- 22 Mayıs 2012
- 11.018
- 30.627
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.321
Zamanında burayı boşlamasaydık diyen herkes şimdi wp sevici olmuş bacım ben anlamadım. Kime yaranacaklar, madalyayı nereden alacaklar ben çözemedim. Çok iyiydi burda dertleşirken ama. Sen yola çıktığını yolsa bulduklarında değiş ondan sonra birde gel böyle konuş. Yeter gerçekten ya. Sabrımında bir sınırı var.Ahh su görüntulerde olmasa ne yapardik. Iyiki yazdigini silemiyosun buradan.
Ben hamile kalmadan önceki basen genişliğini baz aldım ee birde kilo aldım ben L aldım bedenler için basen aralığı yazıyor nette bak bir istersenAnneler emzirme sutyeni olarak hangi marka aldiniz? Ya bir iki tane aldım ama normalde de goguslerim yayık toparlayıci şekilde kullanıyorum ama emzirme sutyenleri oyle olmuyor haliyle ama en normal olabilen güzel tutan hangisi var deneyip memnun kaldığınız? Bir de depend külot hastane için alınacak olan bedeni nasil seçtiniz aldiniz mi?
Loya ve HMden aldım ben sütyeni. Dependi de hamile kalmadan s giyiyordum m beden aldım. 11 kilo aldım şu an için m beden oldu zaten baya esniyorAnneler emzirme sutyeni olarak hangi marka aldiniz? Ya bir iki tane aldım ama normalde de goguslerim yayık toparlayıci şekilde kullanıyorum ama emzirme sutyenleri oyle olmuyor haliyle ama en normal olabilen güzel tutan hangisi var deneyip memnun kaldığınız? Bir de depend külot hastane için alınacak olan bedeni nasil seçtiniz aldiniz mi?
Xl aldım dependi 76 kiloyum şu andaAnneler emzirme sutyeni olarak hangi marka aldiniz? Ya bir iki tane aldım ama normalde de goguslerim yayık toparlayıci şekilde kullanıyorum ama emzirme sutyenleri oyle olmuyor haliyle ama en normal olabilen güzel tutan hangisi var deneyip memnun kaldığınız? Bir de depend külot hastane için alınacak olan bedeni nasil seçtiniz aldiniz mi?
36 o kadar erken bir hafta değil ki canım tabii 37yi görsen çok daha iyi olur doktor da böyle söylemek istemiş olabilir mi, panik olma bence sağ salim doğacak bebişinSelamlar uzun zamandır buraya bakamadım. 35+6 bugün nst de kasılmaların başlamış olduğu görüldü. Bu haftada beklemeyiz dedi doktor ve progestan fitil verdi. Başına gelen oldu mu? Buralardan uzaklaşma dedi. 20 Temmuz’u zor görürüz dedi. Ben panik.
Hayırlı olsun. Nasıl her şey yolunda mı?20 haziranda doğum yaptım
Aaa anladım. İşte en önemlisi huzurlu ve sağlıklı doğum olması. Gerisi teferruat gerçekten.2021 de sezeryan oldum cnm devlet direk sezeryan diyor benim doktorda öyle bir doktor varmış koru hastahane ama nece sonra duydum doktordan birde benimde cesaretim yok acıları çekip sonunda yine sezeryan olursam cesaret yok
Dün izlediğim bir videoda doğumu başlatmak için meme ucu uyarmak da vardı. O da iyi geliyormuş, sanırım oksitosin hormonunu tetikleyip beyne sinyal gönderiyo vs vs Mesela ben de uyarmamak gerek diye biliyodum ama şimdi tam tersi yapıcam vallaBende cinsel birlikteliğin iyi geldiğini biliyorum, ebe hemşirem perine masajı dedi, hatta gögüslere normalde ellemiyoruz ya uyarılma olmasın diye ben normal doguracak olsam bol bol ekleyip uyarırdım, çömelip kalkma derler, squat hareketi iyi gelir derler, birde doğum zamanı gelince kapı üzerine kollarını koyup savrulma da iyi gelirmiş ama o doğum zamanı yapılacak
Cnm uzulecegin bisey yok ki. 36yi doldurmussun zaten. Demekki 37-38de filan dogum yapacaksin. 36dan sonra yapilan dogumlar normal zamanli dogumlar. Bebegin ciger gelisimi tamamlanmis oluyor. Bir de 36 da artik normal degil mi kasilma sanci olmasi. Baska bir belirti var mi dogum icin.Selamlar uzun zamandır buraya bakamadım. 35+6 bugün nst de kasılmaların başlamış olduğu görüldü. Bu haftada beklemeyiz dedi doktor ve progestan fitil verdi. Başına gelen oldu mu? Buralardan uzaklaşma dedi. 20 Temmuz’u zor görürüz dedi. Ben panik.
