2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar panik yapmayın yok öyle bir şey yalanlandı o haber. zaten deprem önceden belli olsa bu durumda olmazdık. Sadece binalara girilmemesi gerekliymiş 12 saat çok kritikmiş artçılar yüzünden.

Arkadaşlar merhaba. Biz 11. Haftamızı tamamladık. Bu gün dr kontrolümüz vardı. İkizlerde herşey yolunda renkli ultrasonumuz bile oldu. Dr bende prenutal test, fetal test istedi. Biraz maliyetli bir test galiba. Yaptıtan oldumu kaça mal oldu

Bügun ikili tarama ense burun kemiği ölçtü baktı doktor iyi çıktı şükür cinsiyet bile tahmin etti daha 11+4 haftalık olmamıza rağmen deprem üzüntüsünden hiç birşeye sevinemedim aklım hep depremzedeler de karnıma sancılar giriyor üzüntüden Allahım herkesi korusun çok üzgünüm durup durup ağlıyorum

Herkese çok geçmiş olsun ülkemizin başı sağ olsun..
Birşey soracağım 14. Haftama girmek üzereyim göbek deliğinin iki parmak yanında ağrı var dokununca acıyor ağrıyor hamilelikten mi acaba? Genelde 20.haftadam sonra oluyormuş ama başka hastalıktan korktum

Kızlar merhaba bugün iki test için doktora gittim bana Santafer ve Devit-3 verdi neden aceba bir sıkıntımı gördü birde kan testim cuma günü çıkacakmış korkuyorum açıkçası bebek kesesi de hafif düzensiz dedi

Eklentiler

• IMG20230206114329.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG20230206113752.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 77
kizlar dünden beri kasiklarim karnim agriyor bu olay dahada etkiledi. agrim hic gecmedi bugun. dun geceki gibi deprem yasamaktan korkuyorum. Allahim ne olur acı bize yardim et darda kalanlara su sikintimiz var bitliste. camurlu sular akiyor yapacak bisey yok diyorlar marketlerde sulari yagmalamislar hep. ekmek bile zor bulduk markette kepekler kalmis sadece firinda ekmekleri bitirmis millet. firinci abi diyoki normalde 2 ekmek alan adam bugun 6 7 ekmek. aldi diye. bizim insanlari anlamakta zor gercekten bölgedeki etkilenen arkadaslarimiz insallah iyisinizdr Rabbim yardimciniz olsuuun

Depremden etkilenen herkese geçmiş olsun bölgedeki arkadaşlardan inşallah bir an önce haber gelir. Ben Ankaradayım ama Adanalıyım ailem Adana ve Tarsusta çok çok kötüymüş durum teyzemlerin 2 sokak yanında 17 katlı bina çökmüş. Çok şükür ailemde şimdilik bir sıkıntı yok ama kalbim ağzımda atıyor sabahtan beri. Allahım bir an önce bu kötü zamanları geçirsin hiç olmamış gibi olsun daha fazla can kaybı olmasın inşallah. Etkilenen herkese geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…