- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.861
Ya tesekkur ederiz, ölürüm zaten babam diye, tam babaci kizlardanimdir ben. Bir de tek cocugum zaten.o yuzden ayridir bagimiz.
Kendi kizlarimla babasi da oyle olurlar umarim, cok isterim :)
Aynen öyle diyorlar kızımın hiç yoktu niyeti doktor her kontrol de derdi pozisyonuna göre keyfine çok düşkün olacak diye
İçerden tamam annecim der şimdibende olacaksa pazartesi tercih ederim yarın pazar, bir haftadır yalnızım kocam yok. Kocam görmeye gelecek gezdirecek müsait değiliz
Banada 2 güne doğurur demişlerdi 10 gündür içerde kaldı kuzucumBugün teyzem gördü beni karnıma baktı düşmüş diyor 10 güne bile kalmaz dedi bakalım tutacak mı totemi
Güçlü dik duruşlu kadınlar olmanın 1. Anahtarı baba-kız ilişkisi. Ne güzel şanslıymışsın canım, eminim öyle bir baba seçmişsindir sende kızlarına
Ah bu çok bilmişler onlara da inanıyorum saf gibi bendeBanada 2 güne doğurur demişlerdi 10 gündür içerde kaldı kuzucum
Ya ne kadar dogru soyledin Festi :) babalarinin arkasinda olduğunu bilen kadınlar hayata 1-0 onde basliyor cidden.
Düşkün olmaz mı koca yataktan babasını attı , en iyi hoşuna giden rahat olan yastık hangisiyle sadece onda yatıyorGüçlü dik duruşlu kadınlar olmanın 1. Anahtarı baba-kız ilişkisi. Ne güzel şanslıymışsın canım, eminim öyle bir baba seçmişsindir sende kızlarına
Dkjdksk ay yerler Defnoşu. Keyfine düşkün mü peki gerçekten?
Ne istediği bilen küçük bir hanımefendi severim onuDüşkün olmaz mı koca yataktan babasını attı , en iyi hoşuna giden rahat olan yastık hangisiyle sadece onda yatıyor
Lazımlıkta büyük tuvaletini yaparken off yoruldum diyor ya içim eriyor
Düşkün olmaz mı koca yataktan babasını attı , en iyi hoşuna giden rahat olan yastık hangisiyle sadece onda yatıyor
Lazımlıkta büyük tuvaletini yaparken off yoruldum diyor ya içim eriyor
İkizler 14 Haziran'da doğdu bende 18 haziranım tutturamadık aynı günüNe istediği bilen küçük bir hanımefendi severim onu
Jjdjjdjd gülerim ben olsam ya içime sokasım gelir şu cümleyi duysamDefnenin burcu ne? Ondan bir boğa enerjisi alıyorum
İkinci oğlan yoldaYa 2.kiz mi yolda sizin? Benim gibi
Ayy maşallah ya, çok sevindim inşallah tez zamanda toparlar minik kuşumuz (canım verilen havadan dolayı bebeğin ciğerinde sıkıntı olan sen miydin?)Evet canım 35+5 de doğmuştu bebeğim çıktı küvezden çok şükür geçen hafta pazar 1 hafta olucak yanim da biraz toparladı şükür ettim canım sonuç bekliyoruz daha
Hayırlısı olsun hakkında cnm bende şaşkınım senin bu hastahanedeki durumlara sana yarına gün vermelilerdi bence tabi doktorlar daha iyi bilir hareketlerine dikkat et takipte kalAyy maşallah ya, çok sevindim inşallah tez zamanda toparlar minik kuşumuz (canım verilen havadan dolayı bebeğin ciğerinde sıkıntı olan sen miydin?)
Meliss85 bende varım
ffestinalente sen kendin toparlayabildin mi? Sezeryan sonrası yatma kalkma biraz sıkıntılı malum (sen kendini dinleyememişsindir Bulut kuşu düşünmekten ama ağrıların hafifledi mi?)
Birde sende sanki son zamanlarda iğneye başlamıştın, doğumdan sonra da belli bir süre devam ettirecek mi doktor?
Vizeci06 pazartesi kontrole gideceğim ya eşime diyorum ya hala bir umut temmuz annesi olabilirim (hayır Sezeryanı çok bekletmiyor diyorlardı doktor bebek hareketleri azalır, kanamam yada suyun gelirse acilden gelirsin yoksa beklemeye devam diyor ) hayırlısı bakalım rabbim hepimiz çok emek verdik hayırlısı ile daha burada süt muhabbetleri, atak muhabbetleri yapacağız
Hayırlısı olsun hakkında cnm bende şaşkınım senin bu hastahanedeki durumlara sana yarına gün vermelilerdi bence tabi doktorlar daha iyi bilir hareketlerine dikkat et takipte kal
Pazartesi kaçta randevu benim 10.40 zaman gecmiyor uzadıkça uzuyor sanki bende pazartesi sezeryana gidecekmiş im gibi hissediyorum
Aynısını yaşadım cnm ilişki squat yer silme ördek yürüyüş pilates neler yaptım olmadı ve bende sancı nedir bilmem hayırlısı olsunBen farklı bir doktor görsün diye tanıdık vasıtası ile başka bir hastaneden gün aldım, (doktor saat 10da bir gelsin demiş) benim ilk gebeliğimde sancım falan olmamıştı, normal doğum diye bu haftalar da hergün kontrole gidiyordum ama nasip sezeryanmış normal doğum sancısını hiç bilmiyorum o nedenle (nst de çıkıyordu ama ben hiç hissetmiyordum) bunda da sancım varsa da bilmiyorum o nedenle ben kafaya takmamaya çalışıyorum, ilk gebeliğimde normal doğum olur diye rüyüyüşler, sık ilişkiye girmeler falan uğraşmıştım yani bana mısın demedi, hep diyoruz ya bebek kendi seçiyor biraz da ne zaman ve nasıl geleneğini, sağlıcakla elimize alalım da gerisi rabbim in takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?