2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben göremedim. Kendinizi toparlayınca yazarsanız sevinirim
Şurada yazmışız o sayfalarda yorumlarda içerikler vs var. Sizin şirket ismi belli mi? Genoks, eurofins, panaroma vs vs birçok şirket var fetal dna yapan. Hepsininde içerikleri ve ücretleri farklı. Doktorunuz şirket önerdi mi size

Meliss85 hangi ilde idin canım sen ya, sen de hep aktiftin bugün hiç yazmamışsın iyisinizdir umarım
Rabbim yardımcımız olsun
Sağol canım,Kocaeli'deyim iyiyim çok şükür, ama cok üzgünüm,sabahtan beri bu panikle uyandım Adana,Osmaniye,Maraşta ki akrabalarimiz,arkadaslarimiz haber almak icin aradım,cok şükür herkes iyi,dışarda, haberleri izledim bütün gün cok üzüldüm,ağladım karnim ağrıyor sabahtan beri Allah herkese yardimcisi olsun bu soğuk kış gününde burdaki depremi hisseden tum arkadaslara cok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun,dualarımız sizinle Bu Hatayda ki bebege de cok ağladım acaba ailesi bulundu mu?

Eklentiler

• Screenshot_20230206-221647_Instagram.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 51
bulunmuş canım çok şükür anne babası da sağ, annesinin ayağı kırılmış hastanedeymiş babasını paylaşımı gören tanıdıkları aramış gidip almış bebeği

Durumunuz ne oldu?

Bacak arasındaki çıkıntı aşağı doğru gibi geldi benimki yukarı doğru hafif erkek dedi. Bide kafası top gibi benimki daha keskin hatlıydı öyle tahmin işte tabi
Anladim tsk ederim. Genelde kiz dediler bir kisi haric erkek dedi o da keseye gore soyledi. Cok merak ediyorum

İskenderundayiz ambulanslar var ama enkaz kaldırmak için yetisemiyor ekipler

Allah yardımcınız olsun kuzum dualarım sizlerle Allah korusun hepinizi inşallah dua etmekden başka bişey gelmiyor elimizden

Kızlar gebelik çizgisi oluşan var mı benım altta belirmeye başlamış biraz erken değil mi ii böyle sadece altta olunca cinsiyet ne oluyordu

Kızlar dualarınızı eksik etmeyin Allaha şükür zamanında boşalttık evi şerit çekmişler hep apartmana. İnşallah tekrarı olmaz hicbiryerde ben adanada ikamet ediyorum aracım yok ama ihtiyacı olana araç harici yemek ve barınma için eve alabilirim . Sabahtan beri kasılmalar var kızlar progestan kalmis cüzdanımda 2 tane kullansam faydası olur değil mi

Allah yar ve yardimciniz olsun insallah dualarimiz sizinle

Kızlar ben de Şırnak tayım çok kötü sallandık korktum akşam üstü hafif kanamam oldu üzüntüden korkudan hastaneden geldim şimdi
Eşimin akrabaları vefat etti Malatya da
Bebeğim çok etkilendi ilk defa kanamam oldu bel ağrısı karın ağrısı Rabbim bir daha göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…