2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Başınız sağolsun .Sağlıklı olmayan gebelikler işte bir şekilde sonlanıyor..Ne mutlu ki kızınız kucağınızda Sağlıklı Allah mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah

Ay hic bilmiyorum ki siz ne dusunuyosunuz
Ben şahsen kısa kollu zıbın, anvelop uzun kollu alt üst takım, çorap ve müslin battaniyesiyle bu işi hallederim diye düşünüyorum sayılarına karar vermedim. Rosemoon17 ve vizeci06 da önerilerde bulunmuş onları da ekledim.

Cuma randevumuz var ve ilk kez sabredemiyorum yer olsa erkene çekicem sanırım haberlerden ve durumlardan çok etkilendiğim için çok batmalarım oldu bu ay ondan endişeliyim bir görsem rahat edicem de geçmiyor zaman
Cuma günü ben de gideceğim inşallah
Evet canım sağ salim bir görsek benim de aklım hep onda iyi mi diye

Cuma randevumuz var ve ilk kez sabredemiyorum yer olsa erkene çekicem sanırım haberlerden ve durumlardan çok etkilendiğim için çok batmalarım oldu bu ay ondan endişeliyim bir görsem rahat edicem de geçmiyor zaman
Seni çok iyi anlıyorum benimde cumartesi randevum 15+1 olmuş olucak, bu ay bende zorlandım ama kendimi tutuyorum daha büyümüş olacak diye motive ediyorum kendimi ama sızılarım ve bulantılarım artmış durumda. İlk zamanlar hiç bulantım yoktu ama son 3-4 haftadır inanılmaz durumda.

ay bence cinsiyetlerin netlesir batmalar benimde oluyor canim

senin baya geç başlamış umarım kısa sürer bulantıların hemen geçer benim 5 buçuk haftada başlamıştı 16. haftadayım hala var ama eskiye nazaran azalmış durumda tüm bebişlerimizi korusun Allah
ay bence cinsiyetlerin netlesir batmalar benimde oluyor canim
valla biri kız dedi çok emindi inşallah değişmez montuna kadar aldım diğeri hiç oynamadı yerinden bu sefer çikolata falan yiyip gidicem dürtüklicem azıcık belli olmamasına rağmen annemle kayınvalidem erkek yeleği falan örmeye başladılar sinirlerim bozuldu

O kadar çok batma yaşıyorum ki .Ama normalmiş hiç endişe etme bu haftalar tam zamanıymış batmaların

Bana da 2.90 lık tsh değeri ile en düşük doz da troid ilacı başlattılar, kutum bitince kontrole çağırdı yine bakılacak mış değerime
Ahh sağlık ocağının sonuçları öyle silinik duruyo ki sadece referans değeri dışındakilere baktıysa doktorum yoğunluktan farketmemiş olabilir diye yiyip bitiriyorum kendimi cuma gününe randevu aldım çünkü hep bu değerde herkes ilaca başlamış bana tsh için hiçbir şey demedi. Açıpta bakmak istemiyorum ama yüksekliği çok sıkıntılı bi durum mu bebek için canım? Teşekkür ederim cevabın için

ya nedense cevabini okuyunca ikisinide kiz hissettim ben canim.oyle anlik bi his geldi

Başınız sağolsun .Sağlıklı olmayan gebelikler işte bir şekilde sonlanıyor..Ne mutlu ki kızınız kucağınızda Sağlıklı Allah mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım cümlemizin evladı için geçerli Rabbim hepsini bizlere bağışlasın

Saat 1de canım seninki? Aminn inşallah
Benim 8:40 ta fazla sabırsızım zaten 8 aylık doğmuşum
ya nedense cevabini okuyunca ikisinide kiz hissettim ben canim.oyle anlik bi his geldi
bende öyle hissediyorum da çaktırmıyorum şimdilik hevesleri kırılmasın diye hatta kayınvalidem ikisi erkek hissediyordu hep kız olunca bir süre inanmadı ama ben öyle hissetmemiştim diye, dedim anne benim karnımda ya benim hissim daha kuvvetli olur sanki

Haberlere lütfen ara verin bir YouTuber den duydum o kadar cok etkilenmişki bebegi bir kac hf erken doğmuş. Biz yine haberlerden etkileniyoruz rabbim o bölgedeki anne adaylarına güç kuvvet versin gerçekten biraz Uzak kalmak en iyisi ben ara verdim izlemiyorum sadece internetten okuyorum olanı biteni tamam

Ya bu kayinvalideler cidden bi alem benimkide her telefonda oynuyormu oynuyormu diye soruyor bikmadan usanmadan. ya hissetmiyorum diyorum hissetmen lazim 4 aylik oldun ben hissediyodm iste hareketlenmesi lazim diyor. oyle deyincede insan diyorki acaba niye oynamiyor sorun mu var zaten havadan nem kapcak bi ruh halindeyim. istisnasiz her telefon konusmasinda boyle diyor. insan kotu bisey gibi hissediyor

ay bir hareketlerini hissetsek içimiz daha rahat edicek sanırım gün içinde
ben hissediyorum ama nadir.Her gün olmasa da iki güne bir bir kanat çırpışı hissediyorum Farklı yerlerde.Geziyor hep

ara vermek durumunda kaldım ama orada yaşayan gebeleri, yeni doğum yapmış insanları düşününce... Allahım yardımcısı olsun herkesin
hiç takılmaaa ben herkese tıkadım kulaklarımı başladılar çünkü daha dur şöyle olcak böyle olucak demelere herkesin süreci kendine has ki birkaç uygulama takip ediyorum ilk gebeliklerde 21. haftaya kadar hissetme olmayabilir diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…