- 23 Kasım 2022
- 979
- 2.754
- 43
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.481
bende bende hayretle izliyorum ekranı.... kayınvalidemin duaları tuttu çok büyük konuştum ben tek çocuk yaparım diyeKuzum doktorum isteyince bende birşey demedim yaptırdım bugün kontrole gittim şükür herşey yolunda çok farklı duygu iki bebek halen inannamiyorum
Ayyyy kuzum bende hep öyle diyordum gerçekten bak ailemde ikiz çok senin tedaviylemi olmuştubende bende hayretle izliyorum ekranı.... kayınvalidemin duaları tuttu çok büyük konuştum ben tek çocuk yaparım diye
yok daha evleneli yeni 1 yılımız oldu... ama çok şükür sağlıkla gelsinler birdaha cesaret edemezdimAyyyy kuzum bende hep öyle diyordum gerçekten bak ailemde ikiz çok senin tedaviylemi olmuştu
yok daha evleneli yeni 1 yılımız oldu... ama çok şükür sağlıkla gelsinler birdaha cesaret edemezdim
Maşallahyok daha evleneli yeni 1 yılımız oldu... ama çok şükür sağlıkla gelsinler birdaha cesaret edemezdim
Cnm yazinda dogsa muslin yeni dogunca üşütür ben haziranda dogurmustum ebe benden iç zıbın atlet corap alt üst takım istemişti birde ince ve kalin battaniye çünkü üşüyorlar ben kızımda 10 lu takım almamıştım içimde kaldı o yuzden alacam 5 li ve 3lu takim aldim birde 10lu tmm çünkü hastahanede değişim oluyorArkadaşlarım ben 10 lu set almak istemiyorum ama çoğunluk alacağını söylemiş. İçindeki herşey kullanılıyor mugerçekten gerek var mı? Ben müslin ince tiril tiril bir alt üst alırım diye düşünmüştüm. Sizce olmaz mı
Benim bi oglum var acikcasi onda da 10 lu set almamistim maddi olarak onu alacagima 2 3 tane 3 lu set almak daha mantikli geliyor. Zaten muslin bezlerden ortu ayrica alabilirsiniz. Her parcasi bana kullanisli gelmiyor. Oglumda kravatli bi yeni dogan takimi vardi onu almistim.Arkadaşlarım ben 10 lu set almak istemiyorum ama çoğunluk alacağını söylemiş. İçindeki herşey kullanılıyor mugerçekten gerek var mı? Ben müslin ince tiril tiril bir alt üst alırım diye düşünmüştüm. Sizce olmaz mı
Salçalı yemeklerden baharattan uzak dur cnm ben cok cektim cokk iki yastikla uyu soğuk sut iyi geliyordu bana bak atayim kızımın ilk dogdugu gunu bak saçlara bana patates yemegi cok kötü gelirdi yanardi sabaha kadarSon 5gündür çoooook midem yanıyor çooook..kızlar ne yesem mahvediyor.Saç mı çıkıyormuş neymişmahvetti beniiiii
Bana gaviscon verdi canım doktor günde 3 kere aç karnına içiyorum reflüden dolayı çok fazla yanmam var bir sor istersen doktoruna rahatlatıyorSon 5gündür çoooook midem yanıyor çooook..kızlar ne yesem mahvediyor.Saç mı çıkıyormuş neymişmahvetti beniiiii
Ben Başağrısı ile uyanıyorum. Yemekten sonra daha da şiddetleniyor. Allah tüm hamilelere kolaylık versin, şifa versin..Benımde geçen hafta çok baş ağrım oldu baya endişelendim ama şimdi daha iyiyim umarım sizinde en kısa sürede geçer arada aksam üzeri oluyor ama az az dayanılmayacak kadar değil
Ben de nipt plusa yaptırdım 11.02de kan veren arkadaşımın sonucu dün çıktı, 3-4 güne de benimki gelecekmiş çok heyecanlııııııııMerhabalar test sonucunuz çıktı mı acaba? Ben de nipt plus firmasında yaptırıyorum bugün kan verdim. Hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inş.
Doktorunuza danıştınız mı ben sordum ama herhangi bir yorum yapmadı danışırsanız bilgi verir misinizBen Başağrısı ile uyanıyorum. Yemekten sonra daha da şiddetleniyor. Allah tüm hamilelere kolaylık versin, şifa versin..
