- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.781
Normalde bugün olması gerekiyordu kontrol doktorum tatilde pazartesi gidiceğim , bende hiç bilmiyorum doğum sancısı nedirBende bugün iyiyim diyerek dolaşıyordum evde birden bi girdi yine bağırmamak için zor tuttum kendimi ama 15-20 sn kadar sürdü geçti sanırım bebek kanala mı yerleşiyor acaba onun sancıları mıNe zaman senin kontrol canım? Salı benim
Eve çıktı diye hatırlıyorum emel gibiydi adı benimde isim hafızam sıfırOooo unuturmuyuz seni canım yaa, ister inan ister inanma bugün ilk sayfaya gittim kimler vardı diye bakmaya senin en son ne zaman girmişsin diye bakmıştım(dedim bir aksilik mi var acaba neden yazmıyor diye düşündüm)
İyi olmana sevindim, bebişin nasıl sen nasılsın?
Kuzum kızlar konuşuyorlar doktorları bol bol yer silermiş yapın diyormuş, ilişki merdiven inip çıkma çömelip kalkma gibi şeyleri öneriyormuş doktorları (kocan işten gelince başla)
Şaka bir yana rabbim hayırlısı ile en doğalından süreci hızlandırsın, sağlıklı şekilde eline bebeğini al inşallah
Bu bebeklere hiç belli olmuyor canım ya, gün gün dursun diye saydığın günler dün gibi şimdi en azından riskli zamanları atlattın inşallahartık canı ne zaman isterse hayırlısı ile diyelim
ffestinalente kuzu dün oyalanmam lazım dedin, sonra kayboldun nerelerdesin, eve geçince farklı mı hissettin kendini bize bilgi ver, bu kadar sessiz olman canımızı sıkıyor?
@josei89 sen nasılsın canım? Son durumlar nedir? Bebiş nasıl sen nasılsın?
Kızlar ben isimleri aklımda tutamıyorum biliyorsunuz, normal doğurup doktor hatasından bebeğinin ciğerinde sıkıntı olan arkadaş kimdi eve çıktı mı?
Hadi bakalım arka arkaya güzel haberler ile gidip gelelim doktoraNormalde bugün olması gerekiyordu kontrol doktorum tatilde pazartesi gidiceğim , bende hiç bilmiyorum doğum sancısı nedir
Benim sezeryan tarihi netleşecek pazartesi ay birde gidiyormuşum doğuma alıyorlarmışHadi bakalım arka arkaya güzel haberler ile gidip gelelim doktora
ffestinalente bugün gözlerim seni aradı tedirgin oldum umarım birşey yoktur
İnşallah canım bende 5 adet yedim fazlası zor, olduğu kadar artık allah yardımcımız olsunİnşallah vesile olur yedikleriniz,
Benim de hiç canım istemiyor squat, merdiven vs
Bir gün çok enerjik bir gün çok durağanım
Hurma çok yiyeceğim bugün diye söz veriyorum kendime bir veya üç en fazla yiyorum
İnşallah sağlıkla sıhhatle doğumlarımız olur
Valla zaman su gibiOooo unuturmuyuz seni canım yaa, ister inan ister inanma bugün ilk sayfaya gittim kimler vardı diye bakmaya senin en son ne zaman girmişsin diye bakmıştım(dedim bir aksilik mi var acaba neden yazmıyor diye düşündüm)
İyi olmana sevindim, bebişin nasıl sen nasılsın?
Kuzum kızlar konuşuyorlar doktorları bol bol yer silermiş yapın diyormuş, ilişki merdiven inip çıkma çömelip kalkma gibi şeyleri öneriyormuş doktorları (kocan işten gelince başla)
Şaka bir yana rabbim hayırlısı ile en doğalından süreci hızlandırsın, sağlıklı şekilde eline bebeğini al inşallah
Bu bebeklere hiç belli olmuyor canım ya, gün gün dursun diye saydığın günler dün gibi şimdi en azından riskli zamanları atlattın inşallahartık canı ne zaman isterse hayırlısı ile diyelim
ffestinalente kuzu dün oyalanmam lazım dedin, sonra kayboldun nerelerdesin, eve geçince farklı mı hissettin kendini bize bilgi ver, bu kadar sessiz olman canımızı sıkıyor?
@josei89 sen nasılsın canım? Son durumlar nedir? Bebiş nasıl sen nasılsın?
Kızlar ben isimleri aklımda tutamıyorum biliyorsunuz, normal doğurup doktor hatasından bebeğinin ciğerinde sıkıntı olan arkadaş kimdi eve çıktı mı?
