Sancıdan ziyade adet ağrısı benim ya arada sağ tarafta kask batması oluyor amaKasiklarimda ozellikle sag kasikta batmalar oluyodu canim. Bole bicak kesigi gibi sancilar
Amin sizede inşlh benim transfer büyük ihtimal perşmbe yada cuma hayırlısı olsun hakkımızdaRabbim güzel sonuçlar versin inşallah ben oldum, transfer in de 4. Günümdeyim
Simdi şöyle forumda hep okudum adet sancisina benziyo gebelik belirtisi yaziyo herkes ama ben hic kendi kendime adet olmazdim ki hep ilacla sokulurdum ondada o sanci nasil bi sanci ayirt edemedim belki normal adet goren kadinlarda o sekilde agri oluyodurSancıdan ziyade adet ağrısı benim ya arada sağ tarafta kask batması oluyor ama
Amiinnn Rabbim güzel sonuçlar verinAmin sizede inşlh benim transfer büyük ihtimal perşmbe yada cuma hayırlısı olsun hakkımızda
Siz ne zaman transfer oldunuz test gununuz ne zamanSancıdan ziyade adet ağrısı benim ya arada sağ tarafta kask batması oluyor ama
Hmm ben adet göreceğim zaman ağrım olurdu ama bu sefer geçmeyen şeklde ağrı ya transfer den itibaren işte henüz 4.günümSimdi şöyle forumda hep okudum adet sancisina benziyo gebelik belirtisi yaziyo herkes ama ben hic kendi kendime adet olmazdim ki hep ilacla sokulurdum ondada o sanci nasil bi sanci ayirt edemedim belki normal adet goren kadinlarda o sekilde agri oluyodur
Benim 4.gün embryosydu , 4 gün oldu bugün henüz test zamanı 2 hafta snra dediler de adete 1 hafta var normldeSiz ne zaman transfer oldunuz test gununuz ne zaman
Benim 4. Gun inanılmaz bacak agrilarim baslamisdi hareketsizim diye oluyo saniyodum. Hatta ciktim markete gittim yurudum gecsin diye gecmedi. Bol bol tesbih cekin dua edin yattiginiz yerden insaAllah sonucunuz pozitif olur dua edicemHmm ben adet göreceğim zaman ağrım olurdu ama bu sefer geçmeyen şeklde ağrı ya transfer den itibaren işte henüz 4.günüm
Hakkinizda hayirlisi olsun adet gunune takilmayin kullandigimiz ilaclarla adet olamiyoruz zaten cig badem cig kabak cekirdegi avakado ceviz yiyin sabahlari mutlaka yumurta yiyinBenim 4.gün embryosydu , 4 gün oldu bugün henüz test zamanı 2 hafta snra dediler de adete 1 hafta var normlde
Amin Allah razı olsunBenim 4. Gun inanılmaz bacak agrilarim baslamisdi hareketsizim diye oluyo saniyodum. Hatta ciktim markete gittim yurudum gecsin diye gecmedi. Bol bol tesbih cekin dua edin yattiginiz yerden insaAllah sonucunuz pozitif olur dua edicem
Avokado yumurta yemeye çalışıyorum bakalım çekirdek de öyle de işteHakkinizda hayirlisi olsun adet gunune takilmayin kullandigimiz ilaclarla adet olamiyoruz zaten cig badem cig kabak cekirdegi avakado ceviz yiyin sabahlari mutlaka yumurta yiyin
Canım sol kasığımda nadiren hafif batmalar oldu dün, bugün de bir ara başım döndü tansiyonum düşmüş gibi oldu hemen oturdum. Bunlar bir belirti mi ilaçların etkisi mi emin değilim ama[/QU
Cnm benimde sizlerle ayni gün üçüncü gün çift embriyo. Belirtilerinin varmı ?
Sifa olsun bebiş olsun insaAlllahAvokado yumurta yemeye çalışıyorum bakalım çekirdek de öyle de işte
Aa tamam kuzum anladım çabucak geçsin gitsin inşaallahYok ben de bayadır oluyor cok farklı beyin dönüp duruyo 2 3 snaiye deil anlarsın olunca brnce degısık bısı:)
Amiiinnnn hepimize inşallahSifa olsun bebiş olsun insaAlllah
Kuzum geçmiş olsunKarnınız flan ağrımış mıydı transfer günden beri karnım ağrısı geçmedi ya
Üşümüş de olabilrm çnkü erken indirdiler beni aşağıyaKuzum geçmiş olsunAcaba transfer sırasında ameliyathanede üşütmüş olabilir misin Ben odaya geldiğimde titriyordum çünkü ve çok zor ısındım.
Teşekkür ederim bu aradaKuzum geçmiş olsunAcaba transfer sırasında ameliyathanede üşütmüş olabilir misin Ben odaya geldiğimde titriyordum çünkü ve çok zor ısındım.
Bence de mümkün kuzumÜşümüş de olabilrm çnkü erken indirdiler beni aşağıya
Canım sol kasığımda nadiren hafif batmalar oldu dün, bugün de bir ara başım döndü tansiyonum düşmüş gibi oldu hemen oturdum. Bunlar bir belirti mi ilaçların etkisi mi emin değilim ama
[/QUOTE
Benimde rahim girişi acıyor bazen bu beni tedirgin ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?