- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.761
Suyu kaynat termosa koy canım soğsada sonra gerektigi kadar ısıt ver bişey olmazKızlar bir şey soracam her seferinde mama verirken su ısıt soğut hazırla ver geceleri zor oluyor kaynamış suyu kenara alsak mama verirken yeteri kadar ısıtsak su mama olurmu
Bas asagı durus kasık batması var muhtemelen ındı ama kaburga gecmıyor heralde yerı dar.
Bnm oncekılerde sunı oldu buda oyle olucak gıbı
Nasılsınız güzel annelerbeni hatırlayanınız vardır belki bebişimin suyu hep çok az gidiyor ve gelişme geriliği vardı. Ağustos ayının sonunda doğum yapmayı beklerken dün kucağıma aldım oğlumu maalesef suyu çok azdı ve karnımda tehlike altındaydı. Çarşamba günü doktor muayenesi vardı nstye girdim hiç sancım çıkmadı ama 2 cm açıklığım vardı. Perşembe gecesi de ağrılarım çok arttı ve sıklaştı. Hemen hastaneye geldik, yatışım verildi. Dün akşam saat 10a doğru normal doğum yaptımm umarım sizler de sağlıcakla kucağınıza alırsınız vakti ve saatinde
Doğum yapmiş anneleri tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun
Darısı bizim başımıza inşallahbende 3 gündür 2 cm açıklıkla yola devam ediyorum benim oğlanın geleceği yok ne ağrım ne sancım var kopek gibi geziyorum birde dua edin de gelsin artık yoksa ayin 4 kadar gelmezse mecbur hastaneye gidecegim normal olmayan yolardan dogurtacaklar
Günlerimiz aynı bende dün belinde ve kasıklarımda oldu ter boşaldı dediğin gibiKızlar dün 4 kere oldu bugün de 1 kere şiddetli 1-2 kere de hafif hafif kuyruk sokumu kısmından böyle baş döndürecek kadar sert ve keskin ağrı giriyor o an ter boşaltıyorum 15-30 saniye arası sürüyor geçiyor ama düzenli değil.Bu yaşadığım şey sancı mı acaba? Salı kontrol var doktora da yazmak istemiyorum düzenli olmadığı için ama sanırım bu düzenli halde girerse doğum sancısı oluyor demi? Ay içim çok garip..
Bende bugün iyiyim diyerek dolaşıyordum evde birden bi girdi yine bağırmamak için zor tuttum kendimi ama 15-20 sn kadar sürdü geçti sanırım bebek kanala mı yerleşiyor acaba onun sancıları mıGünlerimiz aynı bende dün belinde ve kasıklarımda oldu ter boşaldı dediğin gibi
Bugün iyiyim ama
Kızlar dün 4 kere oldu bugün de 1 kere şiddetli 1-2 kere de hafif hafif kuyruk sokumu kısmından böyle baş döndürecek kadar sert ve keskin ağrı giriyor o an ter boşaltıyorum 15-30 saniye arası sürüyor geçiyor ama düzenli değil.Bu yaşadığım şey sancı mı acaba? Salı kontrol var doktora da yazmak istemiyorum düzenli olmadığı için ama sanırım bu düzenli halde girerse doğum sancısı oluyor demi? Ay içim çok garip..
İnşallah vesile olur yedikleriniz,36+5 ten selam kızlar, bende bugüne kadar gelmesin istiyordum. Ama pazartesi 37 oluyor artık gelebiliradaçayı ve hurmaya başlıyorum bugün. Adaçayını küçük termos ile demleyip içeceğim, bol hurma yicem. Rahim kaslarını gevşetiyormuş, enerjim olsa squat felan yaparım ama hiç canım istemiyor
Oooo unuturmuyuz seni canım yaa, ister inan ister inanma bugün ilk sayfaya gittim kimler vardı diye bakmaya senin en son ne zaman girmişsin diye bakmıştımNasılsınız güzel annelerbeni hatırlayanınız vardır belki bebişimin suyu hep çok az gidiyor ve gelişme geriliği vardı. Ağustos ayının sonunda doğum yapmayı beklerken dün kucağıma aldım oğlumu maalesef suyu çok azdı ve karnımda tehlike altındaydı. Çarşamba günü doktor muayenesi vardı nstye girdim hiç sancım çıkmadı ama 2 cm açıklığım vardı. Perşembe gecesi de ağrılarım çok arttı ve sıklaştı. Hemen hastaneye geldik, yatışım verildi. Dün akşam saat 10a doğru normal doğum yaptımm umarım sizler de sağlıcakla kucağınıza alırsınız vakti ve saatinde
Kuzum kızlar konuşuyorlar doktorları bol bol yer silermiş yapın diyormuş, ilişki merdiven inip çıkma çömelip kalkma gibi şeyleri öneriyormuş doktorları (kocan işten gelince başlaDoğum yapmiş anneleri tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun
Darısı bizim başımıza inşallahbende 3 gündür 2 cm açıklıkla yola devam ediyorum benim oğlanın geleceği yok ne ağrım ne sancım var kopek gibi geziyorum birde dua edin de gelsin artık yoksa ayin 4 kadar gelmezse mecbur hastaneye gidecegim normal olmayan yolardan dogurtacaklar
Bu bebeklere hiç belli olmuyor canım ya, gün gün dursun diye saydığın günler dün gibi şimdi en azından riskli zamanları atlattın inşallah36+5 ten selam kızlar, bende bugüne kadar gelmesin istiyordum. Ama pazartesi 37 oluyor artık gelebiliradaçayı ve hurmaya başlıyorum bugün. Adaçayını küçük termos ile demleyip içeceğim, bol hurma yicem. Rahim kaslarını gevşetiyormuş, enerjim olsa squat felan yaparım ama hiç canım istemiyor
Benimde şimdi ikinci ama o ortam bi strese sokuyor beni ya aklıma geldikce bi yandan heyecanlıyım bebeğimi alıcam diye bi yandan korku . Yaa sağ Salim büyüsün inşallah miniğin sonrasında ağrıların nasıldıSezeryen hiç stres yapmana gerek yok anlamıyorsun bile igne yaptılar en fazla 10 dk geçti doktor gelecek diye beklerken gelmis bebeğimi kucağıma verdiler dikis daha uzun sürdü
Çok şükür iyiyiz canım inşallah akşama doğru hastaneden çıkışımız olacakOooo unuturmuyuz seni canım yaa, ister inan ister inanma bugün ilk sayfaya gittim kimler vardı diye bakmaya senin en son ne zaman girmişsin diye bakmıştım(dedim bir aksilik mi var acaba neden yazmıyor diye düşündüm)
İyi olmana sevindim, bebişin nasıl sen nasılsın?
