2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Normalde bugün olması gerekiyordu kontrol doktorum tatilde pazartesi gidiceğim , bende hiç bilmiyorum doğum sancısı nedir

Eve çıktı diye hatırlıyorum emel gibiydi adı benimde isim hafızam sıfır

Kızlar bugün alt karnıma sancı girdi baya adet ağrısı değil ama bildiğin sancı var ya tuvalete filan çıktım hala devam etti rahatlamadım vurup geçti sonra tekrar oldu dedim bu sancı herhalde dışarı çıkıp yürüdüm şuan daha iyiyim o şekilde vurmuyor en azından valla ben birşey anlamıyorum hah dedim tamam başladı galiba ben gidicem bir türlü anlayamıyorum

İnşallah canım bende 5 adet yedim fazlası zor, olduğu kadar artık allah yardımcımız olsun
Valla zaman su gibi sıkıntılı olan arkadaşın bebeği vefat etti sanırım, dava açıcam diyordu, hesabını da kapattı çok üzücü
Ben suni ile doğurdum o açıklık ta benmi erken doğurdum acaba beklesem miydi bilemiyorum ama şu anki huzur Başka
Öyle düşünme canım ne farkeder sonuçta doğurdun

Benimde alt karnımda bir ağrı var kızlar, ama ayıptır söylemesi kabızlık var sürekli, belki de ondan bilemiyorum. Şiddetli sancı olana kadar veya nişan su gelene kadar dr gitmeyi düşünmüyorum hastanede çok sürünmemek için bakalım inş doğum sancısı filandır

Ay ben yazdım sandım baktım benim yazı yukarda bakalım kim doğuracak birlikte haber ederiz belki kızlara

Olabılır çünkü hiçbirşekilde gecmıyor. Yer degıstırsem bıle aynı devam

Evet benimde öyle oğlumda suyum gelip sonra sancı gelmişti ama belim ağrıyordu o yüzden hiç bilemiyorum sancı nasıl

Evet canım bende öyle düşünüyorum hastanede yakın inşallah düşündüğümüz gibi olur sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz

Ayyy doğru ev alt üst dü demiii, yarın kavuşuyorsun mis kokuya çok şükür

Ayyy doğru ev alt üst dü demiii, yarın kavuşuyorsun mis kokuya çok şükür

Evden boyacılarla çıktık hdjdj en son biz hastahanedeyken kayınpederim kapıları siliyormuş, babam bulutun ağız bezlerini ütülüyormuş bacılarım durumumuz buydu

Anneleri hiç anlatmayayım yazık. Kayınvalidem oğullarına çok düşkündür günde 3 kere hepsiyle konuşur. Bugün diyor ki amaan hiçbiri umrumda değil ben Bulutu bekliyorum 4 gündğr konuşmuyormuş oğullarıyla

Çok şükür bin şükür. Doktorumdan allah razı olsun. Beni ve oğlumu kurtardı erken müdahalesiyle. Tabii kocamda birşeulerin normalden farklı olduğunu farkedip arayıp bilgilendirmeseydi bilmiyorum ne olurdu? Ama artık güzelliklere odaklanıyorum. Çok şükür.

Maşallah kuzum ya, Bulut bey annesi gibi güçlüdür demiştik, seni daha fazla üzmek yormak istemedi anlaşılan ilk evre doğum, 2. Evre de hayırlısı ile eve çıkma sonrası zaten bayağı yoğun geçecek

Hepsinden Allah razı olsun yarın büyük gün bende heyecanlandım

Evet günümüz aynı seninle inşallah kolay doğumlarımız olur

Bebişkonun çıkmasına çok sevindim hadi gözün aydın

Çok sevindim canım bak çabucak çıktı bulut kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…