- 23 Ocak 2023
- 164
- 553
- 18
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.881
Canım 5 cm açıklıkta doğum başladı olarak kabul ediliyor diye duydum ben. Tansiyonunun takibi için hastanede kalsan iyi olurmuş aslında. Hastane ev arası mesafe ne kadar? Kolaylıkla atlatırsın inşallahKızlar bugün benim boynumdan başıma ve gözlerime doğru bir ağrı vardı oğlen uyudum,uyandım duşa girdim duşta burnumdanboşaldı bende hastaneye gittim neyse kan falan verdim ama tansiyonum normal çıktı nst ye bağladılar 2 defa 70 bulan sancılarım oldu ama ben hiç hissetmedim 2/3 defa da 40ları falan buldu neyse 4/5 cm açıklığım varmış oğludumda 3100gr olmuş. Doktor eve göndermek istemedi belki burun kanaması baş dönmesi tekrarlar diye hastanede kalmamı istedi ama ben eve gelmeyi tercih ettim evde de beni bekleyen cocuğum var. Bakalım 4/5 cm açıklık varsa demekki bundan sonra daha hızlı ilerleyecek
Ben varım canım. Günü geldi nerdeyse ama bakalımEeee simdi doğum yapmayan kac kisi kaldik??hemen hemen bütün ağustos anneleri temmuz anneleri olmuş
Canım umut bağlama bana da düştüğünde 1 haftaya gelir demişlerdi 15 gün geçti tık yok. Sonra hayal kırıklığı oluyorBugün teyzem gördü beni karnıma baktı düşmüş diyor 10 güne bile kalmaz dedi bakalım tutacak mı totemi
Kızımda 5 cm ile 1 hafta gezdim o yüzden gözümü korkutmuyor ağrım sancımda yok hastane 5-10 dk mesafede yakın.Canım 5 cm açıklıkta doğum başladı olarak kabul ediliyor diye duydum ben. Tansiyonunun takibi için hastanede kalsan iyi olurmuş aslında. Hastane ev arası mesafe ne kadar? Kolaylıkla atlatırsın inşallah
Açıklik falan hiç bişey yok mu ?Ben varım canım. Günü geldi nerdeyse ama bakalım
Evet canım 35+5 de doğmuştu bebeğim çıktı küvezden çok şükür geçen hafta pazar 1 hafta olucak yanim da biraz toparladı şükür ettim canım sonuç bekliyoruz daha
Ayyy çok duygulandım festiiiAy bugün yaşadım kuzum onu. Emzirmeye gittim. Girdim yoğun bakıma oğluşum ağlıyor. Hemen koştum annem ben geldim kuzum ağlama dedim konuştum anam duydu mu hissetti mi bilmiyorum hemen sustu. Annesinin minik kuzusu. Kuvözdeyken bile hissetti herhalde geldiğimi. Ay bak yine duygulandım ağlayacağım
Yaa evet aslında herseyi bizler çok fazla takıyoruzÇok şükür bin şükür. Bundan sonra oğluşla ilgilenirim süt sağarım uyurum jdjdj hayatım bu üçgende sürer. Doğumdan önce kimseyi istemiyorum diyodum ama ne salakmışım. Hepsi kalsın çok istiyorum. Her odada birisi var ev kalabalık ama olsun maneviyatları bile yetiyormuş. İyi strese sokmayacak aileler ise gerçekten destek alınmalı.
