2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günaydınn kizlarr Demir ilacina basladim bugün. kahvaltidan 1 1.5 saat önce iciyorum. Kullanmaya baslayaniniz var mi??

Bende demir ilacı 1 paket bitirdim, 2.ciye devam ediyorum
(ben troid ilacı da içtiğim için sabah ilk uyanınca yada gece wc ye kalkınca ilk troid ilacını içiyorum, kızımı okula bırakıp geldikten sonra da kan ilacı içiyorum aralarında yarım saat vermem yeterli imiş ama ben yine de iki ilaç arasını birkaç saat açmaya çalışıyorum)

Canım benımde öyleydi üzülme çok kötüydüm gece 4 ten sabaha kadar kustugum bile oldu hep ağlıyodum bitsin artık diye 16. Haftada tık diye kesildi şimdide işte bas ağrısı atakları kas agrıları ile devam ediyorum

Canım beklenen bir deprem var büyük olacak deniyor, yıkıcı olacak deniyor ama bilemiyorum. Özellikle Naci hoca çok kez adana ya dikkat dedi. Orta ve ağır hasarlı binalara yaşamak için girmeyin dendi dolaniyoruz seyyah gibi
pozitifbiri nasılsınız ? Aklım ve kalbim sizde Kayseri olarak bizde hala korku halindeyiz.. Herhangi bir haber yada gelişme var mı acaba ?

Senin beklenen dogum tarihi 1i imiş bizim grubun gebelik takvimine göre en kıdemlisisin maşallah hareket hissetmeye başladın mı canım ya, gebeliğin en tatlı zamanları hareket hissetmeye başlayınca olacak inşallah

Bana vermediler demir vs başka ilac

Kan değerlerine bakıldı ise sıkıntı görmemiştir herkese kan ilacı verilmiyor
ama vitamin Nerdeyse her gebeye veriliyor ki sen ikiz gebesin
(verilmedi bebeklerim vitaminsiz mi kalacak dşye düşünme onlar her türlü senin yediklerinden, yemek yiyemiyorsan da depolarından vitaminini sağlıyor hala bu haftalar da bu vitaminleri aslında bir nevi kendi depolarımızı korumak için alıyoruz)

Teşekkür ederim canım benim beni bilgilerin için çok sağol

Başladımmmm :) 4 gün önce allahım pıtpıtpıt arada dürtüyor kızım beni çok güzel bir his gerçekten delirtiyor beni

Çok zor çok çocuklarla sen gebesin Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda bu günlerde geçer umarım

kaybınızın sebebi parol olarak kesinleşti mi? Günde 3tane içinebileceğini söylüyor doktorlar

ay umarım yapmaz bi dönem az çekmedik kabızlıktan

bi ara eşimi yanıma oturtmuyordum adamcağız çok üzülüyordu
Benim adama diyom len kokuyo kahve boşver icme pişirmeyeyim bugün sonra diyorum arada bi yapiyon yapta içeyim diyor oda.. bitmedi evdeki kahvede bitse bi aldirmiycam çay çok severdim koca çaydanlığı icer bitirirdim şimdi uc bardak anxa kahvaltıda oda kahvaltı bitene kadar kuru kuru yemiyim diye.biten bulantilar sabah yavaş yavaş tetiklemeye başladı gibi iki gündür mutfak ta kokmaya basladi

Canım teşekkür ederim, biraz daha umutluyum geçeceğinden şimdi Kusmayayım midem bulanmasın da diğerlerine razıyım

çok tatlı haber kaç haftalıkken hissettiniz acaba? nasıl bişey tarif edebilir misiniz?
16+5 te hissettimm benım tam böyle göbeğimin altında tıktık içerden biri kapı çalıyor gibi hahaha hani böyle olur ya mısır patlaması öyle şuanda tabi çok kuvvetli degil ama zamanla şiddetleri artcak:) farkediyorsunuz zaten yatarken hissettim ben :)

kaybınızın sebebi parol olarak kesinleşti mi? Günde 3tane içinebileceğini söylüyor doktorlar
Yok kesinleşmedi de ben kendimi ondanda suçlu hissettim bunda hic içmedim. Ben kaybını kendime bağladım hep benim yüzüme mi oldu diye degilse dr um birşey demedi o parolla ilgili hani. Ailem sağlıklı olsa seninle olurdu falan dediler kucağına almadan aldı rabbim kucağına alsan daha kötü olurdun dediler öyle teselli olduk. Ama iste.ucuncude hem gobekten igne ve progestan kullandım kiz di birde nazliydi bizimki 7 aylıkta birden kanama geldi iki gün hastanede yattim rahîm kısalığı var dediler erken dogar dediler Allah dayanma gücü verdi prematüre olmadı 37 hf olduk ondan sonra doğdu kızım

Günaydınn kizlarr Demir ilacina basladim bugün. kahvaltidan 1 1.5 saat önce iciyorum. Kullanmaya baslayaniniz var mi??
Ben 12-13 haftadan beri kullanıyorum,aynen kahvaltı dan once iciyorum bende,bana Feramat yazdı ilk kutu bitirmek üzereyim

Bana vermediler demir vs başka ilac
Canim benimde kan degerlerim normal cikti ama ikinci yarisinda kullanmaya baslamak iyi olur dedi doktor. Mesela unlu kadin dogum.dr banu ciftcinin sitesinde de okudum. baslarda hic kullanmasanda 20. haftadan itibaren annenin kullanmasi gerekliymis. bebek parazit gibi kani cekiyomus cunku ve degerler dusebilir. dogal yiyeceklerden karsilama yetersiz kaliyormus. ikiz gebelik oldugun icin illaki bi haftanda baslatir kan ilacini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…