- 8 Kasım 2022
- 408
- 887
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.781
Arkadaslardan hala bi haber yok mu Allah'ım hepsinden hayirli haberler gelsin insallahBende yazarlar diye girip duruyorum siteye Allahım inşallah iyilerdir Allah yardımcıları olsun
Ben göremedim. Kendinizi toparlayınca yazarsanız sevinirimBiraz üzgünüm kendimi toparlayınca yazarım size. Birkaç sayfa öncesinde konuştuk aslında bunları oraları okursanız detayları görebilirsiniz
Ben göremedim. Kendinizi toparlayınca yazarsanız sevinirim
Şurada yazmışız o sayfalarda yorumlarda içerikler vs var. Sizin şirket ismi belli mi? Genoks, eurofins, panaroma vs vs birçok şirket var fetal dna yapan. Hepsininde içerikleri ve ücretleri farklı. Doktorunuz şirket önerdi mi sizeŞu site senin soruları çözer gibi geldi. Hillhealty başlığı altında panaroma vistara ve horizon var. Açıklamaları da var. Sen şuan benim yaptırdığımı bulmuşsun gibi.Hill Sağlık Hizmetleri
2019 yılında kurulan Hill Sağlık Hizmetleri, NIPT Testler, Kanser Tarama Testleri ve Nadir Hastalıklar alanlarındaki ileri teknoloji ürününü testleri yapan Dünya çapındaki Büyük ve Global Laboratuvarların Türkiye’deki Tanıtım ve Pazarlama faaliyetlerini yürütmektedirwww.hillturkey.com
Kese sekline gore mi kafa yapisina gore mi yorumladin ?Kız ya
Bacak arasındaki çıkıntı aşağı doğru gibi geldi benimki yukarı doğru hafif erkek dedi. Bide kafası top gibiKese sekline gore mi kafa yapisina gore mi yorumladin ?
Sağol canım,Kocaeli'deyim iyiyim çok şükür, ama cok üzgünüm,sabahtan beri bu panikle uyandım Adana,Osmaniye,Maraşta ki akrabalarimiz,arkadaslarimiz haber almak icin aradım,cok şükür herkes iyi,dışarda, haberleri izledim bütün gün cok üzüldüm,ağladım karnim ağrıyor sabahtan beriMeliss85 hangi ilde idin canım sen ya, sen de hep aktiftin bugün hiç yazmamışsın iyisinizdir umarım
Rabbim yardımcımız olsun
bulunmuş canım çok şükür anne babası da sağ, annesinin ayağı kırılmış hastanedeymiş babasını paylaşımı gören tanıdıkları aramış gidip almış bebeğiSağol canım,Kocaeli'deyim iyiyim çok şükür, ama cok üzgünüm,sabahtan beri bu panikle uyandım Adana,Osmaniye,Maraşta ki akrabalarimiz,arkadaslarimiz haber almak icin aradım,cok şükür herkes iyi,dışarda, haberleri izledim bütün gün cok üzüldüm,ağladım karnim ağrıyor sabahtan beriAllah herkese yardimcisi olsun bu soğuk kış gününde burdaki depremi hisseden tum arkadaslara cok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun,dualarımız sizinle Bu Hatayda ki bebege de cok ağladım acaba ailesi bulundu mu?
Yaaa cok şükürbulunmuş canım çok şükür anne babası da sağ, annesinin ayağı kırılmış hastanedeymiş babasını paylaşımı gören tanıdıkları aramış gidip almış bebeği
Durumunuz ne oldu?Kızlar selamlar. Geçen hafta pazartesi gunu beta hcg 2731 cikmisti. Bugun baktirdim 4590di. Artış iki kati bile degilhaziran ayinda kimyasal gebelik gecirmistim. 7.haftayi bekliyordum kontrole gitmek icin. Ne olacaksa o zamana kadar olur biter diye düşünüyordum ama kanama vs olmayinca umutlandim ve kendimi tutamayip beta baktirmis oldum ve moralim bozuldu .Yarin doktora gidecegim ama pek ümidim yok sanki kucuk bir ihtimal labaratuvar hatasi olabilir mi diye dusunuyorum ama ayni yerde yaptrdgm icin pek ihtimal de veremiyorum. Beta artisinda problem yasayip gebeligi devam eden yoktur heralde degil mi aramizda?
AnladimBacak arasındaki çıkıntı aşağı doğru gibi geldi benimki yukarı doğru hafif erkek dedi. Bide kafası top gibibenimki daha keskin hatlıydı öyle tahmin işte tabi
İyiyim canım korku filmi gibi bir şey yaşıyorum sanırım heryer enkaz. Bazı enkazlarda yangın devam ediyor. Sürekli deprem oluyor aklımı yitirmekten korkuyorum. Oğlumun üzerine kapanıp yardım et Allah'ım dediğimi hatırlıyorumSirius2023 @Hayat su @ekimm24 @helincicek2607 @mutlubiroz @Smer @Sinem56 @ElizabethHarmon @Mervenur277 @Sonyaz
kızlar iyi misiniz lütfen yazın...
İskenderundayiz ambulanslar var ama enkaz kaldırmak için yetisemiyor ekiplerkızlar hataya hiçbir yardım ulaşmamış doğru mu? Ne kurtarma ekibi ne ambulans hiçbir şey yok diyorlar hatayda olan iki kişi vardıSirius2023 @mutlubiroz kızlar inşallah güzel haberlerinizi alırız
Allah yardımcınız olsun kuzum dualarım sizlerle Allah korusun hepinizi inşallah dua etmekden başka bişey gelmiyor elimizdenİyiyim canım korku filmi gibi bir şey yaşıyorum sanırım heryer enkaz. Bazı enkazlarda yangın devam ediyor. Sürekli deprem oluyor aklımı yitirmekten korkuyorum. Oğlumun üzerine kapanıp yardım et Allah'ım dediğimi hatırlıyorum
Allah yar ve yardimciniz olsun insallah dualarimiz sizinleİyiyim canım korku filmi gibi bir şey yaşıyorum sanırım heryer enkaz. Bazı enkazlarda yangın devam ediyor. Sürekli deprem oluyor aklımı yitirmekten korkuyorum. Oğlumun üzerine kapanıp yardım et Allah'ım dediğimi hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?