2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Selam kızlar umarim iyisinizdir,o kadar yogun ve yorgun geciyor gunlerim,cok giremiyorum,aslinda giriyorum okumaya çalışıyorum ama bitiremiyorum bir türlü okadar cok mesaj alıntı yapmıştım ki simdi hatirlayamiyorum bile kime ne yazicaktim

Neyse öncelikle ffestinalente canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun diyeim,Allah'ım sizi saglikla kavuşturdu ya gerisi hic bisey onemli değil,inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel,hayal ettiğiniz gibi ömrünüz olur

S Sarisinmelekk sen ne yaptin? Nişanın geldikten sonra daha okuyamadim,dogum yaptin mi?

J josei89 hepsonradan fiyonas B baharr0035 kızlar sizide teberik ediyorum,gözünüz aydın hayatinizin aşkınıza kavuştunuz sağlıkla,huzurla büyüğün insallahdarısı bizlere

baharrr34 sen nasilsin canim? Nasil gidiyor?sana sey sormak istiyorum dogum sonrası elerinin ağrısı gecti mi hemen?ben artık neredeyse dayanamiyorum,kızımda gelmez oldu

A Acemianne42 sen sordun kuzum o çocuğu ölen anneyi @muymuyanne idi isimi,yanlış hatırlamıyorsam Allah sabırlar versin

Kızlar merhaba. 1 saat önce kadar tam kasiklarimda adet ağrısı gibi bir ağrı başladı kesintisiz ama daha da durmadi sizce bu doğum sancısı olabilir mi uzanıyorum hala geçmedi. 38+0 dayız bugün

Kızlar merhaba. 1 saat önce kadar tam kasiklarimda adet ağrısı gibi bir ağrı başladı kesintisiz ama daha da durmadi sizce bu doğum sancısı olabilir mi uzanıyorum hala geçmedi. 38+0 dayız bugün
Benim hep oluyor gun icerisinde dogum sancisi degil malesef

Bende zor geçmiyor aksine hamileliğimin başından bu yana ne uykusuz gecelerim oldu ne günlerim burdaki arkadaşların cogu bilir okadar çok yorucu bir hayatım varki kizimla parkları mi gezmiyoruz boya banada buyuk temizlik hep tek başıma yaptım kizim 11kg hep kucağimda dur durak bilmeyen biriyim ama ona ragmen hiç gelesi yok benim tahmini doğum 4 ağustos ama şekerim var diye uzatmayacağız 3 kadar gelmezse 4 hastaneye dedi doktor almanyaday burda sezaryen yapmıyorlar önce normal dogumu zorlayacaklar egerki olmazsa okadar zorladigimla birde riskli duruma girerse oyle sezaryen alacaklar buda benim gozumu çok korkutuyor
sen ne yaptin? Nişanın geldikten sonra daha okuyamadim,dogum yaptin mi?
Aynı canım ya sen ben @6ustu1anne rekora doğru el ele koşuyoruz gunduzleri bazen hafif ağrılarım oluyor ama akşam olunca geceden bir sakinlik geliyor be agrim be sizim var

Neler neler yapıyorum cnm bir bilsen merdiven gunde 2/3 defa 3 kat in bin yapıyorum kaynar duş ,ananas ,hurma,kiwi,ahududu yapragi çayı, ilişki ,yürüyüş çomelme valla bana mısın demiyor sadece kendimi yoruyorum ve uykum geliyor bn zorluyorum ama o zorlamıyor az itinse belki gelir sıpa

Yok canım ya benim de bazen oluyor, tabiri caiz ise yamuluyorum o ağrı ile belli bir süre de devam ediyor sonrası olmuyor, yalancı sancı yani nst de de sancım çıkmadı hiç ama kendini takip et devamlı olurda gerçek sancı da olabilir

Meliss85 im en hareketli zamanlarımız da sende yoğunlaştın ara verme bu kadar bende pazartesi ara kontrole gideceğim bakalım herşey yolunda devam ediyorsa benim sezeryan da haftaya kaldı hatta cumartesi ye bile kalabilirmiş ( hastane yoğunluğundan dolayı )

Nasıl güzel telaslar yarın bulut kuş geliyor Allah birlikteliğinizi bozmasın canım Çok sevindim inslalh bundan sonrası güzelliklerle dolu olacak.

