2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Bende cinsel birlikteliğin iyi geldiğini biliyorum, ebe hemşirem perine masajı dedi, hatta gögüslere normalde ellemiyoruz ya uyarılma olmasın diye ben normal doguracak olsam bol bol ekleyip uyarırdım, çömelip kalkma derler, squat hareketi iyi gelir derler, birde doğum zamanı gelince kapı üzerine kollarını koyup savrulma da iyi gelirmiş ama o doğum zamanı yapılacak

Kızlar cinsel ilişki demeyin bana ne olur eşimle bir aydır ayrıyız çok fenayım şu an o kadar özlüyorum ki
Son zamanlarda tavan yaptı bende Özlem de olunca Arada
Eşim Yanımdayken kaçacak delik arıyordum şimdi müstahak oldu bana aksjdjdnh

Canim fevri davraniyorsun. Buranin devam etmesinin kadinlar klubu olarak kalabilmesinin temeli elbetteki wp olmamasi.
Insanlarin da wp gecmesinin temeli buranin yillar oncesinden kalma teknolojik sikintilarinin olmasi. Bi mesajlasma degil resmen sayfada ilkel sekilde yazi yazmaya calisiyorum. Ayrica ozelden yazilan bi yazi yazarsam yada foto koyarsam bile internet ortamina koymus olacagim. Bu fotoyu kimler goruyor bilgin var mi peki ? Zorsa herkes yasiyor dedigin zorlugu sen yasamayi tercih etmis ama ben etmemis olamaz miyim ? Senin gibi dusunen tek bir insan tipi mi olmak zorunda. ? Yazi yazarken klavye vi anda kapaniveriyor. Yazmaya devam eder durumda kaldigim icin yanlis yere tikliyorum. Sonra geri gidis tusuna basinca yazdigim yer tamamen yok oluyor. Ben bunu yasamakta stres yasiyorsam sinirleniyorsam sen sinirlenmiyorsan sen hakli misin simdi ? Ben mi kotuyum yada ? Secenegim varken ya kk kendini gunceller o tarafa gitmemizin yolunu kapar yada ben tercihimi o yonde kullanirsam suclu falan olmam.
Ikna etme cabasinda degilim. Sadece sen nasil yukarida bence bi tik kavgaci uslupla yazip amacim polemik yaratmak degil deyip cekiliyorsan bende fikirlerimi yaziyorum amacim polemik yaratmak degil deyip cekiliyorum ama polemik yaratmicak yazi boyle olmaz bunun bilincinde olarak diyorum. Seninde bilmeni isterdim.
Burda bugun parmak uclarimda sivi birikmesine sebep olacak kadar yazmamin sebebi de sadece bizim haberimiz yoktu diyen arkadaslarimizin yerine kendimi koyabilmem.
Wp olmasaydi acilmasaydi bu yanlisti yaklasimindaki kisilere kesinlikle katilmiyorum. Onlar gelmeyebilir tabi ama gidenlere bisi diyemez herkesin

Ahanda bak yazarken bile klavye gitti kapandi. Yazmaya devam ediyor durumda kalinca cevapla tusuna bastim yarim yamalak kaldi cumle. Ben vala kil oluyorum.

Bu kadar ılımlısın diye dikkat et linçlenme sana kıyamam narin kelebek rose :)
Bunu dediginde festi ben bi geriliyorum. Cunku senin hayal ettigin kafanda kurdugun bi ortamda degilim. Ben haberi olmayanlarin yerine kendimi koyabilen biriyim o sebeple ilimliyim.
Bu ilimli tavrim ama senin diger arkadaslarima bi cumlecik icinde ima ettigin tavri bana yapiyolar anlamina getirdigin bi konusma olmasin lutfen. Ozaman narin olmadigimi sadece empati yapabilen biri oldugumu belli etmis olurum ki etmek istemem

Valla ben kimseye kirgin ya da kizgin degilim. Sizinle duygusal bir bagim da yok. Ama bag kuranlar olmus, kirilmislar. Degil kavga edecek, yuruyecek halim bile yok benim. Yazdiklarinda hakli olabilirsin ama o zaman wp arkadaslarini bu kadar eski teknoloji kullanan kkdan degil baska turlu edinmeniz gerekmez mi? Dedigim gibi kim nereye gitmis, kim kimi dislamis ya da bagrina basmis beni hic alakadar etmiyor.

Allah allah 36 haftayi doldurmussun aslinda kasilma normal degil mi ki gercekten benim ilk hamileligim bilgim yok ama bebis baya bi kurtarmis kendini büyümüş diye düşünürdüm galiba

Rosemoon sen her ne kadar belli ki benimle bir bağ kuramamış olsanda ben seninle kurdum. Gerek özelden gerek burdan birsürü şey paylaştık. Onların hatrına seni kırmak istemiyorum ama zorluyorsun beni.

Bak ben sana nasıl bir ortamda olduğunu anlatayım. Burda hani küheylan gibi gelip asan kesen insanlar varya hani onlar arka planda özür diliyor. Kırmak istememiştim üzerime alındım ama benlik birşey yokmuş ben seni çok seviyorum diye. Grupta bundan bahsettiler mi? Ben orda carladım kalp kırdım ama sonra özür diledim diye? Yoksa atıp tutuyorlar mı? Kendi içinde cevabını ver. İyi niyetli olsa bunu yapanlar burda grupta özür diler kalbini kırdığı arkadaşından. Ben ifşa etmeyeceğim o kendisini bilir. O yüzden sen bence başkaları için kendini ortaya atma.

Anlamamakta ve bazı kişileri korumakta aşırı ısrarcısın ama ben sana bir yazını hatırlatayım. Şimdi güzellediğin whatsapp için çok değil 2-3 ay önceki düşünceni ekliyorum mesaja. Hangi ara o düşünceden bu düşünceye geldin? Milleti korumak sana mı kaldı? Nedir bu korumacılık? Size değer verdik kıymet verdik diye mi bu kadar afaroz ediliyoruz biz?

Bak bütün bunları 1 ay öncesinde ve bu olaylara kadar whatsappa girmeyi düşünen halimle söylüyorum. Ama ben girmiş olsaydım whatsappa burda sorunlarım olduğunda fikir alışverişinde bulunduğum kknın arayüzüne takılmadan konuştuğum insanları bir çırpıda silip atamazdım. Buraya da zaman ayırırdım ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Anlamak bağ kurmayan sadece gelip kullanan insanlar için zor olabilir. Ama elini vicdanına koyarken ne demek istediğimi anlarsın. İyice cılkı cıktı bu işin.

Sitemse sitem ediyorum evet çünkü kalbim kırıldı anlatabiliyor muyum? Ben salak gibi seninle pozitifle fıstıklıyla bağ kurdum çünkü. O yüzden kalbim acıyor. Ha dersen ki o senin salaklığın katılıyorum. Benim salaklığım.

Eklentiler

• IMG_0415.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 118

Canım temmuz annelerinde 35.hafta civarı doğum yapan kişiler oldu ama doktor 37.hafta dolsun istiyor özellikle, kendine dikkat et bol bol dinlen ama gelmek isterse de artık riskli evreleri geçirmiş oluyoruz
(benim kızım çok hasta olan bağışıklığı düşük bir bebekti, çocuk doktorlarına gidince hep 37.hagta öncesi mi doğum oldu dediler ki benim kızım 39.haftaya doğru doğmuştu, ordan çıkardığım sonuc ilerde sallıyorum benim kız gibi çok hasta olan biri olursa bir bahaneleri olacak )

Anneler emzirme sutyeni olarak hangi marka aldiniz? Ya bir iki tane aldım ama normalde de goguslerim yayık toparlayıci şekilde kullanıyorum ama emzirme sutyenleri oyle olmuyor haliyle ama en normal olabilen güzel tutan hangisi var deneyip memnun kaldığınız? Bir de depend külot hastane için alınacak olan bedeni nasil seçtiniz aldiniz mi?

Depent bez ben normalde s bedenim gebelik ile birlikte L aldım

Ahh su görüntulerde olmasa ne yapardik. Iyiki yazdigini silemiyosun buradan.

Bugun kontrolum vardi. Hatirlayan varsa ilk doktorum nstde sanci gorup bayramda izne cikacagi icin 32+0da kuvez bulmusken almak istemisti ve eski 10 yillik sezaryanimi bahane etmiati. Ben de perinatoluga gitmistim ve dr. dogum icin bir sebep olmadigini ne kadar gecikirse o kadar iyi oldugunu soylemisti. Bugun ilk nstyi begenmedi, kalp atisi varyasyonunu begenmiyor bazi nstlerde. Neyse ultrasonda 36+5 cikti, gercekte 33+3uz. Kilosu 2.750gr gibi. Yaptigin diyet cok ise yaramis suyun azalmis dedi. Ilk muayene de sekerden dolayi suyun artmis, bebek de cok ileri gitmis o yuzdem sikinti yasiyorsun demisti. Rahim agzi uzunluguna iyi dedi 35mm gibi bisey dedi. 2.kez nstye girdim ve onda kalp atisini begendi fakat 2 sanci vardi. Ilacin dozunu azaltmisti, cok artarsa sancilar tekrar yukseltebilirsin dedi. Diyete devam. 11 temmuza kontrole cagirdi. Hikaye burada basliyor. Asistani 15temmuzdan itibaren doktorun 1 ya da 1,5haftalik bir tatile cikacagini soyledi. Biz de tekrar doktorla dogum tarihini konusmak uzere gorusmek istedik. Dr. ben geciktirebilecegim kadar geciktirecegim 13-14temmuz gibi aliriz, oncesinde gelirse yapacak bisey yok dedi
Biz şok. Sormasak alelacele doguma girecektik demekki haftaya. 14 temmuz 35+0 oluyoruz. Temmuzun son haftasinin ilk yarisi tatilde olabilir ya da degilse de bebek cok buyumus oldugu icin sezaryen dikislerin icin iyi olmaz dedi. Yine bir tatil sorunsaliyla karsi karsiyayiz. Halbuki bu dr.la acik acik neden ona geldigimizi en basindan konusmustuk. Simdi bir yandan fiziki sikayetlerim cok oldugundan ve artik dayanacak takatim kalmadigindan haftaya dogum yapacak olmak guzel. Ancak bir yandan da dunya kadar muayene ucreti oduyorum, dogumda epeyce pahaliya gelecek ve bunu sadece 36yi doldurabilelim diye oduylrum. Yine dr.tatile gidecek diye 1hafta erken dogurmak su an ne kadar azap cekiyorsam da icime sinmiyor. Ayrica oglumda 2gece kalmistim hastanede saglik sorunlari olmustu. Dr.dogumdan sonra olmayacak, hastanede kim ilgilenecek benimle, vizite bile gelmeyecek ertesi gun, hastanenin doktoru degil, kendi klinigi var. Bu saatten sonra yine mi doktor degistireyim. Degistirsem Temmuzun 3.haftasina kadar dayanabilecekmiyim bilmiyorum. Aklimda bir suru soru. Baska bir doktora gidip ondam da mi fikir alayim. Sonucta ilaca cvp veriyor bunyem ve sancilar azaliyor yeterli miktarda ilac alinca. Cok uzun oldu kusura bakmayin B Baharr34

Kimsenin hakkina girmek istemem. Uzun uzun okumak istemeyenler icin 2.doktorum da ilk doktorum gibi tatile gidecegi icin dogum tarihini one cekiyor. Ne yapmaliyim? baharrr34

Geçmiş olsun siz hissediyormusunuz nasıl bir ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…