2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Yaa inşallah çok teşekkür ederim
Ben bu süreçte herne kadar vücudumu dinlemicem desem bile ister istemez şüphede kalıyorum
İnşallah sizde bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Rica ederim canim güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalim Allah razı olsun saglıkla ilerlesin gebeliklerimiz

Aminnnn canim Allah razi olsun subhanAllah- elhamdülillah- Allahuekber - bunlari bol bol tesbihleyelim dua ederkende duaya baslarken ve bitirirken salavat cekelim insaAllah Rabbim dualarimiza kabul olan dualardan eylesin aminnnn
Çooook çooook Aminnn canımM DUA edelim ALLAH görsün cümlemizi sevindirsin Çoook Aminnn

hayırlısı olsun inşalalh sağlıkla güzellikler kucağınıza alırsnız
aret bey demi tedavi oldunuz bizimde aklımızda aret bey varda nsıl memnunmusunz
Merhaba ben Aret beyde tedavi oluyorum .aklınız da o doktor varsa hiç şüphe etmeden gidin çok güleryüzlü çok anlayışlı her şeyi detaylı anlatıyor çokta cana yakın

Kızlar benim yarın transfer günü hariç 5.günüm erken gebelik testi aldım yapsammı bilemedim ilk transferimde hiç yapmamış beklemiştim ama içim bi yndan yap bi yandan yapma diyo

Oh kayısı gbısı yok kabız olan kayısı kurusu yesın vallahı

Kızlar benim yarın transfer günü hariç 5.günüm erken gebelik testi aldım yapsammı bilemedim ilk transferimde hiç yapmamış beklemiştim ama içim bi yndan yap bi yandan yapma diyo
Ben de ilk gebeligimde 5.gün yapmistim hafif silik cikmisti. 7.gün tekrarlamistim tam cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…