- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.461
çok şükürr umarımm dediğim gibi zorlamayan yiyecekler yediğimde benim geçti. Kandan ziyade çok canım acıyordu 3 kere falan kanlı istifra ettim umarım en yakın zamanda geçer sizindeBitmeye yakındı ama çoktubebişe baktık gayet iyiymiş kuzum şimdilik kusmayı önleyici tedaviye başladık umarım tekrarı olmaz ikimize de
Biz İyiyiz canım idare ediyoruz öyle böyleKızlar nasılsınız nasıl gidiyor Bebisleriniz nasıl
Benimde gebeligimin basindan beri 8.5 larda crp değeri.. neden yükseliyor acaba, bi sikinti olur muCrp gebelik de yükselebiliyor
Canım migren öncesinde de var öıydı acaba benımde migren mi diye düşünüyorum hamilelikte migren oluşabiliyor muMerhaba kızlar
Dün çok zor bi gün geçirdim. Öyle bir migren ağrım vardı ki, bütün gün karanlıkta uyku bandıyla yatmak zorunda kaldım. Ağrı kesici de içemedim. Üstüne midem de çok kötüydü yine, 4-5 kez kustum, bi şey yiyemedim doğru düzgün. O kadar ağrıdı ki başım hiç böyle olmamıştı, ağladım ağrısından hep. Hiç güzel geçmiyor benim hamileliğim, çok yoruldum. İyi hissetmek istiyorum artık. Bugün 13. Haftaya girdik, 16. Haftalarda hala mide bulantısı yaşayanları görünce iyice yıkılıyorum. Göz altlarım karardı, suratım bi acayip hep kusmaktan. Ben ne zaman iyi hissedicem?…
Umarım öyle olurAz kaldi inanin. Asiri mide bulantisi olanlarin tik diye kesiliyomus oyle okudum. Ben 15 haftada 6 defa kustum 2 haftadir kusmuyorum ara ara bulantim oluyo ama hic gecmicek zannediyodum geciyo. Tak diye gecicek senin bence
Canim ben de gecen hafta surekli kasimdim. Kollarim bacaklarim belim sirtim. Özellikle de gece yatarkenKollarım ve belim suan daha çok kasiniyor gece yatarken bacaklarımda kasindi bir hfdir böyle gibiyim sobanin yaninda durdukça daha cok kasiniyor kan akisimi hızlanıyor noluyo bilemedim gerçekten telden acmayida unutuyorum yeri geliyoilac lardan desem onuda icmedim daha ama yemeklerin arkasına çok oluyo kusmam bitti derken bugün oksururken birden migden bulandi ve sabahın ilk saatlerinde uzun zaman sonra istifra ettim unutmuşum bayadir kesildiği icin beter etti beni allahtan migdem boş. De kaşıntı dikkatimi çekti hayırlısi inşallah bir sorun değildir normaldir acaba şey geliyor kilomu alıyorum ki ondan vücudum mu gelişiyor
Benim migrenim yoktu daha önce canım. Böyle migren gibi ağrım sadece covid geçirdiğim zaman olmuştu hamilelik öncesi. Onun dışında hiç yaşamadım. Ama şu ara sık sık yaşıyorum. Hamilelikte oluşur mu bilmiyorum. Benim ağrımı kusma tetikliyor sanırım, öğürürken saplanıyo bi ağrı beynime sonra gitmiyo. Senin ağrın nasıl ne zaman oluyo?Canım migren öncesinde de var öıydı acaba benımde migren mi diye düşünüyorum hamilelikte migren oluşabiliyor mu
Eh işte kuzum kusma bazen oluyor bazen olmiyor sen nasilsinBiz İyiyiz canım idare ediyoruz öyle böyle
sen nasılsın senin bebişler napıyoazaldı mı bulantılar biraz
Canım bende sinüzit var ondan öı emin değilim ama geçen hafta çarşamba perşemve cuma çok kötüydüm başım ağrıdıkça kustum. Doktor da herhangi bir yorum yapmadı ama bugün de sanki şakaklarımda var hemen haftada şakaklarım alnım ve başımın ön üst kısmıydı senin nerde okuyor ağrın ve kaçıncı haftadasın ? Biz 13+2 yizBenim migrenim yoktu daha önce canım. Böyle migren gibi ağrım sadece covid geçirdiğim zaman olmuştu hamilelik öncesi. Onun dışında hiç yaşamadım. Ama şu ara sık sık yaşıyorum. Hamilelikte oluşur mu bilmiyorum. Benim ağrımı kusma tetikliyor sanırım, öğürürken saplanıyo bi ağrı beynime sonra gitmiyo. Senin ağrın nasıl ne zaman oluyo?
