2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Offf en korktuğum olay . Bütün aşamaları bitirdim ama şuan adet günümü bekliyorum . Sonra sanırım rahim kalınlaşması lazımmış transfer için
Evet estrofem diye bir ilaç kullanmıştım ben rahim kalınlaşması için ama korkma hiç çünkü bu tüp bebek aşamalarının en basiti belki de

Evet estrofem diye bir ilaç kullanmıştım ben rahim kalınlaşması için ama korkma hiç çünkü bu tüp bebek aşamalarının en basiti belki de
Benim bugun adetimin 9.gunu ve gic ilac kullandirmiyrlar bana sadece folic asit kullaniyorum neden acaba

Kızlar benim yarın transfer günü hariç 5.günüm erken gebelik testi aldım yapsammı bilemedim ilk transferimde hiç yapmamış beklemiştim ama içim bi yndan yap bi yandan yapma diyo
Yaparsan bana da haber et benim de yarın 5.gün

Benim bugun adetimin 9.gunu ve gic ilac kullandirmiyrlar bana sadece folic asit kullaniyorum neden acaba
Hiç bilmiyorum muhtemelen çoğu kişi estrofem kullanmıştır rahmi kalınlaştırmak için ama sizin için en iyisini doktorunuz bilir tabi

Yarın transfer günüm ilk defa olacak.hayırlısı diyelim.benim gibi transferi yarın olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…