2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet kuzum dışarı çıktık hepimiz
Geçmiş olsun canım sende yape bir acil durum çantası arcci sarsitnlar devam edecek dahada diye konuşuluyor nolur nolmaz gece olursa yine hazırlıklı olursun önemli eşyalarını al ilac povorbenk su şarj aleti falan aklına ne geliyorsa

Bugün depremler sarsıntılar olmaya devam edicek anlaşılan lutfen sakin olup kendinizi koruyun o bölgede yaşayan arkadaşlarımız. Ki şöyle baktıkça sayfaya girende yok o bolgelerden umarım iyilerdir

5 dakikada bir giriyorum o bolgedeki arkadaslardan haber var mi diye offf insallah iyilerdir Allah herkesin yardimcisi olsun ne buyuk aci gercekten

kizlarrr o bolgelerde olan arkadaslarm sizi dusundukce evde agliyorum biz bitliste bile ne kdrcok hissettk sizler nasil korktunuz kim bilir Allah yardimciniz olsun sularimiz bile geceden beri camurlu akiyor depremden dolayi. Allahim ordakilere yardim etsin insallah cok acı coook

Amin ya bugun nifty testim cikti ona bile sevinemiyo insan sabahtan beri oylece oturuyorum sadece elim ayagim tutmuyo resmen o insanlari dusundukce

Valla canlar saat 4.30 dan beri disardayiz önce arabadaydik şimdi saat 10 dan beri bir kafeye sığındık. Bir deprem daha oldu akıl fikir kalmadı bizde eve falan giremeyecek böyle giderse...
Benide etiketler misiniz
Canım seni de özel msj at da ne zaman başım sakinlesirse eklerim inşallah mazur gör deprem bolgesindeyiz

Ben Tarsusdayım burda çok kötü sarsıldık iki saat öncesi yine siddetli sarsıldık çanta hazırlayıp hemen evden çıktım çok korkuyorum Allah enkazda kalanların yardımcısı olsun ölenlerin ailesine sabır versin çok zor.. Artçı depremler çok fazla oluyor

sizlerden güzel haberler bekliyoruz aklımız kalbimiz sizinle

8.5 büyüklüğünde yine bir deprem olacakmis saatinide 5 ile 7 arasi gibi diyorlar dikkatli olun bu gelecek olan geliyorsa eger cok şiddetli geliyor rabbim beterinnden korusun yha yardımcınız olsun

İçmeyin diyorlar sebeke suyu canim icme sağlığın icin

Kardesimde Çiftlikköy tarafında uni bölgesinde onlarda canta hazırladı evden dışarı çıkacaklar evde kalmayacaklar geceyi dışarda geçirecekler 8.5 duyunca kalmayın da dedim zaten nolur nolmaz dışarıda kalicaklar arabada

Cok olmadi bu taraflara doğru gelecekler artik da yollarda kötü kar yagmur buzlanma off Allah yardımcıları olsun vallaha oturduğum yerden kalkmadim hic bugün oyle Haber bakıyorum kardesimden bilgi alıyorum

canim kendine cok dikkat et

Sıkıntı yok Allah sizlere yardım etsin korusun siz iyi olun yeter ki aklımız deprem bölgelerindeki herkesde dualarımız da sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…