2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya tesekkur ederiz, ölürüm zaten babam diye, tam babaci kizlardanimdir ben. Bir de tek cocugum zaten. o yuzden ayridir bagimiz.

Kendi kizlarimla babasi da oyle olurlar umarim, cok isterim :)

Güçlü dik duruşlu kadınlar olmanın 1. Anahtarı baba-kız ilişkisi. Ne güzel şanslıymışsın canım, eminim öyle bir baba seçmişsindir sende kızlarına

Aynen öyle diyorlar kızımın hiç yoktu niyeti doktor her kontrol de derdi pozisyonuna göre keyfine çok düşkün olacak diye

Dkjdksk ay yerler Defnoşu. Keyfine düşkün mü peki gerçekten?

Güçlü dik duruşlu kadınlar olmanın 1. Anahtarı baba-kız ilişkisi. Ne güzel şanslıymışsın canım, eminim öyle bir baba seçmişsindir sende kızlarına

Ya ne kadar dogru soyledin Festi :) babalarinin arkasinda olduğunu bilen kadınlar hayata 1-0 onde basliyor cidden.

Ya ne kadar dogru soyledin Festi :) babalarinin arkasinda olduğunu bilen kadınlar hayata 1-0 onde basliyor cidden.

O yüzden tamam aşk sevgi saygı çok önemli ama seçtiğimiz adamların baba olacağı gerçeğini de unutmamak lazım. En önemli kriterlerden bir tanesi bence. Evlat için yapılacak en güzel şey iyi bir baba/anne seçmek.

Düşkün olmaz mı koca yataktan babasını attı , en iyi hoşuna giden rahat olan yastık hangisiyle sadece onda yatıyor
Lazımlıkta büyük tuvaletini yaparken off yoruldum diyor ya içim eriyor

Düşkün olmaz mı koca yataktan babasını attı , en iyi hoşuna giden rahat olan yastık hangisiyle sadece onda yatıyor
Lazımlıkta büyük tuvaletini yaparken off yoruldum diyor ya içim eriyor
Ne istediği bilen küçük bir hanımefendi severim onu

Jjdjjdjd gülerim ben olsam ya içime sokasım gelir şu cümleyi duysam Defnenin burcu ne? Ondan bir boğa enerjisi alıyorum

Ne istediği bilen küçük bir hanımefendi severim onu

Jjdjjdjd gülerim ben olsam ya içime sokasım gelir şu cümleyi duysam Defnenin burcu ne? Ondan bir boğa enerjisi alıyorum
İkizler 14 Haziran'da doğdu bende 18 haziranım tutturamadık aynı günü
Kayınvalidemn doğum gününde doğurdum geçilmiyor havasından
Babamız boğa tipi ben huyu suyu baba zaten

Evet canım 35+5 de doğmuştu bebeğim çıktı küvezden çok şükür geçen hafta pazar 1 hafta olucak yanim da biraz toparladı şükür ettim canım sonuç bekliyoruz daha
Ayy maşallah ya, çok sevindim inşallah tez zamanda toparlar minik kuşumuz (canım verilen havadan dolayı bebeğin ciğerinde sıkıntı olan sen miydin?)

Meliss85 bende varım

ffestinalente sen kendin toparlayabildin mi? Sezeryan sonrası yatma kalkma biraz sıkıntılı malum (sen kendini dinleyememişsindir Bulut kuşu düşünmekten ama ağrıların hafifledi mi?)
Birde sende sanki son zamanlarda iğneye başlamıştın, doğumdan sonra da belli bir süre devam ettirecek mi doktor?

Vizeci06 pazartesi kontrole gideceğim ya eşime diyorum ya hala bir umut temmuz annesi olabilirim (hayır Sezeryanı çok bekletmiyor diyorlardı doktor bebek hareketleri azalır, kanamam yada suyun gelirse acilden gelirsin yoksa beklemeye devam diyor ) hayırlısı bakalım rabbim hepimiz çok emek verdik hayırlısı ile daha burada süt muhabbetleri, atak muhabbetleri yapacağız

Hayırlısı olsun hakkında cnm bende şaşkınım senin bu hastahanedeki durumlara sana yarına gün vermelilerdi bence tabi doktorlar daha iyi bilir hareketlerine dikkat et takipte kal
Pazartesi kaçta randevu benim 10.40 zaman gecmiyor uzadıkça uzuyor sanki bende pazartesi sezeryana gidecekmiş im gibi hissediyorum

Ben farklı bir doktor görsün diye tanıdık vasıtası ile başka bir hastaneden gün aldım, (doktor saat 10da bir gelsin demiş) benim ilk gebeliğimde sancım falan olmamıştı, normal doğum diye bu haftalar da hergün kontrole gidiyordum ama nasip sezeryanmış normal doğum sancısını hiç bilmiyorum o nedenle (nst de çıkıyordu ama ben hiç hissetmiyordum) bunda da sancım varsa da bilmiyorum o nedenle ben kafaya takmamaya çalışıyorum, ilk gebeliğimde normal doğum olur diye rüyüyüşler, sık ilişkiye girmeler falan uğraşmıştım yani bana mısın demedi, hep diyoruz ya bebek kendi seçiyor biraz da ne zaman ve nasıl geleneğini, sağlıcakla elimize alalım da gerisi rabbim in takdiri

Aynısını yaşadım cnm ilişki squat yer silme ördek yürüyüş pilates neler yaptım olmadı ve bende sancı nedir bilmem hayırlısı olsun

Kızlar bugün benim boynumdan başıma ve gözlerime doğru bir ağrı vardı oğlen uyudum,uyandım duşa girdim duşta burnumdan boşaldı bende hastaneye gittim neyse kan falan verdim ama tansiyonum normal çıktı nst ye bağladılar 2 defa 70 bulan sancılarım oldu ama ben hiç hissetmedim 2/3 defa da 40ları falan buldu neyse 4/5 cm açıklığım varmış oğludumda 3100gr olmuş. Doktor eve göndermek istemedi belki burun kanaması baş dönmesi tekrarlar diye hastanede kalmamı istedi ama ben eve gelmeyi tercih ettim evde de beni bekleyen cocuğum var. Bakalım 4/5 cm açıklık varsa demekki bundan sonra daha hızlı ilerleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…