- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.901
Tansiyon ölçer in varsa hemen bi ölç cnmSu an bunu burnumda pamukla okumam pekibende bi uyandim kan geliyor burnumdan. Gece de artik bebek yavastan gelsin diye iliski ve squat yapmistim Ama hastaneye gitmeyi dusunmemistim burnum kanadi diye gitmeli miyiz burun kanamasinda
Tansiyonunuzu ölçme imkanınız varsa ölçün normalse ve kanı durdurabiliyorsanız gitmenize gerek olmaz..Su an bunu burnumda pamukla okumam pekibende bi uyandim kan geliyor burnumdan. Gece de artik bebek yavastan gelsin diye iliski ve squat yapmistim Ama hastaneye gitmeyi dusunmemistim burnum kanadi diye gitmeli miyiz burun kanamasinda
Ay yok canim hic orali olmamistim kanarken ta ki S Sarisinmelekk in yazdigini okuyana kadar. Tansiyonum da hep dusuktur 9/6 veya 10/6 nin ustunu hic gormedimTansiyon ölçer in varsa hemen bi ölç cnm
Allahımmm ya maşallahEki Görüntüle 3279223 Eki Görüntüle 3279223
Minnak eller de bizden gelsinteyzelerine.. başından sonuna her derdimizde hep birbirimize iyi kötü anlarda her türlü destek olduk beni cok motive ettiniz hakkınızı helal edin ikili test surecimde yaşadığım panikler falan di derken gebelik süreci ayin 28.07.2023 an itibariyle bitmiştir bizim darısı en güzel duygular hislerle sizlerin başına evet doğum korkusu her türlü var hepimizde her iki dogum yöntemi ile ama o acılar ağrılar kucağa alinca sende Huzur bulduğunu görünce ucup gidiyor. Annelik evlat duygusu cok çok başka Rabbime sonsuz şükürler uc kere tatma mi sağladı bundan sonrası bizde elimizden geldiğince hepsine kol kanat gerip her anlarından yanlarında destek olmak .....
Su an bunu burnumda pamukla okumam pekibende bi uyandim kan geliyor burnumdan. Gece de artik bebek yavastan gelsin diye iliski ve squat yapmistim Ama hastaneye gitmeyi dusunmemistim burnum kanadi diye gitmeli miyiz burun kanamasinda
Kan durdu su anTansiyonunuzu ölçme imkanınız varsa ölçün normalse ve kanı durdurabiliyorsanız gitmenize gerek olmaz..
Hic tansiyon sorunum yok canim genelde dusuk bile cikar 38. HaftadayimAllahımmm ya maşallahmaşallah eriyorum burdaaa
Tansiyon sorununu var mıydı
Kaç haftadasınız canım
Doktoruna yaz istersen vallaha bende korkar oldum sıcakta fırlatıyor tansiyonu boşlama sakınAy yok canim hic orali olmamistim kanarken ta ki S Sarisinmelekk in yazdigini okuyana kadar. Tansiyonum da hep dusuktur 9/6 veya 10/6 nin ustunu hic gormedim
Hic tansiyon sorunum yok canim genelde dusuk bile cikar 38. Haftadayim
Doktoruna yaz istersen vallaha bende korkar oldum sıcakta fırlatıyor tansiyonu boşlama sakın
Sagolun kizlar kahvaltimi yapiyimda bi olcturuyum eczanede falan olmazsaBenimde öyle normali 9 5 fln düşük
Ama biraz çıksa rahatsız ediyor
Asm ye gidip baktır istersen bi ama yürüme gitme
Öpüyorum canım kokluyorum o kadar güzel kiÇok şükür canım iyi olsun da en önemlisi o bol bol kokla öp bizim yerimize de
Ayyy çok duygulandım festiii
Yaa evet aslında herseyi bizler çok fazla takıyoruz
Rabbim iyi insanlarla yaşatsın
Allahım onun sinirini severimmmm
Yaa benimkide bugün aşırı aşırı hareketli bi sorun mu var diye de düşünüyorum artık canımı da acıtıyor hareketleri heryere vuruyor sıpa
Amaaannn
Allah yardım etsin sana ama tam yemelik defne
Ay çok geçmiş olsun canım, süreç sağlıkla ilerler vakti gelince alırsın inşallah kucağına
Festiiii senin azına çok sevindim:) inşallah bulut bebek bir daha anne babasından hiç ayrılmaz:) yeni doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum aranıza katılmak İçin gün sayıyoruz :) 35+4 den sevgiler :)Kızlar aradılar şimdi. Bulutu almaya gidiyorum. Çok şükür bin şükür.darısı tüm bekleyenlerin başına. Sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun Allahım herkesi
Evet cnm ben hissediyorum ama ana belkide ikinci çocuk olduğu için hissedebiliyorumAçıklığı hissedebilmiş miydiniz?
Sağol canımKendini takip et canım sancıni bu kadar açılmadan sonra yolu yarilamissin masllahhayırlısı Olsun inşallah sağlıkla gelsin bebiş
Ben iki hamileliğimde de çok yaşadım burun kanaması ama bu defa çok baş ağrım ve boynum tutulmuştu belki tansiyon diye korktuğum için gittim yoksa hamilelikte burun kanaması normal ama ona baş agrısı göz kararması bulanık görme gibi başka şeyler de eşlik ediyorsa doktora gorunmekte fayda varSu an bunu burnumda pamukla okumam pekibende bi uyandim kan geliyor burnumdan. Gece de artik bebek yavastan gelsin diye iliski ve squat yapmistim Ama hastaneye gitmeyi dusunmemistim burnum kanadi diye gitmeli miyiz burun kanamasinda
Gözün aydın cnm çok şükür kavuşuyorsunuz. Allah ayırmasın birdahaKızlar aradılar şimdi. Bulutu almaya gidiyorum. Çok şükür bin şükür.darısı tüm bekleyenlerin başına. Sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun Allahım herkesi
Ya nası güçlü bi bebek hemen toparladıKızlar aradılar şimdi. Bulutu almaya gidiyorum. Çok şükür bin şükür.darısı tüm bekleyenlerin başına. Sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun Allahım herkesi
Cok sukur kavusuyorsunuz. Allah bi daha hic ayirmasin siziKızlar aradılar şimdi. Bulutu almaya gidiyorum. Çok şükür bin şükür.darısı tüm bekleyenlerin başına. Sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun Allahım herkesi
Kızlar aradılar şimdi. Bulutu almaya gidiyorum. Çok şükür bin şükür.darısı tüm bekleyenlerin başına. Sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun Allahım herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?