2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ahh su görüntulerde olmasa ne yapardik. Iyiki yazdigini silemiyosun buradan.
Zamanında burayı boşlamasaydık diyen herkes şimdi wp sevici olmuş bacım ben anlamadım. Kime yaranacaklar, madalyayı nereden alacaklar ben çözemedim. Çok iyiydi burda dertleşirken ama. Sen yola çıktığını yolsa bulduklarında değiş ondan sonra birde gel böyle konuş. Yeter gerçekten ya. Sabrımında bir sınırı var.

Pozitif neden numaraları alamadığını düzgünce anlattı pozitife kızgın olmama rağmen ben anlıyorum bu hala numaramız alınmadı diyenlere hak veriyor. Kıymet verip üzüldüğünü söyleyenleri anlamıyor. Pozitifte görsün kimlerle şimdi.

İyiki de dediğin gibi silinemiyor. Ama ne yazar ki? Utanmaz yine utanmaz.

Ben hamile kalmadan önceki basen genişliğini baz aldım ee birde kilo aldım ben L aldım bedenler için basen aralığı yazıyor nette bak bir istersen

Loya ve HMden aldım ben sütyeni. Dependi de hamile kalmadan s giyiyordum m beden aldım. 11 kilo aldım şu an için m beden oldu zaten baya esniyor

Xl aldım dependi 76 kiloyum şu anda
Sütyeni de LCW den aldım

36 o kadar erken bir hafta değil ki canım tabii 37yi görsen çok daha iyi olur doktor da böyle söylemek istemiş olabilir mi, panik olma bence sağ salim doğacak bebişin

20 haziranda doğum yaptım
Hayırlı olsun. Nasıl her şey yolunda mı?
2021 de sezeryan oldum cnm devlet direk sezeryan diyor benim doktorda öyle bir doktor varmış koru hastahane ama nece sonra duydum doktordan birde benimde cesaretim yok acıları çekip sonunda yine sezeryan olursam cesaret yok
Aaa anladım. İşte en önemlisi huzurlu ve sağlıklı doğum olması. Gerisi teferruat gerçekten.
Dün izlediğim bir videoda doğumu başlatmak için meme ucu uyarmak da vardı. O da iyi geliyormuş, sanırım oksitosin hormonunu tetikleyip beyne sinyal gönderiyo vs vs Mesela ben de uyarmamak gerek diye biliyodum ama şimdi tam tersi yapıcam valla
Kapı olayını anlamadım canım nasıl yapıcaz onu

Cnm uzulecegin bisey yok ki. 36yi doldurmussun zaten. Demekki 37-38de filan dogum yapacaksin. 36dan sonra yapilan dogumlar normal zamanli dogumlar. Bebegin ciger gelisimi tamamlanmis oluyor. Bir de 36 da artik normal degil mi kasilma sanci olmasi. Baska bir belirti var mi dogum icin.

Hay Allah yaa hep sana denk geliyor bu erkenci doktorlar. Cok üzüldüm yine seni ayni derde suruklemis bu doktor da doktorun izni cok uzun da degilmis, rahim agzin da ideal uzunlukta. Beklemeyi denemesen mi acaba? Çünkü bebis gercekten hafta olarak kucuk

Etkilemek istemiyorum kendi fikrimi söyleyeyim asla bir Doktor'un tatili için çocuğumu erken aldırmazdım değiştiririm hemen gerekirse her gittiğim doktora süreci anlatırım ve baştan tatile çıkıp çıkmayacağını sorarım yani bebeğinin karnında durması senin ve çocuğun için bir sağlık sorunu teşkil etmiyorsa neden erken alınsınki erken durabiliyorsa dursun durduğu kadar

