- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.541
Kızlar 2 sorum var bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk sorum dün ben sağlık ocağında tahlil vermiştim doktor tsh a bakmış ve 2,97 çıkmış bu değer hamilelikte yüksek değil mi? Hamile bi arkadaşım bu değerde ilaca başlamıştı ama kadın doğumcuma sonuçları atınca bir şey demedi bununla ilgili.
2. Sorum ise beni 10 gündür delirten ağlatma raddesine getiren sıkıntı bacak uyuşması ağrıması. Bende bel fıtığı vardı zaten ama 10 gündür 15,20 dakikadan fazla ayakta kalamıyorum ağrı öyle delirtiyor ki beni sol bacağımın baldırı uyuşuyo karıncalanıyor ve ağrı yapıyor. Cuma günü doktora gidecem sanırım kalsiyum magnezyum verecek ekstradan diye düşünüyorum. Buna başka bi çare bulan var mı?
Maşallahkız canim
Bunun da içeriği çok güzelmiş teşekkürler paylaşım içinBen innate pronatal kullanıyorum simdi
Ayy evet yha hele gece nasıl kaşınıyor varya tatlı tatlı böyle benimde cildim kurudur kis günüde her gun yada gun icinde istediğim zaman duş alamadığımdan belki dahada kurudu ama önceden hiç olmazken gebelikte olunca egzama mi diyede bi düşündüm hafif pıtırtili vücudumda kaşınan yerler. Nemlendirici ve zeytinyağı deneyeyim bi kolumda bakalım bende fayda edicek miCanim ben de gecen hafta surekli kasimdim. Kollarim bacaklarim belim sirtim. Özellikle de gece yatarkenDedim acaba karacigerde mi sorun var. o tarz seyler yaziyordu internette. Ama cildim de kupkuruydu. Birkac defa her yerime zeytinyagi surdum. Artık hic kasinmiyor. Artik yasanan üzüntülerden dolayı stressten miydi kuruluktan mi bilmiyorum. Ama endise etmeden önce nemlendirmeni tavsiye ederim
Âmin inşallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza caniimMaşallahcanım Allah'ım sağlıkla sıhatle hayirlisyla kucağına almayı nasip etsin kuzum inşallah baharrr34
Benim de aynıydı bende zeytinyağı sürdüm ama zeytinyağı çok daha kötü yaptı.Asitli olduğu için sanırım çok daha kuruttu.artık sürmüyorumAyy evet yha hele gece nasıl kaşınıyor varya tatlı tatlı böyle benimde cildim kurudur kis günüde her gun yada gun icinde istediğim zaman duş alamadığımdan belki dahada kurudu ama önceden hiç olmazken gebelikte olunca egzama mi diyede bi düşündüm hafif pıtırtili vücudumda kaşınan yerler. Nemlendirici ve zeytinyağı deneyeyim bi kolumda bakalım bende fayda edicek mi
Olabilir canımBir arkadaşım da dedi ki değerler güzelken aniden düşebilir. O da sebep olmuş olabilir. Belki depremden dolayı çok stres yapıyorum ondan da olmuş olabilir.
günaydınn ben birtek d vit ile şu hapı kullanıyorum çokta kötü tadı ölüm geliyor içmekGünaydınn kizlarrDemir ilacina basladim bugün. kahvaltidan 1 1.5 saat önce iciyorum. Kullanmaya baslayaniniz var mi??
benimde omeganin icinde demir var canim. doktor kan tahlili istedi sonuclar normal geldi ama genede baslatti 17. haftalarda baslayalim dedi ama ictim agzimda kotu tat birakti hemen doguma kdr katlanicazgünaydınn ben birtek d vit ile şu hapı kullanıyorum çokta kötü tadı ölüm geliyor içmek
Vallaha bilemedim yha kaşıntı biraz sinirimi bozdu nedendir bilemiyorum artık bunu sorucam dr uma bazen cok kasiniyor kolanya sürüyorum artık yakıyor biraz geçiyor anlıkBenim de aynıydı bende zeytinyağı sürdüm ama zeytinyağı çok daha kötü yaptı.Asitli olduğu için sanırım çok daha kuruttu.artık sürmüyorum
Gebelikte insan sevdiklerinden uzaklaşır denirdi günde uc fincan içtiğim Garanti türk kahvesini şuan ağzıma kıyamıyorum ben içemiyorum diye esimede yapamadım bunca zamanda dört fincan anca içmiştir eşim tiskinti geldi nedenseKızlar tam 11 hafta sonra ilk kez türk kahvesi içtim aşırı tiksiniyordum kokusundan bu ara hafifledi deniyim dedim eski tadı yok ama içilemicek gibide değildi sanırım geçiyor ufaktan
Hamileliğim boyunca bir kere içtim. Alışmak istemiyorum, bebeğime zarar vermek istemiyorum. Ama dayanamıyorumiçeyim mi?
Erkek gibi sanki içimden o geçti sağlıkla gelsin canım bebişinTecrübeli anneler merhaba nasipse bende Eylül annesi olacağım. Ama sizden bir ricam var Tecrübelerinize dayanarak lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınızz usg göre 11 +1
ay umarım yapmaz bi dönem az çekmedik kabızlıktanbenimde omeganin icinde demir var canim. doktor kan tahlili istedi sonuclar normal geldi ama genede baslatti 17. haftalarda baslayalim dedi ama ictim agzimda kotu tat birakti hemen doguma kdr katlanicazkabizlikta cok yapiyomus demr hapi. bakalim ne olcak
bi ara eşimi yanıma oturtmuyordum adamcağız çok üzülüyorduGebelikte insan sevdiklerinden uzaklaşır denirdi günde uc fincan içtiğim Garanti türk kahvesini şuan ağzıma kıyamıyorum ben içemiyorum diye esimede yapamadım bunca zamanda dört fincan anca içmiştir eşim tiskinti geldi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?