Hay Allah yaa hep sana denk geliyor bu erkenci doktorlar. Cok üzüldüm yine seni ayni derde suruklemis bu doktor daBugun kontrolum vardi. Hatirlayan varsa ilk doktorum nstde sanci gorup bayramda izne cikacagi icin 32+0da kuvez bulmusken almak istemisti ve eski 10 yillik sezaryanimi bahane etmiati. Ben de perinatoluga gitmistim ve dr. dogum icin bir sebep olmadigini ne kadar gecikirse o kadar iyi oldugunu soylemisti. Bugun ilk nstyi begenmedi, kalp atisi varyasyonunu begenmiyor bazi nstlerde. Neyse ultrasonda 36+5 cikti, gercekte 33+3uz. Kilosu 2.750gr gibi. Yaptigin diyet cok ise yaramis suyun azalmis dedi. Ilk muayene de sekerden dolayi suyun artmis, bebek de cok ileri gitmis o yuzdem sikinti yasiyorsun demisti. Rahim agzi uzunluguna iyi dedi 35mm gibi bisey dedi. 2.kez nstye girdim ve onda kalp atisini begendi fakat 2 sanci vardi. Ilacin dozunu azaltmisti, cok artarsa sancilar tekrar yukseltebilirsin dedi. Diyete devam. 11 temmuza kontrole cagirdi. Hikaye burada basliyor. Asistani 15temmuzdan itibaren doktorun 1 ya da 1,5haftalik bir tatile cikacagini soyledi. Biz de tekrar doktorla dogum tarihini konusmak uzere gorusmek istedik. Dr. ben geciktirebilecegim kadar geciktirecegim 13-14temmuz gibi aliriz, oncesinde gelirse yapacak bisey yok dedi
Biz şok. Sormasak alelacele doguma girecektik demekki haftaya. 14 temmuz 35+0 oluyoruz. Temmuzun son haftasinin ilk yarisi tatilde olabilir ya da degilse de bebek cok buyumus oldugu icin sezaryen dikislerin icin iyi olmaz dedi. Yine bir tatil sorunsaliyla karsi karsiyayiz. Halbuki bu dr.la acik acik neden ona geldigimizi en basindan konusmustuk. Simdi bir yandan fiziki sikayetlerim cok oldugundan ve artik dayanacak takatim kalmadigindan haftaya dogum yapacak olmak guzel. Ancak bir yandan da dunya kadar muayene ucreti oduyorum, dogumda epeyce pahaliya gelecek ve bunu sadece 36yi doldurabilelim diye oduylrum. Yine dr.tatile gidecek diye 1hafta erken dogurmak su an ne kadar azap cekiyorsam da icime sinmiyor. Ayrica oglumda 2gece kalmistim hastanede saglik sorunlari olmustu. Dr.dogumdan sonra olmayacak, hastanede kim ilgilenecek benimle, vizite bile gelmeyecek ertesi gun, hastanenin doktoru degil, kendi klinigi var. Bu saatten sonra yine mi doktor degistireyim. Degistirsem Temmuzun 3.haftasina kadar dayanabilecekmiyim bilmiyorum. Aklimda bir suru soru. Baska bir doktora gidip ondam da mi fikir alayim. Sonucta ilaca cvp veriyor bunyem ve sancilar azaliyor yeterli miktarda ilac alinca. Cok uzun oldu kusura bakmayin@Baharr34
Etkilemek istemiyorum kendi fikrimi söyleyeyim asla bir Doktor'un tatili için çocuğumu erken aldırmazdım değiştiririm hemen gerekirse her gittiğim doktora süreci anlatırım ve baştan tatile çıkıp çıkmayacağını sorarım yani bebeğinin karnında durması senin ve çocuğun için bir sağlık sorunu teşkil etmiyorsa neden erken alınsınki erken durabiliyorsa dursun durduğu kadarBugun kontrolum vardi. Hatirlayan varsa ilk doktorum nstde sanci gorup bayramda izne cikacagi icin 32+0da kuvez bulmusken almak istemisti ve eski 10 yillik sezaryanimi bahane etmiati. Ben de perinatoluga gitmistim ve dr. dogum icin bir sebep olmadigini ne kadar gecikirse o kadar iyi oldugunu soylemisti. Bugun ilk nstyi begenmedi, kalp atisi varyasyonunu begenmiyor bazi nstlerde. Neyse ultrasonda 36+5 cikti, gercekte 33+3uz. Kilosu 2.750gr gibi. Yaptigin diyet cok ise yaramis suyun azalmis dedi. Ilk muayene de sekerden dolayi suyun artmis, bebek de cok ileri gitmis o yuzdem sikinti yasiyorsun demisti. Rahim agzi uzunluguna iyi dedi 35mm gibi bisey dedi. 2.kez nstye girdim ve onda kalp atisini begendi fakat 2 sanci vardi. Ilacin dozunu azaltmisti, cok artarsa sancilar tekrar yukseltebilirsin dedi. Diyete devam. 