- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.581
Kız gibi geldiTecrübeli anneler merhaba nasipse bende Eylül annesi olacağım. Ama sizden bir ricam var Tecrübelerinize dayanarak lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınızz usg göre 11 +1
Başınız sağolsun .Sağlıklı olmayan gebelikler işte bir şekilde sonlanıyor..Ne mutlu ki kızınız kucağınızda SağlıklıYok kesinleşmedi de ben kendimi ondanda suçlu hissettim bunda hic içmedim. Ben kaybını kendime bağladım hep benim yüzüme mi oldu diye degilse dr um birşey demedi o parolla ilgili hani. Ailem sağlıklı olsa seninle olurdu falan dediler kucağına almadan aldı rabbim kucağına alsan daha kötü olurdun dediler öyle teselli olduk. Ama iste.ucuncude hem gobekten igne ve progestan kullandım kiz di birde nazliydi bizimki 7 aylıkta birden kanama geldi iki gün hastanede yattim rahîm kısalığı var dediler erken dogar dediler Allah dayanma gücü verdi prematüre olmadı 37 hf olduk ondan sonra doğdu kızım
Cnm yazinda dogsa muslin yeni dogunca üşütür ben haziranda dogurmustum ebe benden iç zıbın atlet corap alt üst takım istemişti birde ince ve kalin battaniye çünkü üşüyorlar ben kızımda 10 lu takım almamıştım içimde kaldı o yuzden alacam 5 li ve 3lu takim aldim birde 10lu tmm çünkü hastahanede değişim oluyor
Benim bi oglum var acikcasi onda da 10 lu set almamistim maddi olarak onu alacagima 2 3 tane 3 lu set almak daha mantikli geliyor. Zaten muslin bezlerden ortu ayrica alabilirsiniz. Her parcasi bana kullanisli gelmiyor. Oglumda kravatli bi yeni dogan takimi vardi onu almistim.
Ben şahsen kısa kollu zıbın, anvelop uzun kollu alt üst takım, çorap ve müslin battaniyesiyle bu işi hallederim diye düşünüyorumAy hic bilmiyorum kisiz ne dusunuyosunuz
Cuma günü ben de gideceğim inşallahCuma randevumuz var ve ilk kez sabredemiyorum yer olsa erkene çekicem sanırım haberlerden ve durumlardan çok etkilendiğim için çok batmalarım oldu bu ay ondan endişeliyim bir görsem rahat edicem de geçmiyor zaman
kaçta randevun inşallah güzel haberler alırızCuma günü ben de gideceğim inşallah
Evet canım sağ salim bir görsek benim de aklım hep onda iyi mi diye
Seni çok iyi anlıyorum benimde cumartesi randevum 15+1 olmuş olucak, bu ay bende zorlandım ama kendimi tutuyorum daha büyümüş olacak diye motive ediyorum kendimi ama sızılarım ve bulantılarım artmış durumda. İlk zamanlar hiç bulantım yoktu ama son 3-4 haftadır inanılmaz durumda.Cuma randevumuz var ve ilk kez sabredemiyorum yer olsa erkene çekicem sanırım haberlerden ve durumlardan çok etkilendiğim için çok batmalarım oldu bu ay ondan endişeliyim bir görsem rahat edicem de geçmiyor zaman
ay bence cinsiyetlerin netlesirCuma randevumuz var ve ilk kez sabredemiyorum yer olsa erkene çekicem sanırım haberlerden ve durumlardan çok etkilendiğim için çok batmalarım oldu bu ay ondan endişeliyim bir görsem rahat edicem de geçmiyor zaman
senin baya geç başlamış umarım kısa sürer bulantıların hemen geçer benim 5 buçuk haftada başlamıştı 16. haftadayım hala var ama eskiye nazaran azalmış durumda tüm bebişlerimizi korusun AllahSeni çok iyi anlıyorum benimde cumartesi randevum 15+1 olmuş olucak, bu ay bende zorlandım ama kendimi tutuyorum daha büyümüş olacak diye motive ediyorum kendimi ama sızılarım ve bulantılarım artmış durumda. İlk zamanlar hiç bulantım yoktu ama son 3-4 haftadır inanılmaz durumda.
