2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Çok hafif bir ağrı oluyor onu bile hissetmiyorsun.korkulacak en son işlem. Idrari sıkışık yapmayi tutturman gerekiyor.ben sabah kalkar yapmaz tuvaletimi yaptim sonra 2 litreye
Çok hafif bir ağrı oluyor onu bile hissetmiyorsun.korkulacak en son işlem. Idrari sıkışık yapmayi tutturman gerekiyor.ben sabah kalkar yapmaz tuvaletimi yaptim sonra 2 litreye yakin su içtim.
Transfer işlemimde mi ağrı olıyor

Düştüğünu nasil anladin

Hic beta degerime baktirmadim.yarin bakalim ne çıkacak
Yaaa umarım hakkınız da hayırlısı olur dualarım sizinle
Ulun bey işini riske atmayi sevmeyen biri.en iyi ilaclari veriyor.karsiniza sizi alip uzun uzun konuşmaz.gerekli bilgileri anlatir.bilgi formu mutlaka verir.senin sorularinin cevabi orada yazılıdir.ilaclari nasil kullanacagin yan etkileri acik acik yazilidir

Merhaba Aret beyde mi transfer oldunuz bende aynı doktora gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu ama çok korkuyorum transferden çok acılı bi işlem mi bu arada hayırlısı olsun sizin için de
Canım transferde hiçbir şey hissedilmiyor, 2 dk da oldu bitti hayırlı olsuuunnn diyolar

Aminnnn canim Allah razi olsun subhanAllah- elhamdülillah- Allahuekber - bunlari bol bol tesbihleyelim dua ederkende duaya baslarken ve bitirirken salavat cekelim insaAllah Rabbim dualarimiza kabul olan dualardan eylesin aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…