- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.301
Ben de bir gerildim, insan bilmediği şeyden korkar çünkü. Olabilir bir bakayım internetten. Çünkü bu gittiğimde çok söylendim hadi iki haftaya doğurayım diye, adam en son böyle bir çare buldu sanırım
Bir de bol bol yürü ve korunmasız seks dedi doğumu başlatmak için. Ben bugünden başlamak istiyorum işte anca bir iki haftaya etki eder gibi yani umarım
20 haziranda doğum yaptım
Canım hayırlı olsun nasılsınız20 haziranda doğum yaptım
Canim fevri davraniyorsun. Buranin devam etmesinin kadinlar klubu olarak kalabilmesinin temeli elbetteki wp olmamasi.Slm kizlar. Tum gun doktor, hastane derken eve gec geldim. Tum sayfalari okuyamasam da kendi fikrimi soylemek isterim. Ben 2013 agustos annesi olarak basladim kkya. O zaman o kadar yazisirdim ki, basparmagimda sivi birikmesi olmustu gebelik ve kilolarin da etkisiyle. Bu gebeligim cok zor gectigi icin bu grupta hicbir zaman aktif olamadim, karakterimi ortaya koyamadim. Her ne kadar icinizde kendimi yakin hissettiklerim olsa da bence şu tartisilan konuya disaridan bir göz olarak objektif bakabiliyorum. Birincisi, grubun kurucusu wp grubu kurarak kendi kurdugu gruba ihanet etti. Bunu baska bir uye yapsa ok, ama yonetici nasil yapar anlasilir degil. Hangi amacla kurulmus olursa olsa bunun boyle bir sonuc doguracagini cocuk bile bilir. Kkda sayfa acip burdan arkadas devsirerek sayfayi imha etmektir bu yapilan. Ikincisi, Wpye gidenler, hic oyle kolaylik zorluk vs. bahanesi uretmesin, zorsa o zorlugu buradaki herkes yasiyor. Onlar ayricalikli olmak istedikleri icin orada yaziyorlar. Ozel msjlasmak isteyenler, ozelini grupta paylasmak istemeyenler msj kutusunu kullanabilir. Benim oyle arkadaslarim vardi. Bunun icin wp grubu elzem degil. Sonucta o kisiyle bu platform araciligiyla tanisiyorsun. Eger her sayfa tanistiktan sonra bir sebeple wpye gecse, kk yillarca varligini surduremezdi. Birkac yilda yok olurdu. Ucuncusu, gidenlerin lafini etmeye gonul koymaya kirilmaya gerek yok. Giden gitmistir zaten, donun diye cagri yapmaya gerek yok. Ama gonul bagi kuran insan da buradan sitemini hakli olarak eder. Buna da kimse bi zahmet laf etmesin. Bu kadar uzun yazmayi dusunmemistim aslinda ama en cirkini de grubun yoneticisinin gruptan ayrilmasidir. Gidecek yerin varsa gitmek kolaydir her zaman. Burasi da siradan bir grup degil, 7-8aylik ha dogurdu ha doguracak insanlarin oldugu bir sayfa. Insanlarin duygulariyla oynanmamali. Gebelik zaten basli basina zorlu bir surecken, burada haksiz yere kimsenin kimseye sert sozler soylemeye hakki yok. Yapilan sitemleri gorursun, susarsin, bi de ustune lafla adam dovmeye calismazsin. Zaten grubu terketmissin, kime neyi neden ispatlamaya calisiyorsun. Polemik yaratmak icin yazmadim, kimsenin cvp vermesine gerek yok. Ben dis kapinin dis mandali olarak yazdim.
Kizlar bu arada bugunku kontrolum tam bir dejavu. Fikirlerinize ihtiyacim var. Cok yoruldum, aklim karisik. Biraz dinleneyim, yazacagim
Hayirli olsun, durumunuz nasil? Insallah bebek de sen de hizlica toparlarsiniz20 haziranda doğum yaptım
Ahanda bak yazarken bile klavye gitti kapandi. Yazmaya devam ediyor durumda kalinca cevapla tusuna bastim yarim yamalak kaldi cumle. Ben vala kil oluyorum.Canim fevri davraniyorsun. Buranin devam etmesinin kadinlar klubu olarak kalabilmesinin temeli elbetteki wp olmamasi.