Allahım onun sinirini severimmmmBugün hemşire diyor ki yoğun bakımımızın en sinirli bebeğiaa dedim neden napıyor? Mama verirlerken enjektörü ağzından çekince eğer doymadıysa eliyle tutuyormuş sinirden morarıyormuş yarabbim kan grubundan tırnağına kadar babasına benzemiş evladım. Copy paste yapmışım kocama. Siniri bana benzemiş. Allah kocama sabır versin. İki gergin kelebekle bakalım ne yapacak
Kızlar size bişey sormam benimkinin ayaklar belimden çıkıyor sankisize de böyle oldu mu, acaba boyu felan mı uzun diyorum benim dr boyunu da söylemiyor hiç valla
AmaaannnDüşkün olmaz mı koca yataktan babasını attı , en iyi hoşuna giden rahat olan yastık hangisiyle sadece onda yatıyor
Lazımlıkta büyük tuvaletini yaparken off yoruldum diyor ya içim eriyor
Kızlar bugün benim boynumdan başıma ve gözlerime doğru bir ağrı vardı oğlen uyudum,uyandım duşa girdim duşta burnumdanboşaldı bende hastaneye gittim neyse kan falan verdim ama tansiyonum normal çıktı nst ye bağladılar 2 defa 70 bulan sancılarım oldu ama ben hiç hissetmedim 2/3 defa da 40ları falan buldu neyse 4/5 cm açıklığım varmış oğludumda 3100gr olmuş. Doktor eve göndermek istemedi belki burun kanaması baş dönmesi tekrarlar diye hastanede kalmamı istedi ama ben eve gelmeyi tercih ettim evde de beni bekleyen cocuğum var. Bakalım 4/5 cm açıklık varsa demekki bundan sonra daha hızlı ilerleyecek
Çok çok tşk ederim darısı bekleyen annelerimizin başınaS Sefika053 @asyemurfaTomris0006 kızlar kusura bakmayın sizi atladım,tum mesajları okuyamadim ,doğum yapmışsınız cok cok tebrik ederim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Aminnn canım inşallahAmin canim hem bebislerimize hem bize saglik versin eminim ki bunlari yasayan bi tek biz degiliz kac kisi kimbilir ayni seyleri yasiyor umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer
Birde dün akşam beri çiş hep kırmızı kan gibi geliyor neden acaba doktor yazdim aradim acmadim
Hissediyor bilmez mi annesinin sesini kokusunu hissiyatini anne başka ağladımi bi alıyorum tık bitiyor yaptırınca başlıyor niye bıraktın... Ağrı varken alışmıştım diyordum uykusuzluklara da megersem yalanmış bazen bir emmek istiyor devamlı oturduk yerden gidiyorum uykuya bu geceyi bizde evimizde geçirdik ama ne ara ezaan okundu hayret ettim yemeği bile iki yerden koştur koştur alışmış benimki evde bebek yokluğuna unutmuş zorlukları ağladımi sanıyor susacak ben mutfaktayim durmuyor kooosss diyo ee ben onuda sevmek için kucaklamiyordumki zaten susturmak için dedim sen bakta ben yaparım yemeği dedi bie süre böyle karmaşa devam izAy bugün yaşadım kuzum onu. Emzirmeye gittim. Girdim yoğun bakıma oğluşum ağlıyor. Hemen koştum annem ben geldim kuzum ağlama dedim konuştum anam duydu mu hissetti mi bilmiyorum hemen sustu. Annesinin minik kuzusu. Kuvözdeyken bile hissetti herhalde geldiğimi. Ay bak yine duygulandım ağlayacağım
Açıklığı hissedebilmiş miydiniz?Kızlar bugün benim boynumdan başıma ve gözlerime doğru bir ağrı vardı oğlen uyudum,uyandım duşa girdim duşta burnumdanboşaldı bende hastaneye gittim neyse kan falan verdim ama tansiyonum normal çıktı nst ye bağladılar 2 defa 70 bulan sancılarım oldu ama ben hiç hissetmedim 2/3 defa da 40ları falan buldu neyse 4/5 cm açıklığım varmış oğludumda 3100gr olmuş. Doktor eve göndermek istemedi belki burun kanaması baş dönmesi tekrarlar diye hastanede kalmamı istedi ama ben eve gelmeyi tercih ettim evde de beni bekleyen cocuğum var. Bakalım 4/5 cm açıklık varsa demekki bundan sonra daha hızlı ilerleyecek
Canımmmm çok geçmiş olsun tek tek hiç okuyamamıştım ahh kuzum nasılsınız iyimisiniz? Allahım bir an önce toparlanıp ana oğul kavuşursunuz inşallah canım benim dualarım seninleAy bugün yaşadım kuzum onu. Emzirmeye gittim. Girdim yoğun bakıma oğluşum ağlıyor. Hemen koştum annem ben geldim kuzum ağlama dedim konuştum anam duydu mu hissetti mi bilmiyorum hemen sustu. Annesinin minik kuzusu. Kuvözdeyken bile hissetti herhalde geldiğimi. Ay bak yine duygulandım ağlayacağım
Yok şükür dokturumuzun dedigi beslenme yetersızlıgınden olur meme vermeye çalıyorum zor alıyor mama veriyorum sarilik yukselmesin diye cisimizde düzeldi çok şükür zaten annem 2 saat bir acıkıyor
Canım buna denk geldim aklıma geldin.Devam etmiyordur inşallah? Yeterli su alınmadığında olabiliyormuş.