Kuzum kızlar konuşuyorlar doktorları bol bol yer silermiş yapın diyormuş, ilişki merdiven inip çıkma çömelip kalkma gibi şeyleri öneriyormuş doktorları (kocan işten gelince başla)
Şaka bir yana rabbim hayırlısı ile en doğalından süreci hızlandırsın, sağlıklı şekilde eline bebeğini al inşallah
Bu bebeklere hiç belli olmuyor canım ya, gün gün dursun diye saydığın günler dün gibi şimdi en azından riskli zamanları atlattın inşallahartık canı ne zaman isterse hayırlısı ile diyelim
ffestinalente kuzu dün oyalanmam lazım dedin, sonra kayboldun nerelerdesin, eve geçince farklı mı hissettin kendini bize bilgi ver, bu kadar sessiz olman canımızı sıkıyor?
J josei89 sen nasılsın canım? Son durumlar nedir? Bebiş nasıl sen nasılsın?
Kızlar ben isimleri aklımda tutamıyorum biliyorsunuz, normal doğurup doktor hatasından bebeğinin ciğerinde sıkıntı olan arkadaş kimdi eve çıktı mı?
Çok şükür iyiyiz canım inşallah akşama doğru hastaneden çıkışımız olacak
Amin canım inşallah. Unutmam mümkün değil
Ayy maşallah canım. Bizde çıkış bekliyoruz hastane havası bastı biraz evdeki rahatlık başka yha bir an önce gitmek istiyorum.Nasılsınız güzel annelerbeni hatırlayanınız vardır belki bebişimin suyu hep çok az gidiyor ve gelişme geriliği vardı. Ağustos ayının sonunda doğum yapmayı beklerken dün kucağıma aldım oğlumu maalesef suyu çok azdı ve karnımda tehlike altındaydı. Çarşamba günü doktor muayenesi vardı nstye girdim hiç sancım çıkmadı ama 2 cm açıklığım vardı. Perşembe gecesi de ağrılarım çok arttı ve sıklaştı. Hemen hastaneye geldik, yatışım verildi. Dün akşam saat 10a doğru normal doğum yaptımm umarım sizler de sağlıcakla kucağınıza alırsınız vakti ve saatinde
Ben termosa koyardım kaynamış su ve yanınada normal su koyardım sonra mama saati gelince biraz kaynamış su biraz normal su koyardım ılık olurdu mamayı koyup karıştırırdım o zaman tam kaynar olmuyordu onu soğutmak daha zor oluyor zaten direk kaynar suya yapmamak gerekiyormuş vitaminleri gidermiş öyle derlerKızlar bir şey soracam her seferinde mama verirken su ısıt soğut hazırla ver geceleri zor oluyor kaynamış suyu kenara alsak mama verirken yeteri kadar ısıtsak su mama olurmu
Ben suni ile doğurdum o açıklık ta benmi erken doğurdum acabaDoğum yapmiş anneleri tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun
Düzenli olunca ister istemez biliyorsun canım canin belli Aralık'ta yanıyoKızlar dün 4 kere oldu bugün de 1 kere şiddetli 1-2 kere de hafif hafif kuyruk sokumu kısmından böyle baş döndürecek kadar sert ve keskin ağrı giriyor o an ter boşaltıyorum 15-30 saniye arası sürüyor geçiyor ama düzenli değil.Bu yaşadığım şey sancı mı acaba? Salı kontrol var doktora da yazmak istemiyorum düzenli olmadığı için ama sanırım bu düzenli halde girerse doğum sancısı oluyor demi? Ay içim çok garip..
Olabılır çünkü hiçbirşekilde gecmıyor. Yer degıstırsem bıle aynı devamOğlumda kaburgama poposunu dayamıştı yer yapmış doğumdan sonra bile geçmedi belki sende de öyle olmuştur
Maşallahhh Allah bağışlasın gözünüz aydın
Bizde artık sabırsızlıkla bekliyoruz 3 haftadır sancı çekiyorum şimdiye kadar gelmesin diyordum tabi ama artık yavaştan gelebilir
Tabi pazartesi den sonra artık 37 oluyor
Birden bire herşey değişiyor bi bakacaz doğurdum yazacaksın inşallah
Aynı durumdayız. Pazrtesı gunum doluyor. Gecen muayenede 2cm acıklık vardı. Sancım sıfır. Pazrtesı gelmezse 41 haftayı doldurtacaklar ve ben hıc ıstemıyorum. Sancı yok barı bı nnişan bı kanama bır su bır acılma olsunda doguma gıreyım gozuyle bakıyorum. Çok zor gecıyor artık uykuda kalmadı bndeDoğum yapmiş anneleri tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?