11 temmuza kontrole cagirdi. Hikaye burada basliyor. Asistani 15temmuzdan itibaren doktorun 1 ya da 1,5haftalik bir tatile cikacagini soyledi. Biz de tekrar doktorla dogum tarihini konusmak uzere gorusmek istedik. Dr. ben geciktirebilecegim kadar geciktirecegim 13-14temmuz gibi aliriz, oncesinde gelirse yapacak bisey yok dedi
Biz şok. Sormasak alelacele doguma girecektik demekki haftaya. 14 temmuz 35+0 oluyoruz. Temmuzun son haftasinin ilk yarisi tatilde olabilir ya da degilse de bebek cok buyumus oldugu icin sezaryen dikislerin icin iyi olmaz dedi. Yine bir tatil sorunsaliyla karsi karsiyayiz. Halbuki bu dr.la acik acik neden ona geldigimizi en basindan konusmustuk. Simdi bir yandan fiziki sikayetlerim cok oldugundan ve artik dayanacak takatim kalmadigindan haftaya dogum yapacak olmak guzel. Ancak bir yandan da dunya kadar muayene ucreti oduyorum, dogumda epeyce pahaliya gelecek ve bunu sadece 36yi doldurabilelim diye oduylrum. Yine dr.tatile gidecek diye 1hafta erken dogurmak su an ne kadar azap cekiyorsam da icime sinmiyor. Ayrica oglumda 2gece kalmistim hastanede saglik sorunlari olmustu. Dr.dogumdan sonra olmayacak, hastanede kim ilgilenecek benimle, vizite bile gelmeyecek ertesi gun, hastanenin doktoru degil, kendi klinigi var. Bu saatten sonra yine mi doktor degistireyim. Degistirsem Temmuzun 3.haftasina kadar dayanabilecekmiyim bilmiyorum. Aklimda bir suru soru. Baska bir doktora gidip ondam da mi fikir alayim. Sonucta ilaca cvp veriyor bunyem ve sancilar azaliyor yeterli miktarda ilac alinca. Cok uzun oldu kusura bakmayin@Baharr34
Ne saçmalık ya ne biçim insanlar daha haftan küçük ki ultrasonda çıkana ne bakıyor her zaman doğruyu söylemiyor ultrasonlar bebek için 1 gün bile anne karnında ne kadar değerli sinirlerim bozuldu cnm seni düşünemiyorumKimsenin hakkina girmek istemem. Uzun uzun okumak istemeyenler icin 2.doktorum da ilk doktorum gibi tatile gidecegi icin dogum tarihini one cekiyor. Ne yapmaliyim?baharrr34
Canım biz ne desek olmayacak 3. bir doktor gözü gerekiyor gibi çok talihsiz bir zamana gelmiş. İnsan emin olmıyor acaba hemen doğuma almak için seni mi panikletiyor diyeKimsenin hakkina girmek istemem. Uzun uzun okumak istemeyenler icin 2.doktorum da ilk doktorum gibi tatile gidecegi icin dogum tarihini one cekiyor. Ne yapmaliyim?baharrr34
Bu iki doktor da özelde miydi canım? Nedir bu erken doğurtma isteği tatile çıkıyorlar diye, çok sinir bozucu gerçekten bir de iki kere sana denk gelmesi… iyi bir devlet hastanesine görünsen farklı bir görüş almak için. Süreç çok yorucu oldu senin için ama 37ye kadar bekleyebilsen çok daha iyi olur, durumun da müsaitmiş yani ilaçlar da işe yarıyor açılman vs yok, neden 2 hafta erken doğurasınBugun kontrolum vardi. Hatirlayan varsa ilk doktorum nstde sanci gorup bayramda izne cikacagi icin 32+0da kuvez bulmusken almak istemisti ve eski 10 yillik sezaryanimi bahane etmiati. Ben de perinatoluga gitmistim ve dr. dogum icin bir sebep olmadigini ne kadar gecikirse o kadar iyi oldugunu soylemisti. Bugun ilk nstyi begenmedi, kalp atisi varyasyonunu begenmiyor bazi nstlerde. Neyse ultrasonda 36+5 cikti, gercekte 33+3uz. Kilosu 2.750gr gibi. Yaptigin diyet cok ise yaramis suyun azalmis dedi. Ilk muayene de sekerden dolayi suyun artmis, bebek de cok ileri gitmis o yuzdem sikinti yasiyorsun demisti. Rahim agzi uzunluguna iyi dedi 35mm gibi bisey dedi. 2.kez nstye girdim ve onda kalp atisini begendi fakat 2 sanci vardi. Ilacin dozunu azaltmisti, cok artarsa sancilar tekrar yukseltebilirsin dedi. Diyete devam. 