- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.741
Evet kuzum dışarı çıktık hepimizMersin'de yine sallantı olmus kardeşim orda kokrtum yha
Geçmiş olsun canım sende yape bir acil durum çantası arcci sarsitnlar devam edecek dahada diye konuşuluyor nolur nolmaz gece olursa yine hazırlıklı olursun önemli eşyalarını al ilac povorbenk su şarj aleti falan aklına ne geliyorsaEvet kuzum dışarı çıktık hepimiz
Malatya halada sallanıyor durmaksızın ufaklı büyüklü sallaniyoEvet kuzum dışarı çıktık hepimiz
Amin ya bugun nifty testim cikti ona bile sevinemiyo insan sabahtan beri oylece oturuyorum sadece elim ayagim tutmuyo resmen o insanlari dusundukcekizlarrr o bolgelerde olan arkadaslarm sizi dusundukce evde agliyorum biz bitliste bile ne kdrcok hissettk sizler nasil korktunuz kim bilir Allah yardimciniz olsunsularimiz bile geceden beri camurlu akiyor depremden dolayi. Allahim ordakilere yardim etsin insallah cok acı coook
Canım seni de özel msj at da ne zaman başım sakinlesirse eklerim inşallah mazur gör deprem bolgesindeyizBenide etiketler misiniz
Ben Tarsusdayım burda çok kötü sarsıldık iki saat öncesi yine siddetli sarsıldıkNasıl isim ekleniyor bilmiyorum mesaj kisminada kusura bakmayin... Smer canım Mersin'de durum nedir Sahil kısmında baya hissedilmis galiba kardeşim de mersinde yaşıyor sabah ondan duydum mersinde depremin etkisininde olduğunu onlar uykudaymis hiseetmemis depremide ben yinede nolur nolmaz bir acil durum çantası yap ulasagin yere koy dedim de yinede kullnmak nasip olmasın inşallah
sizlerden güzel haberler bekliyoruzValla canlar saat 4.30 dan beri disardayiz önce arabadaydik şimdi saat 10 dan beri bir kafeye sığındık. Bir deprem daha oldu akıl fikir kalmadı bizdeeve falan giremeyecek böyle giderse...
Canım seni de özel msj at da ne zaman başım sakinlesirse eklerim inşallah mazur gör deprem bolgesindeyiz
8.5 büyüklüğünde yine bir deprem olacakmis saatinide 5 ile 7 arasi gibi diyorlar dikkatli olun bu gelecek olan geliyorsa eger cok şiddetli geliyor rabbim beterinnden korusun yha yardımcınız olsunBen Tarsusdayım burda çok kötü sarsıldık iki saat öncesi yine siddetli sarsıldıkçanta hazırlayıp hemen evden çıktım çok korkuyorum Allah enkazda kalanların yardımcısı olsun ölenlerin ailesine sabır versin çok zor.. Artçı depremler çok fazla oluyor
İçmeyin diyorlar sebeke suyu canim icme sağlığın icinkizlarrr o bolgelerde olan arkadaslarm sizi dusundukce evde agliyorum biz bitliste bile ne kdrcok hissettk sizler nasil korktunuz kim bilir Allah yardimciniz olsunsularimiz bile geceden beri camurlu akiyor depremden dolayi. Allahim ordakilere yardim etsin insallah cok acı coook
Kardesimde Çiftlikköy tarafında uni bölgesinde onlarda canta hazırladı evden dışarı çıkacaklar evde kalmayacaklar geceyi dışarda geçirecekler 8.5 duyunca kalmayın da dedim zaten nolur nolmaz dışarıda kalicaklar arabadaBen Tarsusdayım burda çok kötü sarsıldık iki saat öncesi yine siddetli sarsıldıkçanta hazırlayıp hemen evden çıktım çok korkuyorum Allah enkazda kalanların yardımcısı olsun ölenlerin ailesine sabır versin çok zor.. Artçı depremler çok fazla oluyor
Cok olmadi bu taraflara doğru gelecekler artik da yollarda kötü kar yagmur buzlanma off Allah yardımcıları olsun vallaha oturduğum yerden kalkmadim hic bugün oyle Haber bakıyorum kardesimden bilgi alıyorumKardesimde Çiftlikköy tarafında uni bölgesinde onlarda canta hazırladı evden dışarı çıkacaklar evde kalmayacaklar geceyi dışarda geçirecekler 8.5 duyunca kalmayın da dedim zaten nolur nolmaz dışarıda kalicaklar arabada
canim kendine cok dikkat etValla canlar saat 4.30 dan beri disardayiz önce arabadaydik şimdi saat 10 dan beri bir kafeye sığındık. Bir deprem daha oldu akıl fikir kalmadı bizdeeve falan giremeyecek böyle giderse...
Canım seni de özel msj at da ne zaman başım sakinlesirse eklerim inşallah mazur gör deprem bolgesindeyiz
Sıkıntı yok Allah sizlere yardım etsin korusun siz iyi olun yeter ki aklımız deprem bölgelerindeki herkesde dualarımız da sizinleValla canlar saat 4.30 dan beri disardayiz önce arabadaydik şimdi saat 10 dan beri bir kafeye sığındık. Bir deprem daha oldu akıl fikir kalmadı bizdeeve falan giremeyecek böyle giderse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?