- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.761
Kızlar panik yapmayın yok öyle bir şey yalanlandı o haber. zaten deprem önceden belli olsa bu durumda olmazdık. Sadece binalara girilmemesi gerekliymiş 12 saat çok kritikmiş artçılar yüzünden.Kardesimde Çiftlikköy tarafında uni bölgesinde onlarda canta hazırladı evden dışarı çıkacaklar evde kalmayacaklar geceyi dışarda geçirecekler 8.5 duyunca kalmayın da dedim zaten nolur nolmaz dışarıda kalicaklar arabada
Merhaba fetal dnayı nerde yaptırdınız.kaça mal oldu. Fiyat aldım hastaneden 6500 tl dediler34 yaşındayım 2 li 3 lü taramada riskli çıkabiliyor strese girmemek için doktorumunda önerisiyle fetal DNA yaptırdım rahatladım
Hangi şirket yapıyormuş? İçeriği neymiş onları mutlaka öğrenin. Ben panoramaya yaptırdım cumartesi plus paket 450 dolarMerhaba fetal dnayı nerde yaptırdınız.kaça mal oldu. Fiyat aldım hastaneden 6500 tl dediler
Fetal yaptirdim 6500 lira acibademArkadaşlar merhaba. Biz 11. Haftamızı tamamladık. Bu gün dr kontrolümüz vardı. İkizlerde herşey yolunda renkli ultrasonumuz bile oldu. Dr bende prenutal test, fetal test istedi. Biraz maliyetli bir test galiba. Yaptıtan oldumu kaça mal oldu
Bende memorial hizmetten 6500 fiyat aldım. Araştırayım bakalımFetal yaptirdim 6500 lira acibadem
Benim muayene olduğum hastane memorial hizmet. İçerisinde neler var sizin testin. nelere dikkat etmeliyim.Hangi şirket yapıyormuş? İçeriği neymiş onları mutlaka öğrenin. Ben panoramaya yaptırdım cumartesi plus paket 450 dolar
Biraz üzgünüm kendimi toparlayınca yazarım size. Birkaç sayfa öncesinde konuştuk aslında bunları oraları okursanız detayları görebilirsinizBenim muayene olduğum jastane memorial hizmet. İçerisinde neler bar sizin nelere dikkat etmeliyim.
Teşekkür ederimBiraz üzgünüm kendimi toparlayınca yazarım size. Birkaç sayfa öncesinde konuştuk aslında bunları oraları okursanız detayları görebilirsiniz
Bende yazarlar diye girip duruyorum siteye Allahım inşallah iyilerdir Allah yardımcıları olsunHala bi haber yok arkadaşlardan ya allahım sen koru yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?