11 temmuza kontrole cagirdi. Hikaye burada basliyor. Asistani 15temmuzdan itibaren doktorun 1 ya da 1,5haftalik bir tatile cikacagini soyledi. Biz de tekrar doktorla dogum tarihini konusmak uzere gorusmek istedik. Dr. ben geciktirebilecegim kadar geciktirecegim 13-14temmuz gibi aliriz, oncesinde gelirse yapacak bisey yok dedi
Değilmiş canım bizim tanıdığın başına geldi cilt yapısından ciğerine kadar sata göre gelişiyormuş yani ultrasonda kafası göbeği 37 çıktı diye küvöze girmez diye bir durum yokmuşhepsonradan
Canım ben direkt kendimi senin yerine koydum ne yapardım diye. Direkt başka doktorun fikrini alırdım. Ben şunu tam olarak bilmiyorum. Bebek 35+0 olabilir ama bayada önde gidiyor o önde gitmesi onun küveze girmeden sanki 37 ymiş givi doğmasına sebep oluyor mu onu bilmiyorum. Çok bunaldın çok yıprandın biliyorum hiçte kolay değil ne yaşadıkların ne de doktor değiştirmek. Ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bu işin. O yüzden son bşr gayret başka bir doktor fikri al derim ben.
O zaman yok direkt doktor değişimi sanki. Ya ben anlamıyorum oda insan tamam tatile çıkacak tabii ki ama erken almak istemesi garip değil mi ya? Yönlendirsin bir doktora. Biz mi çok hassasız acaba.Değilmiş canım bizim tanıdığın başına geldi cilt yapısından ciğerine kadar sata göre gelişiyormuş yani ultrasonda kafası göbeği 37 çıktı diye küvöze girmez diye bir durum yokmuş
Bana korkunç geliyor ya okuyunca, ne demek doktor tatiline gidip yayılacak diye bebeğimi 35. Haftasında almak isteyecek. Belki bebeğim kendiliğinden 40ta gelecek düşünsene 5 haftalık kayıp, yine de küveze girecek alındığında. Şu laf bile bana çok korkunç geliyor, bebeği almakO zaman yok direkt doktor değişimi sanki. Ya ben anlamıyorum oda insan tamam tatile çıkacak tabii ki ama erken almak istemesi garip değil mi ya? Yönlendirsin bir doktora. Biz mi çok hassasız acaba.
Gerçekten öyle. Hamile bir kadını bu sıkıntıya sokmalarına da cidden sinirleniyorum.Bana korkunç geliyor ya okuyunca, ne demek doktor tatiline gidip yayılacak diye bebeğimi 35. Haftasında almak isteyecek. Belki bebeğim kendiliğinden 40ta gelecek düşünsene 5 haftalık kayıp, yine de küveze girecek alındığında. Şu laf bile bana çok korkunç geliyor, bebeği almak
Canim kuzenim kadin dogum dr. Gecen konustk kac haftaliksn dedi. 35+2 yim dedim. 35den sonra korkma iyi dedi. Ama doktoruna soyle sakn erken almaya kalkmasn sorun yoksa 38 i gecir dedi. 38+3 ve 4 lerde alsin hatta 5 de alsin dedi. Bos yere kuvoze girmesin bebek dedi. Bunu tembihletti baya. Simdi senin doktorunun tatil keyfisi icin bebegini bos yere kuvoze girmesine gerek var mi? Ne vicdansiz bunlar. Baska doktor imkanin var mi canim?Kimsenin hakkina girmek istemem. Uzun uzun okumak istemeyenler icin 2.doktorum da ilk doktorum gibi tatile gidecegi icin dogum tarihini one cekiyor. Ne yapmaliyim?baharrr34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?