2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Sancıdan ziyade adet ağrısı benim ya arada sağ tarafta kask batması oluyor ama
Simdi şöyle forumda hep okudum adet sancisina benziyo gebelik belirtisi yaziyo herkes ama ben hic kendi kendime adet olmazdim ki hep ilacla sokulurdum ondada o sanci nasil bi sanci ayirt edemedim belki normal adet goren kadinlarda o sekilde agri oluyodur

Hmm ben adet göreceğim zaman ağrım olurdu ama bu sefer geçmeyen şeklde ağrı ya transfer den itibaren işte henüz 4.günüm

Hmm ben adet göreceğim zaman ağrım olurdu ama bu sefer geçmeyen şeklde ağrı ya transfer den itibaren işte henüz 4.günüm
Benim 4. Gun inanılmaz bacak agrilarim baslamisdi hareketsizim diye oluyo saniyodum. Hatta ciktim markete gittim yurudum gecsin diye gecmedi. Bol bol tesbih cekin dua edin yattiginiz yerden insaAllah sonucunuz pozitif olur dua edicem

Benim 4.gün embryosydu , 4 gün oldu bugün henüz test zamanı 2 hafta snra dediler de adete 1 hafta var normlde
Hakkinizda hayirlisi olsun adet gunune takilmayin kullandigimiz ilaclarla adet olamiyoruz zaten cig badem cig kabak cekirdegi avakado ceviz yiyin sabahlari mutlaka yumurta yiyin

[/QU
Cnm benimde sizlerle ayni gün üçüncü gün çift embriyo. Belirtilerinin varmı ?
Canım sol kasığımda nadiren hafif batmalar oldu dün, bugün de bir ara başım döndü tansiyonum düşmüş gibi oldu hemen oturdum. Bunlar bir belirti mi ilaçların etkisi mi emin değilim ama

Karnınız flan ağrımış mıydı transfer günden beri karnım ağrısı geçmedi ya
Kuzum geçmiş olsun Acaba transfer sırasında ameliyathanede üşütmüş olabilir misin Ben odaya geldiğimde titriyordum çünkü ve çok zor ısındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…