Insanlarin da wp gecmesinin temeli buranin yillar oncesinden kalma teknolojik sikintilarinin olmasi. Bi mesajlasma degil resmen sayfada ilkel sekilde yazi yazmaya calisiyorum. Ayrica ozelden yazilan bi yazi yazarsam yada foto koyarsam bile internet ortamina koymus olacagim. Bu fotoyu kimler goruyor bilgin var mi peki ? Zorsa herkes yasiyor dedigin zorlugu sen yasamayi tercih etmis ama ben etmemis olamaz miyim ? Senin gibi dusunen tek bir insan tipi mi olmak zorunda. ? Yazi yazarken klavye vi anda kapaniveriyor. Yazmaya devam eder durumda kaldigim icin yanlis yere tikliyorum. Sonra geri gidis tusuna basinca yazdigim yer tamamen yok oluyor. Ben bunu yasamakta stres yasiyorsam sinirleniyorsam sen sinirlenmiyorsan sen hakli misin simdi ? Ben mi kotuyum yada ? Secenegim varken ya kk kendini gunceller o tarafa gitmemizin yolunu kapar yada ben tercihimi o yonde kullanirsam suclu falan olmam.
Ikna etme cabasinda degilim. Sadece sen nasil yukarida bence bi tik kavgaci uslupla yazip amacim polemik yaratmak degil deyip cekiliyorsan bende fikirlerimi yaziyorum amacim polemik yaratmak degil deyip cekiliyorumama polemik yaratmicak yazi boyle olmaz bunun bilincinde olarak diyorum. Seninde bilmeni isterdim.
Burda bugun parmak uclarimda sivi birikmesine sebep olacak kadar yazmamin sebebi de sadece bizim haberimiz yoktu diyen arkadaslarimizin yerine kendimi koyabilmem.
Wp olmasaydi acilmasaydi bu yanlisti yaklasimindaki kisilere kesinlikle katilmiyorum. Onlar gelmeyebilir tabi ama gidenlere bisi diyemez herkesin
Bunu dediginde festi ben bi geriliyorum. Cunku senin hayal ettigin kafanda kurdugun bi ortamda degilim. Ben haberi olmayanlarin yerine kendimi koyabilen biriyim o sebeple ilimliyim.Bu kadar ılımlısın diye dikkat et linçlenmesana kıyamam narin kelebek rose :)
Valla ben kimseye kirgin ya da kizgin degilim. Sizinle duygusal bir bagim da yok. Ama bag kuranlar olmus, kirilmislar. Degil kavga edecek, yuruyecek halim bile yok benim. Yazdiklarinda hakli olabilirsin ama o zaman wp arkadaslarini bu kadar eski teknoloji kullanan kkdan degil baska turlu edinmeniz gerekmez mi? Dedigim gibi kim nereye gitmis, kim kimi dislamis ya da bagrina basmis beni hic alakadar etmiyor.Canim fevri davraniyorsun. Buranin devam etmesinin kadinlar klubu olarak kalabilmesinin temeli elbetteki wp olmamasi.
Insanlarin da wp gecmesinin temeli buranin yillar oncesinden kalma teknolojik sikintilarinin olmasi. Bi mesajlasma degil resmen sayfada ilkel sekilde yazi yazmaya calisiyorum. Ayrica ozelden yazilan bi yazi yazarsam yada foto koyarsam bile internet ortamina koymus olacagim. Bu fotoyu kimler goruyor bilgin var mi peki ? Zorsa herkes yasiyor dedigin zorlugu sen yasamayi tercih etmis ama ben etmemis olamaz miyim ? Senin gibi dusunen tek bir insan tipi mi olmak zorunda. ? Yazi yazarken klavye vi anda kapaniveriyor. Yazmaya devam eder durumda kaldigim icin yanlis yere tikliyorum. Sonra geri gidis tusuna basinca yazdigim yer tamamen yok oluyor. Ben bunu yasamakta stres yasiyorsam sinirleniyorsam sen sinirlenmiyorsan sen hakli misin simdi ? Ben mi kotuyum yada ? Secenegim varken ya kk kendini gunceller o tarafa gitmemizin yolunu kapar yada ben tercihimi o yonde kullanirsam suclu falan olmam.
Ikna etme cabasinda degilim. Sadece sen nasil yukarida bence bi tik kavgaci uslupla yazip amacim polemik yaratmak degil deyip cekiliyorsan bende fikirlerimi yaziyorum amacim polemik yaratmak degil deyip cekiliyorumama polemik yaratmicak yazi boyle olmaz bunun bilincinde olarak diyorum. Seninde bilmeni isterdim.
