2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bitmeye yakındı ama çoktu bebişe baktık gayet iyiymiş kuzum şimdilik kusmayı önleyici tedaviye başladık umarım tekrarı olmaz ikimize de
çok şükürr umarımm dediğim gibi zorlamayan yiyecekler yediğimde benim geçti. Kandan ziyade çok canım acıyordu 3 kere falan kanlı istifra ettim umarım en yakın zamanda geçer sizinde

Kizlar mrb. Benim kalca legen kemigim ve kuyrugumda cok aci oluyordu bi suredir. Kendi doktorum hatayli oldugu icin muayene icin baska doktora gittim. Bahsettigim sey agri degil de hareket etmek istedigimde yasadigim yogun bir aci. Yatakta sagdan sola donmek bile cok zor. Topallayarak yuruyorum resmen. Dr. baglar gevsedigi icin normal diyerek magnezyum takviye verdi. 5gundur kullaniyorum ama azalma yok. 2gundur ozellikle vajina kemiklerim daha cok aciyor. Sanki gunlerce bisiklete binmisim gibi bacak aramdaki kemikler aciyor. Biraz arastirdim, cati agrisi deniyormus herhalde ama cok erken degil mi? Ilk gebeligimde hic boyle agrim olmamisti. Sanki yer cekimi sadece bacak arami asagi cekiyor, kaslarda da sıkınti var. Yasayan, duyan, bilen var mi? Deprem zamani doktoruma da yazamiyorum, halimden sikayetci olmaya utaniyorum ama 2 haftadir dayanacak gucum kalmadi. Pantolon, esofman giymek icin ayagimi hafifce yukari kaldirmak, wcye gitmek bile iskence oldu.

Canım migren öncesinde de var öıydı acaba benımde migren mi diye düşünüyorum hamilelikte migren oluşabiliyor mu

Az kaldi inanin. Asiri mide bulantisi olanlarin tik diye kesiliyomus oyle okudum. Ben 15 haftada 6 defa kustum 2 haftadir kusmuyorum ara ara bulantim oluyo ama hic gecmicek zannediyodum geciyo. Tak diye gecicek senin bence
Umarım öyle olur Seninki çok iyiymiş ama ben her sabah safra çıkarıyorum uyanır uyanmaz, neredeyse her günüm böyle başlıyo. 6. Haftada başladı bulantılarım ve gittikçe arttı hep

Canim ben de gecen hafta surekli kasimdim. Kollarim bacaklarim belim sirtim. Özellikle de gece yatarken Dedim acaba karacigerde mi sorun var. o tarz seyler yaziyordu internette. Ama cildim de kupkuruydu. Birkac defa her yerime zeytinyagi surdum. Artık hic kasinmiyor. Artik yasanan üzüntülerden dolayı stressten miydi kuruluktan mi bilmiyorum. Ama endise etmeden önce nemlendirmeni tavsiye ederim

Canım migren öncesinde de var öıydı acaba benımde migren mi diye düşünüyorum hamilelikte migren oluşabiliyor mu
Benim migrenim yoktu daha önce canım. Böyle migren gibi ağrım sadece covid geçirdiğim zaman olmuştu hamilelik öncesi. Onun dışında hiç yaşamadım. Ama şu ara sık sık yaşıyorum. Hamilelikte oluşur mu bilmiyorum. Benim ağrımı kusma tetikliyor sanırım, öğürürken saplanıyo bi ağrı beynime sonra gitmiyo. Senin ağrın nasıl ne zaman oluyo?

Canım bende sinüzit var ondan öı emin değilim ama geçen hafta çarşamba perşemve cuma çok kötüydüm başım ağrıdıkça kustum. Doktor da herhangi bir yorum yapmadı ama bugün de sanki şakaklarımda var hemen haftada şakaklarım alnım ve başımın ön üst kısmıydı senin nerde okuyor ağrın ve kaçıncı haftadasın ? Biz 13+2 yiz

Tam 13 bugün. Benim ağrım da gözlerimin arkasında, başımın tam tepesinde, alnımın orta kısmında oralarda oluyo. Böyle zonkluyo sürekli, bi de ara ara sanki şimşek çakar gibi anlık çok keskin ağrı girip geçiyo böyle saniyelik. Şimdi de alttan alttan bi ağrı var hafif, daha hiç kusmadım bugün, sanki kussam ağrı gircek hemen. Tutuyorum.

Benımde anlattığın gibi canım özellikle ayağa kalkınca yürüyünce zonkluyor gibi gözlerimde de var dediğim gibi eğer doktoruna danışırsan bana da bilgi verebilir misin erkek bebekler baş ağrısı yapıyor diyorlar benım büyük ihtimalle erkek

Tabii söylerim canım, ama normal diye düşünüyorum. Benim hamileliğimi takip ettiğim bi uygulama var her gün bildirim alıyorum, işte bugün baş ağrın olabilir, bugün krampların olabilir gibi. Belli haftalarda belli semptomlar ortaya çıkıyor. O yüzden normal diye düşünüp geçmesini bekliyorum. Bu arada su içiyor musun bol bol, susuzluk da ağrı yapabilir

Arttırdım canım baya ama 2 kt falan içiyordunuz maks

Merhabalar test sonucunuz çıktı mı acaba? Ben de nipt plus firmasında yaptırıyorum bugün kan verdim. Hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inş.

yaa benim doktorum bunların hiç birini istemedi sadece detaylı yaptırcaz dedi çok ikilemde kaldm
Kuzum doktorum isteyince bende birşey demedim yaptırdım bugün kontrole gittim şükür herşey yolunda çok farklı duygu iki bebek halen inannamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…