- 18 Ağustos 2023
- 211
- 193
- 23
Çok hafif bir ağrı oluyor onu bile hissetmiyorsun.korkulacak en son işlem. Idrari sıkışık yapmayi tutturman gerekiyor.ben sabah kalkar yapmaz tuvaletimi yaptim sonra 2 litreye
Transfer işlemimde mi ağrı olıyorÇok hafif bir ağrı oluyor onu bile hissetmiyorsun.korkulacak en son işlem. Idrari sıkışık yapmayi tutturman gerekiyor.ben sabah kalkar yapmaz tuvaletimi yaptim sonra 2 litreye yakin su içtim.
Düştüğünu nasil anladinKızlar benim 10. Günüm 8. Gün beta değerim sınırda 6.91 çıkmıştı bugün düşmüş tekrar doktorum progestanı bırak regl olucaksın bitince gel tekrar dedi. 2. Denemedi negatif oldu anlayacağınız .. Hamile olanların evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum bekleyenleri Rabbim bu yolda annelikle mükafatlandırsın inşAllah. Kimin duası kabul olur belli olmaz lütfen banada dua eder misiniz ismim başak
Yardimci doktor vardi karnima bastırdı, oyle agri denmez bileTransfer işlemimde mi ağrı olıyor
Ben de sevmezdim de limon ve ceviz ekliyordumAvakadoya limon ve balla karistirp yersen lezzetli oluyor
Anladım siz nerde oluyorsunuz tedavi ?Yardimci doktor vardi karnima bastırdı, oyle agri denmez bile
Istanbulda Bagdat Caddesin Prof.Dr.Ulun ulug beyin hastayimAnladım siz nerde oluyorsunuz tedavi ?
Hakkınız da hayırlısı olsunIstanbulda Bagdat Caddesin Prof.Dr.Ulun ulug beyin hastayim
Hakkınız da hayırlısı olsuntransferin kaçıncı günündesiniz . Olumlu sonuç aldınız
Yaaa umarım hakkınız da hayırlısı olurBenim yarin test günüm bakalim ne çıkacak sonuç.cok merak ediyorum
Güzel haberlerinizi bekliyoruzHic beta degerime baktirmadim.yarin bakalim ne çıkacak
Ulun bey işini riske atmayi sevmeyen biri.en iyi ilaclari veriyor.karsiniza sizi alip uzun uzun konuşmaz.gerekli bilgileri anlatir.bilgi formu mutlaka verir.senin sorularinin cevabi orada yazılıdir.ilaclari nasil kullanacagin yan etkileri acik acik yazilidirYaaa umarım hakkınız da hayırlısı olurdualarım sizinle
Canım transferde hiçbir şey hissedilmiyor, 2 dk da oldu bitti hayırlı olsuuunnn diyolarMerhaba Aret beyde mi transfer oldunuz bende aynı doktora gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu ama çok korkuyorum transferden çok acılı bi işlem mi bu arada hayırlısı olsun sizin için de
Canım transferde hiçbir şey hissedilmiyor, 2 dk da oldu bitti hayırlı olsuuunnn diyolary
Ayy inşallah öyledir. Cok teşekkür ederimKuzum bence kanama iyice kesilmiş son kalan pıhtılar da temizleniyor şimdi.. Geçmiş olsun
Aminnn canım sorma o kan verme stresi bendede var pazartesi 2. Ciyi vericem Nasipse Sağlıkla artsın die DUA ediyorum isteyen herkesin seninn benimm Çok AminnnBen de yarın sabah son kanı verecem çok stresli günlerden geçiyorum inşallah bebeğime yansımaz
Umarım sabırsızlıkla bekliyorumCanım transferde hiçbir şey hissedilmiyor, 2 dk da oldu bitti hayırlı olsuuunnn diyolar
Aminnnn canim Allah razi olsunAminnn Canımmm MAŞALLAH Bunu duymak iyi oldu teşekkür ederim bebeğe boşuna stres yükledim ALLAH affetsin ama en ufak şeyide dolayabiliyoruz kafaya bende baya ilaç kullanıyorum aksine ama kürtajım var
Bitti gitti
Şimdi değerin sağlıkla artması için DUA cıyım çok AminnnSeninde isteyen herkesinde benimde sağlıkla artsın ilerlesin çok Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?