Doğru biliyorsun canım bes cm açıklık doğuma başladı olarak sayılıyor Sık sık kontrol ediliyor alttan ve bebeği kanala inmesi icin senin hareket etmeni istiyorlar benim öyleydi 6 7 cm gibide sanırım suyumu patlatmistilarCanım 5 cm açıklıkta doğum başladı olarak kabul ediliyor diye duydum ben. Tansiyonunun takibi için hastanede kalsan iyi olurmuş aslında. Hastane ev arası mesafe ne kadar? Kolaylıkla atlatırsın inşallah
Kendini takip et canım sancıni bu kadar açılmadan sonra yolu yarilamissin masllahKızlar bugün benim boynumdan başıma ve gözlerime doğru bir ağrı vardı oğlen uyudum,uyandım duşa girdim duşta burnumdanboşaldı bende hastaneye gittim neyse kan falan verdim ama tansiyonum normal çıktı nst ye bağladılar 2 defa 70 bulan sancılarım oldu ama ben hiç hissetmedim 2/3 defa da 40ları falan buldu neyse 4/5 cm açıklığım varmış oğludumda 3100gr olmuş. Doktor eve göndermek istemedi belki burun kanaması baş dönmesi tekrarlar diye hastanede kalmamı istedi ama ben eve gelmeyi tercih ettim evde de beni bekleyen cocuğum var. Bakalım 4/5 cm açıklık varsa demekki bundan sonra daha hızlı ilerleyecek
Yerim elleriniEki Görüntüle 3279223 Eki Görüntüle 3279223
Minnak eller de bizden gelsinteyzelerine.. başından sonuna her derdimizde hep birbirimize iyi kötü anlarda her türlü destek olduk beni cok motive ettiniz hakkınızı helal edin ikili test surecimde yaşadığım panikler falan di derken gebelik süreci ayin 28.07.2023 an itibariyle bitmiştir bizim darısı en güzel duygular hislerle sizlerin başına evet doğum korkusu her türlü var hepimizde her iki dogum yöntemi ile ama o acılar ağrılar kucağa alinca sende Huzur bulduğunu görünce ucup gidiyor. Annelik evlat duygusu cok çok başka Rabbime sonsuz şükürler uc kere tatma mi sağladı bundan sonrası bizde elimizden geldiğince hepsine kol kanat gerip her anlarından yanlarında destek olmak .....
Maşallah hayirla saglikla huzurla yaşasin inşallahEki Görüntüle 3279223 Eki Görüntüle 3279223
Minnak eller de bizden gelsinteyzelerine.. başından sonuna her derdimizde hep birbirimize iyi kötü anlarda her türlü destek olduk beni cok motive ettiniz hakkınızı helal edin ikili test surecimde yaşadığım panikler falan di derken gebelik süreci ayin 28.07.2023 an itibariyle bitmiştir bizim darısı en güzel duygular hislerle sizlerin başına evet doğum korkusu her türlü var hepimizde her iki dogum yöntemi ile ama o acılar ağrılar kucağa alinca sende Huzur bulduğunu görünce ucup gidiyor. Annelik evlat duygusu cok çok başka Rabbime sonsuz şükürler uc kere tatma mi sağladı bundan sonrası bizde elimizden geldiğince hepsine kol kanat gerip her anlarından yanlarında destek olmak .....
Su an bunu burnumda pamukla okumam pekiKızlar bugün benim boynumdan başıma ve gözlerime doğru bir ağrı vardı oğlen uyudum,uyandım duşa girdim duşta burnumdanboşaldı bende hastaneye gittim neyse kan falan verdim ama tansiyonum normal çıktı nst ye bağladılar 2 defa 70 bulan sancılarım oldu ama ben hiç hissetmedim 2/3 defa da 40ları falan buldu neyse 4/5 cm açıklığım varmış oğludumda 3100gr olmuş. Doktor eve göndermek istemedi belki burun kanaması baş dönmesi tekrarlar diye hastanede kalmamı istedi ama ben eve gelmeyi tercih ettim evde de beni bekleyen cocuğum var. Bakalım 4/5 cm açıklık varsa demekki bundan sonra daha hızlı ilerleyecek
Tansiyonunuza dikkat edin, burun kanamaları bazen vücudun yükselen tansiyona yanıtı olabiliyor. Geçmiş olsun..Kızlar bugün benim boynumdan başıma ve gözlerime doğru bir ağrı vardı oğlen uyudum,uyandım duşa girdim duşta burnumdanboşaldı bende hastaneye gittim neyse kan falan verdim ama tansiyonum normal çıktı nst ye bağladılar 2 defa 70 bulan sancılarım oldu ama ben hiç hissetmedim 2/3 defa da 40ları falan buldu neyse 4/5 cm açıklığım varmış oğludumda 3100gr olmuş. Doktor eve göndermek istemedi belki burun kanaması baş dönmesi tekrarlar diye hastanede kalmamı istedi ama ben eve gelmeyi tercih ettim evde de beni bekleyen cocuğum var. Bakalım 4/5 cm açıklık varsa demekki bundan sonra daha hızlı ilerleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?