Öyle düşünme canım ne farkeder sonuçta doğurdunBen suni ile doğurdum o açıklık ta benmi erken doğurdum acababeklesem miydi bilemiyorum ama şu anki huzur Başka
Ay ben yazdım sandım baktım benim yazı yukarda36+5 ten selam kızlar, bende bugüne kadar gelmesin istiyordum. Ama pazartesi 37 oluyor artık gelebiliradaçayı ve hurmaya başlıyorum bugün. Adaçayını küçük termos ile demleyip içeceğim, bol hurma yicem. Rahim kaslarını gevşetiyormuş, enerjim olsa squat felan yaparım ama hiç canım istemiyor
Olabılır çünkü hiçbirşekilde gecmıyor. Yer degıstırsem bıle aynı devam
Benimde alt karnımda bir ağrı var kızlar, ama ayıptır söylemesi kabızlık var sürekli, belki de ondan bilemiyorum. Şiddetli sancı olana kadar veya nişan su gelene kadar dr gitmeyi düşünmüyorum hastanede çok sürünmemek için bakalım inş doğum sancısı filandır
Kuzularım biz iyiyiz. Sadece bulut çıkacak yarın kısmetse ona hazırlık yapıyorum malum küçük ceylanım bizi hazırlıksız yakalattı. Babalarımız annelerimiz burda hep birlikte yapmaya çalışıyoruz. Aklımdaydı yazacaktım ama hazırlık yap süt sağ derken vakit bulamadım.
Ayyy doğru ev alt üst dü demiii, yarın kavuşuyorsun mis kokuya çok şükür
Evden boyacılarla çıktık hdjdj en son biz hastahanedeyken kayınpederim kapıları siliyormuş, babam bulutun ağız bezlerini ütülüyormuş bacılarım durumumuz buydu
Anneleri hiç anlatmayayım yazık. Kayınvalidem oğullarına çok düşkündür günde 3 kere hepsiyle konuşur. Bugün diyor ki amaan hiçbiri umrumda değil ben Bulutu bekliyorum 4 gündğr konuşmuyormuş oğullarıyla
Çok şükür bin şükür. Doktorumdan allah razı olsun. Beni ve oğlumu kurtardı erken müdahalesiyle. Tabii kocamda birşeulerin normalden farklı olduğunu farkedip arayıp bilgilendirmeseydi bilmiyorum ne olurdu? Ama artık güzelliklere odaklanıyorum. Çok şükür.
Hepsinden Allah razı olsun yarın büyük günEvden boyacılarla çıktık hdjdj en son biz hastahanedeyken kayınpederim kapıları siliyormuş, babam bulutun ağız bezlerini ütülüyormuş bacılarım durumumuz buydu
Anneleri hiç anlatmayayım yazık. Kayınvalidem oğullarına çok düşkündür günde 3 kere hepsiyle konuşur. Bugün diyor ki amaan hiçbiri umrumda değil ben Bulutu bekliyorum 4 gündğr konuşmuyormuş oğullarıyla
Çok şükür bin şükür. Doktorumdan allah razı olsun. Beni ve oğlumu kurtardı erken müdahalesiyle. Tabii kocamda birşeulerin normalden farklı olduğunu farkedip arayıp bilgilendirmeseydi bilmiyorum ne olurdu? Ama artık güzelliklere odaklanıyorum. Çok şükür.
Evet günümüz aynı seninle inşallah kolay doğumlarımız olurAy ben yazdım sandım baktım benim yazı yukardabakalım kim doğuracak birlikte haber ederiz belki kızlara
Evet benimde öyle oğlumda suyum gelip sonra sancı gelmişti ama belim ağrıyordu o yüzden hiç bilemiyorum sancı nasıl
Evet canım bende öyle düşünüyorum hastanede yakın inşallah düşündüğümüz gibi olur sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz
Bebişkonun çıkmasına çok sevindimKuzularım biz iyiyiz. Sadece bulut çıkacak yarın kısmetse ona hazırlık yapıyorum malum küçük ceylanım bizi hazırlıksız yakalattı. Babalarımız annelerimiz burda hep birlikte yapmaya çalışıyoruz. Aklımdaydı yazacaktım ama hazırlık yap süt sağ derken vakit bulamadım.
Kaç çıktı bizim 16 ydı sarılıkYa ne bileyim doktor da yenidoganlarda bu seviye cok normal dedi ama genede takildi aklimda
Çok sevindim canım bak çabucak çıktı bulut kuşEvden boyacılarla çıktık hdjdj en son biz hastahanedeyken kayınpederim kapıları siliyormuş, babam bulutun ağız bezlerini ütülüyormuş bacılarım durumumuz buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?