2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bende dün transfer oldum lekelenme oldu ewde sonra dewam etmedi doktora yazdım bugün çok normal olabilir dinlen ilaçlarını kullan dedi içini refah tut canım
Aslında onlar bize lekelenme ve ağrı hissinin normal olduğunu söylüyor ama biz işte ne olsa tedirgin oluyoruz maalesef o düşüncelerimize söz geçiremiyoruz inşallah sağlıkla güzel haberler alalım

Kizlar iyi akşamlar bugün transfer gününü saymazsak 10. Günüm pazartesi test günüm acaba acile gitsem test yapsam kanda cikarmi dayanamayacagim. 2 adet dondurulmuş 3.gun embriyosu
Muhtemelen kanda çıkar canım ama bence doktorun söylediği günü bekle. Evde erken gebelik testin varsa onu yapabilirsin onda da görünür heralde

Kuzum bugün bende de oldu sanki ya hemen oturma ihtiyacı hissettim. Sanki tansiyonum düşmüş gibi oldu, kalbim pır pır etti. Senin de böyle bişey mi oldu acaba?
Yok ben de bayadır oluyor cok farklı beyin dönüp duruyo 2 3 snaiye deil anlarsın olunca brnce degısık bısı:)

Merhaba 4 agustos transferiyim sonucum elhamdülillah cok sukur pozitif bende duphaston dışında hic bi ilac kullanmadim. Kan sulandirici bile vermedi doktorum duphastona devam edicem insaAllah saglikla bebeklerimize kavusuruz

Merhaba 4 agustos transferiyim sonucum elhamdülillah cok sukur pozitif bende duphaston dışında hic bi ilac kullanmadim. Kan sulandirici bile vermedi doktorum duphastona devam edicem insaAllah saglikla bebeklerimize kavusuruz
Canim ben de 4 Ağustos transfer oldum kese için seni çağırdılar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…