2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar benim ıkılı test tiskli çıkınca fetal dna yaptırmıştım bugün sonuçlarım çıktı çok şükür herşey normal herhangi bir sorunumuz yok ama işte testi cerdiğim süreyle çıktığı süre arası beybim beni kemirip durdu artık rahatca bir oh diyebildim veee tekrar allahım bana erkek annesi olmayı nasip etti ilk oğlum 10 yaşında oda erkek istedi hep kardeşini allahım dualarımızı kabul etti gönlümüze göre verdi çok mutluyuz

Hamileliğim boyunca bir kere içtim. Alışmak istemiyorum, bebeğime zarar vermek istemiyorum. Ama dayanamıyorum içeyim mi?
Yani ben hamileliğimin başından beri heralde 6-7 tane içmişimdir.Belki daha fazla.kronik baş ağrım var benimde .Bir de birkaç kez grip sebebiyle ateşim çıkınca içmiştim.Bi yan etkisini görmedim.Ama tabi ki iç ya da içme diyemem ama baş ağrısına katlanmaktansa ben sanırım içerdim

Size de şifalar diliyorum bu böyle ne kadar devem edecek.. inşallah hamilelik süresince değildir.

Size de şifalar diliyorum bu böyle ne kadar devem edecek.. inşallah hamilelik süresince değildir.
Teşekkür ederim.İnşallah sürmez evet baş ağrısı hamilelikte beni korkutmuştu hep.İnşallah sizin de bir an önce son bulur ağrınız.Bol su tüketin.gözlerinizi çok yormayın.İnşallah geçer

Merhaba kızlar bende bu sabah kontrole gittim 2li ne hikmetse daha çıkmamış aman takmıyorum da zaten Allahtan gelen her türlü kabulüm. Iyi asistanlara denk geldim bu sefer cinsiyet yorumladılar şükür, oyları erkekten yana banada gösterdiler pipişe daha cok benziyor oğluma kuduruk dediler bakıyoruz kuduracağı tuttu diye gülüyorlardı yüzünü gösterip kapatıyordu maşallahı var çok şükür sağlıcakla kavuşuruz inşallah 2 hafta sonra yine gideceğim o zamanda sorarim sonra 10 lu set alacağım

Arkadaşlarım ben 10 lu set almak istemiyorum ama çoğunluk alacağını söylemiş. İçindeki herşey kullanılıyor mu gerçekten gerek var mı? Ben müslin ince tiril tiril bir alt üst alırım diye düşünmüştüm. Sizce olmaz mı

Benımde geçen hafta çok baş ağrım oldu baya endişelendim ama şimdi daha iyiyim umarım sizinde en kısa sürede geçer arada aksam üzeri oluyor ama az az dayanılmayacak kadar değil

Parol veya minoset içebilirsin 3 kereye kadar dedi hatta sinüzitim de olduğu İçin KBB gidebilirsin hamilelerin kullanabildiği antibiyotikler var dedi ama ben ateş vs sorun olmadığı İçin baş ağrısı İçin antibiyotik kullanmak istemedim o yüzden gitmedim

Merhaba kızlar
Dün çok zor bi gün geçirdim. Öyle bir migren ağrım vardı ki, bütün gün karanlıkta uyku bandıyla yatmak zorunda kaldım. Ağrı kesici de içemedim. Üstüne midem de çok kötüydü yine, 4-5 kez kustum, bi şey yiyemedim doğru düzgün. O kadar ağrıdı ki başım hiç böyle olmamıştı, ağladım ağrısından hep. Hiç güzel geçmiyor benim hamileliğim, çok yoruldum. İyi hissetmek istiyorum artık. Bugün 13. Haftaya girdik, 16. Haftalarda hala mide bulantısı yaşayanları görünce iyice yıkılıyorum. Göz altlarım karardı, suratım bi acayip hep kusmaktan. Ben ne zaman iyi hissedicem?…

istifra etsekte daha çok azalıyor canım biraz daha sık dişini 13. haftamda rapor alıp 5 gün işe gidememiştim en tetiklenmiş zamanımdı ama şimdi en azından haftada birkaç kere istifra ediyorum etkisi azala azala geçicek inşallah biliyorum çok zor ama çok şükür sağlıklı olduklarına tutunmamız gerekiyor belki senin 16. haftayı bulmadan pat diye kesilir hiç belli olmaz

Çok geçmş olsun canım. Ben 16. Haftadayım kalmadı bende bulantı merak etme herkesin aynı olmuyordur. Beniöde mide bulantım vardı, normalde hamile değilken bile cok bulanırdı midem herşey her kokudan nefret ederim. Hamileliktede aynı oldu ama benim 2 hafta önce geçti

Kızlar birde birşey soracaktım. Bi kaç gündür sol üst bacağımın ordan bütün ayağıma kadar ağrı ve sancı giriyor? Böyle birşey yaşayan oldumu acaba? Artk doktorlada küs olduğumuz için soramadm suan bi doktorum yok

Ben de 13e doğru azalır diye beklerken 11. Haftadan beri artıyor bulantılarım. Keşke kesilse birden

Teşekkür ederim canım, umarım benimki de geçer Benim midem de normalde çok hassastır, şimdi hele o kadar kısıtlı yiyorum ki, dokunmayan bi kaç şey var sürekli sağlıksız yiyorum, onun da suçluluk duygusu var üzerimde

Ben deneyimli annelerden aldigim tavsiyeye gore kendi setimi kendim yapicam cok gereksiz esya var bence icinde

Benim 2 hafta önce öyleydi istifra etmeden mi kan kustunuz biterken mi boğazı yormayarak geçti 2 haftadır ekmek tarzı kuru şeyler hiç yemiyırum hep yumuşak istifra ederken zorlamıcak şeyler yiyorum
Bitmeye yakındı ama çoktu bebişe baktık gayet iyiymiş kuzum şimdilik kusmayı önleyici tedaviye başladık umarım tekrarı olmaz ikimize de

Az kaldi inanin. Asiri mide bulantisi olanlarin tik diye kesiliyomus oyle okudum. Ben 15 haftada 6 defa kustum 2 haftadir kusmuyorum ara ara bulantim oluyo ama hic gecmicek zannediyodum geciyo. Tak diye gecicek senin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…