Ay evet salçayı fark ediyorum bende çok etkiliyor.Bir de şey simit,poğaçaSalçalı yemeklerden baharattan uzak dur cnm ben cok cektim cokk iki yastikla uyu soğuk sut iyi geliyordu bana bak atayim kızımın ilk dogdugu gunu bak saçlara bana patates yemegi cok kötü gelirdi yanardi sabaha kadar
Bana da rennie duo verdi ama bi işe yaramadı ya.gaviscon alayım bariBana gaviscon verdi canım doktor günde 3 kere aç karnına içiyorum reflüden dolayı çok fazla yanmam var bir sor istersen doktoruna rahatlatıyor
Canım en doğrusunu sen bilirsin, ama senin kendi evin de ilk baştan orta hasarlı değil miydi? Oraya bile girip kalmadın.. can bu sonuçta riske atılır mı? Neden sağlam bir evde oturmak varken orta hasarlı bi evde durasınız ki
Öyle bakmayla olacak iş değil ki kim derdi yeni yeni binalara bakınca yıkalacak diye. Doğru bilgi mi bilmiyorum ama orta hasarlı denilip dün geceki depremde de yıkılan binalar olmuş. Çok zor evet ama hasta olmak daha iyidir diğer seçeneklere göre. Onunda muhtemelen psikolojisi iyi değildir tripleniyordur birşey diyemiyorum o yüzden. Yeni baktığınız evin durumu nasıl dayanıklı mı bu bilgilere ulaşabildiniz mi? İlla birileri birilerine taşınacaksa kayınvalidenler size taşınsın bence en azından daha güvenli gibi duruyor. Allah kolaylıklar versin durum çok zor.
Bi süre dışarısı daha güvenli gibi..Erkekler daha bi gözü pek oluyor böyle durumlarda ama orta hasarlı binalar acaba bu son depremden sonra da aynı mı yoksa hasar dereceleri arttı mı ?iyi düşünüp karar vermek gerek.Allah yardımcın olsun inan geceleri ben bile uyuyamıyorum .Hep dualarımdasın ,orda olan herkes öyle.Rabbim bizleri bağışlasın ,bizlere acısın .Onun afetinden yine ona sığınırız.Allah yardımcımız olsun inşallah
pozitifbiri Ev sahibiyle anlascak olmaniza sevindim cnm. artcilar o kadar cok ki bende senin yerinde olsam girmeye cekinirdim. erkekler biraz sikintiya gelemiyor. ama yapcak bsey yok cb yardimcisi bile aciklama yapti herkes diyor hasarli yapilara girmeyin diye.
Keşke bir şeyler olmadan önlemini alsalar..Olduktan sonra şöyle olmalı böyle olmalı diye konuşuyorlar TV de sinir oluyorum..Siz önleminizi alın hassas bir konu tabiki Allah yardımcımız olsun
Allahım yar ve yardımcınız olsun cnm bir ihtiyaciniz olursa çekinmeyin elimden geleni yapmaya çalışırım Ankaraya yolunuz düşerse buyurum evim müsait , dualarım sizinle Allaha emanet olunCanlar , kafamız çok karışık.Hasarsiz olanlarda bile sıkıntı olabilir falan dendi. Belki eşyalarımızı bir depoya da kaldırabilir,belki bir apartta idare edebiliriz duruma göre. Büyük bir deprem bekledikleri için, acil ihtiyaclar dışında eve girip çıkmıyoruz. Bizim eve girmeyeli zaten bir hafta oldu. Annemin eve de annem gidip geliyor arada. Çadır kurduk carefour dan aldik. Altına da pilates matlari aldık serdik... Sonunda az da olsa eşimin kafası rahatladı. Nereye kdr böyle gider bilmem ama, şimdilik böyle iyi oldu...
Hayır danışmadım. Ara sıra oluyordu. Ama şu an aralıksız devam ediyor. Bu sefer gittiğimde soracam.Doktorunuza danıştınız mı ben sordum ama herhangi bir yorum yapmadı danışırsanız bilgi verir misiniz
Demir takviyesi verir belki canım benım kullandığım multivitamininin içinde var en son değerlerimde güzeldi ama bende acaba hamilelikte migren vs oluyor öu diye düşünmeye başladımHayır danışmadım. Ara sıra oluyordu. Ama şu an aralıksız devam ediyor. Bu sefer gittiğimde soracam.
Ablamın da böyle geçmiş. Onda demir çok eksikmiş.acaba bende de mi çok azaldı
Ilk hamileligimde 30. Hafta sonrasinda haftada 3 sise gaviscon yaziyordu doktorum. O kadar cok ictim yani bi zarari yok guvenli yani icebilirsiniz bence sizde. Simdide 1 2 kere oldu suana kadar ve ictim ben ayni doktordayim heralde fikri yillar gecince degismemistir sormadan ictimSon 5gündür çoooook midem yanıyor çooook..kızlar ne yesem mahvediyor.Saç mı çıkıyormuş neymişmahvetti beniiiii
2li yaptirdm sadece canim. doktorum 3 ve 4lu yaptirmadi direkt detayliyi beklememi istedi.Evet kuzum yaptırdım bugünde 3lu test için kan verdim sen peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?