Adet olunca 3 günüydü sanırım ilaçlara başlatıyor ama net hatırlamıyorum inanın benim sürecim nisanda başladığı için unuttum hep:)Şimdi yarın hsg cekilecek transfer bir sonraki adetten sonra mi oluyor ?
Herşeyi yaptım sanırım bünye ile alakalı hatta şunu yazarken bile buz aküleri orada .aahh ahh ne önemli bir organmış...İğne olduğun gün akşam masaj yapmalısın öyle rahatlıyor biraz 3 haftadır kullanıyorum iğneyi ve bebek 1,5 ay olana kadar kullanackmışım
Sanırım bünyemle alakalı yaklaşık olarak 5 farklı kişiye yaptırdım maalesef hepsinde aynı tepkiyi verdi vücudum.hatta bu sitede biri hastanede yatmış benden daha kötü olmuş.fr u çağrsn hemşire de tüp bebek tedavisi pozitif sonuçlanmış 7 haftalık gebe halime çok üzüldü.bugün iğneyi besmele çeke çeke yaptı Allah razı olsun.dediğim gibi bazı bünyeler aşırı tepki veriyor sanırım.Merhaba hemşireyim bende Progestan yaparken derin kasa yapmak ve ilacı yavaş vermek önemli bende yaptırdım 1 hafta hergun ama biraz ağrım oldu da anlattığınız gibi bişey yaşamadım. Meslektaşımı asla kötülemek istemem ama yanlış yere yapılıyor olabilir mi ?
Bilmiyorum ki ısrarla iğne veriyor bir çok kişi fitil kullanıyor burada gördüğüm kadarıyla.acaba yaş ile alakalı mı bilemedimNeden fitil vermiyor acaba ben fitil kullanıyorum
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınHerşeyi yaptım sanırım bünye ile alakalı hatta şunu yazarken bile buz aküleri orada .aahh ahh ne önemli bir organmış...
Ben hem fitil hem iğne kullanıyorumBilmiyorum ki ısrarla iğne veriyor bir çok kişi fitil kullanıyor burada gördüğüm kadarıyla.acaba yaş ile alakalı mı bilemedim
Hoş geldin aramıza canım. Değerin gayet sağlıklı merak edip de o tatlı canını sıkma. Yüzde 66 olmalı artış ilk başlarda en az, sonrasında yüzde 80-90 lık artış yeterli. İki gün sonraki kan testince artış yüzde yüzü geçer bence. Benim 110 olan değerim iki gün sonra 207 olmuştu doktorum harika dedi yüzde 80-90 da yeter dedi. İki gün sonra 478 ile yüzde yüzü bile geçtimMerhaba hanımlar benim de 8 Ağustosta transferim oldu. 19 ağustos cumartesi günü teslim 400 çıktı bugünkü teslim 778 çıktı artış tam iki kat olmamış size danışmak istedim bizi bizden başkası anlamiyor
Canım ben hem iğne hem de günde üç kez ikişer tane olmak üzere 6 tane fitil kullanıyorum. Kişiye göre değişiyorBilmiyorum ki ısrarla iğne veriyor bir çok kişi fitil kullanıyor burada gördüğüm kadarıyla.acaba yaş ile alakalı mı bilemedim
Aminnn canımm benimm ALLAH isteyen tüm herkese Nasip etssinYok canım o evle bağlantılı kedilerse yemeklerini zaten onlar veriyordur.
Merak etme bir şey olmaz. O beslediğin canların duası ile Rabbim sana en kısa sürede sağlıklı bir bebek versin
Anladımm canımm kedinde var ev kedisi sanırım ALLAH kediciğine sahip çıktığın gibi sanada bir sağlıklı evlat Nasip etsin İsteyen herkese sana banada canımm Çok AminnnBenim bazen iştahım olmuyor bazen de çok iştahlı oluyorum. Yumurta, yeşillik, yoğurt, çiğ kuruyemiş (badem, fındık, incir, kayısı, ceviz) , arada avakado, tavuk, bakliyat ve sebze tüketiyorum. . Benim güzeller güzeli, nazlıların nazlısı güzel gözlü bir kedim var. O da benim evladım çok seviyorum
Anladım canımm ALLAH sağlıklı bir de evlar Nasip etsinBenim kedim var
Anladım canımm Şifa olsun bebişlerine can olsun yediklerin Çok AminnnBen transferden itibaren kahve hiç tüketmedim
Beyaz ekmek de hiç tüketmedim hep tahıllı,çavdarlı,buğdayli falan esmer ekmekleri tercih ettim sabah kahvaltısı yumurta,avokado mutlaka her gün peynir,zeytin,domates,salatalık vs. Günde enn fazla 2 fincan açık çay,Hergun mutlaka 2 öğün meyve , hergun mutlaka 1 bardak kefir,1 bardak süt, kuruyemiş mutlaka özellikle ceviz,badem,kabak çekirdeği, akşam yemeginde de mutlaka bir sebze bir de protein niyetine etli yemek pilav makarna çok tüketmedim porsiyon olarak kendime böyle bi duzen oluşturdum canım ben
Hoş buldum canım Rabbım gönülden isteyen hiçbir kadının kucagini bis bırakmasınHoş geldin aramıza canım. Değerin gayet sağlıklı merak edip de o tatlı canını sıkma. Yüzde 66 olmalı artış ilk başlarda en az, sonrasında yüzde 80-90 lık artış yeterli. İki gün sonraki kan testince artış yüzde yüzü geçer bence. Benim 110 olan değerim iki gün sonra 207 olmuştu doktorum harika dedi yüzde 80-90 da yeter dedi. İki gün sonra 478 ile yüzde yüzü bile geçtim
Çok normal gidiyor, 2 katı değil en az %66 artmalıMerhaba hanımlar benim de 8 Ağustosta transferim oldu. 19 ağustos cumartesi günü teslim 400 çıktı bugünkü teslim 778 çıktı artış tam iki kat olmamış size danışmak istedim bizi bizden başkası anlamiyor
Yüzde 60 artış yetiyor canım hayırlı olsunMerhaba hanımlar benim de 8 Ağustosta transferim oldu. 19 ağustos cumartesi günü teslim 400 çıktı bugünkü teslim 778 çıktı artış tam iki kat olmamış size danışmak istedim bizi bizden başkası anlamiyor
Merhaba sizin hala kullandığınız ilaçlar var mı?Benimde 5. Gün embriyosuydu ama 12.gün test yaptırmamı söylediler 14 günü ilk defa duydum 5.gün embriyosu canım inşallah sonucun çok güzel çıkar
Transfer günü hariç 8.günüm dr kan istedi verrdim sonuç çıkacak 2 saate dualarınızı bekliyorum rabbim kucaklarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimiziiiİnsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?