmak zorunda kalırlarhala geç değil bak bir düşün
Nasılsın cnm bebeklerın nasıllar ikiz diye hatırlıyorum20 haziranda doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?