- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.801
Benim hep oluyor gun icerisinde dogum sancisi degil malesefKızlar merhaba. 1 saat önce kadar tam kasiklarimda adet ağrısı gibi bir ağrı başladı kesintisiz ama daha da durmadi sizce bu doğum sancısı olabilir mi uzanıyorum hala geçmedi. 38+0 dayız bugün
Bende zor geçmiyor aksine hamileliğimin başından bu yana ne uykusuz gecelerim oldu ne günlerim burdaki arkadaşların cogu bilir okadar çok yorucu bir hayatım varki kizimla parkları mi gezmiyoruz boya banada buyuk temizlik hep tek başıma yaptım kizim 11kg hep kucağimda dur durak bilmeyen biriyim ama ona ragmen hiç gelesi yok benim tahmini doğum 4 ağustos ama şekerim var diye uzatmayacağız 3 kadar gelmezse 4 hastaneye dedi doktor almanyaday burda sezaryen yapmıyorlar önce normal dogumu zorlayacaklar egerki olmazsa okadar zorladigimla birde riskli duruma girerse oyle sezaryen alacaklar buda benim gozumu çok korkutuyorAynı durumdayız. Pazrtesı gunum doluyor. Gecen muayenede 2cm acıklık vardı. Sancım sıfır. Pazrtesı gelmezse 41 haftayı doldurtacaklar ve ben hıc ıstemıyorum. Sancı yok barı bı nnişan bı kanama bır su bır acılma olsunda doguma gıreyım gozuyle bakıyorum. Çok zor gecıyor artık uykuda kalmadı bnde
Aynı canım ya sen ben @6ustu1anne rekora doğru el ele koşuyoruz gunduzleri bazen hafif ağrılarım oluyor ama akşam olunca geceden bir sakinlik geliyor be agrim be sizim varsen ne yaptin? Nişanın geldikten sonra daha okuyamadim,dogum yaptin mi?
Neler neler yapıyorum cnm bir bilsen merdiven gunde 2/3 defa 3 kat in bin yapıyorum kaynar duş ,ananas ,hurma,kiwi,ahududu yapragi çayı, ilişki ,yürüyüş çomelmeOooo unuturmuyuz seni canım yaa, ister inan ister inanma bugün ilk sayfaya gittim kimler vardı diye bakmaya senin en son ne zaman girmişsin diye bakmıştım(dedim bir aksilik mi var acaba neden yazmıyor diye düşündüm)
İyi olmana sevindim, bebişin nasıl sen nasılsın?
Kuzum kızlar konuşuyorlar doktorları bol bol yer silermiş yapın diyormuş, ilişki merdiven inip çıkma çömelip kalkma gibi şeyleri öneriyormuş doktorları (kocan işten gelince başla)
Şaka bir yana rabbim hayırlısı ile en doğalından süreci hızlandırsın, sağlıklı şekilde eline bebeğini al inşallah
Bu bebeklere hiç belli olmuyor canım ya, gün gün dursun diye saydığın günler dün gibi şimdi en azından riskli zamanları atlattın inşallahartık canı ne zaman isterse hayırlısı ile diyelim
ffestinalente kuzu dün oyalanmam lazım dedin, sonra kayboldun nerelerdesin, eve geçince farklı mı hissettin kendini bize bilgi ver, bu kadar sessiz olman canımızı sıkıyor?
J josei89 sen nasılsın canım? Son durumlar nedir? Bebiş nasıl sen nasılsın?
Kızlar ben isimleri aklımda tutamıyorum biliyorsunuz, normal doğurup doktor hatasından bebeğinin ciğerinde sıkıntı olan arkadaş kimdi eve çıktı mı?
