2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Arkadaşlar merhaba fetal DNA testi sonucum gelmiş çok şükür sıkıntı yok. Kızımiz olacakmış içimde garip duygular var sevindim elbette ama buruk bir sevinç işte. Doktorum Hatay İskenderun'da. adamcağız yaşıyormuş çok şükür. Mesaj attım kendisine 13.haftadayim folik asitim bitti ilaç ne alayım diye sordum. Balık yağı içeren bir vitamin al dedi. Sizler ne kullanıyorsunuz ne alacağım bilemedim

Kuzum doktorum isteyince bende birşey demedim yaptırdım bugün kontrole gittim şükür herşey yolunda çok farklı duygu iki bebek halen inannamiyorum
bende bende hayretle izliyorum ekranı.... kayınvalidemin duaları tuttu çok büyük konuştum ben tek çocuk yaparım diye

Cnm yazinda dogsa muslin yeni dogunca üşütür ben haziranda dogurmustum ebe benden iç zıbın atlet corap alt üst takım istemişti birde ince ve kalin battaniye çünkü üşüyorlar ben kızımda 10 lu takım almamıştım içimde kaldı o yuzden alacam 5 li ve 3lu takim aldim birde 10lu tmm çünkü hastahanede değişim oluyor

Benim bi oglum var acikcasi onda da 10 lu set almamistim maddi olarak onu alacagima 2 3 tane 3 lu set almak daha mantikli geliyor. Zaten muslin bezlerden ortu ayrica alabilirsiniz. Her parcasi bana kullanisli gelmiyor. Oglumda kravatli bi yeni dogan takimi vardi onu almistim.

Son 5gündür çoooook midem yanıyor çooook..kızlar ne yesem mahvediyor.Saç mı çıkıyormuş neymiş mahvetti beniiiii
Salçalı yemeklerden baharattan uzak dur cnm ben cok cektim cokk iki yastikla uyu soğuk sut iyi geliyordu bana bak atayim kızımın ilk dogdugu gunu bak saçlara bana patates yemegi cok kötü gelirdi yanardi sabaha kadar

Eklentiler

• IMG-20230218-WA0015.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 120
Benımde geçen hafta çok baş ağrım oldu baya endişelendim ama şimdi daha iyiyim umarım sizinde en kısa sürede geçer arada aksam üzeri oluyor ama az az dayanılmayacak kadar değil
Ben Başağrısı ile uyanıyorum. Yemekten sonra daha da şiddetleniyor. Allah tüm hamilelere kolaylık versin, şifa versin..

Merhabalar test sonucunuz çıktı mı acaba? Ben de nipt plus firmasında yaptırıyorum bugün kan verdim. Hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inş.
Ben de nipt plusa yaptırdım 11.02de kan veren arkadaşımın sonucu dün çıktı, 3-4 güne de benimki gelecekmiş çok heyecanlıııııııı

Ben Başağrısı ile uyanıyorum. Yemekten sonra daha da şiddetleniyor. Allah tüm hamilelere kolaylık versin, şifa versin..
Doktorunuza danıştınız mı ben sordum ama herhangi bir yorum yapmadı danışırsanız bilgi verir misiniz

Salçalı yemeklerden baharattan uzak dur cnm ben cok cektim cokk iki yastikla uyu soğuk sut iyi geliyordu bana bak atayim kızımın ilk dogdugu gunu bak saçlara bana patates yemegi cok kötü gelirdi yanardi sabaha kadar
Ay evet salçayı fark ediyorum bende çok etkiliyor.Bir de şey simit,poğaça soğuk sütü deneyeyim saçlar da maşallah yaaaa ne tatlıymış oyyy
Bana gaviscon verdi canım doktor günde 3 kere aç karnına içiyorum reflüden dolayı çok fazla yanmam var bir sor istersen doktoruna rahatlatıyor
Bana da rennie duo verdi ama bi işe yaramadı ya.gaviscon alayım bari

Canlar , kafamız çok karışık.Hasarsiz olanlarda bile sıkıntı olabilir falan dendi. Belki eşyalarımızı bir depoya da kaldırabilir,belki bir apartta idare edebiliriz duruma göre. Büyük bir deprem bekledikleri için, acil ihtiyaclar dışında eve girip çıkmıyoruz. Bizim eve girmeyeli zaten bir hafta oldu. Annemin eve de annem gidip geliyor arada. Çadır kurduk carefour dan aldik. Altına da pilates matlari aldık serdik... Sonunda az da olsa eşimin kafası rahatladı. Nereye kdr böyle gider bilmem ama, şimdilik böyle iyi oldu...

Keşke bir şeyler olmadan önlemini alsalar..Olduktan sonra şöyle olmalı böyle olmalı diye konuşuyorlar TV de sinir oluyorum..Siz önleminizi alın hassas bir konu tabiki Allah yardımcımız olsun

Eklentiler

• IMG_20230221_164125.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 115
Allahım yar ve yardımcınız olsun cnm bir ihtiyaciniz olursa çekinmeyin elimden geleni yapmaya çalışırım Ankaraya yolunuz düşerse buyurum evim müsait , dualarım sizinle Allaha emanet olun

Doktorunuza danıştınız mı ben sordum ama herhangi bir yorum yapmadı danışırsanız bilgi verir misiniz
Hayır danışmadım. Ara sıra oluyordu. Ama şu an aralıksız devam ediyor. Bu sefer gittiğimde soracam.
Ablamın da böyle geçmiş. Onda demir çok eksikmiş.acaba bende de mi çok azaldı

Hayır danışmadım. Ara sıra oluyordu. Ama şu an aralıksız devam ediyor. Bu sefer gittiğimde soracam.
Ablamın da böyle geçmiş. Onda demir çok eksikmiş.acaba bende de mi çok azaldı
Demir takviyesi verir belki canım benım kullandığım multivitamininin içinde var en son değerlerimde güzeldi ama bende acaba hamilelikte migren vs oluyor öu diye düşünmeye başladım

Son 5gündür çoooook midem yanıyor çooook..kızlar ne yesem mahvediyor.Saç mı çıkıyormuş neymiş mahvetti beniiiii
Ilk hamileligimde 30. Hafta sonrasinda haftada 3 sise gaviscon yaziyordu doktorum. O kadar cok ictim yani bi zarari yok guvenli yani icebilirsiniz bence sizde. Simdide 1 2 kere oldu suana kadar ve ictim ben ayni doktordayim heralde fikri yillar gecince degismemistir sormadan ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…