2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım 5 cm açıklıkta doğum başladı olarak kabul ediliyor diye duydum ben. Tansiyonunun takibi için hastanede kalsan iyi olurmuş aslında. Hastane ev arası mesafe ne kadar? Kolaylıkla atlatırsın inşallah

Eeee simdi doğum yapmayan kac kisi kaldik??hemen hemen bütün ağustos anneleri temmuz anneleri olmuş
Ben varım canım. Günü geldi nerdeyse ama bakalım
Bugün teyzem gördü beni karnıma baktı düşmüş diyor 10 güne bile kalmaz dedi bakalım tutacak mı totemi
Canım umut bağlama bana da düştüğünde 1 haftaya gelir demişlerdi 15 gün geçti tık yok. Sonra hayal kırıklığı oluyor

Canım 5 cm açıklıkta doğum başladı olarak kabul ediliyor diye duydum ben. Tansiyonunun takibi için hastanede kalsan iyi olurmuş aslında. Hastane ev arası mesafe ne kadar? Kolaylıkla atlatırsın inşallah
Kızımda 5 cm ile 1 hafta gezdim o yüzden gözümü korkutmuyor ağrım sancımda yok hastane 5-10 dk mesafede yakın.
Evet tansiyon hiç çıkmadı bugune kadar inşallah oda yolundadır bakalım bu geceyi bi atlatayım eğer iyi değilsem tekrarlarsa yine gideceğim

Evet canım 35+5 de doğmuştu bebeğim çıktı küvezden çok şükür geçen hafta pazar 1 hafta olucak yanim da biraz toparladı şükür ettim canım sonuç bekliyoruz daha

Çok şükür canım iyi olsun da en önemlisi o bol bol kokla öp bizim yerimize de

Ayyy çok duygulandım festiii

Yaa evet aslında herseyi bizler çok fazla takıyoruz
Rabbim iyi insanlarla yaşatsın

Allahım onun sinirini severimmmm

Kızlar size bişey sormam benimkinin ayaklar belimden çıkıyor sanki size de böyle oldu mu, acaba boyu felan mı uzun diyorum benim dr boyunu da söylemiyor hiç valla

Yaa benimkide bugün aşırı aşırı hareketli bi sorun mu var diye de düşünüyorum artık canımı da acıtıyor hareketleri heryere vuruyor sıpa

Düşkün olmaz mı koca yataktan babasını attı , en iyi hoşuna giden rahat olan yastık hangisiyle sadece onda yatıyor
Lazımlıkta büyük tuvaletini yaparken off yoruldum diyor ya içim eriyor
Amaaannn
Allah yardım etsin sana ama tam yemelik defne

Ay çok geçmiş olsun canım, süreç sağlıkla ilerler vakti gelince alırsın inşallah kucağına

Amin canim hem bebislerimize hem bize saglik versin eminim ki bunlari yasayan bi tek biz degiliz kac kisi kimbilir ayni seyleri yasiyor umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer
Aminnn canım inşallah
Baharcım bebişi emme durumu nasıl bizim ki tutuyor ama devamını getirmiyor sarılık olduk şimdi sağıp veriyoruz ve mama veriyoruz acaba Bi daha memeyi almaz mı diye çok korkuyorum bunu yaşayan var mı ki?

Hissediyor bilmez mi annesinin sesini kokusunu hissiyatini anne başka ağladımi bi alıyorum tık bitiyor yaptırınca başlıyor niye bıraktın... Ağrı varken alışmıştım diyordum uykusuzluklara da megersem yalanmış bazen bir emmek istiyor devamlı oturduk yerden gidiyorum uykuya bu geceyi bizde evimizde geçirdik ama ne ara ezaan okundu hayret ettim yemeği bile iki yerden koştur koştur alışmış benimki evde bebek yokluğuna unutmuş zorlukları ağladımi sanıyor susacak ben mutfaktayim durmuyor kooosss diyo ee ben onuda sevmek için kucaklamiyordumki zaten susturmak için dedim sen bakta ben yaparım yemeği dedi bie süre böyle karmaşa devam iz .. dikişsiz olmama rağmen karnımın içi ağrıyor yha bitirdi Beni

Açıklığı hissedebilmiş miydiniz?

Canımmmm çok geçmiş olsun tek tek hiç okuyamamıştım ahh kuzum nasılsınız iyimisiniz? Allahım bir an önce toparlanıp ana oğul kavuşursunuz inşallah canım benim dualarım seninle

Canım buna denk geldim aklıma geldin.Devam etmiyordur inşallah? Yeterli su alınmadığında olabiliyormuş.
Yok şükür dokturumuzun dedigi beslenme yetersızlıgınden olur meme vermeye çalıyorum zor alıyor mama veriyorum sarilik yukselmesin diye cisimizde düzeldi çok şükür zaten annem 2 saat bir acıkıyor

Doğru biliyorsun canım bes cm açıklık doğuma başladı olarak sayılıyor Sık sık kontrol ediliyor alttan ve bebeği kanala inmesi icin senin hareket etmeni istiyorlar benim öyleydi 6 7 cm gibide sanırım suyumu patlatmistilar

Kendini takip et canım sancıni bu kadar açılmadan sonra yolu yarilamissin masllah hayırlısı Olsun inşallah sağlıkla gelsin bebiş

Minnak eller de bizden gelsin teyzelerine.. başından sonuna her derdimizde hep birbirimize iyi kötü anlarda her türlü destek olduk beni cok motive ettiniz hakkınızı helal edin ikili test surecimde yaşadığım panikler falan di derken gebelik süreci ayin 28.07.2023 an itibariyle bitmiştir bizim darısı en güzel duygular hislerle sizlerin başına evet doğum korkusu her türlü var hepimizde her iki dogum yöntemi ile ama o acılar ağrılar kucağa alinca sende Huzur bulduğunu görünce ucup gidiyor. Annelik evlat duygusu cok çok başka Rabbime sonsuz şükürler uc kere tatma mi sağladı bundan sonrası bizde elimizden geldiğince hepsine kol kanat gerip her anlarından yanlarında destek olmak .....

Yerim ellerini sağlıcakla büyüsün minnoş hep mutlu olsun

Maşallah hayirla saglikla huzurla yaşasin inşallah

Su an bunu burnumda pamukla okumam peki bende bi uyandim kan geliyor burnumdan. Gece de artik bebek yavastan gelsin diye iliski ve squat yapmistim Ama hastaneye gitmeyi dusunmemistim burnum kanadi diye gitmeli miyiz burun kanamasinda

Tansiyonunuza dikkat edin, burun kanamaları bazen vücudun yükselen tansiyona yanıtı olabiliyor. Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…