Kızlar merhaba. 1 saat önce kadar tam kasiklarimda adet ağrısı gibi bir ağrı başladı kesintisiz ama daha da durmadi sizce bu doğum sancısı olabilir mi uzanıyorum hala geçmedi. 38+0 dayız bugün
Nasıl güzel telaslarEvden boyacılarla çıktık hdjdj en son biz hastahanedeyken kayınpederim kapıları siliyormuş, babam bulutun ağız bezlerini ütülüyormuş bacılarım durumumuz buydu
Anneleri hiç anlatmayayım yazık. Kayınvalidem oğullarına çok düşkündür günde 3 kere hepsiyle konuşur. Bugün diyor ki amaan hiçbiri umrumda değil ben Bulutu bekliyorum 4 gündğr konuşmuyormuş oğullarıyla
Çok şükür bin şükür. Doktorumdan allah razı olsun. Beni ve oğlumu kurtardı erken müdahalesiyle. Tabii kocamda birşeulerin normalden farklı olduğunu farkedip arayıp bilgilendirmeseydi bilmiyorum ne olurdu? Ama artık güzelliklere odaklanıyorum. Çok şükür.
Hiç belli olmaz ayni durumdayım kontrol için gittim gun belirlicektik normal 10 agustos sezeryan 31 temmuz gibi 22 temmuz dogdu doktor direk yatış dediBenim sezeryan tarihi netleşecek pazartesi ay birde gidiyormuşum doğuma alıyorlarmış
Neler neler yapıyorum cnm bir bilsen merdiven gunde 2/3 defa 3 kat in bin yapıyorum kaynar duş ,ananas ,hurma,kiwi,ahududu yapragi çayı, ilişki ,yürüyüş çomelmevalla bana mısın demiyor sadece kendimi yoruyorum ve uykum geliyor bn zorluyorum ama o zorlamıyor az itinse belki gelir sıpa
Arkadaşım yaşadıGebelik kolestazı yaşayan var mı kızlar
Sağ ol canım. Evet yalancı bir şey gibi duruyor şu an geçti ama geldi mi gelecek mi nası tedirgin oluyorum bir yandan hem istiyorum bi yandan da cok korkuyorum.Yok canım ya benim de bazen oluyor, tabiri caiz ise yamuluyorum o ağrı ile belli bir süre de devam ediyor sonrası olmuyor, yalancı sancı yani nst de de sancım çıkmadı hiçama kendini takip et devamlı olurda gerçek sancı da olabilir
Meliss85 im en hareketli zamanlarımız da sende yoğunlaştın ara verme bu kadar bende pazartesi ara kontrole gideceğim bakalım herşey yolunda devam ediyorsa benim sezeryan da haftaya kaldı hatta cumartesi ye bile kalabilirmiş ( hastane yoğunluğundan dolayı )
Yarın tahlil vercem yüksek çıkarsa pzrts alcaklar bebeğimi 37.haftamdaArkadaşım yaşadı
Geçmiş olsun,sizin sonuclar çıktı mı kolestaz mi
denildi?
Evden boyacılarla çıktık hdjdj en son biz hastahanedeyken kayınpederim kapıları siliyormuş, babam bulutun ağız bezlerini ütülüyormuş bacılarım durumumuz buydu
Anneleri hiç anlatmayayım yazık. Kayınvalidem oğullarına çok düşkündür günde 3 kere hepsiyle konuşur. Bugün diyor ki amaan hiçbiri umrumda değil ben Bulutu bekliyorum 4 gündğr konuşmuyormuş oğullarıyla
Çok şükür bin şükür. Doktorumdan allah razı olsun. Beni ve oğlumu kurtardı erken müdahalesiyle. Tabii kocamda birşeulerin normalden farklı olduğunu farkedip arayıp bilgilendirmeseydi bilmiyorum ne olurdu? Ama artık güzelliklere odaklanıyorum. Çok şükür.
