2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Su an bunu burnumda pamukla okumam peki bende bi uyandim kan geliyor burnumdan. Gece de artik bebek yavastan gelsin diye iliski ve squat yapmistim Ama hastaneye gitmeyi dusunmemistim burnum kanadi diye gitmeli miyiz burun kanamasinda
Tansiyon ölçer in varsa hemen bi ölç cnm

Su an bunu burnumda pamukla okumam peki bende bi uyandim kan geliyor burnumdan. Gece de artik bebek yavastan gelsin diye iliski ve squat yapmistim Ama hastaneye gitmeyi dusunmemistim burnum kanadi diye gitmeli miyiz burun kanamasinda
Tansiyonunuzu ölçme imkanınız varsa ölçün normalse ve kanı durdurabiliyorsanız gitmenize gerek olmaz..

Allahımmm ya maşallah maşallah eriyorum burdaaa

Tansiyon sorununu var mıydı
Kaç haftadasınız canım

Ay yok canim hic orali olmamistim kanarken ta ki S Sarisinmelekk in yazdigini okuyana kadar. Tansiyonum da hep dusuktur 9/6 veya 10/6 nin ustunu hic gormedim
Doktoruna yaz istersen vallaha bende korkar oldum sıcakta fırlatıyor tansiyonu boşlama sakın

Öpüyorum canım kokluyorum o kadar güzel ki

Kızlar aradılar şimdi. Bulutu almaya gidiyorum. Çok şükür bin şükür. darısı tüm bekleyenlerin başına. Sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun Allahım herkesi
Festiiii senin azına çok sevindim:) inşallah bulut bebek bir daha anne babasından hiç ayrılmaz:) yeni doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum aranıza katılmak İçin gün sayıyoruz :) 35+4 den sevgiler :)

Kendini takip et canım sancıni bu kadar açılmadan sonra yolu yarilamissin masllah hayırlısı Olsun inşallah sağlıkla gelsin bebiş
Sağol canım ya bu saaten sonra inşallah sancım olur çünkü tedirgin oluyorum sancı hissetmediğim için

Ben iki hamileliğimde de çok yaşadım burun kanaması ama bu defa çok baş ağrım ve boynum tutulmuştu belki tansiyon diye korktuğum için gittim yoksa hamilelikte burun kanaması normal ama ona baş agrısı göz kararması bulanık görme gibi başka şeyler de eşlik ediyorsa doktora gorunmekte fayda var

Kızlar aradılar şimdi. Bulutu almaya gidiyorum. Çok şükür bin şükür. darısı tüm bekleyenlerin başına. Sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun Allahım herkesi
Gözün aydın cnm çok şükür kavuşuyorsunuz. Allah ayırmasın birdaha

Cok sukur kavusuyorsunuz. Allah bi daha hic ayirmasin sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…