2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Hadi inşallah hayırlısı benimde tek umudum kan testi

Selamlar kızlar, transfere kaldı 2 gün . Prednol aşırı miğde bulantısı yapıyor bende sizde de öylemi. Progestan falan beni benden aldı. Benim gibi bu hafta transfer olacak olan var mı ?

Selamlar kızlar, transfere kaldı 2 gün . Prednol aşırı miğde bulantısı yapıyor bende sizde de öylemi. Progestan falan beni benden aldı. Benim gibi bu hafta transfer olacak olan var mı ?
Ahh çok heyecanlı, hadi bakalım kolaylıkla geçsin ve güzel haberlerini alalım inşaallah kuzum

genelde en sık görünen yan etkilere 3 gün sonra alışıyorsunuz.prednolu sanırım transfer günü öncesi keserler.he şöyle bir şey var prednol galiba bağışıklık baskılayıcıymış o bitince takrar yan etkileri görmeye başlamıştım progestanla ilgili ama onlarda bitti.yavaş yavaş vücut alışıyor her ilaca

Kızlar hepinize günaydın bu arada
Ben ilaçları kullanmaya başladığımdan beri baldırlarıma ayaklarıma kramplar giriyor ki uzun süredir mg desteği almama rağmen. Sizlerde de oluyor mu bu kramplar? Gece feci bir krampla fırladım uykumdan

Kızlar sabah belli oldu Cumartesi opu. Sonra taze transfer. Biz hızlı gidiyoruz . Yalnız elimde 2 adet oxotide 250 mg kaldı buzdolabında duruyo napıyım ben bunları
Kaçıncı gün toplama oldu bana da bugün oxotide verdiler 4 gün vurulcam şimdi cuma kontrol olcak

Bendede oluyodu bacaklarımı nereye koycami bilemiyodum mg da almiyorum ben sadece duphaston iciyorum ama 10. Gun gecmisti benim bence tutunma agrisi o agrilar

Formdan gaza geldim bütün hamileler yumurta yiyor diye bugün sabah yumurta yiyeyim dedim yemez olaydım, mahvoldum zaten sonuna kadar dayanmaya çalışıp patladım.. bende safra kesesi de var balık yiyemiyorum yediğimde baya kötü oluyorum sanırım ona yumurta da eklendi

Son düzenleme:
Ayy kuzumm kıyamamm

2 yumurta yiyorum ben her sabah normalde asla yemezdim tiksinirdim cocuklugumdan beri süreç bana yumurtayi sevdirmedi ama onlar icin herseyi yiyebilirim dedirtti hatta bu sabah yerken ne kotu kokuyo falan diye soylendim kendi kendime Allah affetsin ne guzel nimet ama kokusuda olmasa. Yiyebiliyosaniz yumurta salatasi yapin yiyin . Ben avakadonun ustune yapiyorum bazen guzel oluyo avakadoya bol limon sıkıp ekşi yapinca yumurtanın tadini falanda bastiriyo süt icmezdim süt bile iciyorum balik yemedim hic ama surecte balik yagi kullandim hep pazar kahverengi akintim olunca balik yagini biraktim burdan bi arkadas kan sulandiriyomus falan diyince korktum

Benim sonuç olumsuz çıktı arkadaşlar. Haber bekleyenlere pozitif görmeyi, pozitif olanlarıda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim. Umarım herşey bir gün çok güzel olur..
Hayirlisi olsun arkadasim uzulme diyemicem ayni seyleri cokca yasamis biri olarak üzül ama asla pes etme Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir.

Benim sonuç olumsuz çıktı arkadaşlar. Haber bekleyenlere pozitif görmeyi, pozitif olanlarıda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim. Umarım herşey bir gün çok güzel olur..
Canımm Allah kalbine İnşirah ferahlığı ve yeniden başlama gücü versin. Mücadeleye devam, Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur emin ol.

Maalesef balık çok güzel nimet ama safra kesesi küçük bir şey gibi görünse de dokunduğu yüyecekleri yediğinde insanın hayat kalitesini düşürüyor. Protein açısından gün içerisinde bir sıkıntım yok alıyorum zaten de işte yumurtanın yeri ayrı nasip değilmiş bu arada ben aslında çok severim yumurtayı ama uzun zamandır antalya sıcak diye yemiyordum. İşte gaza geldik sonumuz hüsran Allah bütün hamilelere şu 9 ayı kolaycacık geçirme güç ve kuvveti versin

Herşeyin yeri vakti zamanı var canım. Çok güzel bir laf vardır çok beğenirim sana da atayım.
Nasip zamanına kilitlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…