2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benim 5,6 ay surdu en bastan bugune

Arkadaşlar iyi akşamlar. Çarşamba gunu keseyi görmeye gittiğimiz de kahverengi lekelenmem başlamıştı. Hemsireyi sordum kırmızıya dönmediği müddetçe sorun yok dedi. Fakat bugun siyah şekilde gelmiş. Bir problem olur mu

Kuzum bence kanama iyice kesilmiş son kalan pıhtılar da temizleniyor şimdi.. Geçmiş olsun

Merhaba 4 agustos transferiyim sonucum elhamdülillah cok sukur pozitif bende duphaston dışında hic bi ilac kullanmadim. Kan sulandirici bile vermedi doktorum duphastona devam edicem insaAllah saglikla bebeklerimize kavusuruz
Aminnn Canımmm MAŞALLAH Bunu duymak iyi oldu teşekkür ederim bebeğe boşuna stres yükledim ALLAH affetsin ama en ufak şeyide dolayabiliyoruz kafaya bende baya ilaç kullanıyorum aksine ama kürtajım var
Bitti gitti
Şimdi değerin sağlıkla artması için DUA cıyım çok Aminnn Seninde isteyen herkesinde benimde sağlıkla artsın ilerlesin çok Aminnn

Muhtemelen aynı zamanda olduğu için bir gidiyor 26 yaşındayım canım evet tek embriyo sen kaç yaşındaydın? Çanakkaledeyim ben transferim adet kamarda oldu
Merhaba Aret beyde mi transfer oldunuz bende aynı doktora gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu ama çok korkuyorum transferden çok acılı bi işlem mi bu arada hayırlısı olsun sizin için de

Çok hafif bir ağrı oluyor onu bile hissetmiyorsun.korkulacak en son işlem. Idrari sıkışık yapmayi tutturman gerekiyor.ben sabah kalkar yapmaz tuvaletimi yaptim sonra 2 litreye yakin su içtim.

Merhaba Aret beyde mi transfer oldunuz bende aynı doktora gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu ama çok korkuyorum transferden çok acılı bi işlem mi bu arada hayırlısı olsun sizin için de
Transfer işlemi 5 dk kadar süren inanılmaz kolay bir işlem sıfır acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…