valla biri kız dedi çok emindi inşallah değişmez montuna kadar aldımay bence cinsiyetlerin netlesirbatmalar benimde oluyor canim
O kadar çok batma yaşıyorum ki .Ama normalmiş hiç endişe etmeCuma randevumuz var ve ilk kez sabredemiyorum yer olsa erkene çekicem sanırım haberlerden ve durumlardan çok etkilendiğim için çok batmalarım oldu bu ay ondan endişeliyim bir görsem rahat edicem de geçmiyor zaman
ay bir hareketlerini hissetsek içimiz daha rahat edicek sanırım gün içindeO kadar çok batma yaşıyorum ki .Ama normalmiş hiç endişe etmebu haftalar tam zamanıymış batmaların
Ahh sağlık ocağının sonuçları öyle silinik duruyo ki sadece referans değeri dışındakilere baktıysa doktorum yoğunluktan farketmemiş olabilir diye yiyip bitiriyorum kendimi cuma gününe randevu aldım çünkü hep bu değerde herkes ilaca başlamış bana tsh için hiçbir şey demedi. Açıpta bakmak istemiyorum ama yüksekliği çok sıkıntılı bi durum mu bebek için canım? Teşekkür ederim cevabın içinBana da 2.90 lık tsh değeri ile en düşük doz da troid ilacı başlattılar, kutum bitince kontrole çağırdı yine bakılacak mış değerime
Saat 1de canım seninki? Aminn inşallahkaçta randevun inşallah güzel haberler alırız
ya nedense cevabini okuyunca ikisinide kiz hissettim ben canim.oyle anlik bi his geldisenin baya geç başlamış umarım kısa sürer bulantıların hemen geçer benim 5 buçuk haftada başlamıştı 16. haftadayım hala var ama eskiye nazaran azalmış durumda tüm bebişlerimizi korusun Allah
valla biri kız dedi çok emindi inşallah değişmez montuna kadar aldımdiğeri hiç oynamadı yerinden bu sefer çikolata falan yiyip gidicem dürtüklicem azıcık belli olmamasına rağmen annemle kayınvalidem erkek yeleği falan örmeye başladılar sinirlerim bozuldu
Amin inşallah canım cümlemizin evladı için geçerliBaşınız sağolsun .Sağlıklı olmayan gebelikler işte bir şekilde sonlanıyor..Ne mutlu ki kızınız kucağınızda SağlıklıAllah mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah
Benim 8:40 ta fazla sabırsızım zaten 8 aylık doğmuşumSaat 1de canım seninki? Aminn inşallah
bende öyle hissediyorum da çaktırmıyorum şimdilik hevesleri kırılmasın diye hatta kayınvalidem ikisi erkek hissediyordu hep kız olunca bir süre inanmadı ama ben öyle hissetmemiştim diye, dedim anne benim karnımda ya benim hissim daha kuvvetli olur sankiya nedense cevabini okuyunca ikisinide kiz hissettim ben canim.oyle anlik bi his geldi
Haberlere lütfen ara verin bir YouTuber den duydum o kadar cok etkilenmişki bebegi bir kac hf erken doğmuş. Biz yine haberlerden etkileniyoruz rabbim o bölgedeki anne adaylarına güç kuvvet versin gerçekten biraz Uzak kalmak en iyisi ben ara verdim izlemiyorum sadece internetten okuyorum olanı biteni tamamCuma randevumuz var ve ilk kez sabredemiyorum yer olsa erkene çekicem sanırım haberlerden ve durumlardan çok etkilendiğim için çok batmalarım oldu bu ay ondan endişeliyim bir görsem rahat edicem de geçmiyor zaman
Ya bu kayinvalideler cidden bi alemBenim 8:40 ta fazla sabırsızım zaten 8 aylık doğmuşum
bende öyle hissediyorum da çaktırmıyorum şimdilik hevesleri kırılmasın diye hatta kayınvalidem ikisi erkek hissediyordu hep kız olunca bir süre inanmadı ama ben öyle hissetmemiştim diye, dedim anne benim karnımda ya benim hissim daha kuvvetli olur sanki
ben hissediyorumay bir hareketlerini hissetsek içimiz daha rahat edicek sanırım gün içinde
ara vermek durumunda kaldım ama orada yaşayan gebeleri, yeni doğum yapmış insanları düşününce... Allahım yardımcısı olsun herkesinHaberlere lütfen ara verin bir YouTuber den duydum o kadar cok etkilenmişki bebegi bir kac hf erken doğmuş. Biz yine haberlerden etkileniyoruz rabbim o bölgedeki anne adaylarına güç kuvvet versin gerçekten biraz Uzak kalmak en iyisi ben ara verdim izlemiyorum sadece internetten okuyorum olanı biteni tamam
hiç takılmaaa ben herkese tıkadım kulaklarımı başladılar çünkü daha dur şöyle olcak böyle olucak demelere herkesin süreci kendine has ki birkaç uygulama takip ediyorum ilk gebeliklerde 21. haftaya kadar hissetme olmayabilir diyorlardıYa bu kayinvalideler cidden bi alembenimkide her telefonda oynuyormu oynuyormu diye soruyor bikmadan usanmadan. ya hissetmiyorum diyorum hissetmen lazim 4 aylik oldun ben hissediyodm iste hareketlenmesi lazim diyor. oyle deyincede insan diyorki acaba niye oynamiyor sorun mu var zaten havadan nem kapcak bi ruh halindeyim. istisnasiz her telefon konusmasinda boyle diyor. insan kotu bisey gibi hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?