2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kese gormeye gıtmeyı neye gore karar verıyorsunuz ben ne zaman gıtmelıyım acaba :)
Doktor randevu verdi canım ikinci kan testimden sonra kese görülebilir cumartesi sabahtan gelebilirsin dedi. Uygulamaya göre 4+6 günlük olucak doğruysa eğer

Benim doktorum cuma cumartesi günü gelebilirsin kese görünür dedi beta yaklaşık 5000i geçmiş oluyor 4+6 5+0 haftalık oluyor internet hesaplamama göre
Tesekkurler benım haftaya anca olur o zaman cok heycanlı:)

Yarın 14. Gunum 12. Gun 265 ti 4.gun embrıyosu cıft
Günümüz aynı canım o zaman seninle 2 Ağustos transfer. Benim sadece 5. Gün embriyosu tek. Sağlıkla büyüsünler ilerlesin inşallah sonucunu merakla bekliyorum

transferden geldim kızlar 1 tane 3. Gün embriyosu koyduk Perşembe günüde 2 adet 5. Gün koyucaz kısmet olursa ilerlerse dualarınızı bekliyorum
Ayy senin sürecin de çok heyecanlıymış, arka arkaya transferler Kalbin gümbür gümbürdür kuzum

Günümüz aynı canım o zaman seninle 2 Ağustos transfer. Benim sadece 5. Gün embriyosu tek. Sağlıkla büyüsünler ilerlesin inşallah sonucunu merakla bekliyorum
Ay o zaman ben de pazartesıye mı alaam randevu

Benim ve uygulamanın hesabına göre 4+6 oluyorum cumartesi canım. Cuma gecesi 246 beta dün sabah 922 beta idi çok güzel artış olmuş dedi dr
Benımkı dusuk o zaman sızınkıne gore ama ben oncesınde de verdim 36 88 dıye gitti sonra 2 bucuk gın sonra 265 çıktı

Ayni gun transfer olmustum ve ayni gun kaset teste ogrenmistik seninle bende persembe gunu gordum keseleri ikizleri banada 1 hafta 10 gune kalp atisi icin gelebilirsin demisti cuma gidicem bakalim. 8 gun oluyor banada yerleri iyi dedi keselerde iyi dedi ama insan sabirsizlaniyor

oyy maşAllah , neleri bekledik bunlar güzel beklemeler varlığının oluşu bile içimi kıpır kıpır ediyorr

Öyle düşünme herkesin farklı çıkar canım. Artış olarak bakıldığında gayet sağlıklı görünüyor maşallah
Insallah sonumuz hayrolsun amin
Tamam doktor soyleyınce hıderım artık cok heycanlı:)

hiç bilmiyorum o ne demekmiş acaba

Benim ve uygulamanın hesabına göre 4+6 oluyorum cumartesi canım. Cuma gecesi 246 beta dün sabah 922 beta idi çok güzel artış olmuş dedi dr
Bende cuma günü 4+6 oluyorum bugün beta 1714 geldi inşallah her şey yolundadır keselerimizi görürüz güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…