Benim için büyülü bir andı, ekranda minnaklarımın rahim içindeki yolculuğunu izledim ve pıtt diye bırakıverdi doktor, inanılmaz duygulu bir andıUmarım sabırsızlıkla bekliyorum
Benim için büyülü bir andı, ekranda minnaklarımın rahim içindeki yolculuğunu izledim ve pıtt diye bırakıverdi doktor, inanılmaz duygulu bir andı
Rica ederim canim güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalim Allah razı olsun saglıkla ilerlesin gebeliklerimizYaa inşallah çok teşekkür ederim
Ben bu süreçte herne kadar vücudumu dinlemicem desem bile ister istemez şüphede kalıyorum
İnşallah sizde bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çooook çooook AminnnAminnnn canim Allah razi olsunsubhanAllah- elhamdülillah- Allahuekber - bunlari bol bol tesbihleyelim dua ederkende duaya baslarken ve bitirirken salavat cekelim insaAllah Rabbim dualarimiza kabul olan dualardan eylesin aminnnn
Merhaba ben Aret beyde tedavi oluyorum .aklınız da o doktor varsa hiç şüphe etmeden gidinhayırlısı olsun inşalalh sağlıkla güzellikler kucağınıza alırsnız
aret bey demi tedavi oldunuz bizimde aklımızda aret bey varda nsıl memnunmusunz
TM canım çok tşk ederim ama valla gittim kan verdim kazam mübarek olsun dua edin insGenelde sabah ilk idrarla yapın diyolar canım ama burada gun içinde bi iki saat sıvı almayıp yapanlar da var. Yanlış yönlendirmiş olmayayım yine bir sor istersen
Sol kasigim hep ince ince sızladı son 3 gündür belim agriyor birdeKarnınız flan ağrımış mıydı transfer günden beri karnım ağrısı geçmedi ya
Cok sağolunMerhaba ben Aret beyde tedavi oluyorum .aklınız da o doktor varsa hiç şüphe etmeden gidinçok güleryüzlü çok anlayışlı her şeyi detaylı anlatıyor çokta cana yakın
İnşallahCok sağolun
Sizde hayırlı haberleri alırsıniz inşallah:)
Araştırıyorum da sanirm bu süreçte sabırlı ve pozitif olmak önemli tabi birde laboratuvarİnşallahdaha transfer olmadım ama bekliyorum . Doktor çok olumlu bakalım Allahım isteyen herkese nasip etsin
Test yaptınız mı benim yarın doktor kontrolüm var orda yapıcaz testiBende öyleyim yarın 10. Günüm test yapacağım artık inşallah yapabilirim sanırım aynı gün transfer olduk
Test günümüz aynı gün inşallah pozitif sonuçlar alırızKızlar yine kahve leke geldi normal mi böyle olması yoğun değil çok az test günüm cumartesi
Evet dediğiniz herşey çok önemli bu konuda . En önemlisi de sabırAraştırıyorum da sanirm bu süreçte sabırlı ve pozitif olmak önemli tabi birde laboratuvar
Ahh hayırrr 15 Ağustosta transferim oldu kuzum, beklemedeyiminanılmaz duygusalım zaten daha çok duygulandım belli oldu mı sonucunuz peki
Ayyy kuzu sesli güldümmOh kayısı gbısı yok kabız olan kayısı kurusu yesın vallahı
kan değeri düşmüşDüştüğünu nasil anladin
Ahh hayırrr 15 Ağustosta transferim oldu kuzum, beklemedeyim
İnşallah güzel haberi alırsınızAhh hayırrr 15 Ağustosta transferim oldu kuzum, beklemedeyim
Ben de ilk gebeligimde 5.gün yapmistim hafif silik cikmisti. 7.gün tekrarlamistim tam cikmistiKızlar benim yarın transfer günü hariç 5.günüm erken gebelik testi aldım yapsammı bilemedim ilk transferimde hiç yapmamış beklemiştim ama içim bi yndan yap bi yandan yapma diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?