2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

İğne olduğun gün akşam masaj yapmalısın öyle rahatlıyor biraz 3 haftadır kullanıyorum iğneyi ve bebek 1,5 ay olana kadar kullanackmışım
Herşeyi yaptım sanırım bünye ile alakalı hatta şunu yazarken bile buz aküleri orada .aahh ahh ne önemli bir organmış...

Sanırım bünyemle alakalı yaklaşık olarak 5 farklı kişiye yaptırdım maalesef hepsinde aynı tepkiyi verdi vücudum.hatta bu sitede biri hastanede yatmış benden daha kötü olmuş.fr u çağrsn hemşire de tüp bebek tedavisi pozitif sonuçlanmış 7 haftalık gebe halime çok üzüldü.bugün iğneyi besmele çeke çeke yaptı Allah razı olsun.dediğim gibi bazı bünyeler aşırı tepki veriyor sanırım.

Hoş geldin aramıza canım. Değerin gayet sağlıklı merak edip de o tatlı canını sıkma. Yüzde 66 olmalı artış ilk başlarda en az, sonrasında yüzde 80-90 lık artış yeterli. İki gün sonraki kan testince artış yüzde yüzü geçer bence. Benim 110 olan değerim iki gün sonra 207 olmuştu doktorum harika dedi yüzde 80-90 da yeter dedi. İki gün sonra 478 ile yüzde yüzü bile geçtim

Anladımm canımm kedinde var ev kedisi sanırım ALLAH kediciğine sahip çıktığın gibi sanada bir sağlıklı evlat Nasip etsin İsteyen herkese sana banada canımm Çok Aminnn

Anladım canımm Şifa olsun bebişlerine can olsun yediklerin Çok Aminnn

Hoş buldum canım Rabbım gönülden isteyen hiçbir kadının kucagini bis bırakmasın

Çok normal gidiyor, 2 katı değil en az %66 artmalı

Yüzde 60 artış yetiyor canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…