Kimsenin hakkina girmek istemem. Uzun uzun okumak istemeyenler icin 2.doktorum da ilk doktorum gibi tatile gidecegi icin dogum tarihini one cekiyor. Ne yapmaliyim? baharrr34
Ne saçmalık ya ne biçim insanlar daha haftan küçük ki ultrasonda çıkana ne bakıyor her zaman doğruyu söylemiyor ultrasonlar bebek için 1 gün bile anne karnında ne kadar değerli sinirlerim bozuldu cnm seni düşünemiyorum

hepsonradan

Canım ben direkt kendimi senin yerine koydum ne yapardım diye. Direkt başka doktorun fikrini alırdım. Ben şunu tam olarak bilmiyorum. Bebek 35+0 olabilir ama bayada önde gidiyor o önde gitmesi onun küveze girmeden sanki 37 ymiş givi doğmasına sebep oluyor mu onu bilmiyorum. Çok bunaldın çok yıprandın biliyorum hiçte kolay değil ne yaşadıkların ne de doktor değiştirmek. Ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bu işin. O yüzden son bşr gayret başka bir doktor fikri al derim ben.

Kimsenin hakkina girmek istemem. Uzun uzun okumak istemeyenler icin 2.doktorum da ilk doktorum gibi tatile gidecegi icin dogum tarihini one cekiyor. Ne yapmaliyim? baharrr34
Canım biz ne desek olmayacak 3. bir doktor gözü gerekiyor gibi çok talihsiz bir zamana gelmiş. İnsan emin olmıyor acaba hemen doğuma almak için seni mi panikletiyor diye

Bu iki doktor da özelde miydi canım? Nedir bu erken doğurtma isteği tatile çıkıyorlar diye, çok sinir bozucu gerçekten bir de iki kere sana denk gelmesi… iyi bir devlet hastanesine görünsen farklı bir görüş almak için. Süreç çok yorucu oldu senin için ama 37ye kadar bekleyebilsen çok daha iyi olur, durumun da müsaitmiş yani ilaçlar da işe yarıyor açılman vs yok, neden 2 hafta erken doğurasın

Değilmiş canım bizim tanıdığın başına geldi cilt yapısından ciğerine kadar sata göre gelişiyormuş yani ultrasonda kafası göbeği 37 çıktı diye küvöze girmez diye bir durum yokmuş

Değilmiş canım bizim tanıdığın başına geldi cilt yapısından ciğerine kadar sata göre gelişiyormuş yani ultrasonda kafası göbeği 37 çıktı diye küvöze girmez diye bir durum yokmuş
O zaman yok direkt doktor değişimi sanki. Ya ben anlamıyorum oda insan tamam tatile çıkacak tabii ki ama erken almak istemesi garip değil mi ya? Yönlendirsin bir doktora. Biz mi çok hassasız acaba.

O zaman yok direkt doktor değişimi sanki. Ya ben anlamıyorum oda insan tamam tatile çıkacak tabii ki ama erken almak istemesi garip değil mi ya? Yönlendirsin bir doktora. Biz mi çok hassasız acaba.
Bana korkunç geliyor ya okuyunca, ne demek doktor tatiline gidip yayılacak diye bebeğimi 35. Haftasında almak isteyecek. Belki bebeğim kendiliğinden 40ta gelecek düşünsene 5 haftalık kayıp, yine de küveze girecek alındığında. Şu laf bile bana çok korkunç geliyor, bebeği almak

Gerçekten öyle. Hamile bir kadını bu sıkıntıya sokmalarına da cidden sinirleniyorum.

Canim kuzenim kadin dogum dr. Gecen konustk kac haftaliksn dedi. 35+2 yim dedim. 35den sonra korkma iyi dedi. Ama doktoruna soyle sakn erken almaya kalkmasn sorun yoksa 38 i gecir dedi. 38+3 ve 4 lerde alsin hatta 5 de alsin dedi. Bos yere kuvoze girmesin bebek dedi. Bunu tembihletti baya. Simdi senin doktorunun tatil keyfisi icin bebegini bos yere kuvoze girmesine gerek var mi? Ne vicdansiz bunlar. Baska doktor imkanin var mi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…