Evet estrofem diye bir ilaç kullanmıştım ben rahim kalınlaşması için ama korkma hiç çünkü bu tüp bebek aşamalarının en basiti belki deOfff en korktuğum olay . Bütün aşamaları bitirdim ama şuan adet günümü bekliyorum . Sonra sanırım rahim kalınlaşması lazımmış transfer için
Benim bugun adetimin 9.gunu ve gic ilac kullandirmiyrlar bana sadece folic asit kullaniyorum neden acabaEvet estrofem diye bir ilaç kullanmıştım ben rahim kalınlaşması için ama korkma hiç çünkü bu tüp bebek aşamalarının en basiti belki de
Yaparsan bana da haber et benim de yarın 5.günKızlar benim yarın transfer günü hariç 5.günüm erken gebelik testi aldım yapsammı bilemedim ilk transferimde hiç yapmamış beklemiştim ama içim bi yndan yap bi yandan yapma diyo
Rabbim güzel sonuçlar versin yaSol kasigim hep ince ince sızladı son 3 gündür belim agriyor birde
Çok teşşekür ederimEvet estrofem diye bir ilaç kullanmıştım ben rahim kalınlaşması için ama korkma hiç çünkü bu tüp bebek aşamalarının en basiti belki de
Hiç bilmiyorum muhtemelen çoğu kişi estrofem kullanmıştır rahmi kalınlaştırmak için ama sizin için en iyisini doktorunuz bilir tabiBenim bugun adetimin 9.gunu ve gic ilac kullandirmiyrlar bana sadece folic asit kullaniyorum neden acaba
yarın yapma pazar ya da pazartesi yap bence henüz çok erkenKızlar benim yarın transfer günü hariç 5.günüm erken gebelik testi aldım yapsammı bilemedim ilk transferimde hiç yapmamış beklemiştim ama içim bi yndan yap bi yandan yapma diyo
Gönlünüze göre olsun her şeyÇok teşşekür ederimah sabırsızlıkla bekliyorum o günü
İnşallah herkes umarım bu yolda olumlu sonuçlar alırGönlünüze göre olsun her şeyolumlu sonuçlanır inşallah hepimizinki
Amiiinnnn inşaallah canımİnşallah güzel haberi alırsınızdoktorunuz kimdi bu ara da
Allh Kolaylıkla hayırlısıyla süreci tamamlayıp hayırlı haberleri almayı nasip etsin herkeseEvet dediğiniz herşey çok önemli bu konuda . En önemlisi de sabır
Yok benim tahlil günüm pazartesi günü ben hiç cesaret edip evde test yapamadımİnşallah herkes umarım bu yolda olumlu sonuçlar alırsizin sonuç belli mi
Az kalmışYok benim tahlil günüm pazartesi günü ben hiç cesaret edip evde test yapamadım
Yarın sabah erkenden hastaneye gidip vericem canım hayırlısı inşallah bakalım kaç olduTest günümüz aynı gün inşallah pozitif sonuçlar alırız
Bende 9 da hastanede olucaz inşallah çok güzel olacakYarın sabah erkenden hastaneye gidip vericem canım hayırlısı inşallah bakalım kaç oldu
Bencede arkadaşım pazar yapayımyarın yapma pazar ya da pazartesi yap bence henüz çok erken
Bende o civarlarda anca çıkarım kızım eşim hep beraber gittiğimiz için çıkmamız zor oluyor. Ama sonuç 1 saate çıkıyorBende 9 da hastanede olucaz inşallah çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?