2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aayyyyy bu saate kadar market ve kuaför için bekledim hava serinlesin diye anam eve gelişimle üstümü çıkarıp sağa sola fırlatışım bir oldu..En son binaya girerken ayağımı kaldıramıyordum terliği süre süre girdim hiç sevmem öyle terliği sürterek yürüyenleri ama ben o durumdayım artık

Sperm rahim duvarını yumuşatıyormuş cnm benim ilk gebeliğimde bir işe yaramadı ama sizde yarar inşallah
Ben 8 ay boyunca enfeksiyon yaşadım korunmalı korunmasız her türlü ilişkiden uzak olduğum halde şimdi acaba daha kötü olur mu enfeksiyon olayı korunmasız ilişki de dur bi yarın sorayım bunuda doktora

Evet sperm içerisindeki kimyasallar doğumun başlamasını tetikleyebiliyormuş. Bu konudaki araştırma ve yayınlardan bahsetti benim eşimin kaçındığını söyleyince

Sperm rahim duvarını yumuşatıyormuş cnm benim ilk gebeliğimde bir işe yaramadı ama sizde yarar inşallah
Canım benim izlediğim ve okuduğum bir yerde ilişki bir hafta sonra etki ediyor gibi bişe diyodu. Belki size de etki etmiştir ama hemen olmadığı için fark etmediniz ya da etmedi zaten kesin bilemeyiz.
Ben araştırmamı yapayım, gittiğimde masaj mı yoksa zar sıyrılması mı onu da sorayım. Sıyırma vs istemem bence doğal akışa o kadar müdahaleye gerek yok ama masaj gibi yardımcı bişeyse olur neden olmasın. Ben 18 kilo almışım, göbeğim çok çatladı, uykular haram oldu. O yüzden doktora baskı yaptım işte nolur nolur bişe yapalım da gelsin diye. 37de gelse bile prematüre sayılmıyor diye biliyorum zaten ama için rahat edecekse istediğin gibi bırak canım önemli olan içimize sinmesi ve huzurlu doğum

Ben 8 ay boyunca enfeksiyon yaşadım korunmalı korunmasız her türlü ilişkiden uzak olduğum halde şimdi acaba daha kötü olur mu enfeksiyon olayı korunmasız ilişki de dur bi yarın sorayım bunuda doktora
İstersen eşin de bir görünsün canım ondan geliyor da olabilir enfeksiyon. Belki de küçük bir ilaçla tedavi edilecek basit bişedir. Genelde enfeksiyonlarda eşli tedavi yapıyorlar çünkü

İstersen eşin de bir görünsün canım ondan geliyor da olabilir enfeksiyon. Belki de küçük bir ilaçla tedavi edilecek basit bişedir. Genelde enfeksiyonlarda eşli tedavi yapıyorlar çünkü
Kız işte ben gebelik boyu uzak durdum ilişkiden hani o yüzden ondan kaynaklı değil eminim bundan ama doğumu kolaylaştırmak için mecbur yapcaz artık bir şeyler koca göbişlerle bi korunma olayını danışıyım yarın

Doktorumuzdan geldik güzel anneler. Resmi olarak beni 32 haftalik ilan etti doktorum ve çalışabilir raporumu verdi. 32+4 uz suan. Şükür oğlumuz 2090 gr 43 cm bir sıkıntı görünmüyor dedi. Ters duruyormuş. Sanirim poposu aşağıda olunca ters oluyor anlattıklarından oyle anladim.
Bacağımda krampları soyledim ama bu doktor biraz rahat bol su iç ve yürüyüş yap dedi sadece.

Ben iliskiye bile zar zor giriyordum bakın giriyordum hamile kaldigimdan beri girmedik de bu tarz bir masajı hiç yaptıramam herhalde

Yeni bir bilgi öğrendim şuan
İnşallah kuzum tüm tuşlara basıcaz işte
Bebek nasıl gelmek istiyorsa gercekten öyle geliyor kızım keyfine çok düşkündü kanala girmişti 38 de 39 da doktor elini sokunca geri yukarı çıktı ya hanfendinin hic gelesi yoktu 41 de aldık kanamam başlamıştı zaten ameliyat gününde

Ben iliskiye bile zar zor giriyordum bakın giriyordum hamile kaldigimdan beri girmedik de bu tarz bir masajı hiç yaptıramam herhalde
Valla eşim de diyor ben yapmaya başlayayım o zaman dedim sen nerden bileceksin. O da zaten uzak duruyor ilişkiden ama bugün bunları duyunca napsın ne işe yarayacaksa yapalım moduna girdi
Mecbur yapacaz bişeler demen hahahahahahahhaha valla bi de son aylarda iyice tadsız, çok aralıklı ve zorla oluyordu ama şimdi biz de ortaya karışık çalışmalara başlarız.

9 ay yaptım kıź yok etmedi bende etki bu garibimde de yapmıyorum yazık kocama napayım zaten bir bebek var bunda yapsam kesin normal olurda işte normal yapacak doktor yok beni de

Bunu daha önce de söylemiştin galiba, ilk aklıma bu geldi doktor masaj deyince, hadi geri kaçarsa diye

Doktoruna sor cnm enfeksiyon cok zor normal dogumda bebeğe geçme olasılığı vile var dikkat et

9 ay yaptım kıź yok etmedi bende etki bu garibimde de yapmıyorum yazık kocama napayım zaten bir bebek var bunda yapsam kesin normal olurda işte normal yapacak doktor yok beni de
Ya aslında normal başlangıcı olması için yapacaksın, başlayınca da evde biraz zaman geçirip sıkacaksın iyice, son anda doktora gitsen mecbur yaptırmak zorunda kalırlar hala geç değil bak bir düşün

Kontrolunu yazmani bekliyorum canim. Hayir olsun insallah

2021 de sezeryan oldum cnm devlet direk sezeryan diyor benim doktorda öyle bir doktor varmış koru hastahane ama nece sonra duydum doktordan birde benimde cesaretim yok acıları çekip sonunda yine sezeryan olursam cesaret yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…