- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.561
Günaydınn kizlarrDemir ilacina basladim bugün. kahvaltidan 1 1.5 saat önce iciyorum. Kullanmaya baslayaniniz var mi??
Canım benımde öyleydi üzülme çok kötüydüm gece 4 ten sabaha kadar kustugum bile oldu hep ağlıyodum bitsin artık diye 16. Haftada tık diye kesildi şimdide işte bas ağrısı atakları kas agrıları ile devam ediyorumMerhaba kızlar
Dün çok zor bi gün geçirdim. Öyle bir migren ağrım vardı ki, bütün gün karanlıkta uyku bandıyla yatmak zorunda kaldım. Ağrı kesici de içemedim. Üstüne midem de çok kötüydü yine, 4-5 kez kustum, bi şey yiyemedim doğru düzgün. O kadar ağrıdı ki başım hiç böyle olmamıştı, ağladım ağrısından hep. Hiç güzel geçmiyor benim hamileliğim, çok yoruldum. İyi hissetmek istiyorum artık. Bugün 13. Haftaya girdik, 16. Haftalarda hala mide bulantısı yaşayanları görünce iyice yıkılıyorum. Göz altlarım karardı, suratım bi acayip hep kusmaktan. Ben ne zaman iyi hissedicem?…
pozitifbiri nasılsınız ? Aklım ve kalbim sizde Kayseri olarak bizde hala korku halindeyiz.. Herhangi bir haber yada gelişme var mı acaba ?
Canım benımde öyleydi üzülme çok kötüydüm gece 4 ten sabaha kadar kustugum bile oldu hep ağlıyodum bitsin artık diye 16. Haftada tık diye kesildi şimdide işte bas ağrısı atakları kas agrıları ile devam ediyorum
Bana vermediler demir vs başka ilac
Teşekkür ederim canım benim beni bilgilerin için çok sağolKan değerlerine bakıldı ise sıkıntı görmemiştir herkese kan ilacı verilmiyor
ama vitamin Nerdeyse her gebeye veriliyor ki sen ikiz gebesin
(verilmedi bebeklerim vitaminsiz mi kalacak dşye düşünme onlar her türlü senin yediklerinden, yemek yiyemiyorsan da depolarından vitaminini sağlıyor hala bu haftalar da bu vitaminleri aslında bir nevi kendi depolarımızı korumak için alıyoruz)
Başladımmmm :) 4 gün önce allahım pıtpıtpıt arada dürtüyor kızım beniSenin beklenen dogum tarihi 1i imiş bizim grubun gebelik takvimine göre en kıdemlisisin maşallahhareket hissetmeye başladın mı canım ya, gebeliğin en tatlı zamanları hareket hissetmeye başlayınca olacak inşallah
Çok zor çok çocuklarla sen gebesin Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda bu günlerde geçer umarımCanım beklenen bir deprem var büyük olacak deniyor, yıkıcı olacak deniyor ama bilemiyorum. Özellikle Naci hoca çok kez adana ya dikkat dedi. Orta ve ağır hasarlı binalara yaşamak için girmeyin dendi dolaniyoruz seyyah gibi
Doktorunuz göremedimi. Bizler nerden bilelim arkadaşım ilahi.Tecrübeli anneler merhaba nasipse bende Eylül annesi olacağım. Ama sizden bir ricam var Tecrübelerinize dayanarak lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınızz usg göre 11 +1
kaybınızın sebebi parol olarak kesinleşti mi? Günde 3tane içinebileceğini söylüyor doktorlarOkadar bas ağrısi ve kalça ağrısından catladim bittim ama bir tane bile içmedim kendimi suçlu hissettim ikinci gebeligimde en Ufak Ağrı'da içmiştim dr içebilirsin demişti diye sonra öldüğünu öğrenince suçladim kendimi o andan icimde kaldı içmedim hic bundada kizimdada süt zamanındada fazla ilac kullan mamaya çalıştım. Çok ciddi bir derecede ağrınız yoksada içmeyin dayanın geçicek bu günlerde
çok tatlı haberBaşladımmmm :) 4 gün önce allahım pıtpıtpıt arada dürtüyor kızım beniçok güzel bir his gerçekten delirtiyor beni
Benim adama diyom len kokuyo kahve boşver icme pişirmeyeyim bugün sonra diyorum arada bi yapiyon yapta içeyim diyor oda.. bitmedi evdeki kahvede bitse bi aldirmiycam çay çok severdim koca çaydanlığı icer bitirirdim şimdi uc bardak anxa kahvaltıda oda kahvaltı bitene kadar kuru kuru yemiyim diye.biten bulantilar sabah yavaş yavaş tetiklemeye başladı gibi iki gündür mutfak ta kokmaya basladiay umarım yapmaz bi dönem az çekmedik kabızlıktan
bi ara eşimi yanıma oturtmuyordum adamcağız çok üzülüyordu
Canım benımde öyleydi üzülme çok kötüydüm gece 4 ten sabaha kadar kustugum bile oldu hep ağlıyodum bitsin artık diye 16. Haftada tık diye kesildi şimdide işte bas ağrısı atakları kas agrıları ile devam ediyorum
16+5 te hissettimm benım tam böyle göbeğimin altında tıktık içerden biri kapı çalıyor gibi hahaha hani böyle olur ya mısır patlaması öyle şuanda tabi çok kuvvetli degil ama zamanla şiddetleri artcak:) farkediyorsunuz zaten yatarken hissettim ben :)çok tatlı haberkaç haftalıkken hissettiniz acaba? nasıl bişey tarif edebilir misiniz?
Yok kesinleşmedi de ben kendimi ondanda suçlu hissettim bunda hic içmedim. Ben kaybını kendime bağladım hep benim yüzüme mi oldu diye degilse dr um birşey demedi o parolla ilgili hani. Ailem sağlıklı olsa seninle olurdu falan dediler kucağına almadan aldı rabbim kucağına alsan daha kötü olurdun dediler öyle teselli olduk. Ama iste.ucuncude hem gobekten igne ve progestan kullandım kiz di birde nazliydi bizimki 7 aylıkta birden kanama geldi iki gün hastanede yattim rahîm kısalığı var dediler erken dogar dediler Allah dayanma gücü verdi prematüre olmadı 37 hf olduk ondan sonra doğdu kızımkaybınızın sebebi parol olarak kesinleşti mi? Günde 3tane içinebileceğini söylüyor doktorlar
Ben 12-13 haftadan beri kullanıyorum,aynen kahvaltı dan once iciyorum bende,bana Feramat yazdı ilk kutu bitirmek üzereyimGünaydınn kizlarrDemir ilacina basladim bugün. kahvaltidan 1 1.5 saat önce iciyorum. Kullanmaya baslayaniniz var mi??
Canim benimde kan degerlerim normal cikti ama ikinci yarisinda kullanmaya baslamak iyi olur dedi doktor. Mesela unlu kadin dogum.dr banu ciftcinin sitesinde de okudum. baslarda hic kullanmasanda 20. haftadan itibaren annenin kullanmasi gerekliymis. bebek parazit gibi kani cekiyomus cunku ve degerler dusebilir. dogal yiyeceklerden karsilama yetersiz kaliyormus. ikiz gebelik oldugun icin illaki bi haftanda baslatir kan ilacini.Bana vermediler demir vs başka ilac
kabizlik yasadin mi canim? bide ictim ya agzimda cok kotu tat birakti sende de oldu muBen 12-13 haftadan beri kullanıyorum,aynen kahvaltı dan once iciyorum bende,bana Feramat yazdı ilk kutu bitirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?