Burda bugun parmak uclarimda sivi birikmesine sebep olacak kadar yazmamin sebebi de sadece bizim haberimiz yoktu diyen arkadaslarimizin yerine kendimi koyabilmem.
Wp olmasaydi acilmasaydi bu yanlisti yaklasimindaki kisilere kesinlikle katilmiyorum. Onlar gelmeyebilir tabi ama gidenlere bisi diyemez herkesin
Allah allah 36 haftayi doldurmussun aslinda kasilma normal degil mi ki gercektenSelamlar uzun zamandır buraya bakamadım. 35+6 bugün nst de kasılmaların başlamış olduğu görüldü. Bu haftada beklemeyiz dedi doktor ve progestan fitil verdi. Başına gelen oldu mu? Buralardan uzaklaşma dedi. 20 Temmuz’u zor görürüz dedi. Ben panik.
Bunu dediginde festi ben bi geriliyorum. Cunku senin hayal ettigin kafanda kurdugun bi ortamda degilim. Ben haberi olmayanlarin yerine kendimi koyabilen biriyim o sebeple ilimliyim.
Bu ilimli tavrim ama senin diger arkadaslarima bi cumlecik icinde ima ettigin tavri bana yapiyolar anlamina getirdigin bi konusma olmasin lutfen. Ozaman narin olmadigimi sadece empati yapabilen biri oldugumu belli etmis olurum ki etmek istemem
Selamlar uzun zamandır buraya bakamadım. 35+6 bugün nst de kasılmaların başlamış olduğu görüldü. Bu haftada beklemeyiz dedi doktor ve progestan fitil verdi. Başına gelen oldu mu? Buralardan uzaklaşma dedi. 20 Temmuz’u zor görürüz dedi. Ben panik.
Anneler emzirme sutyeni olarak hangi marka aldiniz? Ya bir iki tane aldım ama normalde de goguslerim yayık toparlayıci şekilde kullanıyorum ama emzirme sutyenleri oyle olmuyor haliyle ama en normal olabilen güzel tutan hangisi var deneyip memnun kaldığınız? Bir de depend külot hastane için alınacak olan bedeni nasil seçtiniz aldiniz mi?
Hayirli olsun, gecmis olsun durumlariniz nasil20 haziranda doğum yaptım
Ahh su görüntulerde olmasa ne yapardik. Iyiki yazdigini silemiyosun buradan.Rosemoon sen her ne kadar belli ki benimle bir bağ kuramamış olsanda ben seninle kurdum. Gerek özelden gerek burdan birsürü şey paylaştık. Onların hatrına seni kırmak istemiyorum ama zorluyorsun beni.
Bak ben sana nasıl bir ortamda olduğunu anlatayım. Burda hani küheylan gibi gelip asan kesen insanlar varya hani onlar arka planda özür diliyor. Kırmak istememiştim üzerime alındım ama benlik birşey yokmuş ben seni çok seviyorum diye. Grupta bundan bahsettiler mi? Ben orda carladım kalp kırdım ama sonra özür diledim diye? Yoksa atıp tutuyorlar mı? Kendi içinde cevabını ver. İyi niyetli olsa bunu yapanlar burda grupta özür diler kalbini kırdığı arkadaşından. Ben ifşa etmeyeceğim o kendisini bilir. O yüzden sen bence başkaları için kendini ortaya atma.
Anlamamakta ve bazı kişileri korumakta aşırı ısrarcısın ama ben sana bir yazını hatırlatayım. Şimdi güzellediğin whatsapp için çok değil 2-3 ay önceki düşünceni ekliyorum mesaja. Hangi ara o düşünceden bu düşünceye geldin? Milleti korumak sana mı kaldı? Nedir bu korumacılık? Size değer verdik kıymet verdik diye mi bu kadar afaroz ediliyoruz biz?
Bak bütün bunları 1 ay öncesinde ve bu olaylara kadar whatsappa girmeyi düşünen halimle söylüyorum. Ama ben girmiş olsaydım whatsappa burda sorunlarım olduğunda fikir alışverişinde bulunduğum kknın arayüzüne takılmadan konuştuğum insanları bir çırpıda silip atamazdım. Buraya da zaman ayırırdım ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Anlamak bağ kurmayan sadece gelip kullanan insanlar için zor olabilir. Ama elini vicdanına koyarken ne demek istediğimi anlarsın. İyice cılkı cıktı bu işin.
