- 6 Nisan 2023
- 287
- 327
- 33
Aslında onlar bize lekelenme ve ağrı hissinin normal olduğunu söylüyor ama biz işte ne olsa tedirgin oluyoruz maalesef o düşüncelerimize söz geçiremiyoruzBende dün transfer oldum lekelenme oldu ewde sonra dewam etmedi doktora yazdım bugün çok normal olabilir dinlen ilaçlarını kullan dedi içini refah tut canım
Evet ama cok garip bişi bas donmesi hic boyle dusunmemıstım:)Ayyy yerim o minişleriiiiHissettiğimiz belirtiler bile mutluluk kaynağı dimiiii
Muhtemelen kanda çıkar canım ama bence doktorun söylediği günü bekle. Evde erken gebelik testin varsa onu yapabilirsin onda da görünür heraldeKizlar iyi akşamlar bugün transfer gününü saymazsak 10. Günüm pazartesi test günüm acaba acile gitsem test yapsam kanda cikarmi dayanamayacagim. 2 adet dondurulmuş 3.gun embriyosu
Aa tamam ondan evet kuzum rahat olKullanıyorum canım günde 3 kere. Ondan olabilir evet
Kuzum bugün bende de oldu sanki ya hemen oturma ihtiyacı hissettim. Sanki tansiyonum düşmüş gibi oldu, kalbim pır pır etti. Senin de böyle bişey mi oldu acaba?Evet ama cok garip bişi bas donmesi hic boyle dusunmemıstım:)
Cnm benimde sizlerle ayni gün üçüncü gün çift embriyo. Belirtilerinin varmı ?Canımm geçmiş olsun öncelikle, bu defa hayırla ve sağlıkla sonuçlanacak inşaallahİkimiz de aynı gün 5. gün çift embriyo transferi olmuşuz
Yok ben de bayadır oluyor cok farklı beyin dönüp duruyo 2 3 snaiye deil anlarsın olunca brnce degısık bısı:)Kuzum bugün bende de oldu sanki ya hemen oturma ihtiyacı hissettim. Sanki tansiyonum düşmüş gibi oldu, kalbim pır pır etti. Senin de böyle bişey mi oldu acaba?
Önce idrar denesene canimKizlar iyi akşamlar bugün transfer gününü saymazsak 10. Günüm pazartesi test günüm acaba acile gitsem test yapsam kanda cikarmi dayanamayacagim. 2 adet dondurulmuş 3.gun embriyosu
Merhaba 4 agustos transferiyim sonucum elhamdülillah cok sukur pozitif bende duphaston dışında hic bi ilac kullanmadim. Kan sulandirici bile vermedi doktorum duphastona devam edicem insaAllah saglikla bebeklerimize kavusuruzArkadaşlar benimde kafama takıldı doktor bana duphaston die bi ilaç verdi adet olmayanlar için söktürücü gebe olanlar için progesteron salgılıyormuş Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş ayy panik oldum şimdi baktım netten bilginiz varmı
Canim ben de 4 Ağustos transfer oldum kese için seni çağırdılar miMerhaba 4 agustos transferiyim sonucum elhamdülillah cok sukur pozitif bende duphaston dışında hic bi ilac kullanmadim. Kan sulandirici bile vermedi doktorum duphastona devam edicem insaAllah saglikla bebeklerimize kavusuruz
Evet canim haftaya cumaya cagirdi doktorum tamda dogum gunume denk geldiCanim ben de 4 Ağustos transfer oldum kese için seni çağırdılar mi
Sizde durum nedir ?Canim ben de 4 Ağustos transfer oldum kese için seni çağırdılar mi
İlla sabahmi yapmak gerek idrarda yoksa istediğim zaman yapabilirmiyimMuhtemelen kanda çıkar canım ama bence doktorun söylediği günü bekle. Evde erken gebelik testin varsa onu yapabilirsin onda da görünür heralde
Ben olucam inşlh dondurulmuş embriyo4.gün embriyosu transfer olan var mı aranızda
Rabbim güzel sonuçlar versin inşallah ben oldum, transfer in de 4. GünümdeyimBen olucam inşlh dondurulmuş embriyo
Karnınız flan ağrımış mıydı transfer günden beri karnım ağrısı geçmedi yaİlk tedavide tuttu kızım oldu onda kanda çıktı idrarda çıkmadı garanti olsun diyorum cesaretimde yok
Sizde de karın ağrısı olmuş muydu acaba benim geçmeyen ağrılarım varMerhaba 4 agustos transferiyim sonucum elhamdülillah cok sukur pozitif bende duphaston dışında hic bi ilac kullanmadim. Kan sulandirici bile vermedi doktorum duphastona devam edicem insaAllah saglikla bebeklerimize kavusuruz
İki gün sonra tekrarla testi canım. Seninki biraz erken gibi 3. gün embriyosu olduğu için.Arkadaşlar benim sonucum çıktı 15,48 negatif mi pozitif mi bilmiyorumdoktorum geç yerleşme olabilir dedi ama bilmiyorum
Kasiklarimda ozellikle sag kasikta batmalar oluyodu canim. Bole bicak kesigi gibi sancilarSizde de karın ağrısı olmuş muydu acaba benim geçmeyen ağrılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?