2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Bana da 2.90 lık tsh değeri ile en düşük doz da troid ilacı başlattılar, kutum bitince kontrole çağırdı yine bakılacak mış değerime

Ayy evet yha hele gece nasıl kaşınıyor varya tatlı tatlı böyle benimde cildim kurudur kis günüde her gun yada gun icinde istediğim zaman duş alamadığımdan belki dahada kurudu ama önceden hiç olmazken gebelikte olunca egzama mi diyede bi düşündüm hafif pıtırtili vücudumda kaşınan yerler. Nemlendirici ve zeytinyağı deneyeyim bi kolumda bakalım bende fayda edicek mi

Benim de aynıydı bende zeytinyağı sürdüm ama zeytinyağı çok daha kötü yaptı.Asitli olduğu için sanırım çok daha kuruttu.artık sürmüyorum

Günaydınn kizlarr Demir ilacina basladim bugün. kahvaltidan 1 1.5 saat önce iciyorum. Kullanmaya baslayaniniz var mi??
günaydınn ben birtek d vit ile şu hapı kullanıyorum çokta kötü tadı ölüm geliyor içmek

Eklentiler

• imom_nedir_yeni.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 82
günaydınn ben birtek d vit ile şu hapı kullanıyorum çokta kötü tadı ölüm geliyor içmek
benimde omeganin icinde demir var canim. doktor kan tahlili istedi sonuclar normal geldi ama genede baslatti 17. haftalarda baslayalim dedi ama ictim agzimda kotu tat birakti hemen doguma kdr katlanicaz kabizlikta cok yapiyomus demr hapi. bakalim ne olcak

Benim de aynıydı bende zeytinyağı sürdüm ama zeytinyağı çok daha kötü yaptı.Asitli olduğu için sanırım çok daha kuruttu.artık sürmüyorum
Vallaha bilemedim yha kaşıntı biraz sinirimi bozdu nedendir bilemiyorum artık bunu sorucam dr uma bazen cok kasiniyor kolanya sürüyorum artık yakıyor biraz geçiyor anlık

Kızlar tam 11 hafta sonra ilk kez türk kahvesi içtim aşırı tiksiniyordum kokusundan bu ara hafifledi deniyim dedim eski tadı yok ama içilemicek gibide değildi sanırım geçiyor ufaktan
Gebelikte insan sevdiklerinden uzaklaşır denirdi günde uc fincan içtiğim Garanti türk kahvesini şuan ağzıma kıyamıyorum ben içemiyorum diye esimede yapamadım bunca zamanda dört fincan anca içmiştir eşim tiskinti geldi nedense

Hamileliğim boyunca bir kere içtim. Alışmak istemiyorum, bebeğime zarar vermek istemiyorum. Ama dayanamıyorum içeyim mi?

Okadar bas ağrısi ve kalça ağrısından catladim bittim ama bir tane bile içmedim kendimi suçlu hissettim ikinci gebeligimde en Ufak Ağrı'da içmiştim dr içebilirsin demişti diye sonra öldüğünu öğrenince suçladim kendimi o andan icimde kaldı içmedim hic bundada kizimdada süt zamanındada fazla ilac kullan mamaya çalıştım. Çok ciddi bir derecede ağrınız yoksada içmeyin dayanın geçicek bu günlerde

Tecrübeli anneler merhaba nasipse bende Eylül annesi olacağım. Ama sizden bir ricam var Tecrübelerinize dayanarak lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınızz usg göre 11 +1
Erkek gibi sanki içimden o geçti sağlıkla gelsin canım bebişin

ay umarım yapmaz bi dönem az çekmedik kabızlıktan
bi ara eşimi yanıma oturtmuyordum adamcağız çok üzülüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…