Tam 13 bugün. Benim ağrım da gözlerimin arkasında, başımın tam tepesinde, alnımın orta kısmında oralarda oluyo. Böyle zonkluyo sürekli, bi de ara ara sanki şimşek çakar gibi anlık çok keskin ağrı girip geçiyo böyle saniyelik. Şimdi de alttan alttan bi ağrı var hafif, daha hiç kusmadım bugün, sanki kussam ağrı gircek hemen. Tutuyorum.Canım bende sinüzit var ondan öı emin değilim ama geçen hafta çarşamba perşemve cuma çok kötüydüm başım ağrıdıkça kustum. Doktor da herhangi bir yorum yapmadı ama bugün de sanki şakaklarımda var hemen haftada şakaklarım alnım ve başımın ön üst kısmıydı senin nerde okuyor ağrın ve kaçıncı haftadasın ? Biz 13+2 yiz
Benımde anlattığın gibi canım özellikle ayağa kalkınca yürüyünce zonkluyor gibi gözlerimde de var dediğim gibi eğer doktoruna danışırsan bana da bilgi verebilir misinTam 13 bugün. Benim ağrım da gözlerimin arkasında, başımın tam tepesinde, alnımın orta kısmında oralarda oluyo. Böyle zonkluyo sürekli, bi de ara ara sanki şimşek çakar gibi anlık çok keskin ağrı girip geçiyo böyle saniyelik. Şimdi de alttan alttan bi ağrı var hafif, daha hiç kusmadım bugün, sanki kussam ağrı gircek hemen. Tutuyorum.
Tabii söylerim canım, ama normal diye düşünüyorum. Benim hamileliğimi takip ettiğim bi uygulama var her gün bildirim alıyorum, işte bugün baş ağrın olabilir, bugün krampların olabilir gibi. Belli haftalarda belli semptomlar ortaya çıkıyor. O yüzden normal diye düşünüp geçmesini bekliyorum. Bu arada su içiyor musun bol bol, susuzluk da ağrı yapabilirBenımde anlattığın gibi canım özellikle ayağa kalkınca yürüyünce zonkluyor gibi gözlerimde de var dediğim gibi eğer doktoruna danışırsan bana da bilgi verebilir misinerkek bebekler baş ağrısı yapıyor diyorlar benım büyük ihtimalle erkek
Arttırdım canım baya ama 2 kt falan içiyordunuz maksTabii söylerim canım, ama normal diye düşünüyorum. Benim hamileliğimi takip ettiğim bi uygulama var her gün bildirim alıyorum, işte bugün baş ağrın olabilir, bugün krampların olabilir gibi. Belli haftalarda belli semptomlar ortaya çıkıyor. O yüzden normal diye düşünüp geçmesini bekliyorum. Bu arada su içiyor musun bol bol, susuzluk da ağrı yapabilir
Merhabalar test sonucunuz çıktı mı acaba? Ben de nipt plus firmasında yaptırıyorum bugün kan verdim. Hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inş.panoroma ile görüştüm 7800 fiyat verdi nıpt plus 6100 dedi. nipt ile anlaştık hafta cuma kan vericem. banada doktorum panoroma ve nıpt plus ın broşürlerini verdi. hatta kendi eşine de nıp plus olanda yaptırmış
Evet kuzum yaptırdım bugünde 3lu test için kan verdim sen peki canımKelebegimx iyiyiiiz cok şükür canim. sen nasilsinn 2li test yaptirdin mi sen ben bakamadim bi ara kacirmis olabilirim
Bende böyle düşünüyordum acaba kaçırdığım birşey mi var dedim. Siz neler koyacaksınız?Ben deneyimli annelerden aldigim tavsiyeye gore kendi setimi kendim yapicam cok gereksiz esya var bence icinde
yaa benim doktorum bunların hiç birini istemedi sadece detaylı yaptırcaz dedi çok ikilemde kaldmEvet kuzum yaptırdım bugünde 3lu test için kan verdim sen peki canım
Kuzum doktorum isteyince bende birşey demedim yaptırdım bugün kontrole gittim şükür herşey yolunda çok farklı duygu iki bebek halen inannamiyorumyaa benim doktorum bunların hiç birini istemedi sadece detaylı yaptırcaz dedi çok ikilemde kaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?