Alemsin valla, durmak yok yola devam
Birde senin ikinci gebelik Di mi, erken gelir derler

Sağ ol canım. Evet yalancı bir şey gibi duruyor şu an geçti ama geldi mi gelecek mi nası tedirgin oluyorum bir yandan hem istiyorum bi yandan da cok korkuyorum.

Ayy maşallah herkes dört bir yandan işleri toparlamış şimdi yarından sonra sana da keyfini sürmek düşecek

Yaaa ayni ben bir tek ahududu yapragi bulamadim ama onun yerine adacayi içiyorum,bide 9ay boyunca hersey yasakmış,demek ki boşuna okadarda kolay cikmayacakmis

Evet kuzum dogru diyorsun,ama evim gerçekten kalabalik,hergun bir program bi yerlerdeyiz,herkes toplanmış benim dogurmami bekliyor,bizdende tık yok tüp bebek diye temmuzun ortasina doğururum dedim,gecen kontrole gittiğimde carsamba gel,olmadi perşembe alirim dedi dr cok kilo almasin bebek,carsamba gittiğimde yine nstde sanci çıkmadı bebek 3511gr,çatı muayenesi oldum,biraz uğraştı açılma yapti ki dogum baslasin,dedi ki hafta sonuna kadar bekleyelim,doğurmazsan pazartesi sabah 8de dogumhanedesin
Ama kizim gercekten oralikli olmuyorgelmek istemiyor

Kızlar merhaba ben burayla hic ilgilenemedim kusura bakmayin. Oglum beni emmemeye basladi. Uyku halinde 7/24. Uyandiramiyoruz. Uyanmadigi icin de emmiyor. Bugun kontrole gittik, Sariligi biraz yukselmis ama henüz degil cok şükür. Mama takviyeli devam etmemiz gerekiyor. Düne kadar biberonla mamayi almiyordu, ama bugun biberondan iciyor, beni emmiyor. Hem sarilik korkusu, hem de memeyi birakir diye agliyorum sürekli.
Sizden ricam, hic arastiracak vaktim yok, az akan, zorlayan, meme ucuna en yakin biberon ya da biberon ucu önerir misiniz en acilinden. Allah razi olsun hepinizden

Sağlıcakla kavuş yarın kuzuna bol bol kucakla çıkart acısını sonra senden başkasında durmuyor benimki bağlandı babasında durmuyor ağlıyor bende hemen susuyor

Canım lansinoh, avent ve dr browns meme ucuna yakın denenler ama hepsinde de meme reddi olduğuyla ilgili yorumlar buldum başka bi forumda. Alıştırma bardağı ile verin ki meme reddi olmasın demişler. Bilmiyorum ne kadar işine yarar bu bilgi. Kaşıklı biberon denedin mi? Benim aldığım biberon lansinoh naturalwave yavaş akış diye geçiyor. Umarım en kısa zamanda çözersin sorunu, ağlama lütfen

Dr browns un bu biberon ucu en yavaş akışlılardanmış, preemie flow

Prematüre Silikon Options+ Dar Ağız Biberon Emziği, İkili Paket

Son düzenleme:
Yarın tahlil vercem yüksek çıkarsa pzrts alcaklar bebeğimi 37.haftamda
İnşallah yüksek çıkmaz
Allah yardımcınız olsun, ben bu biberondan aldım

Arkadaşım da şu markayı çok önerdi, red yaşamadı,bana daha uygun aldığı için diğer markayı almıştım

Bu iki biberon çok beğenilmiş, inşallah işinize yaracak bir biberon bulursunuz

J josei89

Direkt eds yap videoları yolluyorum. Bu durumda en kolayı o. Memeye yakın biberon diye birşey yok çünkü. Ha illa biberon istiyorsan mam öneriyorlar. Hem gaz yapmasın hem de akışı benzer olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…