Yaaa ayni benNeler neler yapıyorum cnm bir bilsen merdiven gunde 2/3 defa 3 kat in bin yapıyorum kaynar duş ,ananas ,hurma,kiwi,ahududu yapragi çayı, ilişki ,yürüyüş çomelmevalla bana mısın demiyor sadece kendimi yoruyorum ve uykum geliyor bn zorluyorum ama o zorlamıyor az itinse belki gelir sıpa
Evet kuzum dogru diyorsun,ama evim gerçekten kalabalik,hergun bir program bi yerlerdeyiz,herkes toplanmış benim dogurmami bekliyor,bizdende tık yokYok canım ya benim de bazen oluyor, tabiri caiz ise yamuluyorum o ağrı ile belli bir süre de devam ediyor sonrası olmuyor, yalancı sancı yani nst de de sancım çıkmadı hiçama kendini takip et devamlı olurda gerçek sancı da olabilir
Meliss85 im en hareketli zamanlarımız da sende yoğunlaştın ara verme bu kadar bende pazartesi ara kontrole gideceğim bakalım herşey yolunda devam ediyorsa benim sezeryan da haftaya kaldı hatta cumartesi ye bile kalabilirmiş ( hastane yoğunluğundan dolayı )
Sağlıcakla kavuş yarın kuzuna bol bol kucakla çıkart acısını sonra senden başkasında durmuyorKuzularım biz iyiyiz. Sadece bulut çıkacak yarın kısmetse ona hazırlık yapıyorum malum küçük ceylanım bizi hazırlıksız yakalattı. Babalarımız annelerimiz burda hep birlikte yapmaya çalışıyoruz. Aklımdaydı yazacaktım ama hazırlık yap süt sağ derken vakit bulamadım.
Canım lansinoh, avent ve dr browns meme ucuna yakın denenler ama hepsinde de meme reddi olduğuyla ilgili yorumlar buldum başka bi forumda. Alıştırma bardağı ile verin ki meme reddi olmasın demişler. Bilmiyorum ne kadar işine yarar bu bilgi. Kaşıklı biberon denedin mi? Benim aldığım biberon lansinoh naturalwave yavaş akış diye geçiyor. Umarım en kısa zamanda çözersin sorunu, ağlama lütfenKızlar merhaba ben burayla hic ilgilenemedim kusura bakmayin. Oglum beni emmemeye basladi. Uyku halinde 7/24. Uyandiramiyoruz. Uyanmadigi icin de emmiyor. Bugun kontrole gittik, Sariligi biraz yukselmis ama henüz degil cok şükür. Mama takviyeli devam etmemiz gerekiyor. Düne kadar biberonla mamayi almiyordu, ama bugun biberondan iciyor, beni emmiyor. Hem sarilik korkusu, hem de memeyi birakir diye agliyorum sürekli.
Sizden ricam, hic arastiracak vaktim yok, az akan, zorlayan, meme ucuna en yakin biberon ya da biberon ucu önerir misiniz en acilinden. Allah razi olsun hepinizden
İnşallah yüksek çıkmazYarın tahlil vercem yüksek çıkarsa pzrts alcaklar bebeğimi 37.haftamda
Allah yardımcınız olsun, ben bu biberondan aldımKızlar merhaba ben burayla hic ilgilenemedim kusura bakmayin. Oglum beni emmemeye basladi. Uyku halinde 7/24. Uyandiramiyoruz. Uyanmadigi icin de emmiyor. Bugun kontrole gittik, Sariligi biraz yukselmis ama henüz degil cok şükür. Mama takviyeli devam etmemiz gerekiyor. Düne kadar biberonla mamayi almiyordu, ama bugun biberondan iciyor, beni emmiyor. Hem sarilik korkusu, hem de memeyi birakir diye agliyorum sürekli.
Sizden ricam, hic arastiracak vaktim yok, az akan, zorlayan, meme ucuna en yakin biberon ya da biberon ucu önerir misiniz en acilinden. Allah razi olsun hepinizden
Kızlar merhaba ben burayla hic ilgilenemedim kusura bakmayin. Oglum beni emmemeye basladi. Uyku halinde 7/24. Uyandiramiyoruz. Uyanmadigi icin de emmiyor. Bugun kontrole gittik, Sariligi biraz yukselmis ama henüz degil cok şükür. Mama takviyeli devam etmemiz gerekiyor. Düne kadar biberonla mamayi almiyordu, ama bugun biberondan iciyor, beni emmiyor. Hem sarilik korkusu, hem de memeyi birakir diye agliyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?