Sitemse sitem ediyorum evet çünkü kalbim kırıldı anlatabiliyor muyum? Ben salak gibi seninle pozitifle fıstıklıyla bağ kurdum çünkü. O yüzden kalbim acıyor. Ha dersen ki o senin salaklığın katılıyorum. Benim salaklığım.
Kimsenin hakkina girmek istemem. Uzun uzun okumak istemeyenler icin 2.doktorum da ilk doktorum gibi tatile gidecegi icin dogum tarihini one cekiyor. Ne yapmaliyim?Bugun kontrolum vardi. Hatirlayan varsa ilk doktorum nstde sanci gorup bayramda izne cikacagi icin 32+0da kuvez bulmusken almak istemisti ve eski 10 yillik sezaryanimi bahane etmiati. Ben de perinatoluga gitmistim ve dr. dogum icin bir sebep olmadigini ne kadar gecikirse o kadar iyi oldugunu soylemisti. Bugun ilk nstyi begenmedi, kalp atisi varyasyonunu begenmiyor bazi nstlerde. Neyse ultrasonda 36+5 cikti, gercekte 33+3uz. Kilosu 2.750gr gibi. Yaptigin diyet cok ise yaramis suyun azalmis dedi. Ilk muayene de sekerden dolayi suyun artmis, bebek de cok ileri gitmis o yuzdem sikinti yasiyorsun demisti. Rahim agzi uzunluguna iyi dedi 35mm gibi bisey dedi. 2.kez nstye girdim ve onda kalp atisini begendi fakat 2 sanci vardi. Ilacin dozunu azaltmisti, cok artarsa sancilar tekrar yukseltebilirsin dedi. Diyete devam. 11 temmuza kontrole cagirdi. Hikaye burada basliyor. Asistani 15temmuzdan itibaren doktorun 1 ya da 1,5haftalik bir tatile cikacagini soyledi. Biz de tekrar doktorla dogum tarihini konusmak uzere gorusmek istedik. Dr. ben geciktirebilecegim kadar geciktirecegim 13-14temmuz gibi aliriz, oncesinde gelirse yapacak bisey yok dedi
Biz şok. Sormasak alelacele doguma girecektik demekki haftaya. 14 temmuz 35+0 oluyoruz. Temmuzun son haftasinin ilk yarisi tatilde olabilir ya da degilse de bebek cok buyumus oldugu icin sezaryen dikislerin icin iyi olmaz dedi. Yine bir tatil sorunsaliyla karsi karsiyayiz. Halbuki bu dr.la acik acik neden ona geldigimizi en basindan konusmustuk. Simdi bir yandan fiziki sikayetlerim cok oldugundan ve artik dayanacak takatim kalmadigindan haftaya dogum yapacak olmak guzel. Ancak bir yandan da dunya kadar muayene ucreti oduyorum, dogumda epeyce pahaliya gelecek ve bunu sadece 36yi doldurabilelim diye oduylrum. Yine dr.tatile gidecek diye 1hafta erken dogurmak su an ne kadar azap cekiyorsam da icime sinmiyor. Ayrica oglumda 2gece kalmistim hastanede saglik sorunlari olmustu. Dr.dogumdan sonra olmayacak, hastanede kim ilgilenecek benimle, vizite bile gelmeyecek ertesi gun, hastanenin doktoru degil, kendi klinigi var. Bu saatten sonra yine mi doktor degistireyim. Degistirsem Temmuzun 3.haftasina kadar dayanabilecekmiyim bilmiyorum. Aklimda bir suru soru. Baska bir doktora gidip ondam da mi fikir alayim. Sonucta ilaca cvp veriyor bunyem ve sancilar azaliyor yeterli miktarda ilac alinca. Cok uzun oldu kusura bakmayinB Baharr34
Geçmiş olsun siz hissediyormusunuz nasıl bir ağrıSelamlar uzun zamandır buraya bakamadım. 35+6 bugün nst de kasılmaların başlamış olduğu görüldü. Bu haftada beklemeyiz dedi doktor ve progestan fitil verdi. Başına gelen oldu mu? Buralardan uzaklaşma dedi. 20 Temmuz’u zor